Mäklare Hanna-Louise Lundqvist

Hanna-Louise Lundqvist

Om mig

Jag är beredd att göra det där lilla extra för att du ska få den bästa upplevelsen av en fastighetsmäklare samt självklart kunna få det bästa slutpriset som möjligt. Som person är jag kreativ, driven, uppriktig och positiv. Dessa egenskaper kommer väl till hands i mitt yrke som fastighetsmäklare. Som erfarenhet av att vara både köpare och säljare är jag väl medveten om att det ligger mycket kärlek och engagemang i en affär, därför kan ni förvänta er detsamma av mig. Välkommen att kontakta mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Torupsgatan 1, Trelleborg, Trelleborgs kommun
  • Imorgon kl 13:15
Torupsgatan 1, Trelleborg, Trelleborgs kommun, bild 2
Torupsgatan 1, Trelleborg, Trelleborgs kommun, bild 3

Torupsgatan 1

Villa
Trelleborg, Trelleborgs kommun
Croisette Trelleborg
4 250 000 kr
157 + 68 m²
6 rum
403 m² tomt

Detta stilfulla och välplanerade hem erbjuder en utmärkt balans mellan elegans och funktionalitet. Huset har 4 rymliga sovrum som ger plats för både familj och gäster. De generösa sociala ytorna kännetecknas av en sofistikerad nivåskillnad mellan matplats och allrum, vilket skapar en spännande och dynamisk atmosfär. Här kan du njuta av stora fönsterpartier som släpper in ett rikligt dagsljus och ger en vacker utsikt över den soldränkta trädgården. Huset har genomgått en stor renovering där flertal detaljer omsorgsfullt har uppdaterats, som bland annat kök, ytskikt, el, fönsterbyte och värmesystem. Den inredda källaren är den perfekta platsen för underhållning, med utrymme för ett hemmabiorum, lekrum eller en privat oas för avkoppling. Vatten och avlopp är indraget i den renoverade tvättstugan, möjligheterna är därför oändliga och anpassar sig lätt efter dina behov. Den uppvuxna trädgården erbjuder en grön och lummig miljö utan insyn, där du kan njuta av lugna stunder eller bjuda in till sommarens grillfester. Den rymliga tomten ger gott om utrymme för både lek och avkoppling, och den stora altanen är perfekt för utemiddagar i solens sken. Förutom husets många fördelar erbjuder det även ett praktiskt garage, vilket ger både säker förvaring och bekvämlighet. Sammanfattningsvis är detta hemmet för dig som söker ett elegant boende med genomtänkt, kvalitativ design och med ett perfekt läge nära skolor, förskolor, kollektivtrafik och natur. Missa inte chansen att skapa din drömtillvaro här – varmt välkommen till visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Skolgatan 5B, Anderslöv, Trelleborgs kommun
  • Imorgon

Skolgatan 5B

Lägenhet
Anderslöv, Trelleborgs kommun
Croisette Trelleborg
1 195 000 kr
86 m²
4.5 rum
vån 1/3
5 699 kr/mån
13 895 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna rymliga 4-rumslägenhet på hela 86 kvm i det mysiga Anderslöv. Byggd 1944, bjuder denna bostad på en härlig tidsenlig charm med generös takhöjd och karaktäristiska brädgolv som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Lägenheten, som tidigare var två lägenheter, har smakfullt slagits samman och erbjuder nu tre rymliga sovrum och möjligheten att inreda ett mysigt matrum. De två badrummen, varav ett nyligen renoverat, ger extra komfort och bekvämlighet för familjen. Köket har gott om förvaringsutrymme och är även detta i fint, renoverat skick med genomgående ljusa färger. Denna bostad ligger i en trivsam förening med endast sju lägenheter, vilket ger en hemtrevlig och gemytlig känsla. Föreningen har en stor trädgård som alla boende kan njuta av fritt – perfekt för avkoppling, lek och sociala aktiviteter. Missa inte chansen att bo i en lägenhet som kombinerar klassisk 40-talscharm med moderna bekvämligheter i ett av Anderslövs mysiga bostadsområden. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
Hallakroken 6D, Trelleborg, Trelleborgs kommun
Hallakroken 6D, Trelleborg, Trelleborgs kommun, bild 2
Hallakroken 6D, Trelleborg, Trelleborgs kommun, bild 3

