Mäklare Liselott Åström

Liselott Åström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tornväktaregatan 10, Tygelsjö, Malmö kommun
  • Sön 10 mar kl 12:00

Tornväktaregatan 10

Villa
Tygelsjö, Malmö kommun
Croisette Hyllie
7 995 000 kr
170 + 10 m²
5 rum
566 m² tomt

Välkommen till ditt framtida hem i den idylliska och natursköna Tygelsjö! Här möts du av en elegant familjevilla i en och en halv plan, som inte bara imponerar med sitt yttre utan också bjuder in till ett liv fyllt av komfort och stil. Entréplanet välkomnar dig med en generös social yta i vinkel, där den öppna planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. De imponerande takhöjderna och de stora fönsterpartierna öppnar upp rummet och ger en direkt koppling till den välskötta trädgården utanför. Trädäcket blir en naturlig förlängning av ditt vardagsrum och skapar en harmonisk övergång till utomhuslivet. Det moderna köket, signerat IKEA, är utrustat med de senaste vitvarorna och har en trevlig köksö med sittplatser och en integrerad vinkyl – perfekt för både vardag och festliga tillfällen. Här är matlagning en fröjd, och den genomgående ekparketten ger en känsla av enhet och stil. En trappa upp finner ytterligare allrumskvadrat samt tre välplanerade sovrum, där det är lätt att föreställa sig avkoppling och god sömn. Om behovet skulle uppstå för ett fjärde sovrum kan du enkelt återställa den ursprungliga planen och anpassa boendet efter dina önskemål. De båda badrummen bjuder på elegant hotellkänsla med helkaklade ytor och exklusiva detaljer. Det praktiska grovköket med tvättfaciliteter och gott om förvaring gör vardagen smidigare, och den generösa förvaringen erbjuder gott om plats för ordning och reda. Ute väntar en magnifik trädgård med planteringar, stenläggningar och grönytor. Det rymliga trädäcket med spabad inbjuder till avkoppling och sociala stunder utomhus. Dessutom finns ett charmigt orangeri som ger möjlighet till trivsamma stunder i grönskande omgivningar året om. Denna villa är inte bara ett hus – det är en plats att kalla hem, där elegans möter funktionalitet och där varje detalj är noggrant utvald för att skapa det perfekta boendet för dig och din familj. Ta steget in i din framtida oas i Tygelsjö – ett hem att trivas i och skapa minnen för livet.

  • Plus
Vindögats väg 2B, Västra Klagstorp / Tygelsjö, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:00
Vindögats väg 2B, Västra Klagstorp / Tygelsjö, Malmö kommun, bild 2
Vindögats väg 2B, Västra Klagstorp / Tygelsjö, Malmö kommun, bild 3

Vindögats väg 2B

Radhus
Västra Klagstorp / Tygelsjö, Malmö kommun
Croisette Hyllie
3 895 000 kr
109 m²
5 rum
vån 1/2
7 393 kr/mån
35 734 kr/m²

I familjevänliga kvarter finner vi detta bostadsrättsradhus som näst intill är nyproducerad och nykänslan verkligen är ett faktum. Byggåret är -22 och här bjuds vi på genomgående parkettgolv tillsammans med ljusa väggar och med en planlösning som bygger på stor öppenhet där kök och vardagsrum harmoniserar tillsammans får vi generöst med yta både för matlagningen och sociala sammankomster. Stora fönsterpartier bidrar med fint ljusinsläpp och när vädret tillåter tvekar vi inte att kliva ut i den härliga och insynsskyddade utemiljön. Kliver vi en trappa upp finner vi de tre sovrummen som gör det lätt för familjens medlemmar att hitta sin egen lugna vrå i detta annars mycket sociala hem. Lägg därtill dubbla badrumsmiljöer och separat tvättrum med tvättmaskin samt torktumlare. Ytterligare bonus erbjuds i form av förråd invid huset och parkeringsplats. I föreningen finns det ett utegym, ett växthus och även möjlighet till odling. Här bor ni i en lugn miljö bland rapsfälten samtidigt som mysiga Tygelsjö finns runt hörnet och bara tio minuter till Malmö gör att du har det mesta du behöver inom räckhåll. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Aktrisgatan 12, Lindeborg, Malmö kommun

Aktrisgatan 12

Lägenhet
Lindeborg, Malmö kommun
Croisette Hyllie
1 495 000 kr
62 m²
2 rum
vån 4/8
3 822 kr/mån
24 113 kr/m²

Utmärkt beläget på fjärde våningen med hiss från markplan väntar denna välplanerade tvårummare som passar så väl för dig som är själv som för paret. Här finns möjlighet att skapa er egna personliga stil och design, och med lite renoveringsinsatser kan ni skapa er ett hem som ni verkligen kan kalla ert eget. Här kan ni förvänta er en stor inglasad balkong i härligt söderläge med fin utsikt över föreningens innergård och köket som är av god storlek erbjuder ypperliga förvaringsmöjligheter, dessutom finns här gott om plats för matbord. Vidare bjuds vi på vardagsrum med plats för både soffa och matbrumsmöblemang om så önskas, rymligt sovrum samt badrum. På lugna och trevliga Lindeborg bor man optimalt med Hyllie som närmsta granne med köpcentrum och bra pendlingsmöjligheter. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Skumparpsvägen, Skumparp, Malmö kommun

Skumparpsvägen

Tomt
Skumparp, Malmö kommun
Croisette Hyllie
2 995 000 kr
1,7 ha tomt

Välkommen till byn Skumparp, belägen 5 minuter från Svågertorp och Hyllie i lantlig bymiljö. Här finner du en tomt till salu för den som vill ha stora ytor. Att observera är att endast 1 byggnad får uppföras då det är både A-mark och B-mark. Positivt förhandsbesked finns från Malmö kommun. För mer information välkommen kontakta mig!

Visar alla 4