Mäklare Hava Shahgiriiva

Hava Shahgiriiva

Om mig

För mig är varje kund unik och tillsammans kommer vi att skräddarsy ett upplägg som passar just dina behov och förutsättningar. Jag är övertygad om att nyckeln till en framgångsrik bostadsaffär är att anförtro sig åt en mäklare med ständig fokus på dina behov, stort engagemang och målmedvetenhet - vilka är självklara egenskaper hos mig. Med mer än 10 års erfarenhet inom försäljning och service garanterar jag dig hög grad av service, tillgänglighet och flexibilitet!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra Förstadsgatan 17H, Slussen, Malmö kommun
 • Ons 6 dec kl 17:00
Östra Förstadsgatan 17H, Slussen, Malmö kommun, bild 2
Östra Förstadsgatan 17H, Slussen, Malmö kommun, bild 3

Östra Förstadsgatan 17H

Lägenhet
Slussen, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
2 495 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/6
4 851 kr/mån
33 716 kr/m²

Nu har vi möjligheten att presentera denna genomgående trerummare bekvämt belägen på våning ett med solig balkong ut mot den mysiga grönskan. Köket bjuder på härligt ljusinsläpp med sina stora fönster och genom vardagsrummet når vi balkongen som ligger mot föreningens grönskande och möblerade innergård. Här bor vi i ett lugnt område, i en stabil förening. Lummiga Rörsjöparken alldeles intill utgör en skön och avkopplande oas, och på kort promenadavstånd väntar City med nöjen och shopping. För den som pendlar är läget perfekt med knutpunkten Värnhem strax runt hörnan och snabb access till motorvägen för vidare färd. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Serenadgatan 28, Högaholm, Malmö kommun

Serenadgatan 28

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
995 000 kr
48 m²
2 rum
vån 15/18
3 742 kr/mån
20 729 kr/m²

Nu har vi möjligheten att presentera denna stilfullt nyrenoverade bostad på ett centralt men stillsamt läge med stora fönsterpartier mot föreningens härliga gård! Bostadens ypperliga planlösning gör det enkel att trivas i väldisponerade och lättmöblerade rum med generöst ljusinsläpp. Lägenhetens vackra attribut från byggåren samspelar härligt med interiörens harmoniska kulörer som tillsammans skapar en charm svår att slå. Lägg därtill ett rofyllt sovrum i neutrala toner och ett helkaklat badrum. Bostadens stora fönsterpartier bjuder på milsvid utsikt och ett ljuvligt ljusinsläpp till det spatiösa vardagsrummet. Ute på den grönskande innergården erbjuds både grillmöjligheter och utemöblemang för avkoppling. Här bor du bekvämt med närhet till all tänkbar service och goda kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

 • Hiss
Serenadgatan 24, Högaholm, Malmö kommun
 • Tis 5 dec kl 18:00

Serenadgatan 24

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
995 000 kr
64 m²
2 rum
vån 6/17
4 978 kr/mån
15 547 kr/m²

Snart har vi möjligheten att presentera denna stilfulla och renoverade bostad på ett centralt men stillsamt läge med stor inglasad balkong med milsvid utsikt över Malmö! Bostadens ypperliga planlösning gör det enkel att trivas i väldisponerade och lättmöblerade rum med generöst ljusinsläpp från två väderstreck. Bostadens smakfulla interiör tillsammans med originella och påkostade materialval skapar lyxig och unik känsla alltigenom. Lägg därtill ett rofyllt sovrum i neutrala toner, ett helkaklat badrum och en stor klädkammare. Bostadens mysiga balkong bjuder på många härliga soltimmar och ett ljuvligt ljusinsläpp till det spatiösa vardagsrummet. Ute på den grönskande innergården erbjuds både grillmöjligheter och utemöblemang för avkoppling. Här bor du bekvämt med närhet till all tänkbar service och goda kommunikationer. Den som gillar att shoppa, äta gott, titta på konserter och besöka diverse sport- och nöjesarrangemang har endast ett par minuter med bil till Emporia, Malmö Arena och Malmö Mässhall. För pendlaren ligger påfarten till motorvägen nära liksom närmaste hållplats för stadsbussarna.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Rödkullastigen 7A, Almhög, Malmö kommun
 • Budgivning pågår
Rödkullastigen 7A, Almhög, Malmö kommun, bild 2
Rödkullastigen 7A, Almhög, Malmö kommun, bild 3

