Croisette Staffanstorp

Croisette Staffanstorp

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kabbarps byväg 17-21A, Staffanstorp, Staffanstorps kommun
 • Ons 19 jun kl 16:30
Kabbarps byväg 17-21A, Staffanstorp, Staffanstorps kommun, bild 2
Kabbarps byväg 17-21A, Staffanstorp, Staffanstorps kommun, bild 3

Kabbarps byväg 17-21A

Radhus
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
2 495 000 kr
93 m²
3 rum
vån 2/2
6 475 kr/mån
26 828 kr/m²

Välkommen till ditt drömhem på optimalt läge med närhet till Malmö, Lund, Åkarp och Staffanstorp! Detta BRF-radhus, stilfullt inrymt i en autentisk skånelänga med korsvirke, erbjuder en unik kombination av traditionell arkitektur och moderna bekvämligheter. På entréplan möts vi av en social oas där kök och vardagsrum smälter samman i en öppen planlösning, perfekt för både familjeliv och umgänge. Genomgående trälaminatgolv harmoniserar vackert med vita väggar och synliga träbjälkar i taket, vilket skapar en varm och inbjudande atmosfär. Det eleganta, vita köket imponerar inte bara med sin smakfulla design utan också med sin fullutrustade maskinpark som gör matlagningen till ett rent nöje. Härifrån tar vi oss enkelt ut till en underbar uteplats under tak, där trädgårdsglädjen fortsätter och ger utrymme för avkoppling och sociala tillställningar i den grönskande trädgården. På ovanvåningen finner vi två mysiga sovrum, varav mastersovrummet bjuder på generös förvaring i en praktisk skjutdörrsgarderob. Här kan du skapa din egen oas av lugn och ro, perfekt för avkoppling efter en lång dag. Bostaden är utrustad med två smakfullt inredda badrum, ett på varje våning, vilket höjer både komforten och bekvämligheten för dig och din familj. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Frödings väg 13, Staffanstorp, Staffanstorps kommun

Frödings väg 13

Villa
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
2 995 000 kr
84 + 80 m²
3 rum
531 m² tomt

Välkommen till Frödings väg 13 där du via renovering kan få inreda ditt framtida boende helt efter eget tycke och smak. På vackert uppväxt trädgårdstomt på bästa läge hittar vi detta enplanshus med källare. Med nära in till centrum men beläget på lugnt, barnvänligt område blir huset optimalt för den lilla familjen. Här har du bussar, förskolor, skolor och centrum runt knuten. Hjärtligt välkommen på visning! Huset säljs med s.k. friskrivningsklausul men säljarna kommer teckna en dolda fel-försäkring för huset i samband med tillträde.

Farinvägen 27, Staffanstorp, Staffanstorps kommun

Farinvägen 27

Lägenhet
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
3 095 000 kr
114 m²
5 rum
vån 3/3
7 123 kr/mån
27 149 kr/m²

Välkommen till Farinvägen 27 – en magnifik våning belägen högst upp i huset, där varje detalj andas elegans och komfort. Denna bostad erbjuder inte bara en imponerande takhöjd och ett privat läge, utan även en stor balkong med sol hela dagen och en hiss som tar dig bekvämt från markplan direkt till din dörr. Omgiven av grönska ger detta hem en perfekt kombination av stadsnära boende och naturnära fridfullhet.

 • Balkong
 • Hiss
Spannmålsgränd 6, Vikhem, Staffanstorps kommun
Spannmålsgränd 6, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 2
Spannmålsgränd 6, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 3

Spannmålsgränd 6

Radhus
Vikhem, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
3 350 000 kr
112,5 m²
5 rum
vån 1/2
8 401 kr/mån
29 778 kr/m²

Stolt presenterar vi detta välskötta radhus med tre bra sovrum med möjlighet att inreda ett fjärde, dubbla badrumsmiljöer och öppet mellan kök och vardagsrum. Här finns även ett stort, tillbyggt uterum som är vinterbonat och kan användas hela året. Hjärtligt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Basfiolsgränd 4, Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Basfiolsgränd 4, Staffanstorp, Staffanstorps kommun, bild 2
Basfiolsgränd 4, Staffanstorp, Staffanstorps kommun, bild 3

Basfiolsgränd 4

Radhus
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
4 450 000 kr
142 + 20 m²
4 rum
528 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva ett välplanerat hus med generösa ytor för familjen! Här får man tre väl tilltagna sovrum som enkelt kan göras om till fyra, sociala ytor, två helkaklade badrum samt mysig trädgård, inglasat uterum och trädäck. Till detta finns även fin bastu som pricket över i. Varmt välkommen på visning! Huset är förbesiktigat via Anticimex. Ta gärna kontakt med mäklaren för mer information angående besiktningen.

