Croisette Höllviken

Croisette Höllviken

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Mejerigatan 4, Vellinge, Vellinge kommun
  • Mån 29 jul kl 17:45
Mejerigatan 4, Vellinge, Vellinge kommun, bild 2
Mejerigatan 4, Vellinge, Vellinge kommun, bild 3

Mejerigatan 4

Villa
Vellinge, Vellinge kommun
Croisette Höllviken
5 995 000 kr
165 + 72 m²
6 rum
757 m² tomt

Utmed Vellinges kanske äldsta bygata slingrar sig Mejerigatan, som med bevarade charm kantas av renoverade gatuhus från sent 1800-tal. Mejerigatan 4 ligger väl skyddad på en skafttomt innanför gathusen. Den utgör därmed en av de få fastigheterna med garage samt egen uppfart och bilparkering. Den ursprungliga villan är uppförd i slutet av 1800-talet och tillbyggd under 1970-talet. Nuvarande ägare har dessutom sammanbyggt huset med tillbyggnaden och skapat en generös matsal, som under eftermiddagen badar i solljus. Genom ett helglasat dörr- och fönsterparti har man direkt access till en ljuvlig, insynsskyddad innergård som genast för tankarna till Medelhavet. Entréplanet erbjuder ett vardagsrum med fönster i två väderstreck samt en värmande kamin för den kalla årstiden, ett modernt och påkostat kök från 2020 med gott om förvaring och drömlika arbetsytor. Tag plats vid köksön, sjunk ner på sittbänken en stund eller tag med kaffekoppen och kliv direkt ut i trädgårdens grönska via terrassdörren. På entréplanet, en halvtrappa ner finner vi också den med huset sammanlänkande matsalen som för oss vidare till en privat del med kontor, tvättrum, helkaklat badrum med badkar och avslutningsvis master bedroom. Också härifrån har man access till trädgården. Direkt vid entrén finns även ett helkaklat gäst-WC. Ovanvåningen består av ett ljust allrum/TV-rum, två fina sovrum, varav det större enkelt kan delas till ett tredje. Ovanvåningen har också ett helkaklat badrum med dusch samt en praktisk klädkammare. Utöver huset finns förråd, garage samt en inredd bastu. Sammantaget ett flexibelt boende om totalt 165 kvm med njutbar utemiljö – mitt i centrala Vellinge . Läget är optimalt för en smidig vardag med närhet till förskola/skolor (även privata alternativ) och aktiviteter, pendlarvänligt nära busstationen samt intill Vellinge centrums utbud av butiker och matställen . Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Boltensternsvägen 33B, Höllviken, Vellinge kommun
Boltensternsvägen 33B, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Boltensternsvägen 33B, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Boltensternsvägen 33B

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Croisette Höllviken
9 995 000 kr
96 m²
4 rum
1 048 m² tomt

Nyttja som semesterparadis, bo året om eller bygg dina drömmars villa! Möjligheterna är flera och nu väntar denna fina fastighet på en ny ägare. Läget är eftertraktat på en stickväg utmed Boltensternsvägen med närhet till Kanalskogen. Fastigheten består av en lummig naturtomt om 1048 kvm med ett 1-planshus från 1957, som sedermera byggdes till 1994. Arkitekturen är diskret och huset smälter väl in i omgivningen med sin placering en bit ifrån gatan. Exteriören andas retro och funktionalism med enkla, strama linjer. Interiören är i kontrast - lekfullt färgstark med personliga detaljer och samsas med klassiska tapeter. Väldisponerad planlösning med bevarade och personliga attribut. Vackert allrum med underbar öppen spis, kök i original med uppdaterade detaljer, underbar matplats med verandakänsla, tre bra sovrum samt ett ljust och funktionellt badrum med dusch och tvättstapel. Trätiljor under fötterna och generösa fönsterpartier ut mot den lummiga naturtomten har skänkt harmoni och åt flera generationer. Avslutningsvis - låt oss prata läge! Fastigheten ligger invid Kanalskogens mjuka stigar samt några få tramp på cykel till havet och Kämpingestrandens pulvervita sand. Tomten är lummig med höga träd och är väl avgränsad mot grannfastigheterna. Med en byggrätt om 20% tillåter detaljplanen ca 200 kvm byggyta i 1,5 plan. Se detaljplan H59T under dokument samt kommunens hemsida www.vellinge.se. Visning sker efter överenskommelse då huset för närvarande är uthyrt. Välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för bokning av tid.

