Mäklare Ann-Charlotte Ljungström

Ann-Charlotte Ljungström

Om mig

Att möta människor och göra affärer på ett tryggt och säkert sätt driver mig i mäkleriet. Varje dag bjuder något nytt. Har mäklat sedan 2007 och har aldrig ångrat mitt byte från jurist till mäklare! På fritiden hittar Du mig hos mina hästar, hundar eller med mina barn ! Nära till fest o skratt -kommer Du på fest hos mig vill jag att Du tar med ett glatt humör o en stenhård höger :-)

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hjortberga, Slimmingevägen 197-25, Blentarp, Sjöbo kommun

Hjortberga, Slimmingevägen 197-25

Gård/Skog
Blentarp, Sjöbo kommun
Croisette Lund
7 975 000 kr
210 m²
7 rum
4,1 ha tomt

Välkommen till ditt drömhem – ett lantligt paradis på 4 hektar egen mark i det vackra södra Skåne! Här får du möjlighet att leva livet i harmoni med naturen och njuta av denna lantliga idyll. Huvudbostaden, byggd 2017, är sammanbyggd med det ursprungliga huset från 1981. Ett kostnadseffektivt hus med låga driftkostnader som erbjuder en total boyta om 210 kvm. Stort trädäck och härligt poolområde ger dig möjlighet att njuta av soliga dagar och varma sommarkvällar. Den magiska trädgården omger dig med färgsprakande blommor och grönska. Här finns också en ekonomibyggnad med stall och loge samt en jordkällare. Du kan odla, ha häst och njuta av naturen i dess renaste form. Fastigheten är vackert belägen i södra Skåne, vilket ger dig närhet till både natur och bekvämligheter. Du har skogspromenader på nära håll och samtidigt enkel tillgång till samhällsservice och skolor. Det här är din chans att förverkliga drömmen om ett lantligt paradis.

Brf Talldungen, null, Sjöbo kommun
  • 2 lediga bostäder

Brf Talldungen

Lägenhet
Sjöbo kommun
Croisette Lund
fr. 2 495 000 kr
98-126 m²
4-5 rum
5 495 kr/mån

Välkommen till vackra Hemmestorp som ligger mitt ute på den skånska landsbygden ! Här kan Du bli först att flytta in i ett välbyggt boende. Utlottning av Handpenning 26 maj 2024: Utlottning av handpenning är ett unikt incitament som gör det ännu mer lockande att köpa ett av dessa boenden, vilket gör det ekonomiskt lättare att ta steget till att bli bostadsägare. Brf Talldungen utanför Veberöd lottar ut möjligheten för 10 personer att få handpenningen rabatterad varav en person bjuds på hela handpenningen! Välkommen till Nässelvägen den 26 maj kl. 11 för att anmäla dig till utlottningen. För att kunna vara med i utlottningen krävs ett lånelöfte! Här bland skira björkar och ståtliga tallar uppför Skånska Fastigheter sitt största projekt hittills - ett nytt kvarter i Hemmestorp Fure, mellan Veberöd och Blentarp. Det blir totalt 72 bostäder när hela området är färdigställt, med hem för 200+ människor. Varje hushåll uppförs med en komplett solcellsanläggning inklusive växelriktare för ett klimatsmart och ekonomiskt boende. De första boende flyttade in i mars 2023 och området planeras vara färdigställt under 2025. I området uppförs friliggande villor om 1 plan samt bostadsrätter i två respektive 1,5 plan. Kontakta ansvarig mäklare idag.

  • Nybyggnadsprojekt
Kumlatoftavägen 323-13, Blentarp, Sjöbo kommun

Kumlatoftavägen 323-13

Gård/Skog
Blentarp, Sjöbo kommun
Croisette Lund
8 495 000 kr
172 m²
9 rum
2 ha tomt

Välkommen till denna vackra fyrlängade korsvirkesgård som även är en proffsig hästgård i vacker skånsk miljö med böljande landskap och anor sen tidigt 1800-tal! Här kombineras ett lantligt fint läge med hästar och närhet till naturen. Ett charmigt boningshus om ca 170 kvm nedervåning och därtill inredd ovanvåning med äldre stil bevarad beläget i kringbyggd gård med kullersten. Hela gården är väl centrerad och har ett vackert stall med 5 murade boxar i modernt skick - här sticker gärna hästarna ut huvudet in mot kullerstensgården - en underbar utsikt när du står och lagar mat i köket! Rymlig sadelkammare. Trevligt luftigt ridhus 20 x 40 m, med underlag av klenflis. Hagar i anslutning till stall. Dessutom finns på anläggningen en stor ridbana 30x40 med vacker utsikt över nejden! Utöver det murade stallet finns även två stallängor med vardera fyra boxar och avslutningsvis en skrittmaskin. En del av den fyrlängade gården innehåller lada med genomgående höga öppningsbara portar, delvis betong och delvis hårdgjord samt förråd och pannrum. Separat garage. Välkommen på visning!

