Mäklare Boney Petrovic

Boney Petrovic

Om mig

Boney är en slipad och erfaren fastighetsmäklare vars karriär började 2009. Han är en mångsidig individ som har arbetat med försäljning av både succession och nyproduktion. Som en personlig & driven fastighetsmäklare ger Boney en exceptionell standard av kundservice och charm till sin roll, för vilken VÅNINGEN & VILLANS kunder och kolleger drar nytta av. I år gör Boney sitt 14:e år i branschen där han har arbetat på både stora och små företag i London och är nu del av vårt City team.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Önskegatan 5, Gullvik, Malmö kommun

Önskegatan 5

Villa
Gullvik, Malmö kommun
Croisette Malmö City
3 895 000 kr
110 + 54 m²
4 rum
536 m² tomt

Välkommen till detta charmiga en och en halvplans-hus i mysiga Malmökvarter. Huset erbjuder en perfekt kombination av modern bekvämlighet och traditionell karaktär. På entréplanet möts du av generösa sociala ytor, som inkluderar ett rymligt vardagsrum och matrum samt ett separat kök av nyare modell, fullt utrustat med alla bekvämligheter du kan önska. Här finns även ett tillbyggt badrum med dusch för extra bekvämlighet. På ovanvåningen finner du tre sovrum, varav ett är det rymliga mastersovrummet och de andra två mindre sovrummen passar perfekt som barnrum eller som gästrum. Källaren i huset erbjuder gott om förvaringsutrymmen och en bekväm tvättstuga, vilket är ovärderlig för en aktiv familj. Trädgården är en oas av lugn och skönhet med insynsskyddade grönytor, en inbjudande stenlagd uteplats, perfekt för sommarens grillkvällar och pallkragar som är redo för din egen grönsaksodling. Detta hem har allt - plats, bekvämlighet och charm. Missa inte chansen att göra det till ditt eget. Varmt välkommen på visning!

Vimmerbyvägen 3, Gyllins Trädgård, Malmö kommun

Vimmerbyvägen 3

Lägenhet
Gyllins Trädgård, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 495 000 kr
41 m²
1 rum
vån 1/4
2 901 kr/mån
36 463 kr/m²

Nu öppnar vi upp dörrarna till Vimmerbyvägen 3 och välkomnar dig in i denna trivsamma lägenhet. Här möts du av ett mycket yteffektiv hem med stilrena ytskikt och gårdsvänd uteplats som sätter fin guldkant på bostaden. Den smakfulla köksinteriören förser dig med ypperlig förvaring och kök och allrum binds varsamt samman via matplatsen. Allrummet går i ljusa toner och i direkt anslutning finns en mysig sovalkov som praktiskt skärmas av för en mer privat känsla, samtidigt frigörs plats och du får ett lättmöblerat allrum. Det är också härifrån du har access till den rofyllda uteplatsen med gott om plats för möblemang, grillen och planteringar - bara att skapa dig din alldeles egna oas och njuta av bekvämligheterna i ditt nya hem. Välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Dirigentgatan 2, Lindeborg, Malmö kommun

Dirigentgatan 2

Lägenhet
Lindeborg, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 350 000 kr
41 m²
2 rum
vån 3/5
3 526 kr/mån
32 927 kr/m²

På tredje våningen med hiss väntar här ett synnerligen smakfullt hem med ett strålande ljusinsläpp och luftig, öppen planlösning mellan kök och generösa allrumskvadrat med utgång till njutbar balkong med grönskande utsikt. Genomgående snyggt laminatgolv i valnötsimitation samspelar med vita ytskikt och stilsäker köksinteriör i vitt från IKEA med tillhörande kvalitativ maskinpark. Vidare finner vi ett inbjudande sovrum som byggts om från sovalkov med utmärkta förvaringsmöjligheter i klädkammare. Lägg där till ett stilrent helkaklat badrum med dusch och ett närområde som förser oss med välskötta grönområden och närservice. Dessutom ligger det även nära stora köpcenter såsom Emporia och Mobilia med dess utbud av butiker, cafeér och restauranger. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Pildammsvägen 8C, Stadsteatern, Malmö kommun

Pildammsvägen 8C

Lägenhet
Stadsteatern, Malmö kommun
Croisette Malmö City
4 495 000 kr
88 m²
4 rum
vån 2/7
5 609 kr/mån
51 080 kr/m²

På fantastiskt cityläge men närhet till både tågstation, shopping och kultur finns denna gavellägenhet i absoluta toppskick. Bostaden som stod klar 2022 har genomgående hög kvalitet på inredningsmaterialen med kök från Vedum, de vackra parkettgolven samt stilsäkert och helkaklat badrum med tvättavdelning. Lägg därtill ljust vardagsrum med access till generös balkong, tre utmärkta sovrum och gäst-wc så får man det ultimata boendet på bästa läget. Fönster åt tre väderstreck ger våningen ett härligt ljus och rymd och högst upp i huset erbjuds som boende även tillgång till föreningens gemensamma takterrasser på hela 133 kvm med fantastisk utsikt. Unikt läge, mitt i stan med Pildammsparkens ljuvliga parkmiljö tvärs över gatan samt Triangelns shoppingcenter runt knuten och all tänkbar service inom nära gångavstånd. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Rödkullastigen 7A, Almhög, Malmö kommun

Rödkullastigen 7A

Lägenhet
Almhög, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 195 000 kr
80 m²
3 rum
vån 8/8
5 228 kr/mån
14 938 kr/m²

Nu finns det möjlighet att förvärva denna trivsamma och genomgående trea i Almhög. Med rikligt ljusinsläpp och generösa kvadratmeter blir detta det attraktiva boendet. Nyare kök och kaklat badrum samt balkong med utsikt över grönytan. Stabil förening med närhet till närservice och kommunikation. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lorensborgsgatan 3B, Lorensborg, Malmö kommun

Lorensborgsgatan 3B

Lägenhet
Lorensborg, Malmö kommun
Croisette Malmö City
2 050 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/7
2 961 kr/mån
35 965 kr/m²

På ett av Malmös mest attraktiva områden presenteras en rymlig tvårumslägenhet om 57 kvm. Väldisponerade ytor som lämnar känsla av fler kvadrat, ansenlig takhöjd och balkong med kvällssol. Närhet till hav och city samt sköna parker! Hiss finns! Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 6