Croisette Malmö Öster

Croisette Malmö Öster

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kronetorpsgatan 44D, Segevång, Malmö kommun
  • Imorgon kl 14:45

Kronetorpsgatan 44D

Lägenhet
Segevång, Malmö kommun
Croisette Malmö Öster
995 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 140 kr/mån
17 611 kr/m²

Här erbjuds en kvadratsmart tvåa med rymliga rum och rikligt ljusflöde. Den ljusa genomgående interiören skapar en enhetlighet och trivsam atmosfär. Bostadens ypperliga planlösning gör det enkelt att trivas i väldisponerade och lättmöblerade rum. Bostadens mysiga inglasade balkong bjuder på många härliga soltimmar. Ute på den grönskande innergården erbjuds både grillmöjligheter och utemöblemang för avkoppling. Här bor ni trivsamt i HSB-förening med närhet till alla bekvämligheter såsom mataffärer, service, goda kommunikationer och cykelavstånd till city. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Balladgatan 19, Högaholm, Malmö kommun
  • Imorgon
Balladgatan 19, Högaholm, Malmö kommun, bild 2
Balladgatan 19, Högaholm, Malmö kommun, bild 3

Balladgatan 19

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Croisette Malmö Öster
1 595 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 5/5
4 845 kr/mån
19 333 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna pärla i populära HSB Högaholm! Högst upp i ett av de trivsamma femvåningshusen har vi nöjet att erbjuda denna riktigt välskötta och trivsamma trerummare på 82,5 kvm. Helkaklat badrum renoverat av fackman, vackert kök i vinkel med massiva björkluckor, stort vardagsrum med parkettgolv och två rymliga sovrum med utgång till den stora inglasade balkongen i soligt söderläge. En lägenhet som sticker ut från mängden med sitt optimala läge i föreningen och sin trivsamma klassiska interiör. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lagmansgatan 6A, Borgmästaregården, Malmö kommun
  • Imorgon
Lagmansgatan 6A, Borgmästaregården, Malmö kommun, bild 2
Lagmansgatan 6A, Borgmästaregården, Malmö kommun, bild 3

Lagmansgatan 6A

Lägenhet
Borgmästaregården, Malmö kommun
Croisette Malmö Öster
2 295 000 kr
64 m²
2 rum
vån 9/17
4 369 kr/mån
35 859 kr/m²

Välkommen till denna stilrena tvårummare på nionde våningen i hjärtat av Borgmästaregården! Här möts du av en fantastisk utsikt över grönskande gårdar och närliggande takåsar från den inglasade balkongen som bjuder på ett fritt läge. Bostaden har genomgående parkettgolv och väggar i stilrent vitt och sober grå kulör, vilket skapar en modern och inbjudande känsla. Det smakfulla vita köket är utrustat med en komplett maskinpark och ljusa ytor. Här finns plats för ett matbord vid fönsterpartiet som släpper in rikligt med dagsljus, och från köket når du även den inglasade balkongen. Vardagsrummet är generöst tilltaget med stora ytor och välbevarad stavparkett i original. Även härifrån har du tillgång till balkongen, perfekt för avkoppling med en vacker utsikt. Sovrummet är rofyllt med stavparkett och ljusgrå väggar, och erbjuder gott om plats för en dubbelsäng och tillhörande möblemang. Det helkaklade badrummet är elegant inrett med dusch och smakfulla materialval. Denna bostad erbjuder ett förstklassigt boende med hög standard och ett centralt läge, nära både stadspuls och grönområden. Perfekt för dig som söker en stilfull och bekväm tvåa i Malmö. Missa inte chansen att göra denna pärla till ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Börringe kyrkoväg 23-0, Börringe, Svedala kommun
  • Imorgon
Börringe kyrkoväg 23-0, Börringe, Svedala kommun, bild 2
Börringe kyrkoväg 23-0, Börringe, Svedala kommun, bild 3

Börringe kyrkoväg 23-0

Villa
Börringe, Svedala kommun
Croisette Malmö Öster
8 995 000 kr
227 + 40 m²
7 rum
1 929 m² tomt