 • Premium
Annerovägen 11, Staffanstorp, Staffanstorps kommun
 • Idag kl 12:15
Annerovägen 11, Staffanstorp, Staffanstorps kommun, bild 2
Annerovägen 11, Staffanstorp, Staffanstorps kommun, bild 3

Annerovägen 11

Lägenhet
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
2 095 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/3
6 487 kr/mån
28 311 kr/m²

Välkommen till Annerovägen 11. En nyproducerad våning som är belägen högst upp i huset och erbjuder bekväm hiss från markplan, två bra sovrum samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Dessutom bor du med en balkong som bjuder på en fantastisk utsikt över vackra Roos damm och ett stort grönområde. Hjärtligt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Glasförgyllaren 8, Glasförgyllaren, Staffanstorps kommun

Glasförgyllaren 8

Lägenhet
Glasförgyllaren, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
1 695 000 kr
53,8 m²
2 rum
vån 2/2
4 061 kr/mån
31 506 kr/m²

I detta lugna, gröna och högt omtyckta område har vi nu möjligheten att presentera en nyrenoverad och generös tvåa med härlig balkong! Här bjuds det på totaltrenoverade ytskikt, nytt kök samt nya maskiner och inredning i badrummet. På detta läget får du fin grön vy över parken och lägenheten är helt inflyttningsklar. Till detta bjuds det även på garageplats som ingår i avgiften. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Storgatan 14N, Staffanstorp, Staffanstorps kommun
 • Idag kl 11:30
Storgatan 14N, Staffanstorp, Staffanstorps kommun, bild 2
Storgatan 14N, Staffanstorp, Staffanstorps kommun, bild 3

Storgatan 14N

Lägenhet
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
1 995 000 kr
103 m²
3 rum
vån 2/2
7 974 kr/mån
19 369 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva en generös trerummare om 103 kvm i Brf Balders Hage! Bostaden har dessutom möjlighet att med enkelhet göras om till sin originalplanlösning om fyra rum och kök vid behov. Här kan man njuta av stora ytor, fräscht kök och badrum samt gäst-wc. Till detta får man en mysig balkong och en fantastisk gård som man kan avnjuta härliga sommardagar på. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Vikhems bygata 102, Vikhem, Staffanstorps kommun
Vikhems bygata 102, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 2
Vikhems bygata 102, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 3

Vikhems bygata 102

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
2 395 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/4
4 759 kr/mån
34 214 kr/m²

PASSA PÅ, AVGIFTSFRITT BOENDE HELA 2024! Vikhems Bygata 102 är en förtjusande trea på markplan med ljusa och luftiga ytor tack vare generös takhöjd på otroliga 3 meter och generösa fönsterpartier som släpper in massor av naturligt ljus. Med en mysig uteplats och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum i ett helt nyproducerat hus, är denna lägenhet ett perfekt hem för den som bara vill flytta rakt in. Ta chansen att bli den allra första att flytta in i denna nyproducerade pärla med parkeringsmöjligheter både på mark och i garage. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv
Högränd 16, Vikhem, Staffanstorps kommun
Högränd 16, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 2
Högränd 16, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 3

Högränd 16

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
2 995 000 kr
112,5 m²
5 rum
vån 1/2
8 401 kr/mån
26 622 kr/m²

Vi har möjligheten att presentera ett välplanerat radhus om 112,5 kvm utfördelat på 5 rok! Här finns inget att sakna med fyra bra sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en fin baksida med trädäck och gräsmatta. Till detta finns även en bekväm tvättstuga samt två badrum med respektive badkar och dusch. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Nämndemansgården 1B, Staffanstorp, Staffanstorps kommun

Nämndemansgården 1B

Lägenhet
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
1 895 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/2
5 399 kr/mån
23 110 kr/m²

Vi har nu möjlighet att presentera en markplanstrea på Nämndemansgården! Denna lägenheten bjuder på två stora sovrum samt generösa ytor för vardagsrum och kök. Både kök och badrum är fräscht och gör lägenheten redo för inflytt för den som inte önskar att renovera. Till detta är det fri utsikt över grönområden på ena hållet och uteplats med trädgård från köket. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Jeppsagård 8C, Staffanstorp, Staffanstorps kommun
 • Ons 19 jun kl 17:45

Jeppsagård 8C

Lägenhet
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
1 890 000 kr
79,3 m²
3 rum
vån 2/2
5 109 kr/mån
23 834 kr/m²

