Mäklare Hanna-Louise Lundqvist

Hanna-Louise Lundqvist

Om mig

Jag är beredd att göra det där lilla extra för att du ska få den bästa upplevelsen av en fastighetsmäklare samt självklart kunna få det bästa slutpriset som möjligt. Som person är jag kreativ, driven, uppriktig och positiv. Dessa egenskaper kommer väl till hands i mitt yrke som fastighetsmäklare. Som erfarenhet av att vara både köpare och säljare är jag väl medveten om att det ligger mycket kärlek och engagemang i en affär, därför kan ni förvänta er detsamma av mig. Välkommen att kontakta mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hedvägen 108C, Trelleborg, Trelleborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 17:30

Hedvägen 108C

Lägenhet
Trelleborg, Trelleborgs kommun
Croisette Trelleborg
1 375 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
3 453 kr/mån
23 707 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma tvårummare på Hedvägen 108C som förenar stil, funktionalitet och bekvämlighet på bästa sätt. Inredningen känns modern och stilfull där det är lätt att addera varma detaljer som gör att det känns trivsamt. Här löper vackert enhetligt golv genom rummen och med en ljus färgpalett på väggarna bjuds vi på ett hem som är enkelt att inreda och en rofylld känsla infinner sig. Vi bjuds på ett inbjudande kök med plats för matlagning och trevliga middagsbjudningar medan sovrummet får bli en fristad med lugn och komfort. Vardagsrummet är gemytligt och bjuder på kvadrat för såväl soffa med tillhörande tv-del som matbord och härifrån har vi access till den inglasade balkongen. Sammantaget är detta en mycket karaktärsfull och mysig bostad där det bara är att flytta in och börja trivas från första stund. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Formgatan 3, Limhamn, Malmö kommun
  • Sön 5 maj kl 15:30
Formgatan 3, Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Formgatan 3, Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Formgatan 3

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Croisette Trelleborg
3 650 000 kr
98 m²
4 rum
vån 1/4
6 929 kr/mån
37 245 kr/m²

Låt dig kliva in i en värld av ljus och rymd i denna nyproducerade fyrarummare på Limhamn. Genomgående ljusa parkettgolv och väggar skapar en harmonisk atmosfär som välkomnar dig hem varje dag. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum flödar naturligt med strålande fönsterpartier, som leder ut till en egen uteplats av vidsträckt kvadrat. Köket från Vedum är en sann höjdpunkt med sin stilfulla design, komplett med vita luckor och ljus bänkskiva i vit marmor. Integrerade vitvaror gör matlagningen till en lek. Den flexibla planlösningen erbjuder idag tre sovrum, varav mastersovrummet skämmer bort med ypperlig förvaring i en praktisk klädkammare. Slappna av och koppla av i det helkaklade badrummet som lockar med ett inbjudande badkar och som dessutom är bekvämt utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Det finns även ett praktiskt gäst-WC för ökad bekvämlighet. Upplev det bästa av modern elegans och komfort i denna underbara bostad på Limhamn. Här väntar en lyxig livsstil med alla bekvämligheter du kan önska dig.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Järabacksvägen 29, Gislövs Läge, Trelleborgs kommun
Järabacksvägen 29, Gislövs Läge, Trelleborgs kommun, bild 2
Järabacksvägen 29, Gislövs Läge, Trelleborgs kommun, bild 3

Järabacksvägen 29

Villa
Gislövs Läge, Trelleborgs kommun
Croisette Trelleborg
7 650 000 kr
203 + 33 m²
7 rum
1 016 m² tomt

På guldkantat läge ett par stenkast från underbara strövområden längs strand och hav presenterar vi denna eleganta villadröm som kännetecknas av en smakfullt renoverad interiör och en härlig utemiljö. Planlösningen är utmärkt och bjuder bland annat på stora sociala ytor med både matrum och vidbyggt vardagsrum med utgång till uteplats respektive vackert växthus. Stilfullt och luftigt kök från 2019 samsas med två helkaklade badrum och fyra möjliga sovrum, varav ett tillbyggt mastersovrum med öppet till nock och synliga takbjälkar. Här finns även suveräna förvaringsmöjligheter och stora fönsterpartier med utsikt mot havet. Addera därtill ett rejält allrum på det övre våningsplanet med strålande ljusinsläpp ifrån flertalet fönster. Utomhus lockar gott om plats för allehanda aktiviteter, varierad grönska, jacuzzi och separat gästrum av god storlek. Här bor du i ett idylliskt villaområde med fin växtlighet och trivsam villaförening med egen brygga en kort promenad bort. Ljuvlig natur får man på köpet här i Gislövs Läge, som dessutom har både förskola och skola i närområdet såväl som utegym, multiarena och goda kommunikationer med buss. Varmt välkomna!

  • Premium
Gorms väg 26, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Gorms väg 26

Radhus
Trelleborg, Trelleborgs kommun
Croisette Trelleborg
2 395 000 kr
116,5 m²
4 rum
vån 1/2
6 531 kr/mån
20 558 kr/m²

På barnvänlig och populär gata finns detta trivsamma och väldisponerade bostadsrättsparhus där stil, komfort och praktiskt boende kombineras på bästa sätt. Bostaden är belägen på eftertraktad hörntomt och erbjuder en inbjudande planlösning med smakfull interiör och stora sociala ytor. Det stilrena köket är välplanerat och från det ljusa vardagsrummet når man det eleganta uterummet med glasväggar som släpper in naturligt ljus, detta blir en favoritplats för både vardagslivet och festliga tillfällen. Vidare finns tre utmärkta sovrum, dubbla badrumsmiljöer och tvättstuga med egen ingång. Läget är optimalt i ett lugnt och trivsamt område med närhet till Trelleborgs centrum, förskola, skola, matbutiker och service samt bra pendlingsmöjligheter till Malmö. Ett bekvämt hem perfekt för barnfamiljen, varmt välkommen på visning.