På rofylld grönskande tomt finns denna underbara skånelänga från 1870-talet som erbjuder modernt renoverad och stilren interiör i kombination med välbevarade attribut såsom trägolv, takbjälkar, djupa fönsternischer och putsade väggar. Interiören erbjuder generösa sällskapsytor med två rum i fil, öppen spis och vackra trägolv och nyrenoverat kök med stilsäker grå inredning och exklusiva vitvaror. Vidare finns ett sovrum, helkaklat badrum och gäst-wc. En trappa upp finns allrum, helkaklat badrum och tre utmärkta sovrum. Utemiljön är förtjusande och erbjuder en lyxig oas av avkoppling! Det nybyggda poolområdet med trädäck av exklusiv Sibirisk lärk och infälld belysning kommer att förtrolla dig från första ögonblick. Poolen med elegant mosaik mönstrad liner och gaveltrappa ger dig en känsla av tidlös elegans och det rymliga trädäcket erbjuder gott om plats för flera solstolar. Njut av varje minut i denna paradisiska miljö och luta dig tillbaka och njut av solens värmande stålar eller stjärnorna på natten. För din bekvämlighet finns det också inkluderat ett vinterisolerat förråd i direkt anslutning. Här kan du förvara era poolleksaker och tillbehör utan bekymmer om årstiden. Upplev din drömsemester utanför ditt hem! Lägg där till ett sagolikt orangeri med vackert mönstrad klinker på golv och utsikt över de öppna vidderna. Här finns även en stor uppställningsplats för 4-5 bilar. Ypperligt läge i Börringe kyrkby med underbar natur i sällskap med alla de bekvämligheter man behöver. Fastigheten är utmärkt belägen vid E65 mellan Svedala och Skurup med lantlig känsla men ändå inte långt till större städer såsom Malmö, Köpenhamn och Ystad. Varmt välkomna på visning av detta paradis som har allt!

  • Premium
He 3020A, Hörby, Hörby kommun
  • Fre 2 aug
He 3020A, Hörby, Hörby kommun, bild 2
He 3020A, Hörby, Hörby kommun, bild 3

He 3020A

Gård/Skog
Hörby, Hörby kommun
Croisette Malmö Öster
9 895 000 kr
1 002 + 280 m²
2,3 ha tomt

Lukrativ fastighet med i dagsläge 8 stycken hyreslägenheter för uthyrning samt även möjlighet att bygga ytterligare fyra stycken hyreslägenheter. Samtliga åtta befintliga lägenheter är uthyrda i dagsläge. Underbar fastighet med bra hyresintäkter i natur vackert område. Mitt i Skåne söder om Hörby finns denna unika fastighet omgiven av vacker och omväxlande natur och en bäck som rinner genom de södra fälten. Fastigheten som tidigare var en 4H-gård har nu gjorts om till flertalet lägenheter i varierande storlekar med alla bekvämligheter och har renoverats 2005 och framåt. Här finns även en huvudbyggnad om ca 510 kvm, stall, butik, verkstad, stort garage och pool. Möjligheterna är oändliga att skapa sig det livet man alltid drömt i en underbart vacker natur och med bra hyresintäkter från lägenheterna. Varför inte starta en vingård, yoga studio, öppna butik, eller fortsätta med etablerad AirBnB eller vara självförsörjande med egna odlingar och el från de nyinstallerade solpanelerna är som sagt många. Fastigheten är även perfekt för hästentusiaster. Stallet behöver ny kärlek för att få ett dugligt samt godkänt stall med dagens normer samt vatten och avlopp finns redan på plats. Här bor man nära naturreservat såsom Råby hällor som omfattar ett varierat område som korsas av två raviner. Promenad till Hörby centrum tar ca 20 min och från E22 når man både Malmö och Kristianstad inom en timme. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information om denna spännande fastighet!

  • Premium
Nordenskiöldsgatan 5B, City, Malmö kommun
  • Imorgon kl 12:25
Nordenskiöldsgatan 5B, City, Malmö kommun, bild 2
Nordenskiöldsgatan 5B, City, Malmö kommun, bild 3

Nordenskiöldsgatan 5B

Lägenhet
City, Malmö kommun
Croisette Malmö Öster
4 395 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 3/6
4 910 kr/mån
51 404 kr/m²