Rödkullastigen 7A

Lägenhet
Almhög, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
995 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 7/8
4 674 kr/mån
14 317 kr/m²

Nu ges ett gyllene tillfällighet att förvärva denna unika trerummare på 7:e våningen i de eftertraktade höghusen i Almhög! Renoveringschans när den är som bäst där man får sätta sin egen prägel från grunden. Ta hissen upp från markplan till denna välplanerade bostad med ljuvligt ljusinsläpp. Vi möts direkt av en hemtrevlig och luftig atmosfär där den välplanerade planlösningen samspelar perfekt med den ljusa interiören. Här erbjuds ett rymligt kök med plats för större matbord och generösa arbetsytor för matlagning. Sovrummen har generöst med ljusinsläpp från bostadens stora fönster som även bjuder på fantastisk utsikt! Här bor ni trivsamt utan någon insyn från bostadens fönster. Från vardagsrummet når man även balkongen som blir en härlig förlängning av vardagsrummet under somrarna med många härliga soltimmar. Här bor ni i ett lugnt område med välskött förening med garageplatser och parkeringsplatser. Närhet till centrum, goda kommunikationer samt lättillgängligt till vägnätet. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Axel danielssons väg 63, Almvik, Malmö kommun

Axel danielssons väg 63

Lägenhet
Almvik, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
1 195 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/3
4 891 kr/mån
14 938 kr/m²

Nu har vi möjligheten att presentera denna ljusa trerummare med underbart ljusflöde och rymliga rum. Vi möts direkt av en hemtrevlig och luftig atmosfär där den välplanerade planlösningen samspelar perfekt med den ljusa interiören. Här erbjuds ett rymligt kök med plats för större matbord och generösa arbetsytor för matlagning. Sovrummen har generöst med ljusinsläpp från bostadens stora fönster som även bjuder på grönskande utsikt! Från det stora sovrummet når man även den inglasade balkongen som enkelt kan bli ett uterum på somrarna med många härliga soltimmar. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till affärer, dagis, skolor och all tänkbar service. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Stora Trädgårdsgatan 4, Drottningtorget, Malmö kommun

Stora Trädgårdsgatan 4

Lägenhet
Drottningtorget, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
2 995 000 kr
86 m²
3 rum
vån 1,5/4
5 879 kr/mån
34 826 kr/m²

På underbart läge finns nu möjlighet till denna tilltalande trerummare, som erbjuder ett strålande ljusinsläpp ifrån genomgående fönsterpartier tillsammans med en utmärkt planlösning och en enhetlig och stilren interiör. Här finner vi ett smakfullt kök i tidlöst vitt med snyggt integrerade och kvalitativa vitvaror, ett helkaklat badrum i klassiska toner av vitt och svart, dessutom bekvämt utrustat med egen klädvårdsavdelning med tvättmaskin samt torktumlare. Lägg där till synnerligen generösa sällskapskvadrat med vacker enstavig parkett som även denna är genomgående för våningen, två bra sovrum som förser oss med flertalet möbleringsalternativ. Allt på suveränt cityläge och alldeles intill fantastiska Drottningtorget, med närhet till Centralen för pendling och även till strand och hav som lockar under årets varmare månader. Varmt välkomna!

