Croisette Höllviken

Croisette Höllviken

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Amiralsgatan 14A, Rörsjöstaden, Malmö kommun
 • Imorgon kl 14:40
Amiralsgatan 14A, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 2
Amiralsgatan 14A, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 3

Amiralsgatan 14A

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Croisette Höllviken
3 795 000 kr
97 m²
3 rum
vån 4/5
7 633 kr/mån
39 124 kr/m²

I anrika Rörsjöstaden presenterar vi denna vackra bostad bakom välkänd, klassicistisk fasad signerad Axel Stenberg. Tidstypiska detaljer erbjuds såsom takliststuckaturer, dekorativ kakelugn och lamprosetter liksom tilltagen takhöjd och höga fönsterpartier. Alltsammans i fin balans med en renoverad interiör i tidlöst vitt och en utmärkt planlösning. Köket är hemmets hjärta och bjuder på ytor för både familj och vänner, vidare finns två bra sovrum mot gården, gäst-wc och därtill ett stilrent badrum med både badkar och angränsande tvättrum. Extra guldkant med access till njutbar, gårdsvänd balkong, eller ska vi kalla det terrass? Väl tilltagna kvadratmetrar och som ett extra rum under årets varmare månader. Vardagsrummet är inte att förglömma med sitt strålande ljusinsläpp och lättmöblerade kvadrat. Utmärkt förvaring kompletterar detta suveräna hem strax invid citys fantastiska utbud. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sandåkersvägen 17, Höllviken, Vellinge kommun
 • Imorgon kl 13:00
Sandåkersvägen 17, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Sandåkersvägen 17, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Sandåkersvägen 17

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Croisette Höllviken
6 495 000 kr
140 m²
4 rum
703 m² tomt

Längst ner på lugn återvändsgata presenterar vi denna tilltalande familjevilla vars interiör bjuder in till 140 väldisponerade kvadrat i 1,5 plan. Inomhus väntar en flexibel planlösning med tre rejäla sovrum på ovanvåningen och ett generöst tilltaget vardagsrum på 40 kvm, som med enkelhet kan delas av till ett fjärde sovrum. I vardagsrummet finns en kamin för den kalla årstiden och helglasade dubbeldörrar mot trädgården. Ombyggt Sentenskök från 2010 med vackra vitrinskåp och bänkskiva i granit erbjuder gott om arbetsytor för hemmakocken och härliga middagar runt bordet. På entréplan finns ett helkaklat badrum med dusch och på ovanvåningen erbjuds ett helkaklat badrum med badkar. Separat tvättrum med praktisk groventré - precis som man vill ha det. Solvänd tomt med fritt läge åt söder. Skyddande växtlighet och häck mot allmänningen och vägen, stenlagd terrass samt fina gräsytor. Egen uppfart med carport, trädgårdsförråd och cykelförråd utmed tomtens östra sida. Varmt välkomna till ett lättskött och bekvämt hem på härligt läge i fantastiska Höllviken!

 • Premium
Amiralsgatan 83F, Nobeltorget, Malmö kommun
 • Imorgon kl 15:30
Amiralsgatan 83F, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 2
Amiralsgatan 83F, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 3

Amiralsgatan 83F

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
Croisette Höllviken
1 050 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/4
4 467 kr/mån
20 192 kr/m²

Med central adress och skyddad innergård befinner vi oss i denna bostad från 40-talet som du snart har chansen att få kalla ditt hem. Här möts du av en välplanerad lägenhet med plats att leva och trivas på så väl för dig som är själv som för paret. Vardagsrummet erbjuder trivsamma umgängesytor med härliga fönsterpartier och access till njutbar balkong, medan det intilliggande sovrummet får bli en fristad med lugn och komfort. Måltiden tillagas i det separat köket som ger plats för matbord och som bjuder på en riktigt funkisdetalj med stor portion charm med sina skåp i original. Lägg därtill ett helkaklat, stambytt badrum samt två inbyggda garderober som kompletteras av både källar- och vindsförråd. Här på Amiralsgatan får bekvämlighet och närhet definiera din vardag. Med city bara ett stenkast bort är shopping, restauranger och underhållning alltid inom räckhåll, liksom goda kommunikationer. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Falsterbovägen 99, Höllviken, Vellinge kommun
 • Mån 22 apr kl 12:00
Falsterbovägen 99, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Falsterbovägen 99, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Falsterbovägen 99

