Croisette Göteborg

Croisette Göteborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bäckebolsängen 12, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 17:00
Bäckebolsängen 12, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Bäckebolsängen 12, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Bäckebolsängen 12

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Croisette Göteborg
1 800 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 443 kr/mån
26 277 kr/m²

Varmt välkomna till en ultimat planerad bostad med stor uteplats i sydväst. Planlösningen är genomgående med stora fönsterpartier i två väderstreck vilket tillsammans med de ljusa ytskikten och generös takhöjd skapar en känsla av rymd. Bostaden har genomgående hög standard och stilrena materialval. Köket är renoverat och binds tröskelfritt ihop med vardagsrummet vilket ger en social yta för hela familjen. Parkering ingår i avgiften. Här bor ni i en populär förening med fina gemensamhetsutrymmen och välskötta innegårdar. Området är lugnt och barnvänligt och erbjuder all tänkbar service såsom affärer och goda kommunikationsmöjligheter in till centrum.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Babordsgatan 3, Långedrag, Göteborgs kommun

Babordsgatan 3

Villa
Långedrag, Göteborgs kommun
Croisette Göteborg
19 800 000 kr
227 + 130 m²
9 rum
947,8 m² tomt

Undangömt på en lugn återvändsgata i exklusiva Långedrag ligger denna spektakulära fastighet i nästintill originalskick. Tack vare fina grundförutsättningar finns alla möjligheter för den som önskar att sätta sin egen prägel. Här erbjuds bland annat stora rum perfekt för sociala tillställningar, vackra originaldetaljer från byggåret, öppna spisar, fönsterbänkar i marmor, stora fönsterpartier och välbevarade parkettgolv. Med sina imponerande 227 kvm boarea och ytterligare 130 kvm biarea erbjuder detta hem generöst med utrymme för hela familjen att trivas och växa i. Villan är fördelad på totalt tre våningsplan och bostadsytan är uppdelad på bland annat nio rum varav fem sovrum, matsal, vardagsrum, ett bibliotek, en gillestuga, två badrum, tre gäst-wc samt tvättstuga. Ett fullutrustat kök i entréplan med gavelläge samt ett mindre kök i källarplan. Möjligheter till uthyrning i källarplanet för den som önskar. På uppfarten finns gott om plats för flera bilar och förvaringsmöjligheter finns tillgängliga i de två garagen. Tomten är välskött och erbjuder generösa möjligheter för odling och trädgårdsarbete. Huset är omgivet av grönska och den murade uteplatsen med öppen spis är en perfekt plats för trevliga sammankomster med vänner och familj. För den som älskar hav och båtliv är Långedrag perfekt. Här ligger Göteborgs södra skärgård en kort båttur bort där färjorna går med täta turer. Likväl som det råder ett lugn här så erbjuds närheten till centrala Göteborg inom ett behagligt avstånd. Populära Långedrag Värdshus och GKSS når ni på ca fem minuters promenad och för den som åker kollektivt ligger spårvagnshållplatsen Roddföreningen två minuter bort.

  • Plus
Gröna gatan 71, Majorna, Göteborgs kommun
  • Tor 25 apr kl 17:00
Gröna gatan 71, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Gröna gatan 71, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Gröna gatan 71

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Croisette Göteborg
3 640 000 kr
82,7 m²
3 rum
vån 3/3
5 523 kr/mån
44 015 kr/m²

Varmt välkomna till denna väldisponerade lägenhet i omtycka Majorna. Här erbjuds en tilltagen och välplanerad trerummare där både kök och badrum omsorgsfullt har renoverats till hög standard. Bostaden har fönster i två väderstreck vilket tillsammans med de ljusa ytskikten och generös takhöjd skapar en känsla av rymd. Med sin genomtänkta planlösning infinns en smidig övergång mellan rummen, vilket maximerar både funktionalitet och trevligt disponerade samt stora sociala ytor. Från vardagsrummet nås den solsäkra balkongen om ca 10 kvm i sydväst. Här njuter ni av utsikten över hamninloppet och kvällssolen långt in på sensommaren. På Gröna gatan bor ni i en väl omhändertagen bostadsrättsförening med en engagerad styrelse. Området är omåttligt populärt och ligger med direkt närhet till allt ni kan tänkas önska. Alldeles intill föreningen finner ni en av Göteborgs mobilitetshubbar med all tänkbar kommunikation, här finns också ett rikt serviceutbud, restauranger och både förskolor och skolor i direkt närhet. Slottsskogen, Göteborgs underbara skärgård och stadskärnan nås på behörigt avstånd.

  • Premium
  • Balkong
Fjällbo Ängsväg 11, Utby, Göteborgs kommun
  • Idag kl 17:00
Fjällbo Ängsväg 11, Utby, Göteborgs kommun, bild 2
Fjällbo Ängsväg 11, Utby, Göteborgs kommun, bild 3

Fjällbo Ängsväg 11

Lägenhet
Utby, Göteborgs kommun
Croisette Göteborg
3 600 000 kr
78 m²
3.5 rum
vån 1/3
6 854 kr/mån
46 154 kr/m²

Välkomna till denna stilrena lägenhet som stod inflyttningsklar 2022. Huset är byggt av Egnahem med eftertanke för den historiska närmiljön. Här erbjuds en modern lägenhet med stora luftiga ytor och en social och öppen planlösning. Med fönster som vetter åt tre olika väderstreck flödar ljuset naturligt och skapar en känsla av rymd. Gavelläget ger en fri sikt och en privat atmosfär. Bostaden förlängs av en insynsskyddad uteplats om ca 24 kvm med västerläge med plats för såväl matbord, loungemöblemang, odlingsmöjligheter som grillplats. Här uppstår en känsla av att bo i radhus, njut i den privata utemiljön av solen från eftermiddag till solnedgång. Bostaden är belägen med direkt närhet till natur, på promenadavstånd nås såväl utsiktsplats som bergsväggar för klättring. Fjällboskolan ligger på behörigt avstånd och kommunikationer nås med en kortare promenad.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Värmlandsgatan 32, Norrby, Borås kommun

Värmlandsgatan 32

Lägenhet
Norrby, Borås kommun
Croisette Göteborg
630 000 kr
40 m²
2 rum
vån 2/3
2 734 kr/mån
15 750 kr/m²

Varmt välkomna till en välplanerad två om 40 kvm i en lågt belånad HSB-förening. Här bor ni på bekvämt promenad- och cykelavstånd till centrala Borås, högskolan samt naturområden. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Plus
Lodjursstråket 1, Karlastaden, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Karlastaden, Göteborgs kommun
Croisette Göteborg
3 995 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 8/73
3 992 kr/mån
76 095 kr/m²

Varmt välkomna hem till denna underbara hörnlägenhet i Karlatornet. Belägen på åttonde våningen med utsikt i nordvästlig riktning från bostadens sex olika fönster. Från åttonde våningen har man utsikt över kringliggande byggnader och man tar sig med enkelhet upp via hissen. I bostaden är det gedigna och påkostade materialval med en genomgående känsla av lyx och en oerhört smakfull planlösning. Att Karlatornet just benämns som lyx är ingen slump, detta är ett konstverk som snart äntligen står färdigt och blir därmed EU:s högsta bostadsbyggnad med sina 246m. "Tänk hotell, fast vara hemma" har aldrig varit mer på sin plats! Hjärtligt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare!

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 6