Mäklare Adam Simpson

Adam Simpson

Om mig

Vad är det som gör en bostadsaffär lyckad? För Adam är svaret enkelt. Det krävs kunskap, lokalkännedom och ett personligt engagemang. Hela vägen från ditt gamla boende till ditt nya hem. Tack vare stor målmedvetenhet och ett brinnande intresse för människor har han fått äran att sälja hundratals bostäder genom åren, ofta tack vare återvändande kunder eller via rekommendationer. Han förmedlar hus, lägenheter och tomter i framför allt Täby, Danderyd, Sollentuna och Lidingö med omnejd.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Trefaldighetsvägen 2A, Gribbylund, Täby kommun

Trefaldighetsvägen 2A

Lägenhet
Gribbylund, Täby kommun
Croisette Stockholm Täby
2 740 000 kr
84 m²
4 rum
vån 2/3
7 141 kr/mån
32 619 kr/m²

* 4 r.o.k. om 84 kvm. * Två balkonger. * Goda kommunikationer. * Förening med dolda tillgångar. * Nära härlig grönska. Välkommen till denna extraordinära bostad, där varje kvadratmeter är omsorgsfullt utformad för att skapa en atmosfär av komfort och elegans. Med sina 84 välplanerade kvadratmeter erbjuder denna fyra rum och kök en oöverträffad livskvalitet. Stig in genom dörren och låt dig genast omfamnas av det naturliga ljuset som strömmar in genom de två balkongerna. Här kan du njuta av solen från tidig morgon till sen kväll, vilket ger en känsla av harmoni och välbefinnande. Det rymliga sällskapsrummet är hjärtat av hemmet, en plats där vänner och familj kan samlas och skapa minnen för livet. Det hemtrevliga köket är en kokkonstnärs dröm, med gott om plats för både matlagning och trevliga middagar. Badrummet är elegant och fräscht, med moderna bekvämligheter och gott om utrymme för avkoppling. Dessutom finns en praktisk gäst-wc för extra komfort och bekvämlighet. De tre fridfulla sovrummen erbjuder en plats för avkoppling och återhämtning efter en lång dag. Här kan du koppla av och låta tankarna vandra fritt. Hallens välkomnande atmosfär och gott om förvaringsmöjligheter bidrar till en organiserad och välkomnande känsla i hela hemmet. Och detaljer som marmorfönsterbrädor och en säkerhetsdörr ger en känsla av lyx och trygghet. Denna bostad erbjuder också praktiska parkeringsmöjligheter, inklusive carportplatser med laddningsmöjligheter för elbilar. De vackra tegelhusen, som är byggda 1986-87, värms upp av effektiva bergvärmepumpar för en hållbar och kostnadseffektiv uppvärmning. Med närhet till bussar och välrenommerade förskolor och skolor är detta ett perfekt hem för familjer. Och det lilla torget i närheten erbjuder bekvämligheter som matbutik och restauranger för enkel vardagsliv. Upptäck också fördelarna med att bo nära Täby Centrum, där shopping, restauranger och kultur möts i en inspirerande mix. Omgiven av grönska, natur och vackra promenadstråk längs vattnet är detta ett område där livskvaliteten är i fokus. Denna välskötta bostadsrättsförening är en trygg och stabil investering för framtiden, med dolda tillgångar i form av osålda hyresrätter. Välkommen till ditt nya hem, där varje detalj är noggrant utvald för att skapa den perfekta boendemiljön. När vill du flytta in?

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Hägernäsvägen 1, Hägernäs, Täby kommun
Hägernäsvägen 1, Hägernäs, Täby kommun, bild 2
Hägernäsvägen 1, Hägernäs, Täby kommun, bild 3

Hägernäsvägen 1

Lägenhet
Hägernäs, Täby kommun
Croisette Stockholm Täby
2 095 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/4
4 315 kr/mån
37 411 kr/m²

* 2 r.o.k. om 56 kvm. * Balkong med morgonsol. * Goda kommunikationer. * Stabil, välskött förening. * Havsutsikt. Välkommen till denna harmoniska tvårumslägenhet om 56 välplanerade kvadratmeter i insynsskyddat läge, med gott om förvaringsutrymmen. Balkong med morgonsol och havsutsikt. Det rymliga sällskapsrummet är ljust, med stora fönster ut mot grönska och vatten, samt utgång till balkong. Köket är både praktiskt och hemtrevligt med stilfulla detaljer, gott om förvaring samt utrustat med diskmaskin och en sprillans ny kyl/frys. Badrummet, fullt kaklat, blir en oas för avkoppling och välbefinnande. Sovrummet är ljust och rymligt, med inbyggda garderober. Den välkomnande hallen ger en direkt känsla av hemtrevnad och har även den flera inbyggda garderober. Säkerhetsdörr nyligen installerad. Fastigheten, från 1955 och uppvärmd med miljövänlig bergvärme, kombinerar charm med modern teknik. Möjligheten att hyra garage- eller parkeringsplats ger extra bekvämlighet i din vardag. Goda kommunikationer via lokaltåg eller buss gör det lätt att utforska omgivningen och nå önskade destinationer. ”Runt knuten" finner du både Täby Centrum med dess kommers och kultur, samt Arninge centrum med mataffärer, shopping och träning lättillgängligt. Några minuters promenad till Hägernäs Centrum, där det finns både mataffär, flera restauranger, massage, tandläkare, veterinär mm. Nära naturen och grönskan, samt vackra promenadstråk, lekparker och badplats, erbjuder området en härlig livsstil. Denna välskötta bostadsrättsföreningen äger marken och består av 83 lägenheter och uthyrningslokaler. Upplev möjligheterna i detta hem, där varje rum är en plats för trivsel och vardagslyx. När vill du flytta in?

