Mäklare Michaela Richardsson

Michaela Richardsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ämnesvägen 3, Hjärup, Staffanstorps kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00
Ämnesvägen 3, Hjärup, Staffanstorps kommun, bild 2
Ämnesvägen 3, Hjärup, Staffanstorps kommun, bild 3

Ämnesvägen 3

Lägenhet
Hjärup, Staffanstorps kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
2 795 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 2/4
4 825 kr/mån
38 552 kr/m²

På idylliskt och naturskönt läge presenterar vi med nöje detta mycket stilfulla och nyproducerade boende fördelat på tre rum och kök om 72,5 stilsäkra kvadrat. Här finner vi ett välplanerat hem, vars interiör tilltalar och imponerar med genomgående elegant ekparkett tillsammans med ytskikt i sobert vitt och ett kvalitativt samt fullt utrustat kök i vitt med fönsterparti ovan arbetsbänk. Lägg där till ett badrum i stilrent utförande med tvättfaciliteter i form av kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt ett strålande ljust vardagsrum av vida kvadrat, med access till en alldeles ljuvlig balkong med plats för både loungemöblemanget och grill. Hemmet erbjuder dessutom på upp till två sovrum med plats för flertalet möbleringsalternativ. Som grädde på moset ligger detta nybyggda område i direkt närhet till barnomsorg, skola och allehanda närservice! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Parkallén 28, Hjärup, Staffanstorps kommun
  • Sön 5 maj kl 13:30
Parkallén 28, Hjärup, Staffanstorps kommun, bild 2
Parkallén 28, Hjärup, Staffanstorps kommun, bild 3

Parkallén 28

Lägenhet
Hjärup, Staffanstorps kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
2 595 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/4
3 327 kr/mån
41 855 kr/m²

Välkommen till ditt nya drömhem i hjärtat av Hjärup! Denna fina och nyproducerade 2:a på tredje våningen erbjuder en unik kombination av modern elegans och naturskön omgivning. Kliv in i ljuset och rymden i ditt nya hem där varje detalj har utformats med omsorg och kvalitet. Den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd och harmoni, med stora fönster som släpper in generösa mängder naturligt solljus. Här möts du av en stilren interiör med moderna materialval. Den rymliga balkongen i söderläge blir snabbt ditt favoritställe att koppla av. Här kan du njuta av ditt förmiddagskaffe medan du sveper blicken över det grönskande natur- och rekreationsområdet nedanför. På kvällen förvandlas balkongen till den perfekta platsen att avsluta dagen. Denna bostad är mer än bara ett hem – det är en livsstil. Med närheten till natur och rekreationsområden har du möjligheten att njuta av frisk luft och vacker omgivning varje dag. Samtidigt har du bekvämt avstånd till lokala bekvämligheter, skolor och kommunikationer. Välkommen till din nya oas högt ovan marken – ett hem där varje dag blir en påminnelse om ditt fantastiska val. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upplev själv hur detta unika boende kan bli din nya adress!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ångfärjekajen 12, Varvsstaden, Malmö kommun

Ångfärjekajen 12

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
6 200 000 kr
88 m²
3 rum
vån 1/5
5 200 kr/mån
70 455 kr/m²

Upptäck en exklusiv livsstil i denna nyproducerade trerummare på första parkett i attraktiva Varvsstaden. Här erbjuds du en elegant atmosfär med sobra färg- och materialval, imponerande takhöjd om 4,25 meter och generösa fönsterpartier som ramar in den vackra utsikten över glittrande blå vatten. Slå upp dörrarna till de båda njutbara uteplatserna och låt ditt hem utvidgas till den friska havsluften. I hjärtat av bostaden förenas vardagsrum och kök i en öppen planlösning, komplett med en stilfull såväl som praktisk köksö. Två rymliga sovrum finns att tillgå, båda med flertalet möbleringsalternativ att erbjuda och med direktaccess till uteplats och de dubbla badrummen strålar av elegans med helkaklade ytor och exklusiv inredning, inklusive bekvämlighet i form av tvättfaciliteter. Utanför porten väntar ett expansivt och nyproducerat område som erbjuder dig det mesta av det bästa. Här har du till exempel endast 20 meter till närmsta badplats från din tröskel och inom kort även en gångbro som kommer leda dig direkt till välfylld Saluhall och citys stora utbud. Som grädde på moset erbjuder bostadsrättsföreningen exklusiva privilegier så som en bilpool med två Teslor och en toppmodern cykelpool med lådcyklar. Upplev lyxen med att bo i det ultimata hemmet med allt du behöver inom räckhåll! Varmt välkomna på visning.

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 3