Stolt presenteras här en välplanerad trerumslägenhet på andra våningen av två med gårdsvänd balkong. Här bor du bekvämt och lugnt med grönskande innergård med närhet till mataffärer, restauranger och butiker. Lägenheten bjuder på ett nyrenoverat kök i stilrena färger och materialval där du enkelt sitter minst fyra personer till bords. Härifrån har man utgången till den mysiga balkongen som vetter mot innergården. En ingång till vardagsrummet har öppnats upp så att man fortfarande har ett separat kök men kontakt med vardagsrummet. Vardagsrummet är rymligt och har dessutom en fransk balkong mot innergården. Det största sovrummet är väl tilltaget och det ryms gott om säng en dubbelsäng samt ytterligare förvaringsmöbler såsom garderober eller byråer. Det mindre sovrummet återfinns i anslutning till hallen. Badrumsmiljön ligger centralt i våningen och är rymligt och utrustat med badkar. Här inne finns även en separat avdelning med tvättmaskin, torktumlare och arbetsyta som delas av med smidig dragdörr. En perfekt våning för den lilla familjen! Hjärtligt välkommen på visning.

 • Plus
 • Balkong
Vikhems bygata 101, Vikhem, Staffanstorps kommun

Vikhems bygata 101

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
1 945 000 kr
59,9 m²
2 rum
vån 1/3
3 186 kr/mån
32 471 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna optimala markplanstvåa om hela 60 kvm med trevlig uteplats i sydväst. Här bor du praktiskt med nybyggtkänsla, gemensam pool i föreningen och på optimalt läge nära exempelvis Staffanstorps nya sportcenter. Extra praktiskt för området är att parkeringsplats ingår där det även finns möjlighet att nyttja laddstolpe. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Annerovägen 7, Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Annerovägen 7, Staffanstorp, Staffanstorps kommun, bild 2
Annerovägen 7, Staffanstorp, Staffanstorps kommun, bild 3

Annerovägen 7

Lägenhet
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
2 495 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/3
6 574 kr/mån
33 267 kr/m²

Nu har vi äntligen möjligheten att presentera en rymlig trea på markplan i Brf Roos Garden! Med en välplanerad planlösning erbjuder denna lägenhet allt du kan önska dig, så som en öppen planlösning, en generös uteplats, ett modernt kök och ett badrum med tvättmöjligheter. Lägenheten är i väldigt fint skick då huset färdigställdes år 2022. Här bor du nära både centrum och vackra grönområden. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Wibergs väg 33, Staffanstorp, Staffanstorps kommun

Wibergs väg 33

Villa
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
3 695 000 kr
114 + 60 m²
5 rum
827 m² tomt

Stolt presenterar vi detta unika hus med stor hörntomt. En avstyckad gård mitt i Staffanstorp. Rymligt dubbelgarage med gott om plats för hobbyaktiviteter. Vacker uppvuxen trädgård. Ett välskött hus i två plan med trevlig planlösning och mysig takhöjd. Ett stenhus som är svalt på sommaren och energieffektivt på vintern. Boningshuset består av en välskött villa i 1½-plan med social planlösning på bottenplan med kök renoverat 2010, vardagsrum och matrum i öppen lösning. Det som idag används som matrum kan göras om till ytterligare ett sovrum för den som önskar detta. På detta våningsplan finns dessutom en separat tillbyggnad med tvättstuga och badrum med dusch. Här finns även ytterligare en entré så att denna del kan användas som grovingång. På övre plan finns två bra sovrum, varav det ena har utgång mot tillbyggnadens tak och skulle kunna användas som balkong eller terrass. Centralt på våningsplanet finns också en yta som är perfekt som kontor, läshörna eller plats för hobbyverksamhet. I denna del finns också en stor takkupa som släpper in mängder av dagsljus på dagen och härifrån ser man dessutom solnedgångens vackra färger. En av fastighetens många tillgångar är det stora dubbelgarage som finns på tomten. Här finns två separata garageportar samt ingång via dörr. Det finns gott om plats för den motorintresserade att både förvara och arbeta med sina klenoder. Det finns även gott om plats för arbetsyta för den händige samt förvaring, dels i lagerhyllor längs väggar och även separat utrymme i förråd som använts som kallförråd till t.ex. mat. Ovanför garaget finns ett stort vindsutrymme som man kan använda för diverse förvaring och som nås via nedfällbar lucka. På tomten finns ytterligare trevliga attribut, såsom ett vackert, åttkantigt lusthus. Denna paviljong är en perfekt plats att kunna sitta tillsammans och äta, fika eller bara ta en paus i trädgårdsarbetet. Här förlänger man sommarens härliga månader på både vår och höst. Vidare finns också ett litet växthus med plattor så man själv kan välja om man vill odla i krukor eller om man vill plocka upp plattorna och odla rakt i jorden. Så drömmer du om att odla din egen gurka, tomat eller basilika så kan drömmen bli verklighet här! På den stora trädgårdstomten, som ligger i fritt läge, finns det många uteplatser att välja mellan, både soliga och i skuggan. Här kan du alltid finna en uteplats som står i soligt läge men det finns också många svalare platser för dig som älskar den svalkande skuggan. Hjärtligt välkommen att uppleva denna pärla på plats!