I Brf Kaj 306, belägen på att av Malmös absolut bästa citylägen har vi nöjet att erbjuda en av de exklusiva treorna med österbalkong med vy mot city och Hjälmarekajen. På tredje våningen med hiss från markplan finner vi denna pärla med trevlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, generösa ytor, stora fönsterpartier samt gott om förvaringsmöjligheter. Kök med vit skåpsinredning från Marbodal och mestadels rostfria vitvaror. Vardagsrum med separat stor avdelning för matbordet i anslutning till köksinredning samt stort vardagsrum för soffgrupp och teve. Utgång till österbalkongen med utsikt mot Universitetet, Nordenskiöldsgatan och vattnet i hamninloppet. Badrum med dusch och kombinerad tvätt- och torktumlare samt en rymlig entréhall med gott om garderober och plats för avhängning. Från lägenheten är det bara några stenkast till Centralstationen, Dockan, Galma väster och på andra sidan gatan finner du trendiga Malmö Live med sin omtalade skybar, takterasshänget The terrace och det påkostade Konserthuset.. Ett unikt läge och en underbar lägenhet perfekt för paret mitt i karriären boendes mitt i City! Välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tågarpsvägen 6, Tågarp, Burlövs kommun
  • Imorgon
Tågarpsvägen 6, Tågarp, Burlövs kommun, bild 2
Tågarpsvägen 6, Tågarp, Burlövs kommun, bild 3

Tågarpsvägen 6

Villa
Tågarp, Burlövs kommun
Croisette Malmö Öster
6 495 000 kr
220 + 124 m²
9 rum
776 m² tomt

I lummiga villakvarter med promenadavstånd till skola, tågstation och rekreationsområde har vi den stora äran att presentera detta mycket väl underhållna och representativa tvåplanshus med klassiskt mansardtak! Med luftiga och välplanerade 220 kvm samt biarea på 124 kvm ges utomordentligt bra möjligheter att få rum både för den stora familjen samt också att få stabila hyresintäkter från de två uthyrningsrummen med egen ingång, toalett & dusch samt kök. Ägarna har under många år haft skötsamma studenter som hyresgäster vilket har fungerat till stor belåtenhet för alla parter i denna välplanerade fastighet. Kontrakt för höstterminen (med anpassade uppsägningsmöjligheter) håller på att tecknas. Investeringar för låga uppvärmningskostnader har gjorts i form av jordvärmeslinga med ny, högeffektiv bergvärmepump från Nibe som installerades våren 2024, liksom byte till isolerfönster runt hela huset, exklusive vindsfönsterna. Interiörmässigt erbjuds ett vackert och praktiskt kök från Haga, renoverat badrum och gästwc, braskamin som ger en underbar mysfaktor om höstkvällarna samt vackra och högkvalitativa parkett- och stengolv runt om i huset. Mycket tilltalande förvaringsmöjligheter i flertalet rum ges i den stora källaren där även bastu och dusch finns att tillgå. Stor möblerbar vind med bra takhöjd och flertalet fönster erbjuds också dit man smidigt och bekvämt går upp i trappan från ovanvåningen. Två matsalar, två sällskapsrum, fyra sovrum plus ytterligare ett uthyrningsrum med både egen ingång samt dörr från nedre vardagsrummet (i dagsläget blockerad med bokhylla) samt lägenhet i källaren. Underbar stor trädgård med en klassisk berså där vi finner plats för fikabord, planetringar och växthus i mitten samt ytterligare en stenlagd uteplats. Stor gräsmatta för barnens lek i soligt västerläge. På ena husgaveln finns en ekologiskt anlagd äng samt planteringslådor i söder framför huset. Ett riktigt kvalitetshus som erbjuder så mycket mer, perfekt för den ekonomiska livsnjutaren som vill ha goda utrymmen för både umgänge, familj och vänner! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Kronetorpsgatan 102D, Segevång, Malmö kommun
  • Imorgon kl 15:20
Kronetorpsgatan 102D, Segevång, Malmö kommun, bild 2
Kronetorpsgatan 102D, Segevång, Malmö kommun, bild 3

Kronetorpsgatan 102D

Lägenhet
Segevång, Malmö kommun
Croisette Malmö Öster
1 755 000 kr
97 m²
5 rum
vån 4/4
7 460 kr/mån
18 093 kr/m²

Nu finns äntligen möjlighet att förvärva en av de få stora gavelfyrorna på hela 97 kvm i Brf Malmöhus nr 15! Denna är dessutom optimalt ombyggd till en femma med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Högst upp på fjärde våningen finner vi denna synnerligen fräscha våningen med renoverat kök, badrum och gästwc. Härlig utsikt i tre väderstreck, 4 sovrum i bra storlek och en stor inglasad söderbalkong med fri utsikt. Släta vitmålade väggar i hela lägenheten samt vacker enstavsparkett återfinns i samtliga rum. Stilrent kök i vinkel från Ikea. Stabil förening med välskötta utemiljöer och innergårdar som inbjuder till grill- och umgänge i det fria. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Kolsyregatan 11, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • Imorgon
Kolsyregatan 11, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Kolsyregatan 11, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Kolsyregatan 11

