Mäklare Emma Ivinger

Emma Ivinger

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra Promenaden 78A, Söder, Norrköpings kommun
Södra Promenaden 78A, Söder, Norrköpings kommun, bild 2
Södra Promenaden 78A, Söder, Norrköpings kommun, bild 3

Södra Promenaden 78A

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Croisette Norrköping
3 285 000 kr
108 m²
3.5 rum
vån 2/3
5 747 kr/mån
30 417 kr/m²

Här ingår allt i avgiften, till och med hushållselen! Med grönskande innergård och perfekt cityläge befinner vi oss på Södra Promenaden 78A i denna trivsamma bostad som du snart har chansen att kalla ditt hem. Här får dåtidens charm göra sig påmind samtidigt som nutiden har fått flytta in och bostaden har förvandlats till vad som idag utgör ett hem med värme och harmoni. Vackra skjutbara dörrar i par, dekorativa taklister, lamprosett och stora fönsterpartier stoltserar detta hem med massor av känsla och karaktär. En smakfull renoverad köksinteriör med matsal i vinkel gör att du här får en öppenhet samtidigt som det skapar en naturlig gräns som definierar utrymmet på ett harmoniskt sätt. Stora luftiga sällskapsytor med matsal och vardagsrum i fil smyckade med vacker fiskbensmönstrad parkett och som lockar med utgång till härlig balkong gör det lätt att bjuda in familj och vänner till härliga middagar, här kan du verkligen trivas och skapa minnen för livet. I hemmet finns dessutom ett rymligt sovrum, ett mindre sovrum som med fördel kan nyttjas som dressingroom, kontor eller barnkammare samt en helkaklad badrumsmiljö med tvättfaciliteter och arbetsbänk. Som sig bör finns här goda förvaringsmöjligheter med bl.a. hel garderobsvägg i sovrummet och inbyggd garderob i hallen. Skulle det inte räcka till finns dessutom två externa förråd i källaren till denna lägenhet. Här bor du i en stabil och välskött förening med låg belåningsgrad som dessutom är Norrköpings äldsta HSB-förening. Alla driftkostnader ingår i avgiften. På kort avstånd nås ljuvliga promenadstråk kring promenaderna, runt Strömmen och Industrilandskapet. Önskas mer puls så är det även promenadavstånd till stadskärnan med stadens hela utbud av shopping, kultur- och nöjesliv. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Ekvägen 44, Högsjö, Vingåkers kommun

Ekvägen 44

Villa
Högsjö, Vingåkers kommun
Croisette Norrköping
795 000 kr
114 + 114 m²
4 rum
1 059 m² tomt

I ett lugnt och trivsamt område ligger Ekvägen 44 som inom kort ska byta ägare. Här finns chans att förvärva ett hus i vinkel med bergvärme som ger möjlighet till att modernisera efter egna preferenser och husdrömmar. Planlösning är väl genomtänkt men kan efter behov anpassas till vad som passar er, tex bjuder entréplan idag på tre sovrum, men önskar man återställa det till sin ursprungliga planlösning med fyra sovrum görs detta med enkla medel. Köket ger plats för bord och stolar samt utgång till trädgården och intill har vi vardagsrummet med stora fönsterpartier och braskamin. Addera till den förmånen att ha både badrum och gäst-wc i entréplanet med extra toalett samt dusch och bastu i källarplan. Källarplan besitter ännu outnyttjad potential men som med lite kreativitet kan renoveras upp för ytterligare plats och här finns gott om förvaringsutrymmen. Trädgården är i precis lagom storlek med plats för lek och aktivitet eller framtida odlingar och ligger mjukt inbäddad med inslag av naturen. På den asfalterade uppfarten finns plats för bilen och här finns också garagebyggnad. Ta tillfälle att förvärva detta driftekonomiska hus med Energiklass B som möjliggör Grönt Bolån. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Erik Dahlbergsvägen 22B, Vingåker, Vingåkers kommun
  • Budgivning pågår

Erik Dahlbergsvägen 22B

Lägenhet
Vingåker, Vingåkers kommun
Croisette Norrköping
315 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/2
3 647 kr/mån
6 176 kr/m²

På Erik Dahlbergsvägen 22B välkomnas vi in i denna tvåa som är belägen på våning två. Bostaden är om 51 kvm och kostar er 3 647 kr i månaden och då ingår värme, vatten, fiber-TV samt bostadsrättstillägget. Med fönster i två motsatta väderstreck får man här ett härligt dagsljus och den rymliga och härliga balkongen ger er extra utrymme. Här finns möjlighet att skapa er egna personliga stil och design, och med lite renoveringsinsatser kan ni skapa er ett hem ni verkligen kan kalla ert eget. Vardagsrum och sovrum är rymliga med gott om plats för alla era ting och köket med sina snedställda och karaktäristiska överskåp i original blir en charmig funkisdetalj. Som sig bör finns här goda förvaringsmöjligheter i form av tre inbyggda garderober och skulle inte det räcka till så finns källarförråd och matkällarförråd att tillgå. Här bor ni i lugna kvarter med närhet till centrum med alla dess bekvämligheter samt tågstation med bra pendlingsmöjligheter. Välkommen med er intresseanmälan!

  • Balkong
Torsbro, Breven 808, null, Örebro kommun
  • Budgivning pågår

Torsbro, Breven 808

Villa
Örebro kommun
Croisette Norrköping
1 495 000 kr
85 + 40 m²
4 rum
6 613 m² tomt

Söker ni ett lantligt boende med gårdskänsla där möjlighet finns till djurhållning i mindre skala, typ hund, katt, höns och kanske får - då är detta en bra möjlighet. På Breven 808 får du upplev den enorma frihetskänslan det är att få leva och bo med öppna vyer och skogen alldeles intill och på nära håll få beskåda hur naturen ständigt förändras efter vädrets makter. Här finns mangårdsbyggnad som är klassiskt faluröd med vita knutar, ladugård, fristående uthusbyggnader, fruktträd som tillsammans med den stora tomten om 6 613 kvm ger alla förutsättningar för ett idylliskt boende med lika många guldkorn som möjligheter, och om så önskas, finns det möjlighet att arrendera ca 3-4 hektar även utanför tomtgräns. Närmast ligger Högsjö som tillhandahåller förskola, skola F-6 och livsmedelsbutik.

  • Plus

Visar alla 4