 • Plus
 • Energieffektiv
Gässlingavägen 7C, Väster, Lunds kommun

Gässlingavägen 7C

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Croisette Staffanstorp
2 595 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 371 kr/mån
33 922 kr/m²

Välkommen till Gässlingavägen 7c, där drömmen om ett modernt och stilrent boende blir verklighet. Denna fantastiska trerummare högst upp i huset har genomgått en totalrenovering och erbjuder en ypperlig kombination av öppen planlösning, två rymliga sovrum och en härlig inglasad balkong. Dessutom finns här ett välplanerat kök med all modern utrustning du kan tänkas behöva renoverat i en behaglig grön nyans samt en badrumsmiljö som inger en lyxig hotellkänsla. Hjärtligt välkommen in!

 • Plus
 • Balkong
Vikhemsvägen 76, Vikhem, Staffanstorps kommun

Vikhemsvägen 76

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
2 295 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/3
5 837 kr/mån
33 750 kr/m²

Välkommen till Vikhemsvägen 76! Här finner du en charmig 3-rumslägenhet på markplan med en underbar uteplats som välkomnar morgonsolens strålar. Här erbjuds en fantastiskt bekväm och praktiskt utformad bostad med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt två mysiga sovrum, allt inramat av en genomtänkt hall och ett modernt badrum. Hjärtligt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv
Halmgränd 2, Vikhem, Staffanstorps kommun

Halmgränd 2

Radhus
Vikhem, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
3 495 000 kr
114 m²
5 rum
vån 1/2
6 467 kr/mån
30 658 kr/m²

Stolt presenterar vi detta gavelradhus i två plan byggt 2020 i populära Brf Vattenparken! Här finns sociala ytor samlat på första plan med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt badrum och tvättstuga. Från vardagsrummet kommer du vidare ut till den väl tilltagna tomten med stor uteplats med trädäck och härlig trädgård. På andra våningen finns tre sovrum av bra storlek samlat samt ett större allrum som också kan göras om till ytterligare ett sovrum för den som önskar. Från allrummet kommer man ut på en härlig balkong i västerläge som därmed bjuder på värmande kvällssol! Hjärtligt välkommen att flytta rakt in!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Fruktvägen 5, Rörum, Simrishamns kommun

Fruktvägen 5

Tomt
Rörum, Simrishamns kommun
Croisette Staffanstorp
1 250 000 kr
1 334 m² tomt

Nu har vi det stora nöjet att presentera en rejäl tomt i Rörum på en av de sista tomterna i området. I ett mindre område omgivet av högkvalitativa villor väntar här möjligheten för en lycklig köpare att skapa sin egen dröm. På tomten finns följande planterat: Valnötsträd, platan, blodlönn samt ca 40 äppelträd. I den direkta närheten finner vi två golfbanor, fem minuters gångväg till den omtyckta Sophiaskolan(Waldorfskola), cykelavstånd till Knäbäckshusen, Rörums Backar och Vik samt cykelväg till Kivik och Simrishamn. Välkommen att själv åka och titta på tomten och höra av dig till mäklaren vid intresse. Information om kostnader finns på länkarna nedan, vilka kommer från respektive leverantör. Utöver detta kan ytterligare kostnader tillkomma. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera vad som gäller utifrån vilka åtgärder man planerar att vidta. Anslutning VA, se https://osterlenva.se/avgifter El nyanslutning, kontakta E.ON för vidare information. Kostnad för bygglov sätts specifikt utifrån respektive ärende. Spekulanter uppmanas att själva kontakta Simrishamns kommun för att sätta sig in i hela bygglovsprocessen. Se https://www.simrishamn.se/bo-och-bygga Tomtmarkering på en av annonsens bilder stämmer inte helt överens med verkligheten och skall därför endast ses som indikativ. Detaljplan finns i annonsen.

Visar alla 19