Mäklare Rashin Cohen

Rashin Cohen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Källarbäcksvägen 56A, null, Uppsala kommun
  • Lör 4 maj kl 14:00
Källarbäcksvägen 56A, null, Uppsala kommun, bild 2
Källarbäcksvägen 56A, null, Uppsala kommun, bild 3

Källarbäcksvägen 56A

Radhus
Uppsala kommun
Cohen Mäklarbyrå
4 795 000 kr
150 m²
5 rum
5 998 kr/mån
31 967 kr/m²

Välkommen till Vilan med skogen runt knuten. Huset fördelas på två våningar där entrévåningen är vigd åt samvaro med plats för både familj och vänner. Kök och vardagsrumsdelen är i öppen planlösning med direkt anslutning till den fint inramade uteplatsen som vetter mot en trevlig innergård. Här finns även badrum och förråd. Köket är modernt och stilrent med fokus på både design och funktionalitet, optimerat för matlagning i kombination med socialt umgänge genom den öppna planlösningen och den stora härliga köksön. Nedervåningens tyngdpunkt ligger i det enskilda. Genom att separera de gemensamma ytorna från de privata ges utrymme för att flera aktiviteter ska kunna pågå parallellt, utan att någon blir störd. Här finns tre sovrum, ett allrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt ett rymligt förråd. Badrummen genomsyras av noggrant utvalda material. Här erbjuds Norrvange kakel och klinkers som tillval. I familjevänliga och stadsnära Vilan, Uppsala längs Källarbäcksvägen, kommer vi att uppföra rymliga suterrängradhus. Området har bra kommunikationer till centrala Uppsala och Stockholm. Från fastigheten till Uppsala centralstation tar det endast 15 minuter med buss. Från Uppsala centralstation till Stockholms central tar det 35 minuter med regionaltåg.

  • Premium
  • Uteplats
Konvaljevägen 22A, Sunnersta, Uppsala kommun
Konvaljevägen 22A, Sunnersta, Uppsala kommun, bild 2
Konvaljevägen 22A, Sunnersta, Uppsala kommun, bild 3

Konvaljevägen 22A

Villa
Sunnersta, Uppsala kommun
Cohen Mäklarbyrå
5 250 000 kr
160 m²
5 rum
1 840 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska läge i Sunnersta där ni kan njuta av lugnet och utsikten mot sjön Nedre föret (som är en del av Fyrisån) samt skogsparti. På den stora tomten om 1 840 kvm finns förutom huset även ett garage, friggebod, växthus samt förråd. Huset är 1 1/2-plans med inbyggd balkong på övervåningen och utsikt över sjön. Stort vardagsrum med de stora fönsterpartierna ger en generös utsikt mot sjön. Entréplanet erbjuder även kök med matplats, ett sovrum, badrum, en rymlig hall samt klädvårdsrum med grovingång. Övre plan inrymmer tre bra sovrum, ett badrum samt förvaringsmöjligheter i kattvind. Sunnersta erbjuder lugna och idylliska villakvarter samtidigt som man har nära till allt vad Uppsala har att erbjuda. Busshållplats, förskolor samt Sunnerstaskolan ligger på promenadavstånd nära huset. Vintertid kan man roa sig både med långfärdsskridskoåkning och snabba turer i skidbacken. Nära till naturen, både Vårdsätraskogen, Ekoln och Årike Fyris. Sommartid kan man promenera ner till badet vid Lyssnaängen, Granebergsparken och Alnäs. Gångavstånd till stora klippta gräsytor (Gottsundagipen). Även nära till grusplan och kanske Sunnerstas största fritidsattraktion; slalombacken! Promenadavstånd till Skarholmen med dess sköna skärgårdsliknande miljö. Längs med Fyrisån går vackra promenadstråk som leder ända in till city.

  • Premium
Sågargatan 11A, Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun
  • Idag kl 17:30
Sågargatan 11A, Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun, bild 2
Sågargatan 11A, Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun, bild 3

Sågargatan 11A

Lägenhet
Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun
Cohen Mäklarbyrå
2 995 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/6
5 678 kr/mån
36 084 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Sågargatan 11 A! En trivsam bostad för dig som söker ett hem med bra läge och en harmonisk atmosfär. Här bor du på en halvtrappa med egen uteplats in mot innergården i en välskött och trevlig bostadsrättsförening som erbjuder fiber bredband inkluderat i avgiften. När du kliver in i denna ljusa och välplanerade trerummare möts du av ett fint parkettgolv som löper genom samtliga rum och skapar en enhetlig och stilren känsla i hela bostaden. Köket är både modernt och praktiskt med en induktionshäll, kyl, frys, mikro, ugn, diskmaskin och fläkt som ger dig allt du behöver för att laga mat och baka med stil och enkelhet. Här kan du njuta av att förbereda middagar och umgås med vänner och familj i en trivsam miljö. Badrummet är generöst tilltaget och erbjuder en tvättmaskin och torktumlare för att göra vardagen enklare och mer bekväm. Vardagsrummet är rymligt och har plats för både TV-möbel och en större soffgrupp, vilket gör det till en perfekt plats för att koppla av och njuta av en filmkväll eller bara ta det lugnt efter en lång dag. De stora fönstren ger ett fantastiskt ljusinsläpp och skapar en luftig atmosfär i rummet. Som en förlängning av vardagsrummet finns den trevliga uteplatsen som höjer mysfaktorn för denna lägenhet under sommarmånaderna för att njuta av utemiljön, här har du plats för trädgårdsmöbler men även att ha odlingslådor, häcken runt uteplatsen med sin grönska skapar en oas för avkoppling och social samvaro. Slå dig ner med en bok, ta en fika med familjen eller bara njut av att vara utomhus i en lugn och trevlig miljö. Till lägenheten tillhör ett källarförråd. Stor hiss från markplan som går ända ner till källarplan där du finner garage, cykel och barnvagnsförråd. Högst upp i grannhuset finns föreningens gigantiska takterrass om 160 kvm som får nyttjas av de boende. Området erbjuder dessutom närhet till både natur och stadsliv med en mängd olika aktiviteter och upplevelser att ta del av. Här har du allt du behöver för att trivas och må bra. Fler cafeér och restauranger finns på gångavständ från bostaden samt populära matbutiken Willys.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Ringgatan 45C, Luthagen, Uppsala kommun

