Croisette Örnsköldsvik

Croisette Örnsköldsvik

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Granvägen 5, null, Örnsköldsviks kommun
  • Budgivning pågår
  • Ons 8 maj kl 12:00
Granvägen 5, null, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Granvägen 5, null, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Granvägen 5

Villa
Örnsköldsviks kommun
Croisette Örnsköldsvik
495 000 kr
91 + 40 m²
4 rum
985 m² tomt

Välkommen till denna trevliga och välskötta enplansvilla! Huset är välplanerat med kök och vardagsrum i nära samspel. Huset består av kök, vardagsrum, tre sovrum, badrum, toalett, tvättstuga och ett rymligt förråd. Huset har energibesparande bergvärme och treglasfönster. Huset kompletteras med ett inglasat fint uterum. Det finns ett garage som har en elstyrd garageport. Tomten ligger högt beläget och har ett vackert solläge!

  • Premium
Jakträttsvägen 38, Domsjö, Örnsköldsviks kommun
  • Imorgon kl 12:00

Jakträttsvägen 38

Lägenhet
Domsjö, Örnsköldsviks kommun
Croisette Örnsköldsvik
795 000 kr
117,6 m²
4 rum
vån 1/1
5 184 kr/mån
6 760 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt som erbjuder ett bekvämt enplansboende. Här förenas det bästa av två världar - gemenskapen i en bostadsrättsförening och friheten med ett eget hus. Huset har ett rymligt kök, tre sovrum, ett duschrum och en praktisk tvättstuga. Det stora vardagsrummet öppnar upp till en mysig uteplats där man kan njuta av stunder utomhus. Från tvättstugan finns även en utgång till ett förråd som ger extra praktisk förvaring. Med närhet till skolor och omgivet av skog erbjuder detta hem en idealisk kombination av praktiskt boende och naturskön omgivning.

  • Plus
  • Uteplats
Björnavägen 88, Kroksta, Örnsköldsviks kommun
Björnavägen 88, Kroksta, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Björnavägen 88, Kroksta, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Björnavägen 88

Villa
Kroksta, Örnsköldsviks kommun
Croisette Örnsköldsvik
1 795 000 kr
110 + 70 m²
5 rum
2 385 m² tomt

Välkommen till detta renoverade hus, ett enfamiljshus som byggts om till två lägenheter. Husets exteriör har behållit sin karaktär, samtidigt som det har genomgått vissa förändringar för att skapa två separata entréer. Huset är beläget i en levande och attraktiv miljö. Med egna bouleplaner, närhet till fotbollsanläggning, promenadstråk runt Höglandssjön, förskolor och skolor erbjuder fastigheten en livsstil med tillgång till dessa aktiviteter och bekvämligheter. Ett valmöjligheternas hus. Det går att återställ huset till ett enfamiljshus, hyra ut en eller båda lägenheterna. Eventuellt finns möjligheten att uppföra fler byggnader på fastigheten. Med andra ord en prisvärd och flexibel fastighet.

  • Premium
Granitvägen 28, Överhörnäs, Örnsköldsviks kommun
Granitvägen 28, Överhörnäs, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Granitvägen 28, Överhörnäs, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Granitvägen 28

Villa
Överhörnäs, Örnsköldsviks kommun
Croisette Örnsköldsvik
1 195 000 kr
200 m²
10 rum
9 130 m² tomt

Här finns två fastigheter med vackert läge och stor potential i lantlig miljö, endast 10 minuter från Örnsköldsviks centrum. Fastigheterna har en stort markareal på totalt hela 9 853 kvm, med tillåtande detaljplan. Där finns ett hus med möjlighet att utveckla efter egna drömmar och behov. Huset är idag fördelat på tre lägenheter, men skulle även kunna omvandlas till ett storslaget enfamiljshus. Huset har skador på grund av tidigare läckage från yttertaket. Renovering har påbörjats genom nytt yttertak. Det kommer dessutom att krävas omfattande renoveringar för att modernisera och återställa huset till sin forna glans. Rådande detaljplan indikerar att det kan finnas goda möjligheter att stycka av flertalet nya fastigheter / tomter efter lantmäteriförrättning. Rådande detaljplanen tillåter friliggande 1-planshus med byggnadsarea på max 150 kvm, på minst 800 kvm tomtarea, med vind som får inredas, samt en komplementbyggnad på max 50 kvm. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

  • Premium

Visar alla 4