Mäklare Jennie Pembert

Jennie Pembert

Om mig

Jag är uppvuxen i småländska Växjö och flyttade till Malmö 2006 och trivs fantastiskt bra. Jag bor med min familj i Malmö och älskar den miljö som omger mig varje dag. En bostadsaffär är oftast den största affären man gör i livet. Jag har alltid full fokus till 100 procent i alla moment, där en trygg affär, kvalitet och bäst betalt är mina ledord. Välkommen att höra av dig för ett möte!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Anemonvägen 5, Bunkeflostrand, Malmö kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00
Anemonvägen 5, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Anemonvägen 5, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Anemonvägen 5

Villa
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
6 195 000 kr
97 m²
4 rum
486 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem i Bunkeflostrand! Denna enplansvilla från 2020 är en pärla med sina eleganta och genomgående klinkergolv samt ljusa ytskikt som ger en känsla av rymd och harmoni. Här möts du av strålande fönsterpartier från golv till tak som släpper in det naturliga ljuset på ett förtrollande sätt, ackompanjerat av takfönster i de sociala ytorna – vardagsrummet och köket i en öppen och välplanerad planlösning. Köket är en sann gourmetdröm från Marbodal, med högkvalitativa ytor och fullt utrustat med de senaste vitvarorna. Här finns gott om plats för ett större matbord där du kan samla vänner och familj för trevliga middagar och minnesvärda stunder. Boendet erbjuder tre generösa sovrum, varav mastersovrummet förför med en suite där du kan njuta av avskildhet och lyx. De två helkaklade badrummen är smakfullt inredda och ger en känsla av spa med sina moderna detaljer. Dessutom finns ett separat tvättrum för att göra vardagen smidig och bekväm. Utanför ditt nya hem väntar en trädgårdstomt som bjuder på lättskötta kvadrat, omgärdad av vackra stenlagda och upplysta uteplatser. Här kan du njuta av långa sommarkvällar i sällskap av nära och kära. De stora grönytorna ger utrymme för lek och avkoppling, och omgärdas av ett stilfullt plank som ger både trygghet och integritet. Plats för tre bilar på uppfart. Denna enplansvilla är en oas av modern och stilren design, där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en trivsam och exklusiv atmosfär. Missa inte chansen att kalla detta för ditt hem – kontakta oss för visning och låt din dröm bli verklighet!

  • Premium
Ängsdalsvägen 17, Bunkeflostrand, Malmö kommun

Ängsdalsvägen 17

Villa
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
12 950 000 kr
220 + 30 m²
5 rum
901 m² tomt

Fantastisk enplansvilla, med pool, uppförd 2023 på ypperligt läge i populära Bunkeflostrand, nära såväl skola och fritidsaktiviteter som vacker natur och salta havsdopp. Här erbjuds ett gediget hem om hela 220 boendekvadrat, där generösa fönsterpartier skänker ett strålande ljusinsläpp tillsammans med en luftig, öppen planlösning och magisk takhöjd om upp till ca sex meter. Detta i samspel med högkvalitativa, eleganta materialval och en synnerligen tilltalande planlösning. Vackert Noblessakök och vida vardagsrumskvadrat ackompanjeras av fyra fina sovrum, varav ett stort mastersovrum med såväl walk in closet som helkaklat badrum en suite. Addera därtill ytterligare en helkaklad badrumsmiljö, gästtoalett och välutrustat klädvårdsrum. Utomhus lockar en väl tilltagen trädgård i sydvästläge med bland annat Attefallshus perfekt för gästerna, hemmakontoret eller tonåringen. Varmt välkomna att boka er på visning!