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Croisette Malmö Öster
1 795 000 kr
44 m²
1 rum
vån 2/4
3 037 kr/mån
40 795 kr/m²

På suveränt läge i attraktiva Limhamns Sjöstad presenterar vi med glädje denna synnerligen väldisponerade och stilrena bostad! Belägen på andra våningen finner vi denna trevliga etta med en naturligt avdelad sovalkov, ett luftigt vardagsrum i öppen planlösning med köket så man med lätthet får plats med det stora matbordet för middagsbjudningarna och en stor solig västerbalkong perfekt för mys i balkongsoffan med utsikt över den lummiga innergården. Ett strålande ljust hem med generösa fönsterpartier, vacker genomgående ekparkett i samspel med släta, vitmålade väggar och ett smakfullt kök med vita luckor, mörkgrå bänkskiva och vitt kakel som stänkskydd. Underbara sällskapsytor med plats för både soffa och matrumsmöblemang. Vidare erbjuds ett helkaklat badrum med egna tvätt faciliteter i form av en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Allt i trivsam förening med glädjande attribut såsom lummig gård med plats för grillkalas och umgänge. Gångavstånd både till Ribersborgsstranden och de härliga badplatserna i Limhamns sjöstad. Goda kommunikationer med tätt avgående busslinjer på närliggande Limhamnsvägen. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rosentorpsvägen 132, Oxie Kyrkby, Malmö kommun
Rosentorpsvägen 132, Oxie Kyrkby, Malmö kommun, bild 2
Rosentorpsvägen 132, Oxie Kyrkby, Malmö kommun, bild 3

Rosentorpsvägen 132

Villa
Oxie Kyrkby, Malmö kommun
Croisette Malmö Öster
8 995 000 kr
200 + 30 m²
7 rum
767 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera denna stilrena och moderna enplansvilla på Rosentorpsvägen. Innanför den putsade fasaden möts vi av ett ljusfyllt hem med noggrant utvalda material av hög kvalité. Planlösningen är en perfekt balans mellan praktiskt och elegant, där kök och vardagsrum harmoniserar tillsammans och de stora fönsterpartierna släpper in det naturliga ljuset som tillsammans med den gedigna takhöjden ger en fantastisk rymd. Samtidigt som de öppna ytorna ger gott om plats för både vardagslivets små stunder och stora festligheter finns här hela fem sovrum så man kan dra sig undan till sin egen privata lilla sfär. Lägg därtill två badrumsmiljöer och ett praktiskt tvättrum som inte bara tar hand om era kläder utan även tjänar som grovingång. Andra fördelar är att detta är ett driftekonomiskt hus med energiklass B som inte bara erbjuder en miljövänlig livsstil utan också öppnar dörrarna till förmånligt Grönt Bolån. Här bor man med närhet till grönområden, lekplatser, skolor samt goda kommunikationsmöjligheter med både tåg och buss vilket gör området perfekt för barnfamiljen! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Hornvägen 6, Ludvigsborg, Hörby kommun
  • Imorgon kl 16:30
Hornvägen 6, Ludvigsborg, Hörby kommun, bild 2
Hornvägen 6, Ludvigsborg, Hörby kommun, bild 3

Hornvägen 6

Villa
Ludvigsborg, Hörby kommun
Croisette Malmö Öster
4 300 000 kr
129 m²
4 rum
925 m² tomt

Flytta in och njut av livet i denna härliga familjevilla där det moderna och bekväma har hittat en perfekt balans. Byggåret är så sent som 2019 så här är nykänslan fortfarande ett faktum och ni kan bara flytta in och börja bo och njuta av ert nya hem direkt utan att behöva oroa er för renoveringar eller uppdateringar. Här bjuds vi på genomgående parkettgolv tillsammans med ljusa väggar och med en planlösning som bygger på stor öppenhet där kök och vardagsrum harmoniserar tillsammans som gör att vi får generöst med yta både för matlagning och sociala sammankomster. Stora fönsterpartier bidrar med fint ljusinsläpp och den stämningshöjande kaminen värmer skönt under årets kallare månader. Hemmet erbjuder tre sovrum som gör det lätt för familjens medlemmar att hitta sin egen lugna vrå i detta annars mycket sociala hem. Lägg därtill dubbla badrumsmiljöer och separat tvättrum med tvättmaskin samt torktumlare. Ledig tid spenderas med fördel på den plana trädgårdstomten som ger gott om plats för barnens lek och här finns ett altandäck som blir en given plats för sommarens grillkvällar. Välkomna på visning!