  • Premium
Astrakangatan 62B, Vellinge, Vellinge kommun
Astrakangatan 62B, Vellinge, Vellinge kommun, bild 2
Astrakangatan 62B, Vellinge, Vellinge kommun, bild 3

Astrakangatan 62B

Lägenhet
Vellinge, Vellinge kommun
Croisette Höllviken
3 750 000 kr
116 m²
4 rum
vån 2/3
8 452 kr/mån
32 328 kr/m²

I underbart sommargrönskande omgivningar granne med ängar och fält, presenterar vi denna fantastiska bostad som kännetecknas av ett fulländat ljusinsläpp och en utmärkt planlösning. Modernt, stilrent och kvalitativt in i minsta detalj, med fina tillval såsom enstavig ekparkett och finesser i såväl kök som badrum. Entréplanet erbjuder ett vackert Vedumkök i varmgrått med stor matplats och utgång till södervänd balkong, liksom ett rejält sovrum och helkaklat badrum med egna tvättfaciliteter. En trappa upp finns ett generöst allrum med access till terrass av vida kvadrat, där milsvid utsikt lockar. Vidare finner vi förutom walk in closet även två fina sovrum och ytterligare ett elegant helkaklat badrum. Läget är förstås riktigt bra invid ljuvlig skånsk natur, med flertalet härliga lekplatser och två grundskolor på gångavstånd. Tillfälle!

  • Premium
  • Balkong
Krankajen 22, Dockan, Malmö kommun
  • Mån 29 jul kl 16:30
Krankajen 22, Dockan, Malmö kommun, bild 2
Krankajen 22, Dockan, Malmö kommun, bild 3

Krankajen 22

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Croisette Höllviken
4 995 000 kr
95 m²
3 rum
vån 5/6
6 776 kr/mån
52 579 kr/m²

Välkommen till denna gavelvåning med fönster i tre väderstreck och underbar gårdsvänd balkong med utsikt mot Dockans marina. Här njuter du solens strålar från eftermiddag hela vägen till sen kväll tack vare det höga våningsplanet på våning 5 av de totalt 6 boendeplanen. På grund av placeringen får vi en relativt vindskyddad oas perfekt för allt från avkoppling till trevliga middagar. Hemmet har endast haft en ägare och nu är det dags för nästa att kunna ta vid. Fina sociala ytor i fin samvaro med köket samsas med den privata sfären som erbjuder två väl tilltagna sovrumsmiljöer varav huvudsovrummet även erbjuder klädkammare, platsbyggd skjutdörrsgarderob som egen ingång till badrummet. Dessutom återfinns här den franska balkongen som låter blicken vandra med njutbara havsutsikter på två olika håll. Lägg därtill stora fönster för otroligt fint ljusinsläpp så är känslan komplett. I hallen finner vi ännu en ingång till badrummet som även det är fönsterförsett. Här inne finns även tvättmaskin och torktumlare i praktisk arbetshöjd. Gästwc är placerat mittemot badrummet och i resten av hallutrymmet finner vi förutom en rejäl skjutdörrsgarderob även ingången till hemmets andra, och väl tilltagna klädkammare. Här bor ni i en välskött förening med tillgång till gästrum, stort och välutrustat hobbyrum, garage under huset och trevlig nyanlagd innergård som kompletterar ännu mer. 1000/1000 mbits bredband för endast 100 kr i månaden samt gemensamt upphandlad el blir tacksamt för den totala månadsutgiften. Läget är dessutom oslagbart med Dockans utbud av restauranger och caféer utanför dörren samt närhet till flera av Malmös populäraste områden såsom City, Västra hamnen och Ribersborg.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Snapperupsgatan 5, City, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Snapperupsgatan 5

Lägenhet
City, Malmö kommun
Croisette Höllviken
2 495 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/6
2 283 kr/mån
41 583 kr/m²

Stig in i detta kompletta hem med bra månadsavgift som erbjuder tyst gårdsläge trots utmärkt läge mitt i city. Här har du hela citys utbud utanför porten vilket gör vardagslivet otroligt enkelt oavsett om det gäller närhet till gymmet, matbutiken eller det stora utbudet av restauranger, cafeer och butiker. Hemmet i sig byggdes om från lokal till lägenhet av föreningen och färdigställdes 2018. Sedan dess har den ägts av samma ägare och nu är det dags att lämna över till nästa. I trygg och stabil förening finner vi denna strålande tvårummare. Här finner vi bra takhöjd, stor samvarodel, privat beläget badrum samt rofyllt och rymligt sovrum. Gott om förvaring och hög kvalitet är den röda tråden i detta hem som definitivt inte kommer lämna någon besviken. Gott om fönster mot den grönskande innergården intill en liten park och en planlösning med spännande vinklar och unika lösningar. Ett otroligt tillfälle!

