Mäklare Jasmine Andersson

Jasmine Andersson

Om mig

Med bakgrund som fastighetsskötare, solkrämsförsäljare, brevbärare, barista, attraktionsförare, reseledare, konferenssamordnare och Malmö-guide så ledde vägen till slut hit - fastighetsmäkleri. Min ambition och drivkraft är att skapa långsiktiga och hållbara relationer, där du som kund står i fokus och vet att jag alltid kommer ge dig 110%. Välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Aktrisgatan 16, Lindeborg, Malmö kommun

Aktrisgatan 16

Lägenhet
Lindeborg, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
950 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/8
1 915 kr/mån
32 759 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna välplanerade enrummare på populära Lindeborg. Här ryms allt som behövs på 29 ytterst väldisponerade kvadratmeter med renoverat kök och badrum samt en otroligt låg avgift på 1 915 kr/månad. Bo på utmärkt läge med närhet till kommunikationsmöjligheter i form av busshållplatser och Hyllie tågstation som nås på ett par minuter. Varmt välkomna på visning!

  • Hiss
Vitemöllegatan 10H, Nobeltorget, Malmö kommun

Vitemöllegatan 10H

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
995 000 kr
42 m²
2 rum
vån 1,5/4
3 261 kr/mån
23 690 kr/m²

Varmt välkomna till Vitemöllegatan, den trivsamma gatan i populära kvarter med närhet till Möllan, Folkets Park, S:t Knut och City. Här har du chansen att bo på centralt läge på attraktiv adress och kunna pendla med snabba förbindelser. Vi presenterar nu denna kvadratsmarta tvårummare en halv trappa upp med renoverat badrum och moderna ytskikt. Vidare erbjuds här ett härligt ljusinsläpp från två väderstreck, goda förvaringsmöjligheter, ett trevligt kök samt ett renoverat badrum i helkaklat utförande. Varmt välkomna på visning!

Helsingborgsgatan 14, Folkets Park, Malmö kommun
  • Sön 10 dec kl 14:00

Helsingborgsgatan 14

Lägenhet
Folkets Park, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
2 895 000 kr
72 m²
2 rum
vån 5/5
3 810 kr/mån
40 208 kr/m²

Med glädje presenterar vi nu detta moderna hem om 72 väldisponerade och vida kvadratmeter, högst upp i huset bara ett stenkast från Folkets Park och St Knuts torg! Här njuter man av såväl avskildhet med trivsam innergård, som närheten till stadens sus och brus - det perfekta av två världar. Med egna tvättmöjligheter, garage i huset, generös balkong och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök så lämnar denna ljusa bostad ingen besviken. Lägg därtill ett stort sovrum och ypperliga förvaringslösningar så är känslan komplett. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Nobelvägen 68B, Norra Sorgenfri, Malmö kommun

Nobelvägen 68B

Lägenhet
Norra Sorgenfri, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
2 850 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/5
5 736 kr/mån
36 076 kr/m²

Ta chansen att förvärva denna moderna trerummare i toppskick, nyproducerad år 2018. Vi tar hissen från markplan upp till det tredje våningsplanet och möts vi av en välplanerad planlösning med öppna sällskapsytor mellan vardagsrum och kvalitativt kök från Vedum. Härifrån nås den generösa balkongen med utsikt över områdets takåsar samtidigt som vi alltigenom erbjuds en stilfull och enhetlig interiör som bildar en harmonisk inomhusmiljö. Lägg därtill stora fönsterpartier som skapar ett härligt ljusflöde i hela bostaden. Badrummet är påkostat med med egen tvättutrustning vilket förenklar vardagen och ger en känsla av extra lyx. Här finns även gästtoalett. Bostaden erbjuder två bra sovrum varav ett har utgång till den inglasade balkongen som vetter mot den grönskande innergården. Här bor du på kanonläge i en trevlig förening som erbjuder både eget garage, festlokal samt en stor, gemensam takterrass åt sina medlemmar. Norra Sorgenfri är ett av Malmös mest expansiva områden med endast kort promenad från knutpunkten Värnhem, S:t Knuts pittoreska kvarter och Möllans härliga puls. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4