Mäklare Rasmus Eriksson

Rasmus Eriksson

Om mig

Att genomföra en bostadsaffär är för många den största affären man gör. Målsättningen för honom är att göra den till ert livs bästa. Valet av mäklare är en viktig faktor för att uppnå just detta. Det är för Rasmus självklart att alltid vara lyhörd, engagerad och tillgänglig. Detta för att skapa en trygghet under hela försäljningsprocessen för dig som säljare eller köpare. Här får ni en mäklare som är tillgänglig dygnet runt! Rasmus har dessutom varit sveriges bästa säljare inom sitt område!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sergels väg 5B, Ribersborg, Malmö kommun
Sergels väg 5B, Ribersborg, Malmö kommun, bild 2
Sergels väg 5B, Ribersborg, Malmö kommun, bild 3

Sergels väg 5B

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Croisette Malmö City
4 495 000 kr
93 m²
4 rum
vån 4/4
6 268 kr/mån
48 333 kr/m²

Välkommen till denna topprenoverade fyrarummare på en av Malmös mest attraktiva adresser, Sergels Väg 5. Här erbjuds en bostad som ursprungligen bestod av två lägenheter, nu sammanfogade till en oemotståndlig enhet med optimal planlösning och genomgående hög standard. Lägenheten imponerar direkt med sina enstaviga parkettgolv och vita väggar som löper genom samtliga rum, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Flertalet fönsterpartier släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket ytterligare förstärker känslan av rymd och öppenhet. Det topprenoverade köket i vitt utstrålar exklusivitet och funktionalitet. Här finns en fullt utrustad maskinpark i svart samt stilrent integrerad i inredningen. Den praktiska och snygga köksön kompletteras av en fondvägg i akustikpanel, vilket ger köket en unik karaktär. Med gott om utrymme för ett större matbord är detta kök den perfekta platsen för såväl vardagsmatlagning som festliga tillställningar. Köket leder in till det strålande vardagsrummet, där enhetlig interiör skapar en harmonisk och inbjudande miljö. Härifrån når du den njutbara balkongen, en oas för avkoppling och trivsel. Lägenheten erbjuder tre rymliga sovrum med flertalet möbleringsalternativ. Mastersovrummet är utrustat med inbyggd garderob bakom skjutdörr, vilket ger utmärkt förvaringsmöjlighet och en stilren lösning. Det helkaklade badrummet med dusch är elegant inrett och kompletteras av en smakfull gäst-WC. I hallen finns en praktisk ombyggd garderob som nu fungerar som ett tvättrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, vilket underlättar vardagsbestyren. På Sergels Väg 5 finner du en bostad som erbjuder allt du kan önska dig och mer därtill. Med sin kombination av stilren design, funktionella lösningar och attraktiva läge, är denna fyrarummare ett unikt tillfälle på Malmös bostadsmarknad. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska lägenhet – kontakta oss för visning idag!

  • Premium
  • Balkong
Begoniagatan 43, Almåsa, Malmö kommun
  • Borttagen före visning

Begoniagatan 43

Fritidshus
Almåsa, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
725 000 kr
40 + 10 m²
420 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Jasmingången 149, Jägershill 2, Jägersro Villastad, Malmö kommun
Jasmingången 149, Jägershill 2, Jägersro Villastad, Malmö kommun, bild 2
Jasmingången 149, Jägershill 2, Jägersro Villastad, Malmö kommun, bild 3

Jasmingången 149, Jägershill 2

Fritidshus
Jägersro Villastad, Malmö kommun
Croisette Malmö City
450 000 kr
40 + 12 m²
3 rum
350 m² tomt