  • Premium
  • Balkong
Dalvägen 52, Ella Park, Täby kommun
Dalvägen 52, Ella Park, Täby kommun, bild 2
Dalvägen 52, Ella Park, Täby kommun, bild 3

Dalvägen 52

Villa
Ella Park, Täby kommun
Croisette Stockholm Täby
12 995 000 kr
200 + 10 m²
6 rum
801 m² tomt

* Flertalet uteplatser * Relaxavdelning med bastu * Öppen spis * Välrenommerade skolor i området * Goda kommunikationer Upptäck möjligheterna i denna unika arkitektritade funkisvilla som bjuder in till ett livsstilskoncept där enkel elegans möter funktionell design. Huset, vars arkitektur är inspirerad av funktionalismens enkelhet, har skapats för att passa moderna behov utan att kompromissa med stil. Huset utstrålar en distinkt karaktär med rena linjer och väldefinierade former, skapat för att vara både praktiskt och estetiskt tilltalande. Strategiskt placerade fönster låter det naturliga ljuset flöda in och skapar en öppen och luftig atmosfär inomhus. Funkisstilen ger en tidlös elegans som harmoniserar med omgivningen och erbjuder en fristad för boende. Den omgivande trädgården och utomhusutrymmen skapar en privat och rofylld miljö där man kan njuta av naturen. Denna funkisvilla är mer än bara ett hem; det är en möjlighet att integrera sig i en arkitektoniskt betydelsefull livsstil. Om du söker efter det extraordinära, välkommen hem till en plats där form och funktion smälter samman på ett unikt sätt. När vill du flytta in? OBS! Anmäl dig till visning eller gör en intresseanmälan via presentationen så får du via det s.k. Digispektet tillgång till alla tillhörande handlingar såsom exempelvis besiktningsprotokoll, areamätning, energideklaration, energirapport samt detaljplan (D333).

  • Premium
Solbacka Strandväg 40A, Solbacka Strand, Norrtälje kommun
  • Sön 21 apr kl 10:00
Solbacka Strandväg 40A, Solbacka Strand, Norrtälje kommun, bild 2
Solbacka Strandväg 40A, Solbacka Strand, Norrtälje kommun, bild 3

Solbacka Strandväg 40A

Radhus
Solbacka Strand, Norrtälje kommun
Croisette Stockholm Täby
4 950 000 kr
140 m²
6 rum
7 139 kr/mån
35 357 kr/m²

* Förtrollande tvåplansparhus * 5-6 r.o.k. om 140 kvm fördelade på två plan * Terrass, balkong och takaltan * Teknologiskt avancerat hus * Fin trädgårdstomt Stig in i detta förtrollande tvåplansparhus, en pärla belägen i det fridfulla kvarteret Spanien, där varje gata bär spår av arkitektens längtan efter den spanska kustens romantik och charm. Ett hem som inte bara är en plats att bo på, utan en livsstil att omfamna och njuta av. Solbacka Strand, nu komplett och strålande i sin helhet, erbjuder det ultimata läget för dig som söker harmoni och närhet till både stadsliv och naturskönhet. En kort promenad längs vattenbrynet vid Norrtäljeviken tar dig till Norrtäljes gamla stadskärna på bara några minuter, med en känsla av lugn och trygghet som omfamnar hela området. I denna gemenskap av tolv parhus finner du en varm och inbjudande atmosfär, där en fin blandning av resursstarka barnfamiljer och seniorer kallar detta område sitt hem. Barn och ungdomar frodas här i en trygg och lekfull miljö, med köket som en naturlig vy mot lekplatsen och biltrafiken minimal tack vare områdets smarta utformning som en återvändsgata. Denna bostad är inte bara vacker att se på utan även teknologiskt avancerad, med den senaste tekniken för uppvärmning och ventilation som skapar en oas av perfekt klimat och komfort. Terrassen, balkongen och takaltanen erbjuder tillsammans en underbar yta på cirka 80 kvadratmeter för avkoppling och njutning, med en panoramautsikt över Norrtäljeviken och Lindholmens naturreservat som tar andan ur en. Här är det också fullt möjligt att skapa ett inglasat uterum/vinterträdgård. Med två praktiska förråd, påkostade garderobslösningar och fina detaljer såsom dimbara spottar i taket och väggfasta massiva bänkar, är detta hem inte bara vackert utan även funktionellt och genomtänkt in i minsta detalj. Den grönskande trädgårdstomten om cirka 300 kvadratmeter erbjuder gott om plats för lek och avkoppling, med naturen som närmaste granne och Roslagens bästa golfbana endast tio minuter bort med bil. Välkommen till ditt drömhem, där varje ögonblick är en upplevelse och varje detalj är noga utvald för att skapa den perfekta harmonin mellan skönhet och funktion. När vill du flytta in?

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 4