Ringgatan 45C

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Cohen Mäklarbyrå
2 750 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 1/3
3 718 kr/mån
37 415 kr/m²

Välkommen till Ringgatan 45C och detta mycket trevliga hem med en mysig innergård samt park-och strövområden på gångavstånd. Bostaden är belägen 1 trappa upp i huset och har en bra planlösning med rymlig och möblerbar hall och en klädkammare för extra förvaring, kök med matplats, badrum med tvättmaskin, stort vardagsrum samt två sovrum varav ena har utgång till balkongen med bar solläge som vetter mot innergården. Stabil och välskött förening med mycket fin och solig gårdsmiljö, lekplats, trädgårdsmöbler och grill. Föreningens gemensamma utrymmen består av cykelförråd, barnvagnsförråd, samlingslokal med övernattning: 150 kr/dygn, hobbyrum, bastu, motionsrum/träningslokal och 2 st tvättstugor. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg som gäller alla boende. Boende måste själv teckna en hemförsäkring. Gällande parkering erbjuder föreningen 14 fria parkeringsplatser och 38 garageplatser. Garageplatser kostar mellan 200 – 400 kr per månad (separat kösystem). Det finns laddboxar i alla garage, och medlemmarna betalar för förbrukningen. I Luthagen har ni nära till allt - detta är det perfekta området för den som vill ha närhet till natur men samtidigt vill bo med gångavstånd till stadskärnan. Här finns flera olika parker samt promenadstråk längs Fyrisån eller närliggande Stabbyskogen. Vasaparken är en populär samlingsplats för både sommar som vinter. Det finns ett flertal mataffärer och trevliga kvartersrestauranger med varierad inriktning. Här finns även små butiker av olika slag.

  • Balkong
Ollonstigen 1A, Vreta, Uppsala kommun
Ollonstigen 1A, Vreta, Uppsala kommun, bild 2
Ollonstigen 1A, Vreta, Uppsala kommun, bild 3

Ollonstigen 1A

Villa
Vreta, Uppsala kommun
Cohen Mäklarbyrå
16 500 000 kr
416 + 183 m²
8 rum
2 050 m² tomt

Välkommen till idylliska Vreta. Resan tar sin början under majestätiska lövträd och fortsätter över vidsträckta betesängar där Mälarens stilla vågor ibland glittrar genom trädens grenverk. En grusväg svänger av ned mot vattnet där ett imponerande hem reser sig. Med sin vitputsade sockel och stående träpanel under det branta sadeltaket med dekorativa kupor, framstår hemmet som både ståtligt och välkomnande. De höga fönsterpartierna är elegant småspröjsade, vilket förstärker den traditionella känslan. Denna imponerande villa på hela 416 kvm, med en biarea om 183 kvm, har fått erkännande för sin fängslande arkitektur. En tvåplansdel i klassisk stil kompletteras av ett lägre byggnadselement som böjer av diagonalt, vilket skapar en skyddad oas på baksidan med poolområde, trädeck och en takförsedd uteplats. Trädgården är harmoniskt omsluten av både arkitektur och natur, och hemmets design med influenser från både New England och nordisk sekelskifte återspeglas i de omsorgsfullt utvalda detaljerna som spegeldörrar, listverk och höga socklar. Interiören gör sig bra i naturligt ljus och erbjuder generösa rumsvolymer som ständigt överraskar med sin genomtänkta planlösning. De rymliga sällskapsytorna i öppen planlösning, en storslagen matsal och ett exklusivt kök, harmonierar perfekt med den omgivande grönskan, särskilt genom den diagonala strukturen och de omfattande glaspartierna. I den charmiga punschverandan kan du njuta av både grönska och ljus. Hemmet följer en konsekvent designfilosofi med vitlaserat ekgolv som en genomgående grund, kompletterat med sofistikerade grå toner. De traditionella elementen som de detaljerade listverken, spegeldörrarna och de öppna spisarna framhävs av materialvalen som är diskret lyxiga och ytterst smakfulla med inslag av ek, marmor, kvartskomposit, tegel, glas och smide. Detta storslagna hem erbjuder upp till fem sovrum, två badrum, ett exklusivt Kvänumkök med eldstad, en mycket stor matsal, en klassisk veranda, öppna spisar, takterrass, poolområde, flera trädäck, utekök med bar, växthus, garage, samt ett separat dubbelgarage med gästvåning innehållande badrum och pentry och ett gästhus med fem sängplatser. Endast ett stenkast från Mälarstranden, i detta natursköna område, är livet här präglat av närheten till vattnet, där båt- och vattensporter samt lugna kvällsdopp från bryggor är en del av vardagen. Till fastigheten hör även två båtplatser. Från Vreta finns det goda kommunikationer med buss in till City och det tar drygt 15 min med bil till Uppsala centralstationen. Vreta är ett familjevänligt område, där ni bor med närhet till både vatten, skog och natur. Med bara en kort promenad till sjön Ekoln (Mälaren) har du inte bara närhet till bad utan även vintertid är perfekt för skridskoåkning på upplogad is, ordnade skidspår finns utmed åkrarna bort mot Hammarskog och även i naturreservatet Nåsten som har härliga vandringsleder sommartid. Promenadavstånd till Hammarskog är något man kan njuta av varje årstid oavsett om man ska dit och köpa glass på sommaren eller åka skridskor på Dalkarlskärret på vintern. "Midsommarängen” som ligger mitt i ”byn” är en samlingsplats för alla boende. Här kan man spela fotboll, leka, åka pulka och grilla. På sommaren anordnas det en fantastisk midsommarfest för alla i området. I närområdet finns också hästgårdar, stall samt fina ridvägar. Ett eldorado även för fågelintresserade. För dig som är golfintresserad finner du Söderby golfbana en bit längre bort. I områd