Vildgåsvägen 7, Veberöd, Lunds kommun

Vildgåsvägen 7

Lägenhet
Veberöd, Lunds kommun
Croisette Lund
945 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1/1
2 429 kr/mån
25 541 kr/m²

Marklägenhet på centralt o lugnt läge i populära Veberöd med uteplats i väster och mysig trädgård - perfekt för en härlig middag i kvällssolen. Totalt 37 väldisponerade kvm fördelat på kök, vardagsrum, sovalkov samt helkaklat badrum. Ett fantastiskt fint och mysigt litet boende med uppfart för bilen. I Veberöd hittar Du all kommunal service med tex skolor, bibliotek mm. Här finns även bra utbud av matställen, affärer, gym, motionsslinga med utegym. Goda kommunikationer med buss både till Lund såväl som Malmö. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Smedjebacken - Gunnarp 4435, Hörby, Hörby kommun
  • Sön 9 jun kl 15:00
Smedjebacken - Gunnarp 4435, Hörby, Hörby kommun, bild 2
Smedjebacken - Gunnarp 4435, Hörby, Hörby kommun, bild 3

Smedjebacken - Gunnarp 4435

Gård/Skog
Hörby, Hörby kommun
Croisette Lund
12 500 000 kr
280 + 90 m²
8 rum
15,6 ha tomt

Här, inbäddad i en förtrollande lövskog, finner du en hästgård som inte bara uppfyller, utan överträffar, alla dina förväntningar. Den praktiska ridbanan och det välutrustade ridhuset med ebb/flod bevattning gör att du kan njuta av ridningen oavsett väderlek, samtidigt som de gedigna stallarna skapar en trygg och trivsam miljö för hästar och människor. Lägg där till oändliga varierade ridvägar i vacker natur - magiskt! Gården sträcker sig över hela 15,6 hektar, vilket ger dig och din familj gott om utrymme att utforska och njuta av naturens skiftande skönhet. Den stora verkstaden/lastbilsgaraget är en praktisk tillägg för dig som värdesätter underhåll och förvaring av dina fordon och utrustning. Det nyare bostadshuset är en harmonisk kombination av modern bekvämlighet och lantlig charm, och dessutom finns det extra boende på gården för gäster eller personal. Denna hästgård är inte bara en plats att bo på – det är ett hem där din passion för hästar och naturen får utrymme att blomstra. Läget är lika fantastiskt som själva gården. Belägen i närheten av E22, har du smidig tillgång till Malmö/Lund-området och Öresundsbron. Detta gör det enkelt att pendla till staden och kontinenten. Ta chansen att uppleva denna unika möjlighet till ett livsstilsbyte. Kontakta oss för mer information och för att boka en personlig visning. Hästlivet på denna gård är inte bara en dröm – det är en verklighet som väntar på att upptäckas.

  • Premium
Majorsvägen 2, Löddeköpinge, Kävlinge kommun

Majorsvägen 2

Villa
Löddeköpinge, Kävlinge kommun
Croisette Lund
8 000 000 kr
232 + 60 m²
7 rum
1 658 m² tomt

Vid Lödde ås mjuka krusningar presenterar vi nu stolt en vacker byggnad uppförd 1980, ett hem skapat av byggmästaren till sin familj. Familjens drömvilla vittnar om en tidlös elegans och robusthet. Det gedigna taket av vackert glaserat tegel speglar solens strålar och ger en känsla av beständighet och trygghet. Från dess höjder sträcker sig utsikten över det böljande skånska landskapet, en målning av gröna fält och gyllene åkrar som sträcker sig till horisonten. Villan är öppen och ljus vilket bjuder in till gemenskap samt välbefinnande. Inomhus möts man av en känsla av rymd, med generösa sällskapsytor på varje plan där familjen samlas för att dela glädje och skapa minnen. Huset bjuder på komfort och lyx, med en inomhuspool som erbjuder avkoppling och motion året runt. Tre vackra sovrum välkomnar drömmar och vila, med två badrum som erbjuder både bekvämlighet och elegans. Det mysiga uterummet erbjuder avkoppling och förundran, där varje solnedgång och varje skiftning av ljuset över landskapet förgyller vardagen. Dubbelgaraget står redo att välkomna familjens fordon. Ned mot ån via gräsmattan nås bryggan vid Lödde å, en plats för lekfullhet och fridfullhet. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare AC Ljungström 0734-402189 för visning.