  • Plus
  • Uteplats
Gränstorpsgatan 2A, Trelleborg, Trelleborgs kommun
  • Imorgon
Gränstorpsgatan 2A, Trelleborg, Trelleborgs kommun, bild 2
Gränstorpsgatan 2A, Trelleborg, Trelleborgs kommun, bild 3

Gränstorpsgatan 2A

Lägenhet
Trelleborg, Trelleborgs kommun
Croisette Trelleborg
2 295 000 kr
85 m²
3 rum
vån 1/3
7 144 kr/mån
27 000 kr/m²

- BOKA VISNING VIA ANSVARIG MÄKLARE - Med glädje presenterar vi nu denna fina bostad som bjuder på en ombonad känsla i lyxig inramning. Här möts vi av stilrena materialval där genomgående samma golv samspelar fint med ljusa väggar vilket ger en fin bas att bygga vidare på utifrån vad som passar just er. Kök och vardagsrum hänger ihop som en smakfull enhet där funktionen är central och de stora fönsterpartierna skänker rikligt av det efterlängtade solljuset. Här finns två sovrum samt ett helkaklat badrum som är försett med samtliga bekvämligheter som förväntas i ett modernt hem. Highlightsen måste ändå vara de två uteplatserna placerade i motsatt väderstreck så vi kan följa solens strålar under dagen. Vid entrén möts vi av stenbelagd uteplats som ger möjlighet att skapa er egen personliga utomhusoas och den rymliga baksidan med trätrall omfamnas av vackra gröna häckar. Här kan ni njuta av utomhusmiddagar, grillkvällar och skapa minnen med nära och kära. På Gränstorpsgatan 2A bor man med känslan av det idylliska lantlivet, men med bara några minuter från centrum. Brf Trädgårdsstaden bjuder på gröna innergårdar med umgängesvänliga platser. Ett lugnt område med hög livskvalité. Detta är helt enkelt ett inspirerande boende där både skiss och verklighet överträffar idén av hur boendet kommer upplevas och där drömmen om ett trivsamt hem blir verklighet. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Liljeborgsgatan 22A, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Liljeborgsgatan 22A

Lägenhet
Trelleborg, Trelleborgs kommun
Croisette Trelleborg
710 000 kr
41 m²
1.5 rum
vån 2/3
2 539 kr/mån
17 317 kr/m²

* Prissänkt - låg avgift - stabil förening! * Centralt i Trelleborg på ypperligt läge finns denna charmiga bostad som erbjuder både komfort och bekvämlighet sam en underbar inglasad balkong. Lägenheten är en omgjord etta där matplatsen praktiskt reglats upp med väggar och skapat en sovalkov. Planlösningen är välplanerad och erbjuder härligt vardagsrum med strålande ljusinsläpp från stort fönster och hemtrevligt inrett kök med utgång till balkongen. Lägg därtill helkaklat badrum i sobra färger med dusch och en rymlig, välkomnande hall. Bostaden är belägen i centrala Trelleborg med närhet till shopping, restauranger, kollektivtrafik och andra bekvämligheter, vilket gör din vardag smidig och enkel. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Liljeborgsgatan 22B, Trelleborg, Trelleborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 11:40

Liljeborgsgatan 22B

Lägenhet
Trelleborg, Trelleborgs kommun
Croisette Trelleborg
1 095 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 357 kr/mån
20 092 kr/m²

*Attraktiv förening - helrenoverat - låg avgift!* På utmärkt läge i trivsamma Trelleborg finner man denna oerhört väldisponerade och smakfullt renoverade lägenhet. Bostaden är belägen på tredje våningen och erbjuder genomgående planlösning med härligt ljusinsläpp från två håll. Renovering har skett löpande, det stilsäkra köket renoverades 2018 och det helkaklade badrummet med dusch renoverades 2020. Vidare finns ljust och luftigt vardagsrum med vacker parkett och access till den underbara inglasade balkongen. Ett mycket trevligt boende på bra läge med närhet till service, affärer och bra bussförbindelser. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Krooks byaväg 18F, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Krooks byaväg 18F

Radhus
Trelleborg, Trelleborgs kommun
Croisette Trelleborg
3 395 000 kr
97 m²
5 rum
vån 1/1
5 201 kr/mån
35 000 kr/m²

Där nyproducerade och välskötta kvarter möter villakvarter och öppna vidder presenterar vi med glädje detta fantastiska brf-parhus på 97 kvadratmeter. Uppfört 2020 finns här alla önskvärda attribut som ett modernt hem kan erbjuda, i utsökt samklang med gedigna färg- och materialval planerade in i minsta detalj samt med närhet till svalkande havsbad. Planlösningen är genomtänkt och bjuder bland annat på oemotståndliga sällskapsytor i form av kök och vardagsrum i en öppen planlösning med generösa fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak. Dessa ackompanjeras av helglasad terrassdörr ut mot det helt magiska trädäcket, signerat lyxig Jacuzzi och bar och dessutom med plats för loungemöblemanget. Denna fantastiskt ljusa bostad förser oss med tre-fyra sovrum, med flertal möbleringsalternativ att erbjuda samt ypperlig förvaring i garderober och klädkammare. Smakfullt inrett gäst-wc och badrum med tvättmaskin och torktumlare är ytterligare bonus! Här bor du naturnära i lugn bymiljö på pendlingsvänligt läge till hela Öresundsregionen. Varmt välkomna!

  • Uteplats

Visar alla 8