  • Premium
Petterslundsgatan 14A, Fålhagen, Uppsala kommun
Petterslundsgatan 14A, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Petterslundsgatan 14A, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Petterslundsgatan 14A

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Cohen Mäklarbyrå
1 695 000 kr
40 m²
2 rum
vån 1/4
2 959 kr/mån
42 375 kr/m²

Ljus och genomgående fräsch gaveltvåa med stor uteplats, belägen på lugn återvändsgata i populära Fålhagen. Välplanerad lägenhet bekvämt belägen i markplan i social öppen planlösning, som upplevs väldigt ljus tack vare sitt gavelläge med fönster i flera väderstreck. Här ges du möjligheten att leva ett socialt och aktivt liv, med alla praktiska bekvämligheter i hemmet. I det helkaklade badrummet finns egen tvättmaskin så att du slipper styra upp vardagen utefter tvättider. I området finns all tänkbar service, med närhet till flertalet mataffärer och Kvarnengallerian med apotek, systembolag, restauranger och postservice. Perfekt pendlarläge med närhet till resecentrum som du når på 5 minuter med cykel. Bostadsrättsföreningen Fålhagen 14 är mycket stabil och har god ekonomi. I avgiften ingår bredband 100 mbit från Comhem och 10 valfria kanaler. Läs mer på föreningens egen hemsida: http://falhagen.bostadsratterna.se/

  • Premium
  • Uteplats
Örkälla/ Skyttorp, Skyttorp, Uppsala kommun
Örkälla/ Skyttorp, Skyttorp, Uppsala kommun, bild 2
Örkälla/ Skyttorp, Skyttorp, Uppsala kommun, bild 3

Örkälla/ Skyttorp

Tomt
Skyttorp, Uppsala kommun
Cohen Mäklarbyrå
2 995 000 kr
3,5 ha tomt

Välkommen till denna 3,5 ha stora fastighet detaljplanerad för upp till 13 villatomter. Fastigheten ligger bara 2,5 km från pendeltågstation där tåget tar dig till centrala Uppsala på 17min. Fastigheten kan bli en dröm för dig med ekologiskt tänkande och hållbar utveckling. Denna fastighet ligger högt med en fantastisk utsikt i bästa västerläge. Med cykelavstånd till pendeltågstationen är det aldrig något problem att ta sig in till stan eller vidare till närliggande städer. Här har du möjligheten att stycka av 13 tomter och skapa en ekoby, där varje hushåll kan dra nytta av egna solcellsanläggningar och gemensamt avloppssystem som bidrar till minsta möjliga ekologiska fotavtryck. Detta är helt enkelt ett unikt tillfälle att skapa din egen gröna oas. Tomterna här är perfekta för dem som vill uppleva naturen och själva vara med och utveckla den miljö de bor i. Med en fantastisk utsikt över området är detta ett ställe där du kan bygga ditt drömhem i en miljö som du själv har medverkat att skapa. Skyttorp ligger mycket naturnära där aktiviteterna kan variera med årstiderna. Här kan du bada och paddla kajak om sommaren, plocka svamp på hösten och åka längdskidor på gärdena om vintern. Kommunalt bad som sköts om av Uppsala kommun i anslutning till centrala Skyttorp. Sevärdheter såsom Salsta barockslott med sina fantastiska omgivningarna och rika historia dit du kan ta en skön söndagspromenad i de fina omgivningarna och en fika på caféet eller varför inte ta den fina Salstaleden som är en 7 kilometer lång vandringsled? Leden sträcker sig mellan järnvägsstationerna i Vattholma och Skyttorp. För dig som pendlar finns upptåget med sina täta avgångar som tar dig till Uppsala på ca 17 min. Med dryga 3,5 ha mark finns nu tillfälle för dig som vill utveckla fastigheten med byggnation av bostäder. Detaljplanen finns både som bild men även under bifogade dokument att ta del av. För mer info vänligen kontakta ansvarig mäklare Rashin Cohen 0735 266 300.