Hallakroken 6D

Lägenhet
Trelleborg, Trelleborgs kommun
Croisette Trelleborg
1 450 000 kr
69 m²
2 rum
vån 3/3
4 162 kr/mån
21 014 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska tvårummare, en hörnlägenhet som erbjuder allt du kan önska dig och mer! Här bor du med en grönskande utsikt som skapar en känsla av lugn och ro i vardagen. Lägenheten har genomgått en totalrenovering och är i absolut toppskick – perfekt för dig som vill flytta in utan att behöva tänka på renoveringar. Det stilrena och moderna köket är en dröm för både matlagningsentusiaster och sociala värdar. Här finns gott om förvaringsutrymmen och en rymlig matplats med plats för upp till sex personer. Dessutom har köket en direkt utgång till en stor inglasad balkong i söderläge. Både sovrum och vardagsrum är generöst tilltagna med gott om plats för allt du behöver. Sovrummet erbjuder en harmonisk atmosfär för sköna nätter och har plats för en stor garderob eller arbetsplats. Vardagsrummet, med sina stora fönster och underbara ljusinsläpp, är perfekt för avkoppling, filmkvällar eller samvaro med nära och kära. Det lyxiga badrummet är en sann oas. Här finner du en rymlig dusch, elegant inredning och en egen tvättmaskin som gör vardagen bekväm och smidig. Här slipper du tvättstugan och kan enkelt sköta tvätten när det passar dig. Denna hörnlägenhet har verkligen allt: modernitet, rymd och en otrolig utsikt. En perfekt bostad för dig som vill ha det lilla extra i vardagen. Välkommen att boka en visning och upplev din nya drömlägenhet!

  • Premium
  • Balkong
Östra Kungsljuset 4, Beddingestrand, Trelleborgs kommun
Östra Kungsljuset 4, Beddingestrand, Trelleborgs kommun, bild 2
Östra Kungsljuset 4, Beddingestrand, Trelleborgs kommun, bild 3

Östra Kungsljuset 4

Villa
Beddingestrand, Trelleborgs kommun
Croisette Trelleborg
5 995 000 kr
155 + 43 m²
6 rum
1 224 m² tomt

Kontakta mäklare för inbokning av privatvisning! På bekvämt badrocksavstånd till salta havsdopp presenterar vi denna tilltalande villa som bjuder på en smakfullt renoverad interiör och en alldeles fantastisk trädgårdsoas med massor av lummig sommargrönska. Läget är förstås strålande på stillsam återvändsgata på havssidan i trivsamma Beddingestrand. Villan är väl underhållen genom åren med exempelvis nyare värmepump, braskamin, nytt balkongräcke, bytta vindskivor och målad fasad. Njutbar balkong med stilrent glasräcke och blick mot havet gör inte saken sämre, liksom vidbyggt uterum om ca 43 kvadrat att njuta såväl middag som annat socialt umgänge i. Planlösningen bjuder på ett generöst tilltaget vardagsrum med värmande kamin, snyggt kök med matplats, sovrum och stilrent helkaklat badrum på entréplanet. En trappa upp finner vi ett rymligt allrum, tre fina sovrum varav ett med access till balkongen och ytterligare ett badrum i helkaklat utförande. Trädgården är verkligen otroligt fin med mängder av varierad grönska, trevligt trädäck och mysig, murgrönbeklädd pergola perfekt för sköna sommardagar. Därtill finns både förråd och garagebyggnad med inrett sovrum/kontor om ca 40 kvm och biluppställningsplats för tre bilar utanför garaget. Här finns bra kommunikationer, med en busshållplats bara stenkastet från huset. Det finns förskola och skola i Smygehamn. I närbygden finns trevliga restauranger och naturområden. Här bor du modernt och bekvämt ett par stenkast från böljande vågor - varmt välkomna!