Brushanevägen 9, Nybrostrand, Ystads kommun

Brushanevägen 9

Villa
Nybrostrand, Ystads kommun
Croisette Lund
6 695 000 kr
170 + 25 m²
8 rum
704 m² tomt

Endast 160 m från havet hittar Du denna pärla. Populära Nybrostrand på vackra sydkusten bjuder här ett perfekt boende för Dig som söker närhet till havet, närhet till golfbana och närhet till Ystad. Vill Du bo permanent eller vill Du ha ett hem away-from-home kan detta vara något för Dig. Renoverat vitputsat hus med modernt kök, walk in closets, insynsskyddad uteplats, fyra sovrum och badrum. Lägg därtill ett garage som idag är förråd - perfekt förvaring för golfbagen..... Vad mer kan önska? Ring Ac Ljungström 0734-402189 för en privat visning!

Barsebäcksvägen 17A, Löddeköpinge, Kävlinge kommun

Barsebäcksvägen 17A

Villa
Löddeköpinge, Kävlinge kommun
Croisette Lund
4 695 000 kr
98 + 52 m²
4 rum
996 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 1,5-plansvilla centralt i Löddeköpinge! Med 98 kvm boyta, källare och 998 kvm trädgård är detta hemmet för den mindre familjen. Renoverad fasad, nya fönster. Entréplan med stort vardagsrum, nytt kök från 2019/2020, uterum och extra rum för flexibel användning. Övre plan med två sovrum och badrum. Trädgård med altan och växthus skapar en rogivande oas. En unik möjlighet att äga ett hem med historia och modern komfort, nära centrala Löddeköpinge. Välkommen hem!

Gökärtsvägen 5, Hemmestorps Fure, Sjöbo kommun

Gökärtsvägen 5

Villa
Hemmestorps Fure, Sjöbo kommun
Croisette Lund
4 345 000 kr
132 m²
5 rum
850 m² tomt

Upptäck en helt ny nivå av livskvalitet i ett nybyggt enplanshus omgivet av den natursköna skogen. Här vaknar du varje morgon till fågelkvitter och det lugnande suset från träden. Du kommer att ha skogen som din bakgård och naturen som din granne, allt i ett plan för din bekvämlighet. Inga trappor, vilket gör det idealiskt för alla åldrar. Huset är uppfört i en stilren och modern design som flörtar med det gedigna, detta ger hemmet en känsla av elegans där man samtidigt bevarar kopplingen till naturen med stora fönster som ger panoramautsikt över skogen. Här finns möjlighet att göra egna tillval enligt lista i kök och badrum -sätt din egen prägel på detta trevliga enplanshus. Ett hållbart boende där miljövänliga teknologier är integrerat med material för att minska din miljöpåverkan och dina energikostnader. I köpet ingår solcellsanläggning med möjlighet att producera 11 050 kWh per år! Varmt välkommen på visning!

  • Nyproduktion
Fru Alstad byaväg 468-0, Fru Alstad, Trelleborgs kommun

Fru Alstad byaväg 468-0

Villa
Fru Alstad, Trelleborgs kommun
Croisette Lund
5 500 000 kr
122 + 78 m²
4 rum
906 m² tomt

I vacker miljö på den skånska landsbygden med närhet till Trelleborg, Ystad och Malmö presenterar vi stolt nu detta nybyggda putsade hus från Smålandsvillan! Stort hus att växa i med modern stil och stora fönsterpartier. Öppen planlösning och stora sällskapsytor. Isolerat garage. Vad mer kan önskas ? Jo kanske en övervåning att inreda efter eget tycke och smak? Ja det finns såklart också - huset kan om Du inreder vinden bli över 200 kvm.... Boka in dig på visning så berättar jag gärna mer. Välkommen!