Välkommen till en plats där drömmar om lantlig fridfullhet blir verklighet! Mitt bland vacker sommargrönska och ackompanjerad av fågelkvitter ligger denna charmiga kolonistuga på Jägershills koloniområde. Här erbjuds en unik möjlighet att uppleva en harmonisk och naturnära livsstil, endast 10 minuter från centrala Malmö. När du kliver in genom grinden till denna pärla möts du av en rofylld atmosfär som genomsyrar hela området. Trädgården, som omger stugan, är en blomstrande oas där solens strålar värmer från morgon till kväll. Här kan du njuta av att odla dina egna grönsaker och blommor, eller bara koppla av i en solstol och lyssna på naturens ljud. Stugan själv är en kombination av charm och funktionalitet. Det välplanerade arbetsköket erbjuder gott om förvaringsutrymme och arbetsyta, vilket gör matlagningen till en fröjd. Den ljusa verandan och vardagsrummet badar i naturligt ljus tack vare stora fönster som skapar en härlig rymd. Det mysiga sovrummet som i dagsläget nyttjas som tv-rum ger en avkopplande reträtt efter en dag i trädgården. Badrummet, komplett med dusch, är både praktiskt och stilrent. Varje del av stugan är noggrant planerad för att maximera komforten och funktionaliteten. Denna kolonistuga erbjuder den perfekta platsen för att njuta av sommarens alla härligheter. Oavsett om du är en passionerad trädgårdsentusiast eller bara söker en fridfull plats att koppla av, så kommer denna stuga att överträffa dina förväntningar. Missa inte chansen att förvärva denna sommaridyll! Kontakta oss idag för att boka en visning och låt dig förtrollas av den charm och lugn som Jägershills koloniområde har att erbjuda. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Östra Farmvägen 19AA, Norra Sorgenfri, Malmö kommun
Östra Farmvägen 19AA, Norra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Östra Farmvägen 19AA, Norra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Östra Farmvägen 19AA

Lägenhet
Norra Sorgenfri, Malmö kommun
Croisette Malmö City
595 000 kr
41 m²
1 rum
vån 4/5
7 334 kr/mån
14 512 kr/m²

Varmt välkommen till denna nyligen byggda och inflyttningsklara bostad som finns belägen på bästa gavelläge. Här erbjuds stora fönsterpartier med ett gott ljusinsläpp, balkong och luftiga ytor som bidrar till en härlig atmosfär. Här bor man med närhet till Värnhems kommunikationer samt ett stort utbud av Rörsjöstadens och St Knuts torgs trevliga caféer och restauranger!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lundavägen 77B, Rostorp, Malmö kommun
  • Borttagen före visning
Lundavägen 77B, Rostorp, Malmö kommun, bild 2
Lundavägen 77B, Rostorp, Malmö kommun, bild 3

Lundavägen 77B

Lägenhet
Rostorp, Malmö kommun
Croisette Malmö City
795 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 739 kr/mån
20 127 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Kronetorpsgatan 104F, Segevång, Malmö kommun
Kronetorpsgatan 104F, Segevång, Malmö kommun, bild 2
Kronetorpsgatan 104F, Segevång, Malmö kommun, bild 3

Kronetorpsgatan 104F

Lägenhet
Segevång, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 195 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/4
5 595 kr/mån
16 149 kr/m²

Denna fantastiska trerummare i Segevång bjuder in med generösa sociala ytor som utgörs av ett rymligt vardagsrum, kök samt matrum i öppen planlösning. Smakfullt inrett med vackert genomgående trälaminat samt sobra färg-och materialval på väggar, skapar detta hem en känsla av hemtrevnad och komfort. Det som idag nyttjas som matrum kan med enkla medel även nyttjas som ytterligare ett sovrum om så skulle önskas. Den inglasade balkongen som sträcker sig vida blir den naturliga platsen för avkoppling och samvaro och ger detta hem en förtrollande utsikt och en harmonisk atmosfär. Här kan du njuta av ditt morgonkaffe medan du blickar ut över de snart så grönskande gårdarna. Vidare finner vi ett fullt utrustat och stilsäkert inrett kök i vitt, vilket ger dig en perfekt plats att utöva din kulinariska kreativitet. Med ett rymligt sovrum och ett halvkaklat badrum, utrustat med lyxigt badkar erbjuder detta hem all den komfort och bekvämlighet du kan önska dig. Här kan du njuta av det goda livet samtidigt som du har allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Varmt välkommen att uppleva på plats. Vi ses på visning!