  • Premium
Kronetorps Allé 25, Kronetorpstaden, Burlövs kommun
  • Imorgon
Kronetorps Allé 25, Kronetorpstaden, Burlövs kommun, bild 2
Kronetorps Allé 25, Kronetorpstaden, Burlövs kommun, bild 3

Kronetorps Allé 25

Lägenhet
Kronetorpstaden, Burlövs kommun
Croisette Malmö Öster
1 395 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/4
4 628 kr/mån
23 250 kr/m²

Härlig marklägenhet om två rum och kök med öppen planlösning, stora fönster i två väderstreck, genomgående ekparkett i hela lägenheten samt stort badrum med tvättmöjlighet. Lugnt läge i sydost med en lummig uteplats inåt den gröna gården! I området Kronetorpstaden som håller på att växa fram med ett ypperligt läge nära Burlöv center med butiker och service, matbutiker, gym, badhus och Burlövs tågstation. Utmärkt access ut på motorvägen. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Sallerupsvägen 216A, Bulltofta Friluftsstad, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:00
Sallerupsvägen 216A, Bulltofta Friluftsstad, Malmö kommun, bild 2
Sallerupsvägen 216A, Bulltofta Friluftsstad, Malmö kommun, bild 3

Sallerupsvägen 216A

Lägenhet
Bulltofta Friluftsstad, Malmö kommun
Croisette Malmö Öster
2 495 000 kr
92 m²
4 rum
vån 1/5
7 612 kr/mån
27 120 kr/m²

Varmt välkomna till denna trevliga fyra i härliga Bulltofta Friluftsstad. I byggnad som färdigställdes 2019 lever ni lyxigt med rymlig inglasad uteplats där ni erbjuds möjlighet att skapa er alldeles egna oas, perfekt för långa ljumma kvällar! Två badrum med dusch, tvättmöjlighet i bostaden och allt i en härligt modern planlösning med gavelläge. Med Bulltofta rekreationsområde som närmsta granne med grönskande skogar, golfbana, slingrande stigar, aktivitetsmöjligheter och bra kommunikation med både buss och bil har ni inget mer att önska. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Resåkravägen 129-34, Klågerup, Svedala kommun
  • Imorgon
Resåkravägen 129-34, Klågerup, Svedala kommun, bild 2
Resåkravägen 129-34, Klågerup, Svedala kommun, bild 3

Resåkravägen 129-34

Villa
Klågerup, Svedala kommun
Croisette Malmö Öster
10 695 000 kr
271 m²
6 rum
1,5 ha tomt

La Cour Stjärnängen - ett underbart färgsprakande paradis gömt bland grönskan, böljande rapsfält, ljumma vindar och svalor som flyger högt…Ett hem som du vill flytta in i! Vackert, magiskt, rofyllt, spännande och avskilt men ändå nära, ett unikt boende i harmoni med grönskan i samspel med naturens vackraste färger. Boendet är centralt placerat i hjärtat mellan Lund och Malmö med avstånd med bil på ca 20 minuter. En härlig cykeltur eller biltur till Bokskogen och PGA golfbanan samt Torups slott omsluter dig med åkrar och ängar som ger dig sammet i själen. Ett underbart boende för dig som vill ha allt så som grönskan, öppna fria vyer, lugnet och massor av sol under dagen. Här vilar du blicken i ett hav med blomstrande, färgglada växtligheter och sjungande fåglar tidigt om våren. Fastigheten omgärdas av ett klorofyllgrönt landskap, ljuset är magiskt och på soliga dagar badar tomten i sol från morgon till kväll. Underbar plats !

  • Premium
Mårtensgatan 12, Kävlinge, Kävlinge kommun
  • Mån 29 jul
Mårtensgatan 12, Kävlinge, Kävlinge kommun, bild 2
Mårtensgatan 12, Kävlinge, Kävlinge kommun, bild 3

