Mäklare Anders Backman

Anders Backman

Om mig

Jag heter Anders Backman och jag är reg. fastighetsmäklare på Croisette. Blekingeson som sedan 2009 varit Malmöbo. Älskar kampsport och är tidigare brottare så tävlingsmomentet och att enbart lita på sin egna prestation är något jag gillar. Jag brinner för roliga och bra affärer som gör din bostadsresa enkel!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vagnmakarebyn 2B, Bunkeflostrand, Malmö kommun
 • Sön 10 dec kl 11:00
Vagnmakarebyn 2B, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Vagnmakarebyn 2B, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Vagnmakarebyn 2B

Lägenhet
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
2 195 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 2/4
6 508 kr/mån
26 606 kr/m²

Välkomna till denna trerummare på lugnt läge i trivsamma Bunkeflostrand. En välplanerad trea med unik (?) planlösning som erbjuder en öppen yta mellan kök, matplats och soffgrupp. Hiss från markplan upp till andra våningen, där vi finner en välplanerad och fräsch bostad som ståtar med uppdaterad interiör samt en fin uteplats i söderläge. Här bor du i en av områdets bättre föreningar! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Tegelbruksvägen 163, Oxievång, Malmö kommun
 • Sön 10 dec kl 14:00
Tegelbruksvägen 163, Oxievång, Malmö kommun, bild 2
Tegelbruksvägen 163, Oxievång, Malmö kommun, bild 3

Tegelbruksvägen 163

Radhus
Oxievång, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
2 100 000 kr
125 m²
5 rum
vån 1/2
6 703 kr/mån
16 800 kr/m²

Trevligt radhus med stenlagd utemiljö på framsidan och mysig uteplats och trädgårdstäppa i västerläge på baksidan! Här bjuds ni även på inglasat uterum som förlänger utelivet och skyddar mot regn och rusk. Lägg därtill rymligt kök, två badrum och garageplats i länga, så har ni ett härligt hem att längta hem till. Skolor, busshållplats och rekreationsområde i närheten. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Ekåsgatan 33, Kulladal, Malmö kommun
Ekåsgatan 33, Kulladal, Malmö kommun, bild 2
Ekåsgatan 33, Kulladal, Malmö kommun, bild 3

Ekåsgatan 33

Villa
Kulladal, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
4 250 000 kr
170 m²
5 rum
494 m² tomt

På populära Kulladal så erbjuds nu ett av de fina husen på Ekåsgatan! Här har du tomt i söderläge, carport med förråd och ett hus med en planlösning som du har stora möjligheter att anpassa. Huset erbjuder kök, två badrum, stort vardagsrum, allrum, tre sovrum med möjlighet att bygga till fler. På Ekåsgatan bor du med cykelavstånd till city, kommunikationer, shopping, parker och havet! På Kulladal bor du nära bra skolor, kommunikationer, har enkel påfart till pendlingslederna och här spirar föreningslivet så du har nära till flera fritids- eller träningsaktiviteter med bland annat Kulladals FF och Kulladals idrottshall som finns någon minut bort! Välkommen på visning! Huset är förhandsbesiktigat. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Premium
Kilian Zollsgatan 2A, Ribersborg, Malmö kommun

Kilian Zollsgatan 2A

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
1 595 000 kr
36 m²
1 rum
vån 3/4
3 135 kr/mån
44 306 kr/m²

Kliver du över tröskeln till denna mysiga etta på Kilian Zollsgatan 2A är risken ganska stor att du inte vill gå härifrån, man blir nämligen lite förälskad i denna förnämliga och representativa bostad från tidigt 1900-tal. På bästa Ribersborgsläge finner vi denna genomgående och oerhört väldisponerade etta med massvis med mysiga detaljer. Ombäddad av Ribersborgstranden, Slotts- och Kungsparken samt med närheten till City kan vi inte önska något mer av läget. Här erbjuds en smakfull etta med generösa kvadrat med fin karaktär. Lägenheten har genomgående ljusa väggar och ett vackert brädgolv, adderar därtill renoverat badrum och kök. Här bor man dessutom med en låg boendekostnad och en grön och fin innergård. Varmt välkommen på visning!

Västra Skrävlingevägen 187, Gula Höja, Malmö kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 10 dec kl 13:15

Västra Skrävlingevägen 187

Lägenhet
Gula Höja, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
1 895 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 3/3
3 833 kr/mån
23 540 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva en av de populära treorna i Brf Gula Höja. Denna pärla är renoverad till en mycket hög standard och har även en klädkammare och en gäst-wc. Fantastiskt ljusflöde i kombination med välplanerade, generösa kvadrat samt en inglasad balkong gör denna lägenheten till ett riktigt bra köp. Välkommen på visning.

 • Plus
 • Balkong

Visar alla 5