  • Premium
Nyhagsvägen 5, Almunge, Uppsala kommun
  • Sön 5 maj kl 13:45

Nyhagsvägen 5

Villa
Almunge, Uppsala kommun
Cohen Mäklarbyrå
3 195 000 kr
137 m²
6 rum
1 047 m² tomt

Välkommen till Almunge och Nyhagsvägen 5 med barnvänligt läge. Den trevliga trädgården med lekvänliga ytor välkomnar er till grönskande omgivning och närheten till natur. Lättskött trädgård med möjlighet att odla egna grönsaker och blommor samt skapa er egna lilla trädgårdsoas där ni kan njuta av lugnet. Huset erbjuder på entréplan, en möblerbar hall med eldstad längre in, ett stort kök med tvättstuga och grovingång, två sovrum varav ena idag används till matrum, badrum, ett luftigt vardagsrum med utgång till en härlig altan och baksidan av den grönskande trädgården. En trappa upp finns en hall/allrum, klädkammare, tre bra sovrum samt ett badrum. Utanför entrén hittar ni även husets altan, perfekt för sommarens grillkvällar eller avkopplande stunder med en bok och en kopp kaffe. Ihop med huset finns en carport för att ställa bilen, ytterligare bilplats finner ni på uppfarten. Baktill carporten finns ett förråd. På tomtens baksida finns en mindre stuga med plankgolv. Almunge ligger 25 km öster om Uppsala med bra bussförbindelser både till Uppsala men även till Arlanda. Här bor ni nära natur och skog men ändå på bekvämt avstånd till stadens utbud. Här finns mataffärer (Coop och ICA), pizzeria, bibliotek, simhall samt mot Faringe ligger klädvaruhuset Thuns. För bad och fiske finns Långsjön och för dig som spelar golf, Golfklubben Grönlunds GK med 18-hålsbana med restaurang och stugor att hyra. Lennakatten och museijärnvägen har station i närområdet. Almunge har två förskolor samt grundskola (åk 1-9). Fritidsgård för ungdomar i olika åldrar.

  • Plus
Kungsängsgatan 59B, Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun
  • Sön 5 maj kl 12:30
Kungsängsgatan 59B, Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun, bild 2
Kungsängsgatan 59B, Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun, bild 3

Kungsängsgatan 59B

Lägenhet
Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun
Cohen Mäklarbyrå
5 795 000 kr
118 m²
5 rum
vån 6/7
7 211 kr/mån
49 110 kr/m²

Välkommen till Kungsänngen och denna rymliga femma högt upp med väl tilltagna sällskapsytor samt ljusa och smakfulla materialval. Planlösningen fördelas på en välkomnande hall med mycket gott om förvaring, kök och vardagsrum med en öppen planlösning som har utgång till balkongen med fri sikt. Fyra rymliga sovrum, två badrum varan ena med badkar. Två klädkammare för extra förvaring. Från stora sovrummet nås den stora inglasade balkongen som vetter mot innergården. Till lägenheten hör ett rymligt förråd i källaren. Föreningen har en trevlig innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter som medlemmar är välkomna att nyttja. Varmgarage finns i källaren, kösystem tillämpas. Gemensamhetsanläggningarna omfattar varmgarage i källaren där även barnvagns- och rullstolsförråd finns. Cykelrum finns i källaren. Här i populära Kungsängen bor du med bara några minuters promenad till city och Resecentrum, varför området lämpar sig utmärkt för den som pendlar. Här finns matbutiken Willys, flera restauranger, förskola, Anna Petrus Park med tillhörande lekplats mm. Ett stenkast härifrån nås Fyrisån med dess grönområden och kajplats för fritidsbåtar. Likaså finns gångbron Hamnspången som leder över till Stadsparken och sjukhusområdet vilket möjliggör att man tar sig till Akademiska och omkringliggande institutioner på bara några minuters cykelfärd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Dalby-viggeby 116, null, Uppsala kommun
Dalby-viggeby 116, null, Uppsala kommun, bild 2
Dalby-viggeby 116, null, Uppsala kommun, bild 3

Dalby-viggeby 116

Radhus
Uppsala kommun
Cohen Mäklarbyrå
4 795 000 kr
157 m²
7 rum
1 200 m² tomt

Välkommen till ert nästa hem med naturen utanför dörren, nära till Mälaren, Hammarskog, Dalkarskärret och Vreta Udd. Nybyggt parhus ritat av arkitekt Tomas Svanström på Arkitekter Svanström Scheerer, med tilltalande planlösning som fördelas på entréplan med en rymlig hall, ett arbetsrum/sovrum, luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot kök från Ballingslöv med bänkskiva i laminat, ett badrum med dusch och ett klädvårdsrum med grovingång som underlättar ett aktivt liv. En vacker trappa tar er till övervåningen där ni slås av den fantastiska rymden och en fint ljusinsläpp, tack vare stora takfönster. Ett allrum, tre bra sovrum och mindre rum som kan användas som arbetsrum eller walking closet, ett badrum med duschhörna. Här bor ni i ett välbyggt hus med kvalitets materialval och bra utemiljö där gräsmatta har rullats på baksidan men lämnats plats för altan. På framsidan av huset finns grusuppgång samt stort förråd och med plats för bilar på uppfarten. Uppvärmning av huset sker genom frånluftvärmepump med vattenburen golvvärme i hela bottenvåningen samt på övervåningen med separata givare för varje rum.

