Mäklare Emir Salkic

Emir Salkic

Om mig

Målmedveten mäklare som tidigt bestämde sig för att lyckas. Över 10-års branscherfarenhet med ett brett helhetstänk och stort engagemang, samt vilja lyckas Emir ta sina bostadsnivåer till högre dimensioner. Som hjälpsam och lyhörd blir han ofta rekommenderad. Tala även flytande bosniska och tyska.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bomgatan 18, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Kommande

Bomgatan 18

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
2 195 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4/7
4 665 kr/mån
40 648 kr/m²

Varmt välkomna till Bomgatan 18 och denna nyproducerade lägenhet mitt i Västra Hamnen! Bli den första att flytta in i denna fina tvårummare med fina materialval, öppen planlösning med stora sociala ytor mellan kök och vardagsrum, helkaklat badrum med tvättmöjligheter, en härlig balkong vänd mot föreningens lugna innergård. Här får du även bra med förvaring i form av garderober, ett stort förråd samt en walk-in-closet som nås från bostadens sovrum. Här bor du på perfekt läge med allt du behöver inom bekvämt avstånd. På Masttorget finner vi matbutiker, restauranger, caféer, apotek och gym och i området kan du också njuta av fina morgonpromenader längs Sundspromenaden och sköna kvällsdopp i havet. Lägenheten säljs på planritning. Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid intresse samt för ytterligare information!

  • Balkong
  • Hiss
Ahrenbergsgatan 12, Bulltofta, Malmö kommun
  • Kommande

Ahrenbergsgatan 12

Lägenhet
Bulltofta, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
2 895 000 kr
86 m²
4 rum
vån 5/8
7 697 kr/mån
33 663 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna fantastiska bostad högt upp i huset med stor inglasad balkong i västerläge. Förutom detta finner du här stora öppna ytor, påkostade tillval och väl disponerade kvadrat. Här bor du granne med trevliga Bulltoftaparken och allehanda service på bekvämt gångavstånd, liksom utmärkta cykelbanor in till city och snabb påfart till Ringleden.

  • Balkong
  • Hiss
Köpenhamnsvägen 49A, Slottsstaden, Malmö kommun
  • Kommande

Köpenhamnsvägen 49A

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
2 395 000 kr
60 m²
3 rum
vån 7/7
4 648 kr/mån
39 917 kr/m²

På suveränt läge på en av Malmös mest omtyckta adresser med närhet till såväl hav som ljuvlig parkmiljö presenteras med glädje denna tilltalande bostad. Här lockar en fantastisk interiör med gårdsvänd balkong som erbjuder en fantastisk utsikt från sjunde våningen och ett briljerande ljusinsläpp genom stora fönsterpartier som ackompanjeras av genomgående trägolv i kombination med väggar i klassiskt vitt. Vidare erbjuds ett stilrent renoverat badrum med dusch, generösa allrumskvadrat med plats för både matrumsmöblemang och soffgrupp samt två bra sovrum, varav mastersovrum med ypperlig förvaring i platsbyggda garderober. Addera därtill ett smakfullt kök med förvaring bakom profilerade luckor i tidlöst vitt samt med matplats intill ljusbringande fönsterparti. Ett boende skyddat av bullar och oljud. Allt beläget i trivsamma HSB Brf Trumman. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3