Mäklare Emma Flodberg

Emma Flodberg

Om mig

Jag är född och uppvuxen i Lund och jobbat som mäklare i staden sen 2017.För mig är det viktigt att sätta mina kunders önskemål främst genom hela köp och säljprocessen. Jag lägger alltid ner ett stort engagemang i varje affär och vill att mina kunder ska känna ett förtroende för mig redan vid vårt första möte. Jag har som mål att mina kunder ska vara så pass nöjda med sin bostadsaffär att de vill anlita mig som mäklare vid deras nästa försäljning.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Brunnshögsgatan 52, Brunnshög, Lunds kommun
Brunnshögsgatan 52, Brunnshög, Lunds kommun, bild 2
Brunnshögsgatan 52, Brunnshög, Lunds kommun, bild 3

Brunnshögsgatan 52

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
Croisette Lund
2 095 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/5
3 591 kr/mån
38 796 kr/m²

Lägenheten är under uppbyggnad. Videovisning finns - kontakta ansvarig mäklare! Bli den första att flytta in till denna nyproducerade 2:a med en välplanerad planlösning och med alla bekvämligheter man behöver. Ljust och härligt kök som är öppet mot vardagsrummet. Här finns ett vacker och högt fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Tack vare den höga takhöjden på 2,7 meter så skapar det ett generöst ljusinflöde till hela lägenheten. Från vardagsrummet finns även en härlig balkong i söderläge där du kan njuta av solen mestadels av dagen. I det helkaklade badrummet har du en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Inflyttning kan ske sista juni som tidigast! Huset är under byggnation och kommer vara beläget i Brunnshög. Brf Pärlan är perfekt placerat intill spårvagnens hållplats i väst och Nobelparken i öst. Härifrån kan du enkelt ta spårvagnen ner till city på några minuter. Eftersom lägenheten är under byggnation kan inga visningar inuti lägenheten att erbjudas men besök utanför fastigheten och utanför byggstaketet är ett perfekt för att skapa sig en uppfattning av husets läge och placering i området. Husen byggs av OBOS, läs gärna mer på deras hemsida: https://obos.se/hitta-bostad/sok-bostad/skane/lund/brf-parlan/#projektfakta I Lunds nordöstra delar växer Brunnshög fram. En stadsdel som formas utifrån starka framtidsvisioner om smarta, hållbara lösningar i alla led, där teknik, människor och natur samsas. Ett område som inte bara skapas utifrån dagens behov, utan för att säkerställa en hållbar framtid för kommande generationer. Här, mitt i de centrala delarna av Brunnshög, planerar vi för ett häftigt bostadskvarter med många kvaliteter. OSLAGBART LÄGE Läget är den mest självklara fördelen med vårt kvarter. Brf Pärlan är perfekt placerat intill spårvägens hållplats i väst och Nobelparken i öst. Tänk dig själv lyxen att ha en nyproducerad lägenhet i ett modernt område där du har en härlig park som granne och kan ta dig in till city på bara några minuter. HUS MED KARAKTÄR Något som lyfter huset är den självsäkra arkitekturen med förskjutna fasader. Kvarteret sticker ut med sin spännande karaktär och blir ett naturligt blickfång i området. Stor omsorg har lagts på att utforma ett kvarter som har komplexitet, liv och variation – allt som behövs för ett rikt stadsliv Välkommen att kontakta mäklaren för mer information om lägenheten!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Scoutvägen 19, Saxtorp, Landskrona kommun

Scoutvägen 19

Villa
Saxtorp, Landskrona kommun
Croisette Lund
4 495 000 kr
245 + 145 m²
8 rum
3 927 m² tomt

Intresserad av en visning? Välkommen att kontakta ansvarig mäklare! Varmt välkommen till detta hus i mysiga Saxtorpsskogen, perfekt för dig med stor familj! Med generösa ytor och många rum är detta hem optimalt för den som söker en stort hus omgiven av grönska och lugn. Huset är beläget mitt i den natursköna omgivningen av Saxtorpsskogen. Skogen är känt för sin natursköna miljö och sitt lugna läge, samtidigt som det är nära till både Lödde-centrum och service. Med närhet till skolor, förskolor, affärer och kommunikationer är detta ett perfekt läge för den som söker en balans mellan stad och natur. Välplanerade rum som passar perfekt för både familjeliv och underhållning. Boytan är nyligen renoverad under 2022/2023. De flesta ytskikt som väggar, golv är renoverade, även kök och badrummen är renoverade. Även elen är nydragen och ny elcentral har installerats. Det är bara några av de många renoveringar som nuvarande ägare gjort. Läs mer om vilka renoveringar nuvarande ägare har gjort nedan. Källare behöver dock ses över samt fasad, fönster m.m. Den rymliga och ljusa vardagsrummet erbjuder gott om plats för avkoppling och umgänge, med stora fönster som ger en fin utsikt över den omgivande naturen. De stora uterummet blir även det ett extra rum på sommaren. De många rummen erbjuder flexibla användningsmöjligheter och kan anpassas efter familjens behov. Tomten är väl tilltagen även här finns möjligheter att skapa med egna idéer. En större pool finns i trädgården med stenläggning runt omkring. Stort garage med tillhörande förråd. Längs infarten finns även plats för att ställa upp 3-4 bilar. Varmt välkommen att boka in dig på en visning