  • Premium
Broby hage 18, Broby-Hage, Uppsala kommun
Broby hage 18, Broby-Hage, Uppsala kommun, bild 2
Broby hage 18, Broby-Hage, Uppsala kommun, bild 3

Broby hage 18

Villa
Broby-Hage, Uppsala kommun
Cohen Mäklarbyrå
8 950 000 kr
270 m²
9 rum
2 479 m² tomt

Välkommen till detta vackra hem som andas mycket hög kvalité och är välbyggt med lösvirke i klassisk sekelskiftesstil. Huset har genomgående hög standard och tidstypiska detaljer. Här imponeras ni direkt av ljusflödet och rymden i rummen som skapar en hemtrevlig atmosfär. De generösa ytorna är något utöver det vanliga vilket gör att detta hem verkligen välkomnar till umgänge och samvaro. Stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp och som en extra mysfaktor finns en värmande braskamin. Husets värmesystem är genom fråluftsvärmepump med vattenburen golvvärme i båda våningsplanen, vilket ger hög komfort och låga driftskostnader. Bostaden har en stor välkomnade hall med salongskänsla, ett modernt och stilrent kök från Claessonkök med handmålade luckor från Ekeby Bruk, vitvaror från Miele. Vacker massiv bänkskiva i Corian (kompositsten). Intill köket finns plats för många middagsgäster och härifrån når ni enkelt den generösa terrassen med fantastiskt solläge. Vidare på entréplan finns vardagsrummet med en kamin som förutom extra värme även höjer mysfaktorn i huset. Tre bra rum som idag används som TV-rum, kontor och gästrum. Stor tvättstuga med grovingång, här finns flera garderober för extra förvaring. Ett helkaklat badrum. Övre plan erbjuder fyra bra sovrum varav det ena med sovloft. Stort badrum med ångbastu med plats för ca 6-8 personer, badkar och dusch. Ett allrum med utgång till en fantastisk stor balkong med härlig vy över grönskande omgivningar. Från övre plan nås vindsrummet som kan användas som ett extra sovrum. Här finns gott om plats för sängar, pingisbord, lek, spel mm. Dubbelgarage och förråd. Samt plats för ytterligare bilar på uppfarten. Elbilsladdare finns. Vacker ingång till huset där kullerstenar skapar en fin inramning. Stor uteplats på baksidan med markis på två sidor av terrassen. Här kan du njuta av både sol och skugga från tidig morgon till sen kväll i ett skyddat, privat läge med vacker utsikt. Välskött och insynsskyddad trädgård för den som vill odla/plantera, men även plats för lek och aktivitet på stor gräsyta. Broby hage är ett mycket lugnt, populärt och trivsamt område med mindre än 10 minuters bilfärd från Uppsala. Dessutom tar det endast 7 minuter med bil till E4:an där man snabbt kan nå Arlanda och Stockholm. Här bor ni i ett optimalt litet villaområde med känsla av ”landet” och nära till både natur och sjöar. En kort cykeltur bort ligger Funbosjön där badplats finns. Några minuter bort hittar ni Marielunds badplats och Fjällnora med badplats, klätterpark, gårdsdjur, båtuthyrning och fiskemöjligheter. Även den populära badplatsen i Länna når ni på endast tio minuter. Sommarnöjen görs sig bäst med bad från strand och brygga samt båt och fiske. Vintertid lämpar sig även sjöarna för skridskoåkning. Precis ute vid väg 282 har man busshållplats och vid infarten till Uppsala möts man av Ica Maxi Gnista och köpområdet Boländerna med ett rikt utbud med affärer och restauranger. Det finns också cykelväg hela vägen till Uppsala. Vacker naturomgivning inbjuder till långpromenader, löpturer, svamp och bärplockning. Tio minuters gångväg från huset finns ett elupplyst löpspår. Dessutom flera fotbollsplaner. Det finns också i närområdet många fina promenadvägar. En skog att gå och leka i finns på två minuters gångavstånd från tomt gräns. Lännakattens tågstation når man på tio minuter från huset.

  • Premium
Källarbäcksvägen 56, Vilan, Uppsala kommun
Källarbäcksvägen 56, Vilan, Uppsala kommun, bild 2
Källarbäcksvägen 56, Vilan, Uppsala kommun, bild 3

Källarbäcksvägen 56

Radhus
Vilan, Uppsala kommun
Cohen Mäklarbyrå
4 995 000 kr
150 m²
5 rum
5 998 kr/mån
33 300 kr/m²

