Mäklare Andrés Villalobos

Andrés Villalobos

Om mig

Min drivkraft är nöjda kunder. Genom åren har jag lärt mig kombinera försäljning med förtroende, två viktiga egenskaper för att få bra betalt i en lyckad bostadsaffär. Jag strävar alltid efter höga slutpriser och för det krävs att man guidar sina kunder att ta rätt beslut. Jag brinner för mitt arbete och har gjort det sedan jag började min karriär som fastighetsmäklare 2015. Under åren har jag byggt erfarenhet som jag tillsammans med dig kommer att använda i den viktigaste affär du gör i livet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Blomstervägen 8, Åkarp, Burlövs kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Blomstervägen 8, Åkarp, Burlövs kommun, bild 2
Blomstervägen 8, Åkarp, Burlövs kommun, bild 3

Blomstervägen 8

Radhus
Åkarp, Burlövs kommun
Croisette Hyllie
4 495 000 kr
120 + 10 m²
3 rum
260 m² tomt

Idylliskt boende i centrala Åkarp där läget tilltalar lite extra! Närhet till skolor, tåg och centrum. 120 välplanerade kvadratmeter erbjuder renoverat kök som samspelar med rymligt vardagsrum, 2-3 sovrum med bra förvaringsmöjligheter, två fina badrum och en fantastisk uppvuxen trädgård i soligt söderläge! Bra uppfart på framsidan med carport och anslutande förråd. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Energieffektiv
Hillerödsvägen 5C, Dammfri, Malmö kommun

Hillerödsvägen 5C

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Croisette Hyllie
1 995 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1,5/3
3 618 kr/mån
35 946 kr/m²

På bästa läge, med gårdsvänd västerbalkong, kan vi med stolthet presentera denna genomgående 2:a med 55,5 renoverade kvadratmeter. Fint ljusinsläpp från morgon till kväll. Bostaden erbjuder allt man kan tänka sig och vi kan med enkelhet bocka av även den mest kräsna bostadsköparens krav och attribut. Uppmärksamheten fångas prompt av de vackra gårdsmiljöerna som omgärdar bostaden och de vackra husen. Du bor i en stabil förening som köpt loss tomten och lagt stora renoveringar bakom sig men med fortsatt stabil och god ekonomi som fanbärare för detta fina boende. Läget utgör idag en perfekt placering i det allt mer växande och attraktiva området , beläget på cykelavstånd till City. Dessutom ligger området ett stenkast från stadens bästa parker som är lätt att förälskas i. Här finns närhet till allt från dagligvarubutiker till Ribersborgsstranden som nås på bara några minuter med cykel. Välkommen hem!

  • Balkong

Visar alla 2