Mäklare Liselott Åström

Liselott Åström

Om mig

Jag känner ett brinnande intresse för min yrkesroll. Med livserfarenhet och säljbakgrund ger jag allt och lite till för mina kunder - jag är mån om att ge köpare såväl som säljare en positiv upplevelse i varje enskild försäljning. Limhamn, Klagshamn, Vintrie, Tygelsjö och Bunkeflostrand är min hemmaarena. Mitt sunda förnuft och personliga engagemang gör mig till ett självklart val av mäklare vid din bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skumparpsvägen 8, Skumparp, Malmö kommun
  • Tor 2 maj kl 17:30

Skumparpsvägen 8

Villa
Skumparp, Malmö kommun
Croisette Hyllie
10 600 000 kr
240 + 23 m²
5 rum
1 557 m² tomt

Denna magnifika och elegant designade villa är fylld med alla former av lyx och har en mycket unik atmosfär. Hela huset genomsyras av kvalité i varje detalj med sin ljusa inredning, stora fönster och imponerande takhöjd som skapar en behaglig och trivsam boendemiljö. Här bjuds vi på fantastiska umgängesytor i form av ett generöst vardagsrum som sträcker sig över cirka 60 kvm och med en takhöjd på cirka sex meter. En stilfull öppen spis står i centrum och de stora skjutbara fönsterpartierna ger en fin kontakt mellan ute och inne. Här finns också en spiraltrappa som tar oss upp till biblioteket, musikrummet eller vad helst ni vill använda utrymmet till. De fina sällskapsytorna flyter harmoniskt samman med det påkostade och vackra Zebranoköket, komplett utrustat för gourmetmatlagning. Vidare finns här upp till fyra sovrum och för att underlätta vardagens bestyr finns badrum på båda plan och extra gäst-wc. Intill master bedroom finns ett stilfullt helkaklat badrum med både dusch och bastu och ovanvåningens badrum erbjuder både jacuzzi och dusch. Lägg därtill en förstklassig tvättstuga - allt för att göra er vardag enklare och mer bekväm. Husets fina insida kompletteras med en härlig trädgårdsmiljö. På baksidan sträcker sig en stenbelagd terrass ut som erbjudande gott om plats för trädgårdsmöbler, här kan man njuta av soliga dagar och mysiga kvällar med familj och vänner. En vacker plan gräsmatta omgiven av frodig växtlighet skapar en naturlig och fridfull atmosfär och här finns även ett inbjudande trädäck med pool och pergola. Här kan man koppla av och svalka sig i vattnet varma sommardagar, en plats där lyx och bekvämlighet möts för att skapa en trädgårdsdröm som är svår att överträffa. Välkommen på visning!

  • Plus
Vindögats väg 8A, Västra Klagstorp / Tygelsjö, Malmö kommun

Vindögats väg 8A

Radhus
Västra Klagstorp / Tygelsjö, Malmö kommun
Croisette Hyllie
3 950 000 kr
109 m²
5 rum
vån 2/2
6 580 kr/mån
36 239 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem i det natursköna Tygelsjö, där modern komfort möter charmig omgivning. Detta eleganta BRF-radhus sträcker sig över två plan och imponerar med genomgående smakfulla färg- och materialval som skapar en harmonisk atmosfär. På entréplanet välkomnas du av behaglig golvvärme och generösa sociala ytor där kök och vardagsrum smälter samman till en inbjudande gemensam plats. Det stilfulla grå köket, komplett med en praktisk köksö, binder samman matlagning och umgänge på ett förtrollande sätt. Stora fönsterpartier bjuder in naturligt ljus och öppnar upp till trädäcket och den privata trädgårdstäppan, perfekt för avkoppling och utomhusaktiviteter. På övervåningen möts du av ett luftigt allrum och tre väl tilltagna sovrum, varav mastersovrummet pryds av en rymlig klädkammare – en dröm för ordningsamma sinnen. Dessutom erbjuds två helkaklade badrumsmiljöer och ett separat tvättrum för den ultimata bekvämligheten. Det här är inte bara ett hem, det är en livsstil. Med närhet till naturreservat, promenadstråk och Tygelsjösjön får du möjlighet att uppleva naturens skönhet varje dag samtidigt som du har enkel tillgång till stadens puls och bekvämligheter. Välkommen till en harmonisk och praktisk boendemiljö där lyx och naturnära charm går hand i hand.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Vindögats väg 2B, Västra Klagstorp / Tygelsjö, Malmö kommun
  • Sön 5 maj kl 13:30
Vindögats väg 2B, Västra Klagstorp / Tygelsjö, Malmö kommun, bild 2
Vindögats väg 2B, Västra Klagstorp / Tygelsjö, Malmö kommun, bild 3

