Mäklare Boney Petrovic

Boney Petrovic

Om mig

Boney är en slipad och erfaren fastighetsmäklare vars karriär började 2009. Han är en mångsidig individ som har arbetat med försäljning av både succession och nyproduktion. Som en personlig & driven fastighetsmäklare ger Boney en exceptionell standard av kundservice och charm till sin roll, för vilken VÅNINGEN & VILLANS kunder och kolleger drar nytta av. I år gör Boney sitt 14:e år i branschen där han har arbetat på både stora och små företag i London och är nu del av vårt City team.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Jägersrovägen 9B, Hindby, Malmö kommun
  • Imorgon kl 17:00
Jägersrovägen 9B, Hindby, Malmö kommun, bild 2
Jägersrovägen 9B, Hindby, Malmö kommun, bild 3

Jägersrovägen 9B

Lägenhet
Hindby, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 145 000 kr
56 m²
2 rum
vån 4/4
4 001 kr/mån
20 446 kr/m²

Det är med glädje som vi nu presenterar denna synnerligen väldisponerade och fantastiskt stilrena gaveltvåa, belägen högst upp i huset med njutbar inglasad balkong som erbjuder gott om plats för loungemöblemanget. Här lockar ett strålande ljust hem med genomgående fönsterpartier och enhetliga golv som samspelar med ljusa sobra ytskikt. Addera till detta en elegant interiör där ett renoverat, smakfullt kök signerat IKEA med förvaring bakom släta luckor i vitt ackompanjeras av en fullt utrustad maskinpark. Vidare erbjuds ett härligt ljust sovrum med optimala kvadrat som möjliggör för flertalet möbleringsalternativ och ett badrum i helkaklat utförande, bekvämt utrustat med badkar. Lägg därtill ett underbart sällskapsrum med plats för både soffa och matrumsmöblemang. Allt i trivsam förening med glädjande attribut såsom lummig gård med utrymme för lek och spring och gemensam bastu samt övernattningslägenhet. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
Kulladalsgatan 18C, Kulladal, Malmö kommun

Kulladalsgatan 18C

Lägenhet
Kulladal, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 995 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/3
5 458 kr/mån
23 750 kr/m²

Vi är glada att få presentera denna totalrenoverade och väldisponerade trerummaren i en populär förening. Här erbjuds en våning med stilren interiör samt välplanerade kvadratmeter med stort och välutrustat kök, generös storlek på vardagsrummet, två sovrum i bra storlek samt balkong i västerläge. Lägenheten är bekvämligt renoverad och belägen på omtyckta Kulladal med närheten till stort serviceutbud och butiker i köpcentrumet Mobilia som ligger precis runt knuten. Värmt välkomna på visning!

  • Balkong
Camillavägen 20, Hindby, Malmö kommun

Camillavägen 20

Radhus
Hindby, Malmö kommun
Croisette Malmö City
3 495 000 kr
77 + 70 m²
5 rum
320 m² tomt

På Camillavägen 20 erbjuds nu ett radhus med källare där den praktiska tegelfasaden och lättskötta trädgården underlättar vardagens bestyr. Invändigt samsas 77 + 70 kvm där flexibiliteten är stor, här kan du till exempel bo på entréplanet samtidigt som du får en attraktiv inkomstkälla genom att hyra ut den inredda källaren som har egen ingång. Båda plan erbjuder kök med goda förvaringsmöjligheter och vardagsrum för avkoppling och trevliga stunder med familj och vänner. Sovrummen är rymliga och badrummen är helkaklade med tvättmaskin i källarplan. Med en trädgård om 320 kvm kan du skapa dig en trivsam och avkopplande miljö och på altanen under tak kan du arrangera grillkvällar eller bara låta dig svepas iväg av lugnet. Välkommen på visning!

