Mäklare Liselott Åström

Liselott Åström

Om mig

Jag känner ett brinnande intresse för min yrkesroll. Med livserfarenhet och säljbakgrund ger jag allt och lite till för mina kunder - jag är mån om att ge köpare såväl som säljare en positiv upplevelse i varje enskild försäljning. Limhamn, Klagshamn, Vintrie, Tygelsjö och Bunkeflostrand är min hemmaarena. Mitt sunda förnuft och personliga engagemang gör mig till ett självklart val av mäklare vid din bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vindögats väg 2B, Västra Klagstorp / Tygelsjö, Malmö kommun
  • Mån 29 jul kl 15:00
Vindögats väg 2B, Västra Klagstorp / Tygelsjö, Malmö kommun, bild 2
Vindögats väg 2B, Västra Klagstorp / Tygelsjö, Malmö kommun, bild 3

Vindögats väg 2B

Radhus
Västra Klagstorp / Tygelsjö, Malmö kommun
Croisette Hyllie
3 695 000 kr
109 m²
5 rum
vån 1/2
7 393 kr/mån
33 899 kr/m²

I familjevänliga kvarter finner vi detta bostadsrättsradhus som näst intill är nyproducerad och nykänslan verkligen är ett faktum. Byggåret är -22 och här bjuds vi på genomgående parkettgolv tillsammans med ljusa väggar och med en planlösning som bygger på stor öppenhet där kök och vardagsrum harmoniserar tillsammans får vi generöst med yta både för matlagningen och sociala sammankomster. Stora fönsterpartier bidrar med fint ljusinsläpp och när vädret tillåter tvekar vi inte att kliva ut i den härliga och insynsskyddade utemiljön. Kliver vi en trappa upp finner vi de tre sovrummen som gör det lätt för familjens medlemmar att hitta sin egen lugna vrå i detta annars mycket sociala hem. Lägg därtill dubbla badrumsmiljöer och separat tvättrum med tvättmaskin samt torktumlare. Ytterligare bonus erbjuds i form av förråd invid huset och parkeringsplats. I föreningen finns det ett utegym, ett växthus och även möjlighet till odling. Här bor ni i en lugn miljö bland rapsfälten samtidigt som mysiga Tygelsjö finns runt hörnet och bara tio minuter till Malmö gör att du har det mesta du behöver inom räckhåll. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Glimmergången 1B, Vintrie, Malmö kommun
  • Mån 29 jul kl 17:30
Glimmergången 1B, Vintrie, Malmö kommun, bild 2
Glimmergången 1B, Vintrie, Malmö kommun, bild 3

Glimmergången 1B

Villa
Vintrie, Malmö kommun
Croisette Hyllie
10 900 000 kr
182 m²
7 rum
456 m² tomt

Välkommen till detta gedigna stenhus belägen på återvändsgata i pittoresk byamiljö. Här finner du blandad bebyggelse från sekelskiftet och framåt. Villan har en inskynsskyddad trädgård med pool som under 2024 genomgått stor ombyggnad. Huset erbjuder 4 sovrum, varav master bedroom med egen walk in closet och separat badrum, ytterligare 1 badrum samt ett gästwc och rymliga sällskapsytor. Det fina köket av Marbodal ligger med öppen planlösning mot sällskapsdelen med stora fönsterpartier ut mot poolen och trädgården. Trädgården ligger på bästa västerläge med sol över poolen hela dagen, påkostade stenlagda ytor samt en mindre gräsyta och utegym. Carporten rymmer både bil och cyklar och uppställningsplats för ytterligare 2 bilar. I anslutning till carporten kommer man direkt in till grovköket med tvätt och tork, vidare in genom carporten finns ett isolerat förråd om 13 kvm. Välkommen på visning

  • Premium
Folketshusvägen 17, Klagshamn, Malmö kommun
  • Imorgon kl 12:00
Folketshusvägen 17, Klagshamn, Malmö kommun, bild 2
Folketshusvägen 17, Klagshamn, Malmö kommun, bild 3

Folketshusvägen 17

Lägenhet
Klagshamn, Malmö kommun
Croisette Hyllie
3 595 000 kr
82 m²
3 rum
vån 5/5
6 312 kr/mån
43 841 kr/m²

På suveränt gavelläge invid Kalkbrottsjön i omtyckta Klagshamn presenterar vi denna fantastiska takvåning, signerad strålande ljusinsläpp genom flertalet fönster i tre väderstreck. Här lockar ett tilltalande hem med genomgående eleganta materialval och en synnerligen väldisponerad planlösning. De sociala ytorna bjuder på öppen och luftig planlösning mellan smakfull köksinteriör, matplats och generöst tilltaget vardagsrum. Här finner vi även utgång till den njutbara balkongen av vida mått, vänd åt öster med solchans fram till lunch och en underbar utsikt över takåsarna bort mot vidsträckta fält! Vidare finns två rejäla sovrum försedda med walk in closet respektive förråd. Addera därtill ett tidlöst helkaklat badrum med såväl tvättmaskin som torktumlare och dusch samt en praktisk gästtoalett. Köket från Vedum erbjuder utmärkt förvaring och välförsedd maskinell utrustning från Siemens, liksom stort skafferi med Elfainredning som extra bonus. Här bor du modernt och bekvämt invid vattnet med tillgång till såväl badbrygga, småbåtshamn och busshållplats som mysiga strövområden, matbutik och skolverksamhet/barnomsorg. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Strandåsvägen 35B, Limhamn, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Strandåsvägen 35B

Villa
Limhamn, Malmö kommun
Croisette Hyllie
5 495 000 kr
150 m²
5 rum
594 m² tomt

Välkommen till denna en och en halvplans villa på idylliska Sibbarp med Limhamn runt hörnet, ett hem med stor potential och optimal planlösning. Här får du möjlighet att sätta din egen prägel på ett boende och skapa ditt alldeles egna drömhem. Entréplanet erbjuder dig ett rymligt kök med flertalet möjligheter. Köket är delvis öppet till nock vilket ger en härlig rymd och en luftig känsla. Härifrån har du direkt access till ovanvåningen samt utgång till trädgården. I kökets förlängning finner du vardagsrummet, som är perfekt för umgänge och avkoppling. Vardagsrummet är ljust och med glasinfattade dubbeldörrar och fönster i två väderstreck, vilket ger ett fint ljusinsläpp. På entréplanet finns även ett av sovrummen, vilket kan användas som gästrum, kontor eller barnrum. Tvättstugan, med praktisk access till ett inglasat uterum, erbjuder ytterligare bekvämligheter och direkt utgång till trädgården. Här kan du njuta av trädgårdsglädje året runt. Ovanvåningen har ett möblerbart allrum. Här skapar de synliga träbjälkarna i taket och den centralt placerade öppna spisen en varm och ombonad atmosfär. Ovanvåningen rymmer hemmets två resterande sovrum, varav det största kan delas av för att skapa ett extra rum om så önskas. Dessutom finner du här ett badrum med ett hörnbadkar, perfekt för avkopplande stunder. Den mysiga trädgården, som är i behov av omvårdnad, erbjuder en grön oas där du kan skapa din egen drömträdgård. Här finns utrymme för både lek och avkoppling i en lugn och harmonisk miljö. Denna villa på Sibbarp är en unik möjlighet för dig som vill ha ett hem där du har stora utvecklingsmöjligheter. Välkommen att boka en visning och upptäck potentialen i detta boende!

Visar alla 4