  • Premium
  • Balkong
Kronetorpsgatan 94C, Segevång, Malmö kommun

Kronetorpsgatan 94C

Lägenhet
Segevång, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 450 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/3
5 652 kr/mån
19 595 kr/m²

På andra våningen väntar här ett synnerligen smakfullt hem med ett strålande ljusinsläpp och generösa allrumskvadrat med vackert parkettgolv i original samt två inbjudande sovrum av vida kvadrat, varav det ena med utmärkta förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober och utgång till njutbar, inglasad balkong i bästa västerläge. Genomgående snygga golv samspelar med vita ytskikt och effektfulla fondväggar i skön grön kulör samt stilsäker köksinteriör i valnöt med tillhörande kvalitativ maskinpark. Addera där till ett stilrent helkaklat badrum med dusch och ett närområde som förser oss med välskötta grönområden och närservice. Från bostaden tar du dig även med enkelhet vidare till Malmö city med antigen en skön promenad eller en snabb cykeltur. Varmt välkomna på visning.

  • Balkong
Konsultgatan 19, Södertorp, Malmö kommun

Konsultgatan 19

Lägenhet
Södertorp, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 495 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/3
4 634 kr/mån
23 730 kr/m²

På trivsamma Södertorp finner vi denna synnerligen väldisponerade tvårummare. Här hänför tilltalande attribut såsom stavparkett och parkett i holländskt mönster som ackompanjeras av glasprydda dörrar i par in mot vardagsrummets vida kvadrat samt vackra fönsternischer i sten. Smakfull köksinteriör förser oss med förvaring bakom släta luckor i vitt med accentuerande bänkskiva i trä samt ypperlig plats för matbord intill ljusbringande fönsterparti med utgång till balkong. Vidare erbjuds ett bra sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang även detta med direktaccess till den njutbara inglasade balkongen som är inbäddad i soligt läge. Lägg där till ett fräscht badrum i halvkaklat utförande med badkar och ett närområde som erbjuder ett brett serviceutbud. Med bara ett stenkast ifrån såväl Pildammsparken, Mobilia som Hyllie och tågförbindelser är detta ett riktigt stjärnläge. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Lönnebergagatan 39, Gyllins Trädgård, Malmö kommun
  • Borttagen före visning

Lönnebergagatan 39

Radhus
Gyllins Trädgård, Malmö kommun
Croisette Malmö City
3 995 000 kr
122 m²
5 rum
vån 1/2
5 942 kr/mån
32 746 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Uteplats
Beritta Gurrisgatan 9C, Ribersborg, Malmö kommun

Beritta Gurrisgatan 9C

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
3 895 000 kr
76 m²
2 rum
vån 1/4
4 618 kr/mån
51 250 kr/m²

Med grönskande innergård och havsnära läge befinner vi oss på Beritta Gurrisgatan 9C i denna bostad som du snart har chans att få kalla ditt hem. Lägenheten är placerad i markplan och här disponerar du både en uteplats och inglasad balkong. Bostaden som är om 76 kvm ger dig möjlighet att skapa din egna personliga stil och design, och med lite renoveringsinsatser kan du skapa dig ett hem du verkligen kan kalla ditt eget. Vardagsrummet är rymligt med gott om plats för alla dina ting och köket bjuder på goda förvaringsmöjligheter och plats för matbord invid det ljusbringande fönstret. Vidare finns här två sovrum samt helkaklat badrum med bekvämligheter som egen tvättmaskin. Brf Adolf Fredrik är en stabil förening där man inte höjt avgiften på 15 år och här ingår värme, vatten, bredband, kabel-tv, fasta avgiften för el och bostadsrättstillägget i avgiften, till det har föreningen gemensamt elavtal med individuell mätning och debitering som tillkommer till angiven avgift.

  • Balkong
  • Hiss
Västanväg 61A, Limhamn, Malmö kommun

Västanväg 61A

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 695 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/3
4 025 kr/mån
28 729 kr/m²

Nu ges det möjlighet att förvärva denna bostad med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett rymligt sovrum med dubbla garderober samt ett helkaklat badrum. Bostaden har genomgående fina ytskikt och renoverades innan nuvarande ägare flyttade in. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 11