Välkommen till Vilan med skogen runt knuten. Huset fördelas på två våningar där entrévåningen är vigd åt samvaro med plats för både familj och vänner. Kök och vardagsrumsdelen är i öppen planlösning med direkt anslutning till den fint inramade uteplatsen som vetter mot en trevlig innergård. Här finns även badrum och förråd. Köket är modernt och stilrent med fokus på både design och funktionalitet, optimerat för matlagning i kombination med socialt umgänge genom den öppna planlösningen och den stora härliga köksön. Nedervåningens tyngdpunkt ligger i det enskilda. Genom att separera de gemensamma ytorna från de privata ges utrymme för att flera aktiviteter ska kunna pågå parallellt, utan att någon blir störd. Här finns tre sovrum, ett allrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt ett rymligt förråd. Badrummen genomsyras av noggrant utvalda material. Här erbjuds Norrvange kakel och klinkers som tillval. I familjevänliga och stadsnära Vilan, Uppsala längs Källarbäcksvägen, kommer vi att uppföra rymliga suterrängradhus. Området har bra kommunikationer till centrala Uppsala och Stockholm. Från fastigheten till Uppsala centralstation tar det endast 15 minuter med buss. Från Uppsala centralstation till Stockholms central tar det 35 minuter med regionaltåg.

  • Premium
  • Uteplats
Ekoxvägen 10, Ultuna, Uppsala kommun
  • Sön 5 maj kl 16:30

Ekoxvägen 10

Lägenhet
Ultuna, Uppsala kommun
Cohen Mäklarbyrå
2 595 000 kr
79 m²
4 rum
vån 2/5
5 616 kr/mån
32 848 kr/m²

Här ges möjlighet att förvärva denna mycket ljusa och härliga fyra med bra rymd och ett eftertraktat ljusflöde tack vare fönster i olika väderstreck. Bostaden finner du en våning upp med den generösa balkongen riktad mot väst med sol från förmiddagen tills solen går ner. Bostadens planlösning fördelar sig på en rymlig hall med plats för ytterkläder och skor genom garderober. Vidare in i bostaden finns första sovrummet med en garderober, från hallen nås andra sovrummet och badrummet med tvättmaskin och torktumlare. Köket och vardagsrummet har en halvöppen planlösning med stora fönster och balkong som vetter mot grönområdet. Det tredje sovrummet har ingång från vardagsrummet. Till lägenheten hör ett förråd som ligger på entréplanet. Gemensamt el-avtal i föreningen, debiteras efter individuell mätning. Föreningen Brf Bofinken i Nästet erbjuder bland annat Cykelförråd, barnvagnsförråd, växthus, en gemensam lådcykelpool och elbilspool som kan nyttjas av föreningens medlemmar. Här bor ni endast ett stenkast från naturen och fina frilufts-och parkområden. Fördelaktigt läge för dig som önskar närhet till sjukhusområdet, Polacksbacken, BMC, Ångström, SLU/ Veterinär och vårdcentral. Både förskola och skola i närområdet samt Friskis och Svettis en kort promenad från bostaden. Fina gång och cykelstråk längsmed ån som leder in till city och stadsparken samt goda bussförbindelser. Väljer du att ta cykeln når du centrum efter knappt 20 minuters trampande.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kristinastigen 20, Bergsbrunna, Uppsala kommun
Kristinastigen 20, Bergsbrunna, Uppsala kommun, bild 2
Kristinastigen 20, Bergsbrunna, Uppsala kommun, bild 3

Kristinastigen 20

Villa
Bergsbrunna, Uppsala kommun
Cohen Mäklarbyrå
6 795 000 kr
172 + 28 m²
5 rum
750 m² tomt

Välkommen till denna härliga 1-plansvilla med utmärkt läge på hörntomt vid återvändsgata, granne med skogen och fina stigar för en löptur eller promenad med hunden. Huset erbjuder två hallar med entréer, stort vardagsrum med braskamin, ett trevligt kök med matplats, 4 sovrum, 3 badrum varav 1 med bastu och 1 med badkar, tvättstuga och gott om förvaringsutrymmen, bland annat 2 vindar och trädgårdsförråd. Bergvärme och bergkyla (AC) finns installerat. För den som önskar finns möjlighet att dela av till en uthyrningsdel med egen ingång. Rymligt garage för 1 bil, förråd, carport samt ytterligare plats för bilar på uppfarten. Lättskött tomt med fruktträd, buskar och planteringar. Flera uteplatser i olika väderstreck att njuta av solens timmar. På Kristinastigen 20 bor ni med ett lugnt och attraktivt läge med närhet till mycket vilket underlättar livet för såväl barnfamiljen som för äldre och den som pendlar. Via en behaglig promenad nås idrottsplats, modern och fin lekplats, förskola/skola, Ica Supermarket och Sävja centrum med bland annat apotek, vårdcentral och kulturcentrum med kafé och bibliotek samt pumptrack/cykelbana, fotbolls- och basketplan. I närområdet finns vacker natur med promenad- och belyst joggingspår och i den närbelägna Lunsenskogen finns gott om vårblommor, bär- och svampskog och ett rikt djurliv. Vintertid erbjuds både skridsko- och längdskidåkning. Bra bussförbindelser via busslinje 9 som stannar i närheten och buss 5 som avgår från Ica Supermarket i Nåntuna. Den bilburna tar sig snabbt ut till E4:an på endast fem minuter eller via Gamla Stockholmsvägen/väg 255 till Sigtuna/Märsta. På väg mot stan kan du passera Boländerna med mycket bra servicemöjligheter tack vare Ikea, City Gross, Beijer Byggmaterial, Bauhaus, Biltema, Jula, Coop, Lidl, Ica Maxi och många fler butiker.