Mårtensgatan 12

Övrigt
Kävlinge, Kävlinge kommun
Croisette Malmö Öster
7 250 000 kr
694 m² tomt

Letar du efter en plats där du kan kombinera ditt boende med din verksamhet? Mårtensgatan 12 är din canvas, redo att förvandlas efter dina drömmar och behov. På bottenvåningen möts du av generöst utrymme och stora skyltfönster som drar blickarna till sig. Här finns potentialen att skapa precis den miljö du önskar – vare sig det är en elegant skönhetssalong, en charmig butik eller en inspirerande kontorsmiljö. För den som vill bo och arbeta under samma tak erbjuder Mårtensgatan 12 flexibla boendelösningar med en rymlig lägenhet på övre plan samt en mysig mindre lägenhet i utbyggnaden. Perfekt för att snabbt växla mellan arbete och hem. Men möjligheterna slutar inte där. Om du föredrar att enbart fokusera på din verksamhet kan hyresintäkterna från boendedelen ge dig en stabil och trygg inkomstkälla. Det är den ideala lösningen för att finansiera och komplettera din verksamhet, samtidigt som du har allt nära till hands. Ta chansen att förvandla Mårtensgatan 12 till din egen framgångssaga. Oavsett dina behov och visioner, finns här utrymmet och möjligheterna att förverkliga dem.

  • Premium
Lönngatan 56B, Lönngården, Malmö kommun
  • Imorgon
Lönngatan 56B, Lönngården, Malmö kommun, bild 2
Lönngatan 56B, Lönngården, Malmö kommun, bild 3

Lönngatan 56B

Lägenhet
Lönngården, Malmö kommun
Croisette Malmö Öster
860 000 kr
33 m²
1 rum
vån 4/4
2 065 kr/mån
26 061 kr/m²

Högst upp i huset i trevlig 30-tals byggnad välkomnas vi av denna kvadratsmarta etta med ett härligt naturligt ljusflöde och tidstypiska detaljer. Bostadens kvadratmetrar är väl genomtänkta med ett luftigt och lättmöblerat allrum samt ett generöst avskilt kök. Vi bjuds på vackert plankgolv som löper genom samtliga rum och ett uppfräschat kök, delvis i original, som bidrar till en harmonisk innemiljö. Här bor vi i en optimal och trivsam bostad på lugnt gårdsvänt läge med Persborgs tågstation på 500 meters gångavstånd samt grönskande områden i närheten. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
Kapellgatan 4B, Triangeln, Malmö kommun
  • Borttagen före visning

Kapellgatan 4B

Lägenhet
Triangeln, Malmö kommun
Croisette Malmö Öster
1 570 000 kr
41 m²
1 rum
vån 5/5
2 687 kr/mån
38 293 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
Brottarevägen 16, Hököpinge, Vellinge kommun

Brottarevägen 16

Villa
Hököpinge, Vellinge kommun
Croisette Malmö Öster
7 295 000 kr
192 + 36 m²
6 rum
846 m² tomt

Välkommen till vackra och välskötta Villa Magnolia i idylliska Hököpinge! Vi har nöjet att erbjuda detta välskötta hus med gott om plats för den stora familjen, en imponerande planlösning och generös takhöjd. Stilfull putsad fasad med vackra röda detaljer, spröjsade fönster, stort trädäck i västerläge, 4 sovrum och två rejäla sällskapsrum. Nytt vackert kök i högblankt vitt med nya rostfria vitvaror, allt från 2024. Insynsskyddad trädgård med gott om plats för lek och sommarparty! Stor stenlagd uppfart och givetvis dubbelgarage. Här kan man följa solen från husets alla uteplatser och balkonger. Morgonkaffet på framsidan och grillningen på baksidan i anslutning till vardagsrum och kök. Varmt välkommen på visning!

Västra Skrävlingevägen 61D, Videdal, Malmö kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00

Västra Skrävlingevägen 61D

Radhus
Videdal, Malmö kommun
Croisette Malmö Öster
4 995 000 kr
145 m²
5 rum
263 m² tomt

Längst ner på lugn återvändsgränd i trivsamma Videdal finns detta moderna kedjehus fördelat på 2-plan belägen. Huset byggdes 2009 och bjuder på stilren och modern inredning, vackra parkettgolv och härliga ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Planlösningen erbjuder kök och vardagsrum i öppen planslösning på nedre plan och en trappa upp finns tre bra sovrum och ett allrum. Vidare finns två helkaklade badrum ett på vart plan samt en rymlig tvättstuga. Exteriören bjuder på två uteplatser, den på framsidan är stenlagd och på baksidan finns ett stort trädäck som delvis är taktäckt. För bilen finns garage och stor uppfart med plats för två bilar. Mycket bra läge med skolor och affärer ett par minuter bort och optimalt för pendlaren med närhet till Inre Ringvägen. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Energieffektiv

Visar alla 19