  • Energieffektiv
Siamesgatan 4, Veberöd, Lunds kommun

Siamesgatan 4

Radhus
Veberöd, Lunds kommun
Croisette Lund
2 895 000 kr
149 m²
6 rum
vån 1/1
9 062 kr/mån
19 430 kr/m²

På mycket bra läge i utkanten av byn Veberöd ligger detta nyare Kjedjehus från 2021 som har en liggande vitmålad träpanel och uppfört i modern stil ! Läget är idylliskt med naturen in på knuten men samtidigt gångavstånd till allt i Veberöd. Här kan du grilla på egen härlig uteplats i bästa läge eller odla lite inpå knuten. Öppen och modern planlösning med vardagsrum, kök samt ett kontor/sovrum i nedre plan. Övre plan bjuder tre bra sovrum och ett allrum. Två rejäla helkaklade badrum. Vattenburen golvvärme i nedre plan vilket borgar för en låg driftskostnad. Högt i tak och välhållet är detta ett hus att trivas i. Mycket goda kommunikationer med buss både till Lund och Malmö. All kommunal service finns i Veberöd och även livsmedelsaffärer, restauranger, fik och affärer. Vad mer kan önskas ? Välkommen att höra av Er till Fastighetsmäklare Ann-Charlotte Ljungström 0734-402189 för att boka in en privat visning!

  • Uteplats
Snogeholmsvägen 1336-72, Sövde, Sjöbo kommun

Snogeholmsvägen 1336-72

Gård/Skog
Sövde, Sjöbo kommun
Croisette Lund
16 950 000 kr
150 m²
5 rum
18 ha tomt

Mitt ute på den skånska landsbygden finner du denna fina gård med hela 18 Ha som har både inriktning mot hästverksamhet och även uthyrning av fritidsboende. Hästverksamheten består idag av stall med nio boxar, spolspilta och sadelkammare samt foderlada i anslutning till stallet. Ridhus med måtten 20 x 42 m, ridbana/naturbana och godkänd gödselplatta. Perfekt för såväl trav- som ridanläggning. Boningshuset har ett vackert stort lantkök med en värmande kakelugns kamin, utgång till stor amerikansk veranda och en härlig pool för svalkande dopp. Lägg därtill ett vackert Orangeri byggt 2017 som är en perfekt affärslokal, generationsboende eller kanske showroom - bara fantasin sätter gränser. Idag finns även en glashytta som lätt kan bli en andra stallbyggnad eller kanske yoga studio ? Här bor du med naturen som granne och endast 5 min med bil in till tätorten som har all service Du kan önska. Sövdesjön med sitt vackra vatten och fina badplatser finns på cykelavstånd. Här kan du fiska, hyra kanot och eller hyra bastubåt. Snogeholm med vacker slottsmiljö, skogspromenader och fikamöjligheter är ett trevligt närliggande utflyktsmål. Havet är inte långt borta med 20 minuter till Ystad...... Varmt välkommen att boka upp visning !

Stockgatan 6, Sjöbo, Sjöbo kommun

Stockgatan 6

Villa
Sjöbo, Sjöbo kommun
Croisette Lund
4 495 000 kr
119 + 76 m²
4 rum
1 360 m² tomt

I denna fina Villa Lekeryd från Smålandsvillan välkomnas du av en stor entré med gott om plats för både kläder, barnvagn och varma vantar. Den stora hallen skapas av att trappan är centralt placerad i vardagsrummet. Lägg därtill två bra sovrum och stort helkaklat badrum. Den dag du väljer att inreda vinden har du en villa bestående av hela 195 kvm. Lägg därtill ett garage - Vad mer kan önskas? Kontakta mäklare Ac Ljungström för visning 0734-402189 .

Stockgatan 8, Sjöbo, Sjöbo kommun

Stockgatan 8

Villa
Sjöbo, Sjöbo kommun
Croisette Lund
4 495 000 kr
119 + 76 m²
4 rum
1 312 m² tomt

I stadsnära miljö endast några minuters promenad från den nya köpstaden i Sjöbo finner Ni detta nybyggda hus som har allt ! Vinkelhus i modern stil med stora fönsterpartier, öppen planlösning och stora sällskapsytor, fiber, isolerat garage - Vad mer kan önskas ? Jo kanske en övervåning att inreda efter eget tycke och smak? Ja det finns såklart också - huset kan om Du inreder vinden bli hela 195 kvm. Kontakta mäklare Ac Ljungström för visning 0734-402189 .

