Mäklare Adam Irming

Adam Irming

Om mig

Som fastighetsmäklare så handlar det inte bara om att vara en skicklig affärsman, utan även om att vara serviceinriktad. Mitt arbete är därför inte så binärt som att enbart förstå fastighetsmarknaden; det handlar också om att förstå människor. Med lång erfarenhet från försäkringsbranschen så förenar jag det bästa av två världar när det kommer till försäljning och kundservice. Tillgänglighet, engagemang och ett sinne för affärer är ett löfte.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ellenborgsvägen 102J, Husie, Malmö kommun

Ellenborgsvägen 102J

Lägenhet
Husie, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
1 495 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/2
3 567 kr/mån
24 508 kr/m²

Upptäck harmonin mellan komfort och bekvämlighet i denna underbara tvårummare i hjärtat av Husie. Belägen på andra våningen med tillgång via en charmig loftgång, erbjuder denna bostad en fridfull tillflyktsort med en njutbar balkong som blickar ut över grönskande gård. Stig in i varje rum och upptäck dess rymlighet och flexibilitet, perfekt för att skapa din drömbostad. Köket välkomnar dig med sin tidlösa design i ek, komplett med moderna apparater för enkel och bekväm matlagning. Oavsett om det är en intim middag för två eller en fest för vänner och familj, finns det gott om utrymme att utforska dina kulinariska färdigheter. I vardagsrummet skapar infällda spotlights i taket en mysig atmosfär, med en smakfullt utvald fondtapet som ger en touch av personlighet till rummet. Härifrån leder en dörr ut till den härliga balkongen, perfekt för att njuta av morgonkaffet eller koppla av med en bok under soliga dagar. Det stora sovrummet erbjuder gott om plats för en bekväm dubbelsäng och tillhörande möblemang, så att du kan skapa din egen fristad för avkoppling och återhämtning efter en lång dag. Med sin perfekta kombination av stil och funktionalitet är denna tvårummare ett sant drömhem i Husie. Ta chansen att uppleva en harmonisk livsstil där varje dag är fylld med komfort och lugn. Välkommen till ditt nya hem!

  • Balkong
Östra kristinelundsvägen 13, Slottsstaden, Malmö kommun

Östra kristinelundsvägen 13

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
1 795 000 kr
42 m²
2 rum
vån 2/4
3 961 kr/mån
42 738 kr/m²

I ett fridfullt och charmigt område mitt i Slottsstaden presenterar vi denna eleganta bostad med smarta utrymmen, balkong i söderläge och ett strålande ljusinsläpp! Välkommen upp till andra våningen där vi välkomnas av fiskbensparkett under fötterna tillsammans med vita väggar. Från hallen når vi alla rum i lägenheten, till höger öppnar vardagsrummet upp med ett fantastiskt ljusflöde genom de tre fönstrena. Den tidstypiska parketten pryder även golvet här. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matbord. Sovrummet ligger lugnt beläget mellan köket och vardagsrummet och fortsätter det harmoniska temat med brädgolv och vita väggar. Det finns gott om utrymme för en säng och ett skrivbord alternativt mindre garderob. I köket träffar vi på klassiskt vita köksstommar med gråa köksluckor. Inredningen kompletteras elegant med vitt kakel mellan luckorna. Det finns gott om förvaring för alla köksredskap och en matplats intill väggen rymmer bekvämt ett par personer. Slutligen möts vi av badrummet med inkaklat badkar och halvkaklade väggar i vitt. Här finns badkar med dusch, toalett, och handfat. Välkomna!

  • Balkong
Vimmerbyvägen 5, Gyllins Trädgård, Malmö kommun

Vimmerbyvägen 5

Lägenhet
Gyllins Trädgård, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
1 760 000 kr
53 m²
2 rum
vån 4/4
3 683 kr/mån
33 208 kr/m²

Nu öppnar vi upp dörrarna till denna våning med fönster och balkong i västerläge som ger dig optimal möjlighet för att kunna avnjuta solen. Här har vi parkettgolv i alla rum och tillsammans med ljusa öppna ytor så har vi en bra grund, här kan bara fantasin sätta gränserna kring möbleringen. Hall och sovrum med skjutdörrsgarderob och från hallen är det öppet in mot det inbjudande vardagsrummet som ger plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Addera till det ett rogivande sovrum, öppet kök och badrum med tvättmaskin. Allt detta på populär adress som dessutom bjuder på en grönskande innergård med sittplatser och grillmöjligheter. Ett stenkast bort så hittar vi Toftanäs som har butiker med allt från matvaror till aktiviteter och kommunikationer i form av buss. Varmt välkomna!

  • Balkong
  • Hiss
Systerbrunnsvägen 13, Elinegård, Malmö kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00

Systerbrunnsvägen 13

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
2 095 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/5
4 683 kr/mån
41 900 kr/m²

Perfekt placerat i nyproducerade kvarter presenterar vi med nöje detta mycket stilfulla 55 + boende från 2023 fördelat på två rum och kök om 50 stilsäkra kvadrat. Här finner du ett välplanerat hem, vars interiör tilltalar och imponerar med genomgående elegant parkett tillsammans med sobra färg- och materialval, glädjande takhöjd samt fantastiskt ljusinsläpp från fönster i gavelläge. Generösa sociala ytor hänför i form av kvalitativt kök i vitt, fullt utrustat med de senaste av vitvaror och ett strålande ljust vardagsrum av vida kvadrat med direktaccess till en ljuvlig uteplats. Lägg där till ett badrum i stilrent utförande med tvättfaciliteter i form av tvättmaskin och torktumlare för en smidigare vardag. Hemmet förser dig dessutom med ett inbjudande sovrum, med plats för flertalet möbleringsalternativ och ypperlig förvaring i skjutdörrsgarderob. Här bor du granne med Limhamns Kalkbrott och Emporia köpcenter med sitt breda utbud av service, shopping och nöjen. Dessutom bor du bara några minuter från Malmö city och Köpenhamns innerstad med citytunnel och bussar inom bekvämt räckhåll. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 4