Mäklare Mattias Karhi

Mattias Karhi

Om mig

Jag är en driven och målinriktad person som går att lita på i alla lägen! Med min långa erfarenhet inom sälj- och servicebranschen samt min expertis inom fastighetsbranschen kan du som kund känna dig trygg och säker genom hela förmedlingsprocessen. Alla uppdrag jag åtar mig gör jag med största engagemang och dedikation där dina behov ligger i centrum! Med mig som fastighetsmäklare kan du luta dig tillbaka och låta mig ta hand om bostadsaffären!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Solvändegatan 3B, Almhög, Malmö kommun

Solvändegatan 3B

Lägenhet
Almhög, Malmö kommun
Croisette Malmö City
795 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3/4
4 368 kr/mån
14 071 kr/m²

Vi är glada att få presentera denna genomgående tvårummaren på tredje våningen med balkong i västerläge. Här bor man i ett område med närhet till lekplatser och grönområden samt kollektivtrafik med frekventa avgångar för att ta sig runt i staden! Välkommen på visning!

  • Balkong
Vougts väg 9, Rosengård, Malmö kommun

Vougts väg 9

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
Croisette Malmö City
645 000 kr
84 m²
3 rum
vån 9/9
7 221 kr/mån
7 679 kr/m²

Vi är glada att få presentera den här fina lägenheten med sina generösa 84 kvadrat högst upp på nionde våningen. Här erbjuds ett praktiskt boende i en genomgående lägenhet med stort ljusinsläpp och smart disponerade rum. Lägenheten har en stor balkong i västerläge vilket med lägenhetens våning gör att du ser kvällssolen som allra bäst! Området är perfekt för dig som pendlar med närhet till inre ringvägen och för dig som åker kommunalt finns goda möjligheter med frekventa avgångar. Här har du även många butiker, skolor, förskolor, idrottsklubbar och lekplatser.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2