Mäklare Sebastian Hallsbo

Sebastian Hallsbo

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Korpvägen 295, Ullstorp, Kungälvs kommun
Korpvägen 295, Ullstorp, Kungälvs kommun, bild 2
Korpvägen 295, Ullstorp, Kungälvs kommun, bild 3

Korpvägen 295

Lägenhet
Ullstorp, Kungälvs kommun
Croisette Ljungskile
2 495 000 kr
77,7 m²
4 rum
vån 2/2
5 728 kr/mån
32 111 kr/m²

Har ni väntat på att en bostad i trivsamma Ullstorp ska bli tillgänglig? Då har ni väntat klart. Nu finns denna ljuva fyra tillgänglig att förvärva. Bostaden är rymlig och har hög standard när det kommer till skicket samt innehar två stycken toaletter, ett badrum och en gästtoalett. Hög standard i köket, kaklade badrum och stor balkong med bra solläge. Inte nog med det så har bostaden fönster i tre väderstreck. Här är det en god grannsämja och förening är välskött, vilket har resulterat genom åren att de har sänkt avgiften när det funnits möjlighet för det. Missa inte chansen att förvärva denna bostad i Ullstorp.

  • Premium
  • Balkong
Västra Sundskogsvägen 41, Sundstrand, Uddevalla kommun
Västra Sundskogsvägen 41, Sundstrand, Uddevalla kommun, bild 2
Västra Sundskogsvägen 41, Sundstrand, Uddevalla kommun, bild 3

Västra Sundskogsvägen 41

Lägenhet
Sundstrand, Uddevalla kommun
Croisette Ljungskile
2 995 000 kr
77 m²
3 rum
vån 5/6
5 467 kr/mån
38 896 kr/m²

Har du funderat på vart ditt nästa boende ska vara? Då behöver du inte vänta längre. Näst högst upp i bygganden finner du denna ljuva trerummare som har en utsikt som får dig att tappa hakan. Bostaden är byggd 2021 och håller hög standard med ett rymligt kök och helkaklat badrum, ljusinsläpp från tre väderstreck samt rymliga rum. Här går det verkligen att trivas. Med en helt enastående vy så går det verkligen att ha trevliga middagar på den inglasade balkongen som är om ca 15 kvadratmeter. Själva byggnaden står längst fram av de höghus som är uppförda under samma period, vilket även gör att det är fri sikt över Byfjorden och bron. Missa inte chansen att förvärva denna oförglömliga trea!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Regementsvägen 2, Centrum - Uddevalla, Uddevalla kommun

Regementsvägen 2

Lägenhet
Centrum - Uddevalla, Uddevalla kommun
Croisette Ljungskile
2 395 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/4
4 043 kr/mån
34 214 kr/m²

Har ni väntat på en bostad som det bara är att flytta in och packa upp? Då har ni hamnat rätt. Denna nyproducerade trea har härligt luftiga rum och bra standard och är näst intill orörd sen den byggdes 2021. Denna bekvämliga trea har helkaklat badrum samt ett stilrent kök. Här finns även en rymlig balkong med god vy över staden. En kort promenad från bostaden tar er till busshållplatsen gör att det enkelt går att ta sig in till centrum där caféer, mataffärer och restauranger. Det finns även en förskola och med kort avstånd till bostaden. Varmt välkomna att boka in er på visning till ansvarig mäklare, Sebastian Hallsbo - telefon 0730-94 05 85.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3