Lägenhet
Höllviken, Vellinge kommun
Croisette Höllviken
6 250 000 kr
96 m²
3 rum
vån 2/2
5 384 kr/mån
65 104 kr/m²

Med en underbar balkong och helglasade partier som skiljer ute från inne välkomnas vi in till detta underbara hem med villakänsla och oslagbar utsikt över Öresund och dess fantastiska solnedgångar. Med hiss från markplan välkomnas vi högst upp till den andra våningen. Detta kvalitativa hem lämnar ingen besviken då det är genomtänkt och med hög kvalité i materialval, golvvärme och ljudisolerande fönster. Planlösningsmässigt finner vi kök och allrum i öppen och genomgående symbios. Skjutdörrsparti ut mot hörnbalkongen som bjuder på sol såväl morgon, eftermiddag som kväll. Köks-ö med granitbänkskiva, Ballingslöv kök samt en öppen spis som pricken över i. Utöver det erbjuds ett huvudsovrum med enskilt badrum med badkar och klädkammare, ytterligare sovrum med klädkammare, badrum med dusch och även separat tvättstuga med gott om förvaring. Egen p-plats finns också att tillgå. Detta är verkligen ett hem för den som värdesätter sitt boende och önskar lika delar utsikt som närhet till fina promenadstråk och närhet in till byn och allt som Höllviken har att erbjuda. Välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Krankajen 22, Dockan, Malmö kommun
 • Imorgon kl 12:40
Krankajen 22, Dockan, Malmö kommun, bild 2
Krankajen 22, Dockan, Malmö kommun, bild 3

Krankajen 22

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Croisette Höllviken
5 195 000 kr
95 m²
3 rum
vån 5/6
6 776 kr/mån
54 684 kr/m²

Sätt nyckeln i låset till denna trevliga våning högt upp i huset med härliga sällskapsytor. Här kan vi låta blicken vila över Marinans båtar samt den inom kort grönskande innergården. In genom hallen möts vi av det sociala samspelet mellan kök och vardagsrum som tillsammans med sina stora fönster bidrar till en ljus och öppen atmosfär, perfekt för både avkoppling samt underhållning och härifrån har vi även access till bostadens härliga och stora balkong. Med två rymliga sovrum, varav det ena har båda klädkammare samt fransk balkong, finns gott om plats att skapa sitt egen privata tillhåll. Lägg därtill gäst-wc och ett praktiskt badrum som är utformat med tanke på både komfort och funktionalitet. Här bor ni i en välskött förening med tillgång till gästrum, garage under huset och trevlig gård kompletterar än mer. Läget är dessutom oslagbart med Dockans utbud av restauranger och caféer utanför dörren samt närhet till flera av Malmös populäraste områden såsom City, Västra hamnen och Ribersborg. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Mejerigatan 4, Vellinge, Vellinge kommun
 • Imorgon kl 11:30
Mejerigatan 4, Vellinge, Vellinge kommun, bild 2
Mejerigatan 4, Vellinge, Vellinge kommun, bild 3

Mejerigatan 4

Villa
Vellinge, Vellinge kommun
Croisette Höllviken
5 995 000 kr
165 + 72 m²
6 rum
757 m² tomt

På ytterst tilltalande och centralt läge på en av Vellinges äldsta gator finns denna ljuvliga villa omhuldad av grönska i privat sfär med fantastiska uteplatser och uppväxta trädgårdsytor. Villan som är byggd på slutet av 1800-talet och tillbyggd på 1970-talet är smakfullt renoverad och har en ypperlig planlösning som erbjuder underbara sociala sällskapsytor, stilrent kök från 2020 och dubbla helkaklade badrumsmiljöer. Lägg därtill tre utmärkta sovrum, gästtoalett och värmande bastu för kalla kvällar. Läget är optimalt med närhet till skolor, förskola och fotbollsplan samt bara ett par minuter till Vellinge centrum och dess trevlig utbud. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Astrakangatan 62B, Vellinge, Vellinge kommun
Astrakangatan 62B, Vellinge, Vellinge kommun, bild 2
Astrakangatan 62B, Vellinge, Vellinge kommun, bild 3

Astrakangatan 62B

Lägenhet
Vellinge, Vellinge kommun
Croisette Höllviken
3 750 000 kr
116 m²
4 rum
vån 2/3
8 452 kr/mån
32 328 kr/m²

