Mäklare Emil Antolovic

Emil Antolovic

Om mig

Jag blir genuint glad av mina kunders återkoppling som oftast handlar om att de känt sig trygga genom hela förmedlingsprocessen. Mitt mål är att vinna ditt förtroende och att överträffa dina förväntningar både när det gäller bemötande och försäljningspriset. Att vara lyhörd, engagerad och lösningsfokuserad är en självklarhet och att leverera den bästa mäklarupplevelsen i varje enskilt uppdrag är min största drivkraft. Hör av dig så berättar jag mer om hur jag på bästa sätt kan hjälpa just dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Norra Storgatan 14, Centrum, Helsingborgs kommun
Norra Storgatan 14, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Norra Storgatan 14, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Norra Storgatan 14

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
4 950 000 kr
142 m²
5 rum
vån 2/4
5 654 kr/mån
34 859 kr/m²

Välkommen till denna praktfulla sekelskifteslägenhet - en imponerande bostad som andas historia och elegans. Med sina 142 kvadratmeter, fem rymliga rum och en central placering mitt i staden, erbjuder detta hem en unik möjlighet att uppleva det bästa av både förr och nu. Här finns en rymlig matsal, ett ljust vardagsrum, två mysiga sovrum, ett helkaklat badrum samt ett praktiskt arbetsrum. Ett extra förmånligt inslag är det separata gästtoaletten som gör livet lite enklare. Våningen erbjuder gott om plats för både sociala tillställningar och lugna stunder i privatlivet. Bostaden präglas av dess generösa takhöjd, vilket ger en känsla av rymd och ljus. Här kan du njuta av detaljer som skänker hemmet en klassisk och tidlös atmosfär som t ex de vackra spegeldörrarna, stuckatur och fiskbensparkett. Lägenheten har en drömplacering i hjärtat av Helsingborg med bekvämt gångavstånd till allt som staden har att erbjuda - butiker, restauranger, kaféer och kulturupplevelser - har du ständigt nära till ditt favoritställe. Söker du det bästa av två världar är denna sekelskifteslägenhet det ultimata valet. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning och upplev denna unika möjlighet att äga en del av stadens historia.

 • Premium
 • Hiss
Södra Hunnetorpsvägen 114, Adolfsberg, Helsingborgs kommun

Södra Hunnetorpsvägen 114

Lägenhet
Adolfsberg, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
1 295 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/3
5 155 kr/mån
16 188 kr/m²

På trivsamma Adolfsberg finns nu äntligen en rymlig 3:a i markplan till salu! Denna välplanerade bostad erbjuder en praktisk möblerbar hall, kök med trevlig matplats vid fönster, vardagsrum med plats för både soffgrupp, tv-möblemang och matbord, två rogivande sovrum i bra storlek, helkaklat badrum med badkar samt en gäst-wc. Utöver detta finns en inglasad balkong och en rymlig rogivande uteplats om ca 35 kvm i ostört läge - en underbar lyx i vardagen! I Riksbyggen BRF Helsingborgshus 12 bor du i en välskött och stabil bostadsrättsförening med närhet till skolor, bussförbindelser, matbutiker och grönområden. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Kung Kristoffers gata 3B, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
 • Sön 10 dec kl 13:00

Kung Kristoffers gata 3B

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
2 295 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/5
4 478 kr/mån
31 014 kr/m²

På Kung Kristoffers gata 3B finns nu äntligen chansen att förvärva denna genomgående 3:a på ett lugnt läge nära city! En halv trappa upp hittar du en trivsam lägenhet på populära Slottshöjden med underbara Slottshagen och Kärnan som granne. Denna välplanerade bostad erbjuder ett stilrent kök, ett rymligt vardagsrum med utgång till en mysig balkong i fint sydvästläge, två rofyllda sovrum med garderober samt ett stambytt helkaklat badrum. Inom promenadavstånd når du alla önskade bekvämligheter som Helsingborg har att erbjuda i form av bl a restauranger, butiker, bagerier, skolor, allmänna kommunikationsmedel och den fantastiska stranden. I Brf Tornet Västra bor du i en omtyckt och välskött förening med 'nära till allt'! Varmt välkommen att boka din visning med ansvarig mäklare.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Södra Hunnetorpsvägen 67B, Adolfsberg, Helsingborgs kommun
 • Sön 10 dec kl 11:00

Södra Hunnetorpsvägen 67B

Lägenhet
Adolfsberg, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
950 000 kr
68 m²
2 rum
vån 2/2
4 336 kr/mån
13 971 kr/m²

På trevliga Adolfsberg hittar du denna genomgående bostadsrätt med inglasad balkong i härligt söderläge! Bostaden erbjuder bland annat en möblerbar hall, kök med matplats, vardagsrum med plats för både soffgrupp och tv-möblemang samt utgång till den inglasade balkongen i fint läge. Vidare finns ett rogivande sovrum med bra förvaringsmöjligheter samt badrum med dusch. I Riksbyggen BRF Helsingborgshus bor du i en lugn och välskött förening med närhet till bland annat skolor, allmänna kommunikationsmedel, grönområden och livsmedelsbutiker. Varmt välkommen att boka din privata visning med ansvarig mäklare!

