Mäklare Philip Ekdahl

Philip Ekdahl

Om mig

Att arbeta som fastighetsmäklare är det roligaste och mest givande jag vet, vilket är anledningen till att jag, över 10 år efter jag började, fortfarande gör detta med samma entusiasm och driv! Kombinationen av att få leda köpare och säljare genom deras största affärer i livet och samtidigt kittla tävlingsnerven varje dag gör att detta yrket aldrig blir gammalt för mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Blinkarpsvägen 6, Röstånga, Svalövs kommun
  • Imorgon kl 16:00
Blinkarpsvägen 6, Röstånga, Svalövs kommun, bild 2
Blinkarpsvägen 6, Röstånga, Svalövs kommun, bild 3

Blinkarpsvägen 6

Villa
Röstånga, Svalövs kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
3 295 000 kr
180 m²
6 rum
2 290 m² tomt

Välkomna till detta fina hus som erbjuder stora ytor såväl invändigt som utvändigt, med fin takhöjd, utbyggt extrarum och stort trädäck med utsikt över den grönskande trädgården. Huset är pittoreskt med en modern planlösning och bjuder tidstypiska attribut såsom synliga takbjälkar, vedspis i funktion och grundmur i gråsten.

  • Premium
Bodekullsgatan 37A, Nobeltorget, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:15
Bodekullsgatan 37A, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 2
Bodekullsgatan 37A, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 3

Bodekullsgatan 37A

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
1 095 000 kr
40,8 m²
1 rum
vån 1/4
3 127 kr/mån
26 838 kr/m²

Välkomna till denna spatiösa och trivsamma enrummare på lugna Östra Sorgenfri. Härifrån tar man sig med enkelhet till resterande del av Malmö samt Lund! Bostaden är välplanerad, med uppdaterat kök och bad!

  • Premium
Östra Ryttmästaregatan 10A, Slottsstaden, Malmö kommun
Östra Ryttmästaregatan 10A, Slottsstaden, Malmö kommun, bild 2
Östra Ryttmästaregatan 10A, Slottsstaden, Malmö kommun, bild 3

Östra Ryttmästaregatan 10A

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
2 695 000 kr
64,2 m²
2 rum
vån 1,5/5
4 007 kr/mån
41 978 kr/m²

På suveränt läge med Slottsstadens mysiga gator och gröna parker utanför porten samt med närhet till Malmö citys stora utbud, presenterar vi med glädje denna synnerligen väldisponerade våning om hela 64 renoverade kvadratmeter. Här väntar ett hem utöver det vanliga, där ledorden är strålande ljus och underbar volym. Interiören är genomgående mycket tilltalande med högkvalitativa materialval i samspel med en charmig planlösning. Våningen stoltserar idag med imponerande sällskapsytor med förnämliga fönsterpartier, vacker ljus parkett från Kährs och sobra färgval på väggar. Vidare finner vi ett elegant inrett kök, där varje detalj är noga genomtänkt med ljusa luckor med accentuerande svart marmor ovan arbetsytor och det senaste av vitvaror. Slutligen förser våningen oss med ett bra sovrum med snygg förvaring och ett stilfullt samt välutrustat badrum med kombinerad tvätt/torkmaskin. Ett exklusivt hem utöver det vanliga, för dig som älskar att bo med extra guldkant på tillvaron!

  • Premium
  • Hiss
Mariedalsvägen 42, Slottsstaden, Malmö kommun
  • Imorgon kl 12:15
Mariedalsvägen 42, Slottsstaden, Malmö kommun, bild 2
Mariedalsvägen 42, Slottsstaden, Malmö kommun, bild 3

Mariedalsvägen 42

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
2 995 000 kr
77 m²
3 rum
vån 5/5
5 326 kr/mån
38 896 kr/m²

Generös trea högst upp i huset! På vindsplanet befinner sig denna optimala trerummare med bra planlösning, modernt kök, helkaklat badrum och smakfullt renoverade ytskikt. Bostaden bjuder på två bra sovrum, rikligt med ljusinsläpp och generöst kök med matplats. Allt på fint läge invid omtyckta Slottsstaden nära parker, hav och stad!

  • Premium
  • Hiss
Granviksgatan 74, Gullvik, Malmö kommun

Granviksgatan 74

Lägenhet
Gullvik, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
2 295 000 kr
93 m²
3 rum
vån 1/2
6 039 kr/mån
24 677 kr/m²

Välkomna till detta fina radhus i lugnt och barnvänligt område, med delvis renoverad interiör i form av nya ytskikt och nytt kök. Bostaden erbjuder sovplats för åtminstone fyra personer och ytorna är goda såväl invändigt som utvändigt. Här finns dubbla badrum och en mysig trädgårdsdel med uteplats kompletterar interiören väl!

  • Uteplats
Tessins väg 18B, Ribersborg, Malmö kommun

Tessins väg 18B

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
1 195 000 kr
25 m²
1 rum
vån 2/6
3 471 kr/mån
47 800 kr/m²

På våning två presenterar vi stolt en kvadratsmart etta i fint skick! Denna 1 rok om 25 kvm är en bostad med fina originaldetaljer som matchas med smakfullt renoverat kök och badrum. Bostaden ligger på utmärkt läge med inblick över innergården samt promenadavstånd till Ribersborgsstranden och goda pendlingsmöjligheter. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss

Visar alla 6