I underbart sommargrönskande omgivningar granne med ängar och fält, presenterar vi denna fantastiska bostad som kännetecknas av ett fulländat ljusinsläpp och en utmärkt planlösning. Modernt, stilrent och kvalitativt in i minsta detalj, med fina tillval såsom enstavig ekparkett och finesser i såväl kök som badrum. Entréplanet erbjuder ett vackert Vedumkök i varmgrått med stor matplats och utgång till södervänd balkong, liksom ett rejält sovrum och helkaklat badrum med egna tvättfaciliteter. En trappa upp finns ett generöst allrum med access till terrass av vida kvadrat, där milsvid utsikt lockar. Vidare finner vi förutom walk in closet även två fina sovrum och ytterligare ett elegant helkaklat badrum. Läget är förstås riktigt bra invid ljuvlig skånsk natur, med flertalet härliga lekplatser och två grundskolor på gångavstånd. Tillfälle!

 • Premium
 • Balkong
Dag Hammarskjölds torg 9, City, Malmö kommun
 • Imorgon kl 13:40

Dag Hammarskjölds torg 9

Lägenhet
City, Malmö kommun
Croisette Höllviken
3 495 000 kr
60 m²
2 rum
vån 4/19
3 126 kr/mån
58 250 kr/m²

I ett av Malmös mest trendiga område, Malmö Live, har vi nu nöjet att presentera denna moderna tvårummare med fantastiskt fina ytor och rymlig västerbalkong. Föreningen är välhållen, stabil och mycket omtyckt. Lägenheten erbjuder en utmärkt planlösning med ett stilfullt, välplanerat kök med granitskiva i öppen planlösning med det tilltagna vardagsrummet. Semiglasad västerbalkong och trivsamt sovrum med rymlig walk in closet samt en helkaklad badrumsmiljö uppdelat i badrum samt tvättfaciliteter. I föreningen finns två gemensamma takterrasser, inglasad lounge samt bokningsbar bastu med milslång utsikt mot Öresund och Danmark, vilket samtliga medlemmar kan njuta av utan extra kostnad. Här bor man på optimalt läge med närhet till Malmö Central med dess kommunikationer samt myllrande city och det harmoniska havet.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Gråvidegatan 10C, Videdal, Malmö kommun

Gråvidegatan 10C

Radhus
Videdal, Malmö kommun
Croisette Höllviken
Pris saknas
112,5 + 30 m²
4 rum
vån 1/2
6 032 kr/mån

Kontakta fastighetsmäklaren för privat visning! Ta steget in i en renoverad tidskapsel från 60-talet som vackert kombinerar den klassiska charmen med moderna funktioner och därtill en fantastisk anlagd trädgård med pool. Det här är ditt tillfälle att äga en unik pärla som bjuder på en oas av avkoppling. Tillsammans med det gedigna uterummet utgör boytan 143 kvm! Invändigt har den autentiska stilen från 60-talet bevarats med attribut så som generösa fönsterpartier, klassisk stavparkett och läcker planlösning i halvplan med varierande takhöjd, samtidigt som det har genomgått renoveringar för att möta dagens krav på komfort och funktionalitet. Interiören förser oss idag med ett modernt och fullt utrustat kök från HTH samt ett ljust och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier i söderläge. Från vardagsrummet når man det näst intill 30 kvm stora, inglasade uterummet. En förlängning av bostaden, med vackert klinkergolv och elektrisk golvvärme. Uterummet har skjutbara dörrar av isolerglas, vilket tillsammans med golvvärmen möjliggör nyttjande året om. Tre rymliga sovrum ger familjen gott om utrymme för avkoppling och återhämtning. Lägg där till ett praktiskt gäst-wc och ett exklusivt nyrenoverat badrum med dusch där tvättavdelningen diskret göms bakom praktiska skjutdörrar. Utemiljön som anlagts 2023 är en oas i sig och en riktig dröm för den som vill kunna njuta på hemmaplan. Här finner du en rund pool omgiven av ett vackert trädäck i kombination av klinker närmast uterummet. För ytterligare avkoppling och välbefinnande finns även en separat byggd bastu och flertalet uteplatser. Läget utanför dörren är bästa kombinationen av stadsliv med närhet till ett brett serviceutbud, barnomsorg och avkopplande promenader i vackra rekreationsområden.

 • Uteplats

Visar alla 9