Croisette Hässleholm

Croisette Hässleholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Snapphanegatan 6B, Centrum, Hässleholms kommun

Snapphanegatan 6B

Lägenhet
Centrum, Hässleholms kommun
Croisette Hässleholm
495 000 kr
60,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 163 kr/mån
8 182 kr/m²

Välkomna till denna trerummare med stor potential. Bostaden erbjuder två sovrum, allrum, badrum samt kök. Här bor man med närhet till Hembygdsparken och med promenadavstånd till centrum.

  • Balkong
Norregatan 35, Väster, Hässleholms kommun

Norregatan 35

Villa
Väster, Hässleholms kommun
Croisette Hässleholm
2 275 000 kr
92 + 50 m²
3 rum
1 232 m² tomt

Välkommen till Norregatan 35 på populära väster. Trevlig 1,5-plansvilla med källare. Bostaden har kök, WC, rymligt vardagsrum med plats för både matgrupp och soffa. Från vardagsrummet finns utgång till uteplats under tak samt vidare ut till trädgården. Ovanvåning med två sovrum, badrum med ingång till klädkammare. Källarplan med matförråd, pannrum och tvättstuga med bastu samt dusch. Bakom huset finns en park med lekplats, i närheten finns grundskolor och förskolor. Här bor man med ca. 10 minuters promenadavstånd till centrum och även till skogen.

Ekebacksvägen 10, Tyringe, Hässleholms kommun

Ekebacksvägen 10

Villa
Tyringe, Hässleholms kommun
Croisette Hässleholm
2 950 000 kr
147 + 122 m²
6 rum
1 594 m² tomt

Varmt välkomna till detta välplanerade hus på fantastiskt läge. Här bor man högt beläget i en villa som erbjuder flertalet sovrum, stora sällskapsytor, renoverat kök och badrum. Utöver detta erbjuds en kuperad tomt med stort trädäck och pool. Vid eventuella frågor vänligen kontakta: Fastighetsmäklare Jenny Ahlman 0701-430998 [email protected]

Västanvägen 65, Vittsjö, Hässleholms kommun

Västanvägen 65

Villa
Vittsjö, Hässleholms kommun
Croisette Hässleholm
2 850 000 kr
141 m²
5 rum
910 m² tomt

Välkommen till Västanvägen 65. Här bor man i ett lugnt villaområde ett stenkast från skog och Oresjö. Bostaden är smakfullt renoverad och erbjuder fyra sovrum, två badrum, allrum samt kök. Till bostaden finns carport med förråd, inglasat uterum och trädäck i vinkel. Varmt välkommen på visning!

Kullagatan 5A, Centrum, Hässleholms kommun

Kullagatan 5A

Lägenhet
Centrum, Hässleholms kommun
Croisette Hässleholm
495 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/3
4 264 kr/mån
9 340 kr/m²

Genomgående tvåa med hörnläge och balkong i sydvästligt läge. På Kullagatan bor man med promenadavstånd till centrum och stationen. För dig som önskar att sätta en egen prägel på bostaden så finns det nästan 23 000 kr i den inre fonden avsatt för renovering. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Östanväg 12, Tyringe, Hässleholms kommun
  • Mån 4 mar kl 17:00

Östanväg 12

Villa
Tyringe, Hässleholms kommun
Croisette Hässleholm
1 690 000 kr
115 + 46 m²
5 rum
1 479 m² tomt

Trevlig 1,5-plansvilla med hörntomt på Östanväg 12 i Tyringe. Bostaden har tre sovrum, allrum, kök, matrum, helkaklat badrum som renoverats 2020 samt en extra toalett. Källarplan med tvättstuga, pannrum och förråd. Inglasat uterum med utgång till trädäck och poolområde. Varm välkommen på visning! Visning sker på utsatt visningstid eller enligt överenskommelse. Vänligen kontakta ansvarig mäklare om visningstiden ej passar.

  • Plus
Norregatan 13, Väster, Hässleholms kommun

Norregatan 13

Lägenhet
Väster, Hässleholms kommun
Croisette Hässleholm
395 000 kr
30,5 m²
1 rum
vån 4/4
1 965 kr/mån
12 951 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta vindsvåning på populära väster. Bostadens 30,5 kvadrat är fördelade på hall, badrum, allrum och kokvrå. Med en låg avgift är detta den perfekta första bostaden eller kanske till dig som önskar ett något mindre och mer ekonomiskt boende! Varmt välkommen på visning!

Verumsvägen 42, Bjärnum, Hässleholms kommun

Verumsvägen 42

Villa
Bjärnum, Hässleholms kommun
Croisette Hässleholm
1 380 000 kr
130 + 80 m²
5 rum
1 726 m² tomt

Välkommen till en smakfullt renoverad villa i två plan med källare. Bostaden är praktiskt planerad med vardagsrum, kök, matplats, tre sovrum samt stort badrum. Källarplan med pannrum, garage och förråd. Stor härlig trädgård som gränsar till en obebyggd tomt. Varmt välkommen på visning!