Brf Längtan, null, Kävlinge kommun
  • 7 lediga bostäder

Brf Längtan

Radhus
Kävlinge kommun
Croisette Lund
fr. 2 995 000 kr
118 m²
5 rum
5 949 kr/mån

Stationsstadens västra del, längs med Signalgatan, har vi byggt fjorton radhus. Det här är ett läge för dig som vill bo bekvämt i ett lugnt, trivsamt och bilfritt område med mycket gröna ytor. Husen är av typen Kvadraten - 118 kvm där du har tre sovrum plus allrum på ovanvåningen. På baksidan har alla hus terrass och förråd. På framsidan finns både gräs och stenlagd yta. Bor du i Brf Längtan har du nära till P-hus och endast ett par minuter till tåg- och busstationen där du snabbt tar dig in till Lund, Malmö och Helsingborg. Helt idealiskt för dig som vill bo barnvänligt och ha ett praktiskt vardagsliv. För att du tryggt ska kunna omsätta din bostadsdröm till verklighet har vi utökat våra garantier och ger dig just nu ett erbjudande som skyddar dig som köpare på flera sätt - räntegaranti, skydd mot dubbla boendekostnader, flexibelt tillträde är bara några av dem.

  • Nybyggnadsprojekt
Tjäderstigen 15, Saxtorp, Landskrona kommun

Tjäderstigen 15

Villa
Saxtorp, Landskrona kommun
Croisette Lund
4 095 000 kr
70 + 40 m²
6 rum
2 207 m² tomt

Inresserad av visning? Kontakta mäklaren för privatvisning av huset! Via mysiga slingrande skogsvägar hittar vi här en väl dold tomt mellan höga träd och buskar. Här kan man verkligen njuta av möjligheten att vara själv i en mysig skogsdunge samtidigt som närhet finns till grannar intill. Knastrande singel möter oss när vi svänger in på gårdsplanen, här finns plats för flera att parkera, inte minst i den tillbyggda carporten. På tomten finns ett stall med två boxar, foderkammare och sadelkammare. El och vatten är indraget. Det finns även ett loft för förvaring av grovfoder. Stallinredning ny från 2013. Nuvarande ägare arrenderar mark från kommunen, kostnad 3 500 kr /år. Huset är byggt 1931 och har alla tilltalande attribut från förr. Här erbjuds ett boende på tre plan då även källaren är inredd. Huset har genomgående renoverats från 2003 och man har har bland annat bytt tak, fönster, och värmepumpar. Se mer information om detta under fliken "Byggnad". Vi möts av en mindre hall med avhängningsmöjligheter. Till vänster finner vi ett rymligt sovrum som ligger trevligt avskilt ifrån sällskapsytorna. Vardagsrummet ligger här på andra sidan och med fönster åt tre håll är rummet mycket ljust och tilltalande. En trevlig kamin ger en härligt värmande effekt. Här intill finner vi det stora familjeköket som ger plats åt hela familjen, köket är renoverat under 2011. Smarta funktioner och lösningar i underskåp längs med helvägg ger ett luftigt intryck i rummet samtidigt som några öppna hyllor kompletterar. På golvet finner vi klinkersgolv med golvvärme. Helglasad altandörr ut mot trädäck gör det möjligt att avnjuta måltider utomhus mot kvällssolen när vädret tillåter. Vi finner vi även lyxiga attribut så som pool och spabad. På sommaren blir altanen en given umgängesyta. På andra våningen finner vi ett allrum med vitmålad träpanel i tak och framtagna bjälkar. Öppet upp till tak ger rymd och ljus. Allrummet kan göras om till ytterligare ett sovrum för den som så önskar. Här uppe finns även ett sovrum. Praktiskt placerad i anslutning till sovrummet finns en toalett i ljust grå helkaklad miljö. I källaren in till höger finner vi ett stort badrum med där såväl dusch som badkar. Badrummet är helkaklat i fräscha blå och vita kulörer. Rummet är stort till ytan och givetvis finns här komfortabel golvvärme. Här i källaren finns också en generös tvättstuga. Utöver detta finns här ett arbetsrum och ett rum som numera används till träningsredskap. Fastigheten erbjuder ett renoverat boende anno 1931 där saker bevarats och lyfts fram samtidigt som huset anpassats till dagens standard. Välkommen till ett mysigt boende i Saxtorpsskogen! Säljaren uppskattar ytan till 80 kvm entréplan, 60 kvm ovanvåning och 79 kvm källare.

Visar alla 4