Croisette Lomma

Croisette Lomma

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Strandvägen 27, Lomma, Lomma kommun

Strandvägen 27

Lägenhet
Lomma, Lomma kommun
Croisette Lomma
1 025 000 kr
22,5 m²
1 rum
vån 2/2
2 629 kr/mån
45 556 kr/m²

Välkommen till denna yteffektiva etta på Strandvägen 27 som är ett mycket bra alternativ för studenten eller dig som flyttar hemifrån och letar ditt första boende. Allrummet är praktiskt utformat med en sovalkov som skapar de bästa inredningsmöjligheterna och önskar man en mer privat känsla kan man sätta upp avskärmning för att separera allrum och sovalkov. Vidare finns här en praktisk kokvrå, badrum och bra med förvaring i garderober samt ett externa förråd. Lomma erbjuder allt vad som behövs gällande service och bekvämligheter och här bor du med närhet till så väl grönområde som sandstrand och småbåtshamn. Välkommen på visning!

Fockgatan 5, Lomma, Lomma kommun

Fockgatan 5

Villa
Lomma, Lomma kommun
Croisette Lomma
6 500 000 kr
127 + 20 m²
5 rum
726 m² tomt

Drömmer ni om att hitta hem i ett villaliv men samtidigt ha nära till allt vad ni behöver i er vardag? Då kanske ni ska titta närmare på Fockgatan 5. Här finner vi ett välplanerat hem som ger plats för den större familjen för både nuet och framtiden, oavsett om det är växande barn, gästrum eller arbetsrum. Kök och vardagsrum ligger i nära samspel och lockar till trevliga tillställningar med nära och kära, och med utrymmen för enskilda behov så som badrum, gäst-wc och separat tvättrum undviker vi trängsel och stressiga morgnar. Utemiljön lockar med stenbelagd uteplats och visar vädret sig från sämre sida flyttar vi in i det inglasade uterummet istället. Trädgården är i precis lagom storlek med plats för lek och aktiviteter eller framtida odlingar. Här bor ni i ett trevligt villaområde med närhet till bra förskolor och skolor samt bussförbindelser, natur och service. Varmt välkomna på visning!

Höjeågatan 421, Lomma, Lomma kommun

Höjeågatan 421

Lägenhet
Lomma, Lomma kommun
Croisette Lomma
4 650 000 kr
99,5 m²
3 rum
vån 1/5
5 636 kr/mån
46 734 kr/m²

Välkommen till din nya oas vid kusten! Denna fantastiska trerummare i Lomma erbjuder inte bara närhet till det glittrande havet, utan även bekvämt avstånd till det livliga centrumet. Med genomgående ljusa ytskikt och strålande fönsterpartier är detta hem en sann fröjd för sinnena. Köket välkomnar dig med en plats för matbord intill ljusbringande fönsterpartier, perfekt för att avnjuta morgonkaffet eller middagar med nära och kära. Den luftiga känslan fortsätter in i vardagsrummet, där flertalet möbleringsalternativ möjliggör skräddarsydd komfort. Härifrån leder en utgång till den fantastiska inglasade balkongen, vilken bjuder på vidsträckt utsikt och en frisk havsbris. Denna pärla rymmer två generösa sovrum, varav det ena förgylls av en rymlig klädkammare med gott om plats för alla dina klädesplagg och accessoarer. Det andra sovrummet imponerar med en suite, vilket ger en extra touch av lyx och bekvämlighet. Dessutom erbjuder hemmet ytterligare en badrumsmiljö för maximal komfort och bekvämlighet. För den som värdesätter praktiska lösningar är detta hemmet för dig. Separat tvättrum gör hanteringen av tvätt till en enkel uppgift, medan gott om förvaringsutrymmen möjliggör en organiserad och harmonisk tillvaro. Med en perfekt balans mellan komfort, elegans och funktionalitet är detta en bostad som överträffar alla förväntningar. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Strandvägen 127, Centralt, Lomma kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Strandvägen 127

Villa
Centralt, Lomma kommun
Croisette Lomma
7 900 000 kr
157 + 5 m²
5 rum
510 m² tomt

Stig in i historiens famn och upptäck denna förtrollande villa med anor från 1850, smakfullt förädlad genom årens lopp. Belägen i idylliska Lomma bjuder denna pärla på en fusion av charm och modern elegans som fångar hjärtan från första ögonblicket. Invändigt möts du av en harmonisk balans mellan tradition och nutid. Det nyrenoverade köket, klätt i en dov grå nyans, välkomnar dig med sin moderna skönhet, ackompanjerad av en bänkskiva i vit sten som lyfter rummet till en ny nivå av stil och funktionalitet. Här samsas kulinariska kreationer och livliga samtal i en atmosfär av omsorgsfullt utvalda detaljer. De inbjudande sociala ytorna, såsom det generösa matrummet och det välkomnande vardagsrummet, omsluter dig med en känsla av gemenskap och värme. En central öppen spis sprider sitt förtrollande sken och värme, perfekt placerad för att båda rummen ska kunna njuta av dess närvaro. Den vackra stavparketten, bröstpanel och det karaktäristiska burspråket adderar ytterligare en dimension av charm och karaktär till varje rum. En tillbyggnad utvidgar möjligheterna och erbjuder både praktiska och lyxiga inslag. Här finner du ett groventré för bekväm och smidig passage, extra förvaringsutrymmen för att hålla ordning och reda samt en rymlig sovalkov som lockar med flertalet möbleringsalternativ. På den inbjudande ovanvåningen möts du av ytterligare två mysiga sovrum samt ett allrum, kompletterat av snedtak och takbjälkar som ger en extra dimension till dess charm. Två elegant inredda badrum väntar på att skämma bort dig med sina moderna bekvämligheter och tidlösa utföranden. Här kan du njuta av avkopplande duschar som kompletterar den harmoniska atmosfären i huset. Uteplatsen är en förlängning av det inre lugnet och bjuder in till avkoppling och samvaro under bar himmel. Den grönskande trädgården och det upphöjda trädäcket erbjuder en perfekt plats för både middagar under stjärnorna och avslappnade stunder i skuggan av den vackra pergolan. Välkommen till ett hem där historiens vingslag möter modern lyx och där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en atmosfär av tidlös elegans och hemtrevlig komfort.