Svedjemarksgatan 28, Östervärn, Hässleholms kommun

Svedjemarksgatan 28

Villa
Östervärn, Hässleholms kommun
Croisette Hässleholm
1 895 000 kr
98 + 98 m²
5 rum
1 052 m² tomt

Välkomna till Svedjemarksgatan 28! Här bor man i ett praktiskt planerat hus med kök, allrum i vinkel, uterum, tre sovrum samt badrum på entréplanet. Källaren erbjuder tvättstuga, gillestuga, pannrum, wc samt garage. Huset värms upp med fjärrvärme. Välkomna på visning!

Brobyvägen 7, Sibbhult, Östra Göinge kommun
  • Budgivning pågår

Brobyvägen 7

Övrigt
Sibbhult, Östra Göinge kommun
Croisette Hässleholm
2 200 000 kr
2 338 m² tomt

Nytt lägre pris! Nu finns det möjlighet att bli ägare till en hyresfastighet i Sibbhult. Fastigheten har 4 lägenheter fördelat på två plan. Se objektsbeskrivning under dokument för mera info! Lägenheternas skick är av något lägre standard. På första planet finns en lokal som idag används som Pizzeria. Hyreskontrakt på tre år har nyss undertecknats ang lokalen. Hyresgästerna betalar driftskostnader så som värme, hushållsel, hemförsäkring samt internet och tv. Lägenheter och lokal är fördelat enligt följande: Plan 1 Lokal om 150 kvm. Pizzeria bedrivs där idag Plan 2 Lägenheter 2x3 rok 75 kvm/lgh Plan 3 Lägenheter 2x2 rok 70 kvm/lgh Hyresintäkter 414 000 kr/år. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Röingegatan 105, Östervärn, Hässleholms kommun

Röingegatan 105

Villa
Östervärn, Hässleholms kommun
Croisette Hässleholm
3 100 000 kr
118 + 65 m²
4 rum
1 073 m² tomt

Välkomna till Röingegatan 105. Här bor man i en smakfullt renoverad villa med stor tomt på populära Östervärn. Bostaden är praktiskt planerad och erbjuder nytt kök med plats för matgrupp, allrum, två nya badrum varav det ena med tvätt och tork, tre sovrum samt groventré, allt fördelat på två plan. Samtliga ytskikt på såväl entréplanet som på övre planet är totalrenoverade och all maskinell utrustning är helt ny. I källaren finns alla möjligheter att skapa extra sovrum, allrum, badrum etc. Idag är källaren är en rå-källare med förrådsutrymme samt pannrum och ett äldre badrum som ej är i bruk. Huset värms upp med fjärrvärme och vattenburen golvvärme finns på såväl entréplanet som övre planet. Välkomna på visning!

Vankiva 5:21, null, Hässleholms kommun

Vankiva 5:21

Tomt
Hässleholms kommun
Croisette Hässleholm
795 000 kr
1 460 m² tomt

Bygga nytt? Det kan vara ett bra alternativ i dagens marknad. Bygg välisolerat och energisnålt med fördelaktigt uppvärmningssystem. Här ser ni ett exempel på en praktisk villa från Myresjöhus, Smart 98+ där offert kan skickas på begäran för att enklare bilda sig en uppfattning kring prisläget. Tomten är belägen på fint naturnära läge i Skönabäck. Här finns möjlighet till valfri byggnation av enfamiljshus förhandsbesked på bygglov finns. Med närhet till såväl Finja som Vankiva och Hässleholm bor man här med naturen som granne. Skolbussen stannar ett stenkast bort och man kan även med enkelhet cykla in till stan. Nuvarande fastighetsägare kommer grovplanera tomten, dra in VA, el samt anlägga väg med gatubelysning, allt detta ingår och står klart när man flyttar in. Denna tomt är belägen närmst vattenbrunnen på fastighetskartan. (Tomt nr 2) Varmt välkomna att höra av er för mera information.

Karlsgatan 1, Teckomatorp, Svalövs kommun

Karlsgatan 1

Övrigt
Teckomatorp, Svalövs kommun
Croisette Hässleholm
10 500 000 kr
4 164 m² tomt

Med vackra vyer i utkanten av Teckomatorp finner vi denna fastighet. Byggnaden är uthyrd idag som ett HVB-hem med kontrakt till och med 2026-04-30. Huvudbyggnaden är i två plan + inredd vindsvåning. På fastigheten finns även ett annex i gott skick. Härlig trädgård delvis asfalterad innergård med bra parkeringsmöjligheter. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Enligt hyreskontrakt betalas driftskostnader av hyresgästen. Hyresgästen hyr hela fastigheten (ej vindsvåning) Fastighetsägaren betalar försäkring. Taxering 823-Vårdbyggnad betalar ej fastighetsskatt. Priset kan diskuteras. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nuvarande hyresgäster har ej någon verksamhet i lokalerna idag och möjlighet kan finnas att avsluta hyreskontraktet tidigare om ny ägare önskar bedriva egen verksamhet. Kontakta mäklaren för visning!

Visar alla 13