  • Premium
Högalids yttergränd 8, Trelleborg, Trelleborgs kommun
  • Imorgon

Högalids yttergränd 8

Radhus
Trelleborg, Trelleborgs kommun
Croisette Trelleborg
3 795 000 kr
151 m²
6 rum
269 m² tomt

Stig in i denna härliga villa, belägen i det åtråvärda området Väster i Trelleborg. Denna charmiga 1,5-plansvilla erbjuder en perfekt kombination av modern design och bekväm atmosfär. Med en social planlösning på entréplanet är detta hem skapat för att skapa minnen och samtidigt ge gott om utrymme för avkoppling. Det rymliga vardagsrummet smälter sömlöst samman med det välutrustade köket, vilket skapar en inbjudande miljö för familj och vänner att samlas. Färgerna i hela huset är noga utvalda för att skapa en harmonisk och enhetlig känsla som genomsyrar varje rum. Varje detalj är omsorgsfullt utformat för att skapa en fridfull och trivsam atmosfär. Trädgården är lika lockande som interiören med en generös trall och flera sittgrupper där du kan njuta av solen och friska luften medan du umgås med nära och kära. Oavsett om det är avkoppling eller underhållning du söker, finns det gott om utrymme för både. Denna villa är inte bara ett hem, det är en livsstil. Upplev det bästa i ett av Trelleborgs lugnaste områden, med denna fantastiska bostad. Kontakta oss idag för att boka din visning och ta det första steget mot att förverkliga din dröm om det perfekta hemmet!

  • Plus
Butters väg 8, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Butters väg 8

Villa
Trelleborg, Trelleborgs kommun
Croisette Trelleborg
2 650 000 kr
127 m²
454 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus som är perfekt för den som drömmer om att skapa sitt eget paradis. Beläget i ett lugnt och fridfullt område, erbjuder denna fastighet en fantastisk potential för den som söker ett renoveringsobjekt att förvandla till sitt. Huset erbjuder en familjevänlig planlösning med generösa utrymmen och en luftig atmosfär. Den öppna layouten skapar en naturlig flöde mellan rummen och erbjuder gott om utrymme för både avkoppling och samvaro. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en härlig utsikt över trädgården. Med en kärleksfull touch och lite kreativitet kan detta hus förvandlas till ett drömhem. Renoveringsmöjligheterna är oändliga och ger dig friheten att skapa ett personligt utrymme som passar din smak och livsstil. Låt fantasin flöda - se gärna alternativa planlösningar som förslag! Beläget i ett lugnt och fridfullt område, erbjuder detta hem en avkopplande tillflyktsort. Samtidigt har du allt du behöver inom räckhåll. Med närhet till havet kan du njuta av avkopplande promenader längs stranden och ta del av naturens skönhet. Samtidigt är det bara en kort cykeltur till Trelleborgs centrum, där du kan upptäcka ett gott utbud av shopping, mataffärer och restauranger. Med sin renoveringspotential, familjevänliga planlösning och närhet till både natur och kommunikationer, är detta hus perfekt för den som söker det bästa av båda världar. Ta chansen att förvandla detta hus till ditt eget personliga paradis!

Parkgatan 19, Trelleborg, Trelleborgs kommun
  • Tor 1 aug kl 16:45

Parkgatan 19

Radhus
Trelleborg, Trelleborgs kommun
Croisette Trelleborg
3 450 000 kr
135 + 20 m²
231 m² tomt

På underbar insynsskyddad tomt finns denna parhus från 20-talet beläget. Interiören erbjuder ett ombonat och vackert hem där entréplanet bjuder bland annat på två sällskapsrum, ett renoverat och stilfullt kök som även är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Från köket har vi direkt utgång till den mysiga och trivsamma trädgården i västerläge. Kaminen binder samma matsalen med vardagsrummet vilket ger en hemtrevlig känsla allt igenom. På entréplan finner vi även ett av husets fyra sovrum, som vetter ut mot trädgården. I hallen finns ett av husets badrum, som här är utrustat med badkar. En trappa upp finns tre utmärkta sovrum och ytterligare ett badrum, som är helkaklat och utrustat med dusch och ett härligt ljusbringande takfönster. Utifrån nås en källare som är belägen under halva huset, här finns gott om förvaringsutrymmen samt även vatten och avlopp inkopplat. Vacker insynsskyddad trädgård med flera uteplatser, tack vare västerläget flödar både dags-och kvällssolen. Läget är optimalt med affärer, city och Trelleborg C bara ett par minuter bort. Varmt välkomna på visning av denna otroligt trivsamma & familjevänliga villa!