 • Plus
 • Balkong
Regementsvägen 12B, Nya Drottninghög, Helsingborgs kommun

Regementsvägen 12B

Lägenhet
Nya Drottninghög, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
1 050 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/10
3 068 kr/mån
28 378 kr/m²

NYTT PRIS!!! Välkommen till en ljus och stilren lägenhet i toppskick med balkong i fint solläge! Denna kvadratsmarta bostadsrätt erbjuder en välkomnande hall med angränsande klädkammare, kök med matplats, en lättmöblerad vardagsrumdel med sovalkov och balkong i sydöst samt ett helkaklat badrum. Här bor du på bekvämt gångavstånd till flera livsmedelsbutiker, vårdcentral, grönområden och allmänna kommunikationsmedel i en omtyckt förening. Den gemensamma takterrassen bjuder på sagolik utsikt över grannskapet. Denna pärla på Regementsvägen 12B är verkligen väl värd att se! Varmt välkommen att boka din privata visning med ansvarig mäklare.

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Fiskargränden 3D, Nyhamn, Landskrona kommun
 • Sön 10 dec kl 14:00

Fiskargränden 3D

Radhus
Nyhamn, Landskrona kommun
Croisette Helsingborg
1 995 000 kr
116 m²
5 rum
vån 1/1
7 388 kr/mån
17 198 kr/m²

NU PRISSÄNKT! Nu har vi äntligen nöjet att presentera ett trivsamt radhus om hela 116 kvm på optimalt läge! I en trevlig och välskött bostadsrättsförening finner du ett välplanerat och rymligt boende i två plan. Bostadens entréplan erbjuder en hall med bra förvaringsmöjligheter, en praktisk gäst wc, kök med utgång till uteplatsen och den fridfulla innergården med pool, samt ett generöst vardagsrum. En trappa upp finner du ett större allrum med utgång till den soliga terrassen i önskat västerläge, två bra sovrum samt ett badrum. Värt att notera att allrummet med enkla medel kan delas av till två separata rum (enligt ursprunglig planlösningen), vilket ger bostaden hela 5 rum (varav 4 sovrum). I närområdet finns underbara promenadstråk och oändliga möjligheter till bad samt all tänkbar service så som exempelvis allmänna kommunikationsmedel och livsmedelsbutiker. Venbåten lägger till alldeles runt knuten och stadskärnan ligger endast en kort promenad bort. På Fiskargränden 3D är det verkligen lätt att trivas! Varmt välkommen att boka din visning med ansvarig mäklare.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Furutorpsgatan 30B, Söder, Helsingborgs kommun
 • Sön 10 dec kl 15:00

Furutorpsgatan 30B

Lägenhet
Söder, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
950 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/7
3 416 kr/mån
17 925 kr/m²

TILLFÄLLE - PRISSÄNKT!!! Välkommen till Furutorpsgatan 30B och en välplanerad och kvadratsmart 2:a på markplan med egen uteplats i härligt solläge. Bostaden är mycket trevligt disponerad med en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett mysigt sovrum, duschrum med tvättmöjligheter, toalett och ett bra utrymme med garderober. Populära och välskötta HSB Brf Sachsen har en grönskande och skyddad innergård samt flera bekvämligheter så som gym, bastu, festlokal, garage samt övernattningsrum. Här bor du på bekvämt promenadavstånd till allt vad centrum har att erbjuda i form av restauranger, livsmedelsbutiker, allmänna kommunikationer, biografer och skolor, Campus Helsingborg ligger bara ett stenkast bort. Varmt välkommen på visning! För mer information kontakta ansvarig mäklare.

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Övre Eneborgsvägen 34B, Eneborg, Helsingborgs kommun

Övre Eneborgsvägen 34B

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
1 295 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/4
4 264 kr/mån
19 923 kr/m²

Välkommen två trappor upp till denna ljusa, välskötta och charmiga lägenhet med balkong i perfekt solläge på eftertraktade Eneborg! Denna yteffektiva bostadsrätt erbjuder en välplanerad planlösning som disponeras enligt följande: en välkomnande hall, kök med matplats, ett lättmöblerat vardagsrum med anslutande balkong, två bra sovrum, varav det ena med en praktisk klädkammare, samt badrum. Omtyckta Brf Malen har en skyddad innergård och flera bekvämligheter så som motionsrum, bastu, gemensamhetslokal samt övernattningsrum. På Övre Eneborgsvägen 34B bor du på bekvämt promenadavstånd till grönområden, restauranger, livsmedelsbutiker, allmänna kommunikationer, biografer, bibliotek, skolor och Campus. Detta är verkligen en pärla väl värd att se! Varmt välkommen att boka din privata visning med ansvarig mäklare.

 • Plus
 • Balkong
Linbastagatan 7, Filborna, Helsingborgs kommun

Linbastagatan 7

Lägenhet
Filborna, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
2 695 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/5
4 429 kr/mån
33 688 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och fina bostadsrätt i toppskick i trivsamma och populära BRF Brytstugan 2! Här finner du en välplanerad och smakfull 3:a i ett lugnt och eftertraktat område. Bostaden erbjuder en hall med smarta förvaringslösningar, kök med öppen planlösning mot vardagsrummet och access till en rymlig inglasad balkong om hela 11 kvm i perfekt solläge. Vidare erbjuds 2 sovrum, ett helkaklat badrum samt en inre möblerbar hall. I närområdet finns fridfulla strövområden samt all tänkbar service så som skolor, allmänna kommunikationsmedel och Filborna arena med sitt generösa utbud av aktiviteter. Parkeringsplats och garage finns i anslutning till boendet. På Linbastagatan 7 bor du i ett lugnt men ändå stadsnära läge i en modern, praktisk och bekymmersfri bostad i bästa skick. I denna bostadsdröm är det bara att flytta rakt in! Varmt välkommen att boka visning med ansvarig mäklare.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 9