Mäklare Ingrid Ankarcrona

Ingrid Ankarcrona

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sölvegatan 8A, Centrum, Lunds kommun
  • Budgivning pågår
Sölvegatan 8A, Centrum, Lunds kommun, bild 2
Sölvegatan 8A, Centrum, Lunds kommun, bild 3

Sölvegatan 8A

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
Croisette Lund
8 975 000 kr
145 m²
5 rum
vån 2/3
7 116 kr/mån
61 897 kr/m²

Sölvegatan 8A är en enastående bostad belägen på Lunds vackraste gata. Denna omsorgsfullt renoverade och bevarade våning erbjuder en fantastisk boendemiljö med unika detaljer och moderna bekvämligheter. Med en boyta på nästan 145 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för familjer eller personer som uppskattar generösa ytor. Redan vid första anblicken fångar bostadens charm besökarens uppmärksamhet. Den traditionella arkitekturen är smakfullt bevarad och kombinerad med moderna inslag. I salongen möts man av en imponerande takmålning som ger en känsla av historia och elegans. Våningen är försedd med tre vackra kakelugnar i original utförande, vilket ger en varm och inbjudande atmosfär under kyligare dagar. Den höga takhöjden (ca 3,5m) ger ytterligare karaktär och rymd till rummen, vilket skapar en känsla av lyx och välbefinnande. Den välplanerade bostaden består av tre sovrum, två rymliga salonger, stort badrum och gäst-WC. Det finns gott om utrymme för att skapa olika avskilda områden för avkoppling, underhållning eller arbete. Våningen har också ett modernt kök som kompletterar det bekväma boendet. Föreningen är välskött och har en mycket låg belåning, vilket ger trygghet och stabilitet för de boende. Avgiften har inte höjts sedan 2006. Inga planerade avgiftshöjningar. Här finns också möjlighet att använda den gemensamma trädgården belägen på fastighetens baksida (sydost). En grön oas som uppskattas mycket av nuvarande ägare. Stadsbussen går längs Sölvegatan och närmaste busshållplats finns 20m bort. På 5 minuters promenad nås spårväg, sjukhus och länstrafik. 10 minuter till Lunds Centralstation. Gerdahallen, Botaniska trädgården och Lundagård nås på 3-4 minuter. Sammanfattningsvis är Sölvegatan 8A en imponerande bostad som kombinerar charm, historia och modernitet. Med sina generösa ytor, unika detaljer, takmålning, kakelugnar och föreningens låga belåning erbjuder denna våning en unik möjlighet att bo på en av Lunds mest attraktiva adresser.

  • Premium
  • Uteplats
Platanvägen 49, Flyinge, Eslövs kommun

Platanvägen 49

Villa
Flyinge, Eslövs kommun
Croisette Lund
4 395 000 kr
157 + 43 m²
5 rum
953 m² tomt

Välkommen in i detta hem som genomsyras av en modern och stilfull design. Interiören är av hög standard, med noggrant utvalda material och detaljer. Här finns fem rum och kök, vilket ger gott om utrymme för familj och vänner att umgås. Det finns även ett stort och härligt uterum där du kan njuta av det vackra vädret och naturen året runt. Denna enplansvilla, byggd år 2002, är verkligen något speciellt. Med en generös hörntomt på 953 kvadratmeter och en vacker trädgård med fruktträd får du en underbar plats att kalla hem. Det finns gott om plats för att parkera med ett dubbelgarage och en uppställningsplats för upp till tre bilar. Trädgården är insynsskyddad och erbjuder privatliv. Du kan koppla av och njuta av lugnet utan att störas av omgivningen. Läget är optimalt i Flyinge, med närhet till allt du behöver. Här finns utmärkta kommunikationsmöjligheter och bekvämligheter som skolor, butiker och restauranger inom bekvämt avstånd. För naturälskare finns det vackra grönområden och promenadstråk i närheten. Sammanfattningsvis är denna villa en dröm som blir verklighet. En perfekt kombination av stil, komfort och funktionalitet. Missa inte chansen att äga detta underbara hem i Flyinge. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

Stora Algatan 14, Kulturkvadranten, Lunds kommun
  • Mån 4 dec kl 16:15

Stora Algatan 14

Lägenhet
Kulturkvadranten, Lunds kommun
Croisette Lund
2 525 000 kr
21 m²
1 rum
vån 1/3
1 987 kr/mån
120 238 kr/m²

Belägen i Lunds absolut bästa kvarter erbjuds nu en studentlägenhet i toppskick! Hela fastigheten renoverades med början 2015. Lägenhetens 21kvm är mkt välplanerade. Här finns fullutrustat kök med diskmaskin, kyl med frysfack samt bra bänkyta för matlagning. Här finns även en egen kombinerad tvätt/torkmaskin! Materialvalen är exklusiva och gedigna. I taket finns takrosetter och stuckaturer. Fönstren är nya men tidstypiska. Sovrummet är avskilt från resten av lägenheten och här finns plats för en större säng och en garderob. I anslutning till sovrummet finns det helkaklade badrummet med kommod, WC och dusch. Öppnar man fönstren mot gatan så möts man av rosbeklädda fasader! Det är ett mkt lugnt kvarter och trafiken består till mestadels av gående och cyklister. Den här lägenheten gör ingen besviken så boka in visning redan idag! Välkomna!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 3