Jägersrovägen 11A, Hindby, Malmö kommun
  • Idag

Jägersrovägen 11A

Lägenhet
Hindby, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 450 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/4
5 107 kr/mån
18 710 kr/m²

På trivsamma Västra Kattarp finns denna välplanerade och genomgående lägenhet med strålande ljusinsläpp från två väderstreck. Interiören bjuder på generöst vardagsrum med utgång till stor inglasad balkong, smakfullt renoverat kök, två utmärkta sovrum och stilrent helkaklat badkar med dusch. Här bor man på mycket bra läge med närhet till både mataffärer samt bra buss- och tågförbindelser. Detta är ett hem att trivas i, varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Önskegatan 5, Gullvik, Malmö kommun

Önskegatan 5

Villa
Gullvik, Malmö kommun
Croisette Malmö City
3 895 000 kr
110 + 54 m²
4 rum
536 m² tomt

Välkommen till detta charmiga en och en halvplans-hus i mysiga Malmökvarter. Huset erbjuder en perfekt kombination av modern bekvämlighet och traditionell karaktär. På entréplanet möts du av generösa sociala ytor, som inkluderar ett rymligt vardagsrum och matrum samt ett separat kök av nyare modell, fullt utrustat med alla bekvämligheter du kan önska. Här finns även ett tillbyggt badrum med dusch för extra bekvämlighet. På ovanvåningen finner du tre sovrum, varav ett är det rymliga mastersovrummet och de andra två mindre sovrummen passar perfekt som barnrum eller som gästrum. Källaren i huset erbjuder gott om förvaringsutrymmen och en bekväm tvättstuga, vilket är ovärderlig för en aktiv familj. Trädgården är en oas av lugn och skönhet med insynsskyddade grönytor, en inbjudande stenlagd uteplats, perfekt för sommarens grillkvällar och pallkragar som är redo för din egen grönsaksodling. Detta hem har allt - plats, bekvämlighet och charm. Missa inte chansen att göra det till ditt eget. Varmt välkommen på visning!

Vimmerbyvägen 3, Gyllins Trädgård, Malmö kommun

Vimmerbyvägen 3

Lägenhet
Gyllins Trädgård, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 495 000 kr
41 m²
1 rum
vån 1/4
3 104 kr/mån
36 463 kr/m²

Nu öppnar vi upp dörrarna till Vimmerbyvägen 3 och välkomnar dig in i denna trivsamma lägenhet. Här möts du av ett mycket yteffektiv hem med stilrena ytskikt och gårdsvänd uteplats som sätter fin guldkant på bostaden. Den smakfulla köksinteriören förser dig med ypperlig förvaring och kök och allrum binds varsamt samman via matplatsen. Allrummet går i ljusa toner och i direkt anslutning finns en mysig sovalkov som praktiskt skärmas av för en mer privat känsla, samtidigt frigörs plats och du får ett lättmöblerat allrum. Det är också härifrån du har access till den rofyllda uteplatsen med gott om plats för möblemang, grillen och planteringar - bara att skapa dig din alldeles egna oas och njuta av bekvämligheterna i ditt nya hem. Välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Dirigentgatan 2, Lindeborg, Malmö kommun

Dirigentgatan 2

Lägenhet
Lindeborg, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 350 000 kr
41 m²
2 rum
vån 3/5
3 526 kr/mån
32 927 kr/m²

På tredje våningen med hiss väntar här ett synnerligen smakfullt hem med ett strålande ljusinsläpp och luftig, öppen planlösning mellan kök och generösa allrumskvadrat med utgång till njutbar balkong med grönskande utsikt. Genomgående snyggt laminatgolv i valnötsimitation samspelar med vita ytskikt och stilsäker köksinteriör i vitt från IKEA med tillhörande kvalitativ maskinpark. Vidare finner vi ett inbjudande sovrum som byggts om från sovalkov med utmärkta förvaringsmöjligheter i klädkammare. Lägg där till ett stilrent helkaklat badrum med dusch och ett närområde som förser oss med välskötta grönområden och närservice. Dessutom ligger det även nära stora köpcenter såsom Emporia och Mobilia med dess utbud av butiker, cafeér och restauranger. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Rödkullastigen 7A, Almhög, Malmö kommun
  • Idag

Rödkullastigen 7A

Lägenhet
Almhög, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 195 000 kr
80 m²
3 rum
vån 8/8
5 489 kr/mån
14 938 kr/m²

Nu finns det möjlighet att förvärva denna trivsamma och genomgående trea i Almhög. Med rikligt ljusinsläpp och generösa kvadratmeter blir detta det attraktiva boendet. Nyare kök och kaklat badrum samt balkong med utsikt över grönytan. Stabil förening med närhet till närservice och kommunikation. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 8