  • Nyproduktion
Östra Bernadottesgatan 38B, Limhamn, Malmö kommun
  • Tis 30 apr kl 16:30
Östra Bernadottesgatan 38B, Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Östra Bernadottesgatan 38B, Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Östra Bernadottesgatan 38B

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
3 949 000 kr
98 m²
4.5 rum
vån 3/3
7 003 kr/mån
40 296 kr/m²

Stig in i en värld av stil och komfort med denna nyrenoverade etagevåning på Limhamn. Med genomgående golv i enstavig vitlaserad ek och väggar i sobert beigt, kombinerat med detaljer som stilsäker ribbvägg och välbevarade inslag av original såsom fönsterbänkar i sten, lamprosetter och snidade pelare, är denna bostad en perfekt balans mellan modernitet och klassisk charm. På entréplanet välkomnas du av ett kök i beigt med integrerade vitvaror, ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong där du kan njuta av en magnifik utsikt över ett av Limhamns pittoreska villaområden, samt en elegant inrett gäst-wc. Via en snyggt utformad spiraltrappa i svart tar du dig upp till ovanvåningens privata sfär, där ett luftigt allrum och tre väl tilltagna sovrum väntar. Även här pryds ytskikten med enhetliga färg- och materialval och snedtaken har smyckats med vitmålade träbjälkar samt öppningsbara takfönster från Velux, vilket skapar en inbjudande och ljus atmosfär. Njut av lyxiga stunder i våningens exklusivt inredda badrum, komplett med kakel och klinker i stilsäker granitkeramik från Bricmate, dubbla handfat och en lyxig dubbeldusch. Här finns även bekvämligheter i form av tvättfaciliteter med både tvättmaskin och torktumlare för en enkel och praktisk vardag. Denna etagevåning är inte bara en bostad, det är en livsstil – en där modern elegans möter tidlös charm på ett enastående sätt. Missa inte chansen att bli ägare till detta extraordinära hem på Limhamn!

  • Premium
  • Balkong
Vresalmsgatan 23, Bunkeflostrand, Malmö kommun
  • Ons 1 maj kl 12:00
Vresalmsgatan 23, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Vresalmsgatan 23, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Vresalmsgatan 23

Villa
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
7 150 000 kr
144 + 23 m²
4 rum
668 m² tomt

I välskötta kvarter presenterar vi detta tilltalande hem, beläget på en alldeles underbar trädgårdstomt ett par stenkast från vårspirande parkmiljö och lekplats. Interiören är genomgående stilfullt renoverad med eleganta materialval och behagliga kulörer, i sampel med en utmärkt planlösning om tre bra sovrum, vackert kök med luftig köksö och stor matplats liksom generöst vardagsrum med access till njutbart uterum av vida kvadrat. Addera därtill ett välförsett klädvårdsrum och stilrent badrum. I trädgårdens fantastiska oas, väntar prunkande växter och frodig grönska som skapar en fridfull och ombonad miljö att koppla av och njuta av livets goda i. Vid poolen kan du svalka dig under varma sommardagar och i pergolan avnjuts långa middagar under stjärnklar himmel. Stor biluppställningsplats och möjlighet att ta över befintligt hyresavtal avseende laddare för elbil. Varmt välkomna att boka er på visning!

  • Premium
Vångavägen 10, Oxie, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 5 maj kl 12:00
Vångavägen 10, Oxie, Malmö kommun, bild 2
Vångavägen 10, Oxie, Malmö kommun, bild 3

Vångavägen 10

Villa
Oxie, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
7 695 000 kr
181 + 73 m²
6 rum
1 003 m² tomt

Varmt välkomna till denna inbjudande familjevilla i en plan, uppförd 2014 på naturskönt läge med hästhagar och böljande fält intill samt med bara några få minuters körtid in till Malmö centrum. Fastigheten erbjuder en boarea om 181 väldisponerade kvadrat samt 73 kvadratmeter biarea som inkluderar uterum med SPA-bad, förråd och garage. Boningshuset erbjuder en vacker interiör med parkettgolv och putsade väggar som ackompanjeras av varierande takhöjd och fantastiska fönsterpartier. Suveräna sällskapsytor där vardagsrum och smakfull köksinteriör vävs samman, förser oss dessutom med centralt placerad braskamin som ytterligare bonus. Addera där till ytterligare allrumskvadrat, fyra sovrum, ypperlig förvaring i två klädkammare och helkaklade badrum i dubbel upplaga, varav ett med lyxigt bubbelbadkar samt separat grovkök med egen ingång från uppfarten. Den njutbara trädgården med pool gör heller ingen besviken och är som en oas för sig, där även ett inbjudande uterum med SPA-bad finns att tillgå. Elbilsladdare finns. Ett perfekt hem nära såväl serviceutbud, barnomsorg, golfbanor och vacker natur samt Käglinge rekreationsområde inom bekvämt avstånd. Välkomna att kontakta mäklare för privat visning.