Vindögats väg 2B

Radhus
Västra Klagstorp / Tygelsjö, Malmö kommun
Croisette Hyllie
3 785 000 kr
109 m²
5 rum
vån 1/2
7 393 kr/mån
34 725 kr/m²

I familjevänliga kvarter finner vi detta bostadsrättsradhus som näst intill är nyproducerad och nykänslan verkligen är ett faktum. Byggåret är -22 och här bjuds vi på genomgående parkettgolv tillsammans med ljusa väggar och med en planlösning som bygger på stor öppenhet där kök och vardagsrum harmoniserar tillsammans får vi generöst med yta både för matlagningen och sociala sammankomster. Stora fönsterpartier bidrar med fint ljusinsläpp och när vädret tillåter tvekar vi inte att kliva ut i den härliga och insynsskyddade utemiljön. Kliver vi en trappa upp finner vi de tre sovrummen som gör det lätt för familjens medlemmar att hitta sin egen lugna vrå i detta annars mycket sociala hem. Lägg därtill dubbla badrumsmiljöer och separat tvättrum med tvättmaskin samt torktumlare. Ytterligare bonus erbjuds i form av förråd invid huset och parkeringsplats. I föreningen finns det ett utegym, ett växthus och även möjlighet till odling. Här bor ni i en lugn miljö bland rapsfälten samtidigt som mysiga Tygelsjö finns runt hörnet och bara tio minuter till Malmö gör att du har det mesta du behöver inom räckhåll. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Tornväktaregatan 10, Tygelsjö, Malmö kommun
  • Idag kl 12:15

Tornväktaregatan 10

Villa
Tygelsjö, Malmö kommun
Croisette Hyllie
7 995 000 kr
170 + 10 m²
5 rum
566 m² tomt

Välkommen till ditt framtida hem i den idylliska och natursköna Tygelsjö! Här möts du av en elegant familjevilla i en och en halv plan, som inte bara imponerar med sitt yttre utan också bjuder in till ett liv fyllt av komfort och stil. Entréplanet välkomnar dig med en generös social yta i vinkel, där den öppna planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. De imponerande takhöjderna och de stora fönsterpartierna öppnar upp rummet och ger en direkt koppling till den välskötta trädgården utanför. Trädäcket blir en naturlig förlängning av ditt vardagsrum och skapar en harmonisk övergång till utomhuslivet. Det moderna köket, signerat IKEA, är utrustat med de senaste vitvarorna och har en trevlig köksö med sittplatser och en integrerad vinkyl – perfekt för både vardag och festliga tillfällen. Här är matlagning en fröjd, och den genomgående ekparketten ger en känsla av enhet och stil. En trappa upp finner ytterligare allrumskvadrat samt tre välplanerade sovrum, där det är lätt att föreställa sig avkoppling och god sömn. Om behovet skulle uppstå för ett fjärde sovrum kan du enkelt återställa den ursprungliga planen och anpassa boendet efter dina önskemål. De båda badrummen bjuder på elegant hotellkänsla med helkaklade ytor och exklusiva detaljer. Det praktiska grovköket med tvättfaciliteter och gott om förvaring gör vardagen smidigare, och den generösa förvaringen erbjuder gott om plats för ordning och reda. Ute väntar en magnifik trädgård med planteringar, stenläggningar och grönytor. Det rymliga trädäcket med spabad inbjuder till avkoppling och sociala stunder utomhus. Dessutom finns ett charmigt orangeri som ger möjlighet till trivsamma stunder i grönskande omgivningar året om. Denna villa är inte bara ett hus – det är en plats att kalla hem, där elegans möter funktionalitet och där varje detalj är noggrant utvald för att skapa det perfekta boendet för dig och din familj. Ta steget in i din framtida oas i Tygelsjö – ett hem att trivas i och skapa minnen för livet.

  • Plus

Visar alla 4