  • Plus
  • Hiss
Steffensvägen 45C, Höllviken, Vellinge kommun

Steffensvägen 45C

Tomt
Höllviken, Vellinge kommun
Croisette Höllviken
9 500 000 kr
1 012 m² tomt

Nu erbjuds en unik möjlighet att bli ägare till denna fantastiska naturtomt på populär kanalgata i Höllviken. Förverkliga din dröm om att själv få bygga det perfekta hemmet och låta fantasin och kreativitet flöda fritt på denna vackra tomt med den ultimata harmonin mellan natur och kustlivet. Arkitektframtagna ritningar för friliggande villa om dryga 297 kvm. Den avstyckade tomten som är på 1 012 kvm, med byggrätt på 20 %, är belägen nära stranden och omgiven av majestätiska barrträd vilket är en oöverträffad kombination av naturskönhet och lugn atmosfär. Läget är optimalt med närhet till både hav och bekvämligheter i Höllviken. Uppfart blir bredvid fastigheten på Steffensvägen 45 B. Se tomtkarta för förtydligande. Varmt välkomna att kontakta mäklaren idag för mer information, se byggförslag, planritning och detaljplan under dokument.

  • Plus
Tennisvägen 12, Ljunghusen, Vellinge kommun

Tennisvägen 12

Fritidshus
Ljunghusen, Vellinge kommun
Croisette Höllviken
13 500 000 kr
69 + 3 m²
4 rum
2 556 m² tomt

På Tennisvägen 12 / Östra Falkvägen 3 finner vi denna fantastiska naturtomt om 2556 kvm med trevligt och väl omhändertaget fritidshus. Utöver den väldigt fina placeringen i området erbjuds vi här en fri markyta med stora möjligheter. Befintligt sommarhus är i välhållet skick på cirka 69 kvm fördelat på fyra rum varav tre sovrum och större allrum med fönster i tre väderstreck. Dessutom med kök, badrum och separat tvättstuga/tvättrum. Tre olika entréer till huset finns och utöver det så är det även separat förrådsbyggnader på tomten. Höga barrträd och karaktäristisk ljung växer tillsammans med en enorm Rhododendron som när den blommar står i sin fullständiga prakt. Detta är en naturmiljö få förunnad. Låt detta bli din nästa sommardröm i Ljunghusen eller - för den med stora bostadsdrömmar - din nästa plats för ditt nyuppförda drömhem. Byggrätt om 20 % för uppförande av fristående enfamiljshus, se dokumenten plankarta och planbestämmelser för mer information. Unikt tillfälle för denna möjlighet.

  • Plus
Gråvidegatan 10C, Videdal, Malmö kommun

Gråvidegatan 10C

Radhus
Videdal, Malmö kommun
Croisette Höllviken
Pris saknas
112,5 + 30 m²
4 rum
vån 1/2
6 032 kr/mån

Kontakta fastighetsmäklaren för privat visning! Ta steget in i en renoverad tidskapsel från 60-talet som vackert kombinerar den klassiska charmen med moderna funktioner och därtill en fantastisk anlagd trädgård med pool. Det här är ditt tillfälle att äga en unik pärla som bjuder på en oas av avkoppling. Tillsammans med det gedigna uterummet utgör boytan 143 kvm! Invändigt har den autentiska stilen från 60-talet bevarats med attribut så som generösa fönsterpartier, klassisk stavparkett och läcker planlösning i halvplan med varierande takhöjd, samtidigt som det har genomgått renoveringar för att möta dagens krav på komfort och funktionalitet. Interiören förser oss idag med ett modernt och fullt utrustat kök från HTH samt ett ljust och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier i söderläge. Från vardagsrummet når man det näst intill 30 kvm stora, inglasade uterummet. En förlängning av bostaden, med vackert klinkergolv och elektrisk golvvärme. Uterummet har skjutbara dörrar av isolerglas, vilket tillsammans med golvvärmen möjliggör nyttjande året om. Tre rymliga sovrum ger familjen gott om utrymme för avkoppling och återhämtning. Lägg där till ett praktiskt gäst-wc och ett exklusivt nyrenoverat badrum med dusch där tvättavdelningen diskret göms bakom praktiska skjutdörrar. Utemiljön som anlagts 2023 är en oas i sig och en riktig dröm för den som vill kunna njuta på hemmaplan. Här finner du en rund pool omgiven av ett vackert trädäck i kombination av klinker närmast uterummet. För ytterligare avkoppling och välbefinnande finns även en separat byggd bastu och flertalet uteplatser. Läget utanför dörren är bästa kombinationen av stadsliv med närhet till ett brett serviceutbud, barnomsorg och avkopplande promenader i vackra rekreationsområden.

  • Uteplats

Visar alla 8