  • Plus
Elverksgatan 8, Trelleborg, Trelleborgs kommun
  • Imorgon

Elverksgatan 8

Villa
Trelleborg, Trelleborgs kommun
Croisette Trelleborg
4 295 000 kr
179 + 29 m²
6 rum
634 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade fastighet, precis intill lummiga Stadsparken. Detta underbara hus erbjuder allt du kan önska dig för en bekväm och trivsam livsstil. Med tre-fyra rymliga sovrum finns det gott om plats för hela familjen att växa och trivas. De stora sociala ytorna ger er möjlighet att umgås och skapa minnen tillsammans. Här finns också två badrum för att underlätta familjelivet och göra vardagen smidig. Den uppvuxna tomten ger er en ombonad känsla av grönska, samtidigt som ni har nära till city och allt vad det har att erbjuda. Med stora biytor i form av garage och uterum, finns det gott om plats för både förvaring och för att kunna njuta av utomhuslivet året runt. Lägg där till att utrymmet är förberett med både vatten och avlopp, vilket skapar oändliga möjligheter för vad just ni önskar. Detta är verkligen ett hus som har allt för den stora familjen. Missa inte chansen att skapa ert drömhem. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Signe Wibergs väg 12F, Skegrie, Trelleborgs kommun

Signe Wibergs väg 12F

Radhus
Skegrie, Trelleborgs kommun
Croisette Trelleborg
3 350 000 kr
120 m²
5 rum
vån 1/1
5 498 kr/mån
27 917 kr/m²

På idylliskt och naturskönt läge presenterar vi med nöje detta mycket stilfulla bostadsrättsradhus på hörntomt från 2019 fördelat på två väldisponerade och härligt ljusa plan. Här finner vi ett välplanerat hem, vars interiör tilltalar och imponerar med genomgående elegant parkett tillsammans med sobra färgval och ett kvalitativt kök i vitt från Marbodal, fullt utrustat med de senaste av vitvaror. Lägg där till två badrum i stilrent utförande samt separat tvättrum med tvättfaciliteter i form av tvättmaskin och torktumlare. Ett strålande ljust vardagsrum av vida kvadrat förser oss med access till den ljuvliga hörntomten med trädäck och gräsytor. Tillvalen i huset bidrar till det där lilla extra, så som spotlights i tak, påkostade vitvaror och isolerande innerdörrar. Hemmet erbjuder dessutom upp till fyra bra sovrum, samtliga placerade på ovanvåningens privata sfär. I dagsläget är det största sovrummet öppet och nyttjas som sociala allrumskvadrat. Om behovet skulle finnas kan detta med enkla medel bli hemmets fjärde sovrum. Glädjande utemiljö med solchanser både dag och kväll, samt med lättskötta gräsytor och rabatter som ramas in av nyuppfört träplank. På husets framsida inryms dessutom bekvämt två bilar. Här bor du naturnära i lugn bymiljö på pendlingsvänligt läge till hela Öresundsregionen. Ny lekplats finns att tillgå och såväl skola som förskola inom gångavstånd. Varmt välkomna!

  • Uteplats
Stråvägen 2, Skegrie, Trelleborgs kommun
  • Imorgon kl 11:45

Stråvägen 2

Villa
Skegrie, Trelleborgs kommun
Croisette Trelleborg
4 800 000 kr
134 m²
4 rum
912 m² tomt

Chans! Flytta in och njut av livet i denna träffsäkra familjevilla där det moderna och bekväma har hittat en perfekt balans. Här möts vi av öppna och luftiga ytor som kännetecknas av genomgående elegans och påkostad interiör tillsammans med generösa fönsterpartier i flertal som adderar en härlig och lättsam känsla. Köksmiljön är stilenlig med tacksamma arbetsytor som tillsammans med den öppna ytan till vardagsrummet gör det enkelt att få plats och umgås med både familj och vänner. Lägg därtill tre sovrum, badrum på båda plan och eget tvättrum som gör vardagen både enklare och smidigare. Ledig tid spenderas med fördel på den härliga altanen som är belägen i härligt västligt läge och borgar därmed för många sköna stunder medan den plana trädgårdstomten ger gott om plats för sommarkvällarnas kubbspel. Skegrie erbjuder pizzeria, café och frisörsalong och här på Stråvägen är barnens väg till förskola och skola tacksamt kort liksom närhet till busshållplats som tar oss vidare till både Trelleborg och Malmö. Välkommen på visning!

  • Plus
Krooks byaväg 18F, Trelleborg, Trelleborgs kommun
  • Borttagen före visning

Krooks byaväg 18F

Radhus
Trelleborg, Trelleborgs kommun
Croisette Trelleborg
3 395 000 kr
97 m²
5 rum
vån 1/1
5 201 kr/mån
35 000 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Uteplats

Visar alla 11