  • Premium
Herrestadsgatan 2D, Fågelbacken, Malmö kommun
  • Imorgon kl 16:30
Herrestadsgatan 2D, Fågelbacken, Malmö kommun, bild 2
Herrestadsgatan 2D, Fågelbacken, Malmö kommun, bild 3

Herrestadsgatan 2D

Lägenhet
Fågelbacken, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
2 995 000 kr
66,5 m²
2 rum
vån 1/8
3 930 kr/mån
45 038 kr/m²

I denna magnifika tvårummare med egen ingång och med uteplatsaccess i soligt läge väntar ett synnerligen smakfullt hem med ett strålande ljusinsläpp, glädjande takhöjd och luftig, öppen planlösning mellan kök och generösa allrumskvadrat. Klassisk parkett samspelar med vitmålade, släta väggar, generösa fönsterpartier och vacker köksinteriör i vitt från Marbodal. Vidare finner vi ett inbjudande sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter i walk in closet samt ett stilrent helkaklat badrum med dusch och smidig tvättmaskin samt torktumlare. Här bor man på eftertraktat läge i Slottsstaden med närhet till havet, stadens parker samt flertalet caféer och restauranger. Välkomna att kontakta mäklare för visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Galaxgatan 50, Oxie, Malmö kommun
Galaxgatan 50, Oxie, Malmö kommun, bild 2
Galaxgatan 50, Oxie, Malmö kommun, bild 3

Galaxgatan 50

Villa
Oxie, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
8 495 000 kr
176 m²
6 rum
513 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem i familjevänliga Oxie, där modern design och komfort möts i en tvåplansvilla som tar andan ur dig från första ögonblicket. Med sociala ytor som vardagsrum och kök på entréplanet, omges du av strålande fönsterpartier från golv till tak som släpper in naturligt ljus och ger en känsla av rymd. Klinkergolv i varm träimitation och infällda spotlights i taket skapar en genomgående atmosfär av lyx och elegans. Köket är inget mindre än ett mästerverk från Marbodal, komplett med bänkskiva i svart stenkomposit som både är vacker och praktisk. Med fullt utrustad maskinpark är det här utrymmet redo att inspirera till kulinariska och gemensamma stunder. På övervåningen väntar fyra av villans fem sovrum, varav ett med fransk balkong och ett med utgång till en balkong som sträcker sig över tillbyggnaden. Bostaden förser oss även med två helkaklade badrum och ett separat grovkök för att göra vardagen smidigare. Förvaringsmöjligheterna är oöverträffade med rymlig klädkammare och stilrena skjutdörrsgarderober. Utomhus är ett sant paradis med välskötta trädgårdsytor och en lyxig pool som ger dig salta dopp under årets varmare månader. Uteplatserna är perfekta för både lugna stunder och festliga tillfällen. Dessutom erbjuds både garage och isolerat förråd, där förrådet i dagsläget är inrett som gym som en extra bonus för att göra livet ännu bekvämare. Varmt välkommen till ditt nya hem där varje detalj är genomtänkt för att skapa en harmonisk och lyxig livsstil. Välkomna att kontakta mäklaren för privat visning!

  • Premium
Klagshamnsvägen 105, Bunkeflostrand, Malmö kommun

Klagshamnsvägen 105

Tomt
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
3 500 000 kr
265 m² tomt

Nu erbjuds en utmärkt chans att uppföra ett arkitektritat hus på ypperligt läge i attraktiva Bunkeflostrand, nära såväl havet som förskolor och skolor. Bygglov finns för ett hus om ca 95 kvm, se ritningarna bland bilder. Från det tilltänkta husets terrass på ovanvåningen är det magisk havsutsikt över Öresund och Öresundsbron. Detta är ett fantastiskt tillfälle att förvärva en fin tomt i attraktiva Bunkeflostrand på havssidan. Bara att börja bygga drömhuset, allt tekniskt är klart. Kontakta fastighetsmäklare Jennie Pembert för mer information.

Visar alla 8