  • Premium
Oslogatan 35, Ekeby, Uppsala kommun

Oslogatan 35

Lägenhet
Ekeby, Uppsala kommun
Cohen Mäklarbyrå
4 795 000 kr
131 m²
5 rum
8 297 kr/mån
36 603 kr/m²

Välkommen till detta mycket trevliga bostadsrättsradhus i tre plan om 131 kvm med en fantastisk insynsskyddad stor takterrass. Läget i det attraktiva och natursköna Ekeby erbjuder lugnt lummigt område med grönområden, Stabbyskogen med motionsspår samtidigt som ni bor nära citykärnan. Mycket tilltalande boende som är välplanerat, erbjuder två badrum samt bra förvaring genom tre klädkammare. Härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Bostaden fördelar sig på entréplan, egen ingång med hall och förvaring. På våningsplan 2 finns ett stilrent modernt kök, stor matsal med öppen planlösning mot vardagsrummet, ett badrum med badkar samt tvättpelare. Ett väldisponerat sovrum med en klädkammare intill. Våningsplan 3 fördelar sig på 2 rymliga sovrum, badrum med duschkabin, en klädkammare, hall samt utgång till den mysiga takterrassen. I föreningen finns två tvättstugor, samlingslokal, hobbyrum, övernattningsrum (4 bäddar, 100 kr/natt) och bastu. Tvättstugorna ligger i gårdshus på Oslogatan och Helsingforsgatan. Det finns tre tvättmaskiner, två torktumlare och ett torkskåp i varje tvättstuga. Alla lägenheter har ett förråd. Garage 600 kr/månad, laddstolpe för elbil 700 kr/månad (300 hyra + 400 el), elstolpe 300 kr/månad, vanlig parkering 200 kr/månad. Gästparkering gratis med lapp i rutan. Det är i regel ingen eller kort kö till parkering. I populära Ekeby bor ni ytterst bekvämt med endast några hundra meter till både förskola och skola så det är ett perfekt läge för den stressade småbarnsfamiljen. Tvärs över gatan finns Coop-affär och via en kort promenad på upp till 10 min nås Ica Väst, Friskis & Svettis, fotbollsplaner, tennisbana, restauranger och vårdcentraler. Ni upplever också de natursköna omgivningarna på nära håll genom närheten till Ekebydalen med vackra promenad- och joggingspår och en cykeltur om ca tio minuter tar er till Stora torget i city. För er som hellre åker buss så stannar flera busslinjer i området. Och slutligen så är den bilburne blixtsnabbt ute på Bärbyleden och har således endast fem minuter till E4:a-påfarten från bostaden.

  • Balkong
Elov Moos väg, Almunge, Uppsala kommun

Elov Moos väg

Tomt
Almunge, Uppsala kommun
Cohen Mäklarbyrå
1 600 000 kr
4,8 ha tomt

Missa inte tillfället att förvärva ett drömläge för ditt nya hem med många potentiella möjligheter. Om dryga 4,7 ha mark mitt i centrala Almunge. Detaljplansändring är påbörjad sommaren 2023 och är under process. I inskickat ärende är det ansökt om beviljad byggnation på angiven plats (se skiss). Priset på fastigheten är baserat på vart ärendet befinner sig nu. Ett fantastiskt högt läge med härlig vy över fina omgivningar och ett oslagbart solläge. Några minuters promenad från fastigheten finns matbutik, restaurang, busshållplats för buss 809 med frekventa avgångar för dig som vill enkelt och bekvämt ta dig till Uppsala. Här åker även ångtåget Lennakatten förbi på sommarhalvåret. Endast 2 km till Almunge skola och ca 25 minuter med bil in till Uppsala. Flera badsjöar, golfbana och förskolor finns i området. För mer info kontakta ansvarig mäklare Rashin Cohen 0735 266 300.

Torgny Segerstedts allé 4, Rosendal, Uppsala kommun

Torgny Segerstedts allé 4

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Cohen Mäklarbyrå
1 895 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/5
3 621 kr/mån
39 479 kr/m²

Välkommen till en välplanerad gavellägenhet med låg avgift! Lägenheten är belägen på våning a av 5 med trevlig insynsskyddad uteplats och hiss från markplan. Planlösningen ger er: välkomnande hall med förvaring genom garderob, kök i öppen anslutning till vardagsrum, sovrum med plats för säng och ett fräscht helkaklat badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Till samtliga lägenheter finns mindre källarförråd och i bottenplan ligger ett utrymme för cyklar. I källaren finns möjlighet att hyra en garageplats med hissanslutning upp till lägenheterna. Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. I området finns även en ICA-butik, Hemköp, flera caféer, restauranger, tennisbanor, paddelbanor och gym. Här bor du med Stadsskogen runt knuten. Njut av gröna promenader eller löpturer på cykelvägar längs med Fyrisån. I närheten finns även vackra Hågadalen.