Zefyrvägen 4, Ludvigsborg, Hörby kommun

Zefyrvägen 4

Villa
Ludvigsborg, Hörby kommun
Croisette Lund
3 995 000 kr
95 + 55 m²
3 rum
855 m² tomt

Nyproducerad läcker Villa Kalmar från Smålandsvillan med inredningsbar övervåning i fina villaidyllen i Ludvigsborg! Vedum kök med all maskinell utrustning, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum samt helkaklat badrum. Övre plan inrett med klimatskal - redo att förädla enligt eget önskemål. Grovplanerad trädgårdstomt och garage. VA är betalt. Härlig nybyggaranda i fin lantlig miljö i mindre by med egen affär och skola mm. En möjlighet att växa - kan bli ca 150 kvm stort ! Vad mer kan önskas ? Kontakta mäklare Ac Ljungström för visning 0734-402189 .

Zefyrvägen 2, Ludvigsborg, Hörby kommun

Zefyrvägen 2

Villa
Ludvigsborg, Hörby kommun
Croisette Lund
3 995 000 kr
95 + 55 m²
3 rum
852 m² tomt

Nyproducerad läcker Villa Kalmar från Smålandsvillan med inredningsbar övervåning i fina villaidyllen i Ludvigsborg! Vedum kök med all maskinell utrustning, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum samt helkaklat badrum. Övre plan inrett med klimatskal - redo att förädla enligt eget önskemål. Grovplanerad trädgårdstomt och garage. VA är betalt. Härlig nybyggaranda i fin lantlig miljö i mindre by med egen affär och skola mm. En möjlighet att växa - kan bli ca 160 kvm stort ! Vad mer kan önskas ? Kontakta mäklare Ac Ljungström för visning 0734-402189 .

Dovhjortsvägen 23, Blentarp, Sjöbo kommun

Dovhjortsvägen 23

Villa
Blentarp, Sjöbo kommun
Croisette Lund
3 995 000 kr
95 + 55 m²
3 rum
983 m² tomt

Nyproducerad läcker Villa Kalmar från Smålandsvillan med inredningsbar övervåning i fina villaidyllen i Blentarp.! Vedum kök med all maskinell utrustning, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum samt helkaklat badrum. Grovplanerad trädgård och garage. VA är betalt. Härlig nybyggaranda i fin lantlig miljö i mindre by med egen affär och skola samt förskola. En möjlighet att växa - kan bli ca 150 kvm stort ! Övre plan har idag ett sk klimatskal - lätt att inreda till vad Du vill. Isolerat och klart. Välkommen på visning!

Dovhjortsvägen 25, Blentarp, Sjöbo kommun

Dovhjortsvägen 25

Villa
Blentarp, Sjöbo kommun
Croisette Lund
3 995 000 kr
88 + 63 m²
2 rum
987 m² tomt

Nyproducerad Villa Komstad från Smålandsvillan med inredningsbar övervåning i fina villaidyllen i Blentarp! Vedum kök med all maskinell utrustning, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, sovrum samt helkaklat badrum. Grovplanerad trädgårdstomt och garage. VA är betalt. Härlig nybyggaranda i fin lantlig miljö i mindre by med egen affär och skola mm. En möjlighet att växa - kan bli ca 150 kvm stort ! Övre plan har idag ett sk klimatskal - lätt att inreda till vad Du vill. Isolerat och klart. Vad mer kan önskas ? Välkommen på visning.

Axelgatan 6, Skillinge, Simrishamns kommun

Axelgatan 6

Villa
Skillinge, Simrishamns kommun
Croisette Lund
4 450 000 kr
88 + 63 m²
2 rum
1 194 m² tomt

I lantliga Skilinge nära havet och naturen har du nu möjlighet att flytta in i ett nybyggt 1,5-planshus där allt är klart från start. Välkommen till denna villa om 88 välplanerade kvadratmeter med 2 rum och kök i Skillinge. Det här huset har en härlig genomsikt från entrén vid gaveln mot trädgården på baksidan. Direkt vid hallen tar du dig både in till klädkammaren med plats för skrivbord och det stora sovrummet som bjuder på gott om förvaring och egen walk in closet. Tar du ytterligare ett kliv in så finner du husets badrum. Från hallen tar du dig sedan vidare in till det stora vardagsrummet som är förberett med en trappa upp till det övre våningsplanet. I vardagsrummet finns det plats för såväl soffgrupp som matplats. Plan tomt som är grovplanerad. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 19