 • Hiss
Axel Danielssons väg 33, Almvik, Malmö kommun
 • Budgivning pågår

Axel Danielssons väg 33

Lägenhet
Almvik, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
1 295 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
4 891 kr/mån
16 188 kr/m²

Högst upp i de populära låghusen väntar en av områdets finaste kvadratsmarta treor på sina nya ägare! Här bjuds vi på en genomgående planlösning med enhetlig interiör och luftiga sällskapsytor där kök och vardagsrum samspelar och öppnar upp till stora middagar med familj och vänner. Hela bostaden har ett genomgående tema präglat av ljust interiör, modern upprustning i ljuvligt samspel med originaldetaljer såsom fönsterbänkar i sten och tilltagna fönsterpartier. Den stora inglasade balkongen som vetter ut i väster blir som ett extra rum och bjuder på både utsikt och sol. Lägg därtill smart planerade förvaringslösningar, goda arbetsytor i kök, två rogivande sovrum och du har det perfekta boendet! Dessutom kan vi njuta av lyxen av större badrum, gäst- WC och en walk in closet. Här är det bara att flytta rakt in i en attraktiv förening med välskötta gemensamma utrymmen. I området hittar vi även mysiga promenadstråk, gårdar med vackra planteringar och lekplatser för barn. Mobilia och Emporia med deras stora utbud av service och shopping ligger en kort bil- eller cykeltur bort. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Axel Danielssons väg 75, Almvik, Malmö kommun

Axel Danielssons väg 75

Lägenhet
Almvik, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
1 295 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
4 891 kr/mån
16 188 kr/m²

Nu har vi möjligheten att presentera denna välplanerade trea med tilltagna rum och generöst ljusinsläpp! Här bor ni på bästa läge med närhet till all tänkbar service, skolor och förskolor. Bostaden bjuder på en rymlig balkong där ni enkelt får plats med utemöblemang för att avnjuta många härliga soltimmar. Rummen präglas av stilrent parkettgolv som tillsammans med smakfull och ljus interiör skapar en oslagbar enhetlighet och trivsam atmosfär. Njut av det trendiga köket med stilrena materialval och goda arbetsytor. Lägg därtill två rofyllda sovrum med utrymme för optimala förvaringsmöjligheter, ett helkaklat badrum samt en gäst-wc . Här bor ni trivsamt i stabil förening med närhet till city såväl som grönområden. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Serenadgatan 29, Almvik, Malmö kommun

Serenadgatan 29

Lägenhet
Almvik, Malmö kommun
Croisette Hyllie
750 000 kr
48 m²
1.5 rum
vån 4/16
3 130 kr/mån
15 625 kr/m²

Nu har vi möjligheten att presentera denna moderna och välplanerade etta med tilltaget rum och generöst ljusinsläpp. Bostaden präglas av stilrent parkettgolv som tillsammans med smakfulla materialval skapar en oslagbar enhetlighet och trivsam atmosfär. Njut av det stilrena köket med gott om arbetsyta och rum för större matbord för att avnjuta härliga middagar i goda vänners lag! Lägg därtill en avskild rofylld sovalkov med utrymme för optimala förvaringsmöjligheter och ett lyxigt, helkaklat badrum. Här bor ni trivsamt i stabil förening med låg avgift och närhet till alla bekvämligheter och goda kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

 • Hiss
Balladgatan 41, Högaholm, Malmö kommun
 • Budgivning pågår

Balladgatan 41

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
995 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/8
3 737 kr/mån
15 547 kr/m²

Nu har vi möjligheten att presentera denna stilfulla bostad på ett centralt men stillsamt läge med stor inglasad balkong mot föreningens härliga gård! Bostadens ypperliga planlösning gör det enkel att trivas i väldisponerade och lättmöblerade rum med generöst ljusinsläpp från bostadens tilltagna fönsterpartier. Genomgående och enhetlig parkettgolv i kombination med interiörens ljusa och jordnära kulörer samspelar perfekt och inger lätt och luftig känsla alltigenom. Lägg därtill ett rofyllt sovrum i neutrala toner och ett helkaklat badrum. Bostadens mysiga balkong bjuder på många härliga soltimmar och ett ljuvligt ljusinsläpp. Ute på den grönskande innergården erbjuds både grillmöjligheter och utemöblemang för avkoppling. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till affärer, dagis, skolor och all tänkbar service. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 10