Rågvägen 3A, Kävlinge, Kävlinge kommun

Rågvägen 3A

Lägenhet
Kävlinge, Kävlinge kommun
Croisette Lomma
1 695 000 kr
76 m²
4 rum
vån 1/2
9 028 kr/mån
22 303 kr/m²

Fin, ljus och välplanerad gavellägenhet på första plan med ljusinsläpp från tre väderstreck, till lägenheten finns också en härlig uteplats i söderläge. I föreningens avgift ingår el, värme, vatten/avlopp, renhållning, bostadsrättstillägg, bredband och TV. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Strandvägen 25, Lomma, Lomma kommun

Strandvägen 25

Lägenhet
Lomma, Lomma kommun
Croisette Lomma
2 450 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/6
4 434 kr/mån
35 507 kr/m²

Stig in i denna tidlösa pärla från 1958 och upplev charmen av dess ursprungliga skick och autentiska karaktär. Här finns möjlighet att bevara historien eller skapa dig ditt drömhem där det är dina val som sätter stilen för lägenheten. Här bjuds vi på tre rum och kök där vardagsrummet välkomnar med stora fönsterpartier och access till västervänd balkong med fri utsikt. Matrummet är trevligt beläget mellan kök och vardagsrum och kan smidigt anpassas till sovrum i stället, valet är ditt när det gäller att maximera utrymmet för din livsstil och dina behov. Vidare finns här ett helkaklat badrum, rymligt sovrum med gott om plats för avkoppling, medan den generösa hallen med klädkammare i anslutning löser förvaringen. Läget är optimalt med lummiga omgivningar och närhet till både strand, hamnen och centrum. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Norra Villavägen 6B, Bjärred, Lomma kommun

Norra Villavägen 6B

Villa
Bjärred, Lomma kommun
Croisette Lomma
18 750 000 kr
250 + 40 m²
4 rum
1 171 m² tomt

Denna unika enplansvilla nära hav och omgiven av vacker natur, omfamnar exklusivitet genom sina noggrant utvalda material och design. Stig in på enstavig ekparkett som sträcker sig genom hela villan, med takhöjd som skapar glädjande atmosfär, accentuerad av stämningsfull punktbelysning och integrerade ledlister. De generösa fönsterpartierna bidrar till ett flödande ljusinsläpp och skapar en öppen social kvadrat, perfekt för samvaro och underbara ögonblick. Det exklusiva köket från Unoform, hjärtat av hemmet, lockar med möjligheten till storslagna middagsbjudningar intill det imponerande fönsterpartiet som sträcker sig från golv till tak. Vardagsrummet, rymligt och ljust från genomgående fönster, erbjuder en atmosfär där gemenskap och avkoppling sammanflätas. De båda sovrummen presenterar en mångfald av möbleringsalternativ, med det eleganta mastersovrummet som kronas av en svit med eget badrum och dusch. Förutom mastersovrummets exklusiva badrum finns ytterligare ett helkaklat badrum med dusch och ett lyxigt inrett gäst-wc i svart marmor samt ett separat tvättrum – allt i den senaste designen och de mest förstklassiga materialvalen. Upplev lyxen av att bo i en villa där varje detalj är omsorgsfullt utvald för att skapa en harmonisk och sofistikerad livsstil.

  • Energieffektiv
Industrigatan 7B, Lomma, Lomma kommun

Industrigatan 7B

Lägenhet
Lomma, Lomma kommun
Croisette Lomma
1 795 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/4
5 301 kr/mån
32 636 kr/m²

På våning tre finns denna ljusa hörnlägenhet på två rum och kök med en rymlig inglasad balkong. Här har man en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet och genomgående är det parkett på golvet och ljusa väggar. I föreningen finns också en gemensam gård, grill, utemöbler och en lekplats. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Klövervägen 2A, Kobjer, Lunds kommun

Klövervägen 2A

Lägenhet
Kobjer, Lunds kommun
Croisette Lomma
2 795 000 kr
118 m²
4 rum
vån 1/3
9 857 kr/mån
23 686 kr/m²

På suveränt läge i Lund och i eftersökta Kobjer presenterar vi med glädje denna väldisponerade fyrarummare, där ledorden är strålande ljus och härlig rymd från genomgående fönsterpartier som ackompanjeras av enhetlig interiör med sobra färg- och materialval. Addera därtill ett smakfullt kök av vida kvadrat, ett stilfullt badrum med egna tvättfaciliteter i form av praktisk tvättpelare och därtill tre rejäla sovrum. Extra guldkant sätter den inbjudande balkongen där man mer än gärna njuter av sommarens lata stunder medan stadens puls finns bara en kort cykeltur bort. Med grönområden, lekplatser, närhet till skolor och dagis samt goda kommunikationsmöjligheter är området dessutom perfekt för barnfamiljen! Varmt välkomna på visning. **Vänligen ring för tidsbokning!**

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 9