Mäklare Emil Antolovic

Emil Antolovic

Om mig

Jag blir genuint glad av mina kunders återkoppling som oftast handlar om att de känt sig trygga genom hela förmedlingsprocessen. Mitt mål är att vinna ditt förtroende och att överträffa dina förväntningar både när det gäller bemötande och försäljningspriset. Att vara lyhörd, engagerad och lösningsfokuserad är en självklarhet och att leverera den bästa mäklarupplevelsen i varje enskilt uppdrag är min största drivkraft. Hör av dig så berättar jag mer om hur jag på bästa sätt kan hjälpa just dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skogsgatan 6, Miatorp, Helsingborgs kommun
  • Idag kl 14:00
Skogsgatan 6, Miatorp, Helsingborgs kommun, bild 2
Skogsgatan 6, Miatorp, Helsingborgs kommun, bild 3

Skogsgatan 6

Radhus
Miatorp, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 495 000 kr
115 m²
6 rum
vån 1/2
7 783 kr/mån
30 391 kr/m²

På ett eftertraktat läge ges nu en unik chans att förvärva detta rymliga och energieffektiva radhus om hela 115 kvm med egen trädgårdstäppa på mysiga Miatorp! Här finner du en välplanerad, smakfull och toppmodern bostad från 2022 med både stenlagd uteplats, biluppställningsplats samt två förråd. Bostaden erbjuder bland annat en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum, 3-4 bra sovrum, två helkaklade badrum, tvättstuga, klädkammare samt en prakisk möblerbar hall med fina förvaringsmöjligheter. På Miatorp bor du fridfullt med alla tänkbara bekvämligheter såsom livsmedelsbutiker, skolor, parker och centrum på behagligt avstånd och stranden ligger endast ett stenkast bort. Varmt välkommen till Spårvagnshallarna och Skogsgatan 6! För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Emil Antolovic på mobil/sms 0708-887655 eller [email protected]

  • Premium
  • Uteplats
Sockengatan 24A, Rosengården, Helsingborgs kommun
  • Borttagen före visning
Sockengatan 24A, Rosengården, Helsingborgs kommun, bild 2
Sockengatan 24A, Rosengården, Helsingborgs kommun, bild 3

Sockengatan 24A

Lägenhet
Rosengården, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
895 000 kr
44 m²
2 rum
vån 2/3
3 595 kr/mån
20 341 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Kommissgatan 6, Högaborg, Helsingborgs kommun
  • Idag kl 13:00

Kommissgatan 6

Lägenhet
Högaborg, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
750 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/4
5 152 kr/mån
12 931 kr/m²

Två trappor upp (hiss finns) hittar du denna charmiga lägenhet i en vacker fastighet från 1929! Bostaden fördelas på ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum, ett rogivande sovrum, kök med matplats och balkong som vetter mot den lugna och lummiga innergården, badrum samt en praktisk möblerbar hall. Lägenheten är belägen på bekvämt promenadavstånd till allt som staden har att erbjuda i form av butiker, restauranger, kaféer och kulturupplevelser samt Campus Helsingborg. Varmt välkommen till Kommissgatan 6 och din privata visning! För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Emil Antolovic på mobil/sms 0708-887655 eller [email protected]

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Fiskargränden 3D, Nyhamn, Landskrona kommun
  • Idag kl 12:30

Fiskargränden 3D

Radhus
Nyhamn, Landskrona kommun
Croisette Helsingborg
1 995 000 kr
116 m²
5 rum
vån 1/1
7 388 kr/mån
17 198 kr/m²

Nu har vi äntligen nöjet att presentera ett trivsamt radhus om hela 116 kvm på optimalt läge! I en trevlig och välskött bostadsrättsförening finner du ett välplanerat och rymligt boende i två plan. Bostadens entréplan erbjuder en hall med bra förvaringsmöjligheter, en praktisk gäst wc, kök med utgång till uteplatsen och den fridfulla innergården med pool, samt ett generöst vardagsrum. En trappa upp finner du ett större allrum med utgång till den soliga terrassen i önskat västerläge, två bra sovrum samt ett badrum. Värt att notera att allrummet med enkla medel kan delas av till två separata rum (enligt ursprunglig planlösningen), vilket ger bostaden hela 5 rum (varav 4 sovrum). I närområdet finns underbara promenadstråk och oändliga möjligheter till bad samt all tänkbar service så som exempelvis allmänna kommunikationsmedel och livsmedelsbutiker. Venbåten lägger till alldeles runt knuten och stadskärnan ligger endast en kort promenad bort. På Fiskargränden 3D är det verkligen lätt att trivas! Varmt välkommen att boka din visning med ansvarig mäklare.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Linbastagatan 7, Filborna, Helsingborgs kommun

Linbastagatan 7

Lägenhet
Filborna, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
2 695 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/5
5 314 kr/mån
33 688 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och fina bostadsrätt i toppskick i trivsamma och populära BRF Brytstugan 2! Här finner du en välplanerad och smakfull 3:a i ett lugnt och eftertraktat område. Bostaden erbjuder en hall med smarta förvaringslösningar, kök med öppen planlösning mot vardagsrummet och access till en rymlig inglasad balkong om hela 11 kvm i perfekt solläge. Vidare erbjuds 2 sovrum, ett helkaklat badrum samt en inre möblerbar hall. I närområdet finns fridfulla strövområden samt all tänkbar service så som skolor, allmänna kommunikationsmedel och Filborna arena med sitt generösa utbud av aktiviteter. Parkeringsplats och garage finns i anslutning till boendet. På Linbastagatan 7 bor du i ett lugnt men ändå stadsnära läge i en modern, praktisk och bekymmersfri bostad i bästa skick. I denna bostadsdröm är det bara att flytta rakt in! Varmt välkommen att boka visning med ansvarig mäklare.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5