  • Uteplats
  • Hiss
Vadbron 310, Björklinge, Uppsala kommun
Vadbron 310, Björklinge, Uppsala kommun, bild 2
Vadbron 310, Björklinge, Uppsala kommun, bild 3

Vadbron 310

Villa
Björklinge, Uppsala kommun
Cohen Mäklarbyrå
3 995 000 kr
125,5 m²
5 rum
2 244 m² tomt

Nybyggt 1-planshus med fina materialval samt en tilltalande planlösning där sällskapsytor är väl tilltagna för familjens sociala sammankomster. Från hallen med grå klinkergolv nås två sovrum på vardera sida samt ett allrum som kan göras om till ytterligare sovrum om man så önskar. Vidare finns ett badrum med badkar. Stora köket med öppen planlösning mot vardagsrummet och ryggåstak med imponerande takhöj som gör rummet luftigt samtidigt som de stora fönstren skänker fantastiskt ljus till rummet. Från vardagsrummet når ni det praktiska klädvårdsrummet med grovingång. Masterbedroom med egen klädkammare samt ett en suite badrum som lämnar en extra lyxig känsla. Huset har genomgående vitlaserat 3-stavsparkett i ek och vitmålade väggar i alla rum förutom våtutrymmen, där finns helkaklade golv och väggar. I Klädvårdsrummet finns klinker på golvet såsom i hallen samt målade väggar. Hela huset värms upp genom en fråluftsvärmepump med vattenburen golvvärme. En kort promenad från bostaden har ni bussen som åker till Björklinge, Bälinge, Jumkil, Oxsätra med lanthandel, Åkerlänna och in till Uppsala.

  • Premium
Vråtorpsgatan 48, Alsike, Knivsta kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vråtorpsgatan 48

Radhus
Alsike, Knivsta kommun
Cohen Mäklarbyrå
2 995 000 kr
152 m²
5 rum
8 036 kr/mån
19 704 kr/m²

Mycket trevligt 2-plansradhus i populära Alsike! Bostaden med stora fönsterpartier och en imponerande takhöjd på entréplanet. Rymliga sällskapsutrymmen i vardagsrum och kök med utgång till uteplats, delvis under tak samt lättskött trädgårdstomt. Dessutom har huset en insynsskyddad takterrass om ca 20 kvm med utgång från övervåningens hall. Även en rymlig balkong med tak och utgång från ett av sovrummen. På husets entrésida finns ett förråd, carport samt plats för ytterligare två bilar på asfalterad uppfart. I populära Alsike bor ni med ett mycket bra pendlingsläge till Stockholm, Arlanda och Uppsala. Tåget stannar i centrala Knivsta och det tar bara 29 minuter till Stockholm Central och 9 minuter till stationen i Uppsala. Busshållsplats finns i närheten, vilket gör det mycket enkelt för hela familjen att ta sig dit man vill även utan bil. Endast en kortare promenad bort erbjuds motionsspår/skidspår om vintern och skogsområden för rekreation efter stressig dag på arbetet eller i skolan. Området är ytterst barnvänligt med lekkamrater i alla åldrar och med skolor och förskolor på bekvämt gångavstånd. I föreningen ligger förskolan Hjärtstenen vilket innebär att du har direkt närhet för dina barn i förskoleåldern. Här trivs såväl vuxna som barn!

  • Balkong
  • Uteplats
Danmarksby 197A, Danmarksby, Uppsala kommun

Danmarksby 197A

Tomt
Danmarksby, Uppsala kommun
Cohen Mäklarbyrå
2 500 000 kr
925 m² tomt

Nu ges tillfälle att förvärva denna härliga tomt med naturskönt läge i Danmarksby med dess fina omgivningar nära natur och motionsspår. Tomten är ej kopplad till någon husfirma därav har du möjlighet att bygga det hus som passar dina egna önskemål. Kommunalt vatten och avlopp där påkopplings kostnad tillkommer. Ett mycket barnvänligt område och med ett bekvämt gångavstånd till förskola samt omtyckta Danmarks skola med barn från förskoleklass till och med årskurs 5. I direkt närhet har ni naturen med härliga motionsslingor samt närhet till skog för svampplockning och bärplockning. Ni finner även trevliga utflyktsmål i närområdet som bland annat Linnes Hammarby och Fäboden. Med bil tar det enbart 10 minuter till Uppsala centralstation och det är även ett utmärkt pendlarläge då påfarten till E4an finns på smidigt avstånd. Buss in till Uppsala går varje halvtimme dagtid. Kontakta ansvarig mäklare för visning och mer info.

Vadbron 308, Björklinge, Uppsala kommun

Vadbron 308

Tomt
Björklinge, Uppsala kommun
Cohen Mäklarbyrå
495 000 kr
1 269 m² tomt

Passa på att planera din blivande husdröm med ett naturskönt läge i Vadbron. Tomten är belägen i rogivande omgivningar för dig som uppskattar livet på landet. Här finns möjlighet att välja en av de två bra tomter. (308 eller 310). Avlopp ingår i gemensamhetsanläggning. Vatten ordnas av köparen. Tomrör för fiber är förberett till tomtgräns. Även fastigheten Vadbron 310 är till salu. Priset är 595 000 kr. Vadbron är området för dig som gärna bor i ett lugnt område med lantlig placering och närhet till skog, hästar och åkermark. Med bil tar du dig in till Björklinge på ca 10 min, där skola, förskola, matbutik samt idrottshall finns. Vidare till Bälinge med bil nås på ca 15 minuter. Bälinge erbjuder service som bland annat förskola, skola, matbutik, idrottsplats och utomhusbad. Till centrala Uppsala tar du dig på cirka 25 minuter.

Visar alla 21