Croisette Växjö

Croisette Växjö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Syrenvägen 3, Åby, Växjö kommun
Syrenvägen 3, Åby, Växjö kommun, bild 2
Syrenvägen 3, Åby, Växjö kommun, bild 3

Syrenvägen 3

Villa
Åby, Växjö kommun
Croisette Växjö
1 795 000 kr
136 + 75 m²
4 rum
1 060 m² tomt

Välkommen till Syrenvägen 3 i Åby! Här bor du nära till naturen med Helgasjön och skogar i direkt närmiljö. Huset är en enplansvilla med källare och har tre stycken sovrum, ett stort vardagsrum och sällskaps- och hobbyrum i källarplan. Dessutom en härligt grönskande trädgård. Här bor du på naturskönt läge men stadens alla bekvämligheter nås via bil på ca 20 minuter. Bättre kan det inte bli!

  • Premium
Elsabo Herrgård, Solhöjden 103A, null, Högsby kommun

Elsabo Herrgård, Solhöjden 103A

Gård/Skog
Högsby kommun
Croisette Växjö
30 000 000 kr
830 m²
15,9 ha tomt

Landsvägen slingrar sig genom granskogen fram till ståtliga Elsabo herrgård vid Älgsjön. Den är vårdad och ståndsmässig, lätt att älska och värd att bevara och utveckla. Den slottsliknande miljön andas historia, och det natursköna området måste upplevas på plats. Det är inte bara parken som tillhör fastigheten utan även betesmark längs med Älgsjön, och eget vatten med fiskerätt. Välkommen in Uppfarten med den parkliknande trädgården för tankarna till tiden då hästkrafterna gick på fyra ben. Besökarna fick antagligen audiens vid stora entrén, och fick gå uppför stentrappan och in genom den pampiga dörren. Husen Huvudbyggnaden, norra och södra flygeln samt annexet, omfattar 60 rum för övernattande gäster. Huvudbyggnaden rymmer en paradvåning med sällskapsrum som har väggpaneler och dekorativa stuckaturer i tak och över dörrar. Vid en infart till herrgården ligger en fristående villa där det går att bo nära men ändå enskilt. Ett axplock från Elsabos historia - Elsabo är i sig ett stycke kulturhistoria, och förvärvades 1904 av Pehr Gustaf Tamm. Han utvecklade det till ett Corps de Logi i herrgårdsstil mellan 1909 och 1910, och gav det i morgongåva till sin hustru. - 1929 avstyckades Elsabo och fick namnet Solhöjden. - Norra flygeln blev färdig 1937, och södra flygeln blev klar 1947. Annexet tillkom 1947. Under flera decennier var Elsabo ett vilohem. - På senare tid har Elsabo använts som konferensanläggning, och det senaste decenniet genomgått omfattande renovering. Varmt välkommen med ditt intresse till ansvarig mäklare Kadri Hulaj

  • Plus
Gitarrvägen 12, Hov, Växjö kommun

Gitarrvägen 12

Villa
Hov, Växjö kommun
Croisette Växjö
4 495 000 kr
156 + 100 m²
6 rum
612 m² tomt

Välkommen till Gitarrvägen 12 och denna väl omhändertagna villa om 156 kvm + 100 kvm biarea. Här erbjuds bland annat kök och vardagsrum i öppen planlösning, fyra rymliga sovrum, fantastisk utemiljö med spabad, tre badrum, stort allrum och en renoverad källare med oändliga möjligheter. Här finns även garage, fjärrvärme och fiber. Varmt välkommen på visning!

Thomas Johannisgatan 1A, Centrum, Växjö kommun

Thomas Johannisgatan 1A

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Croisette Växjö
2 095 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 860 kr/mån
29 301 kr/m²

På Thomas Johannisgatan 1A visar vi nu en bostad med fantastik utsikt över Östrabo koloniträdgård och närhet till citys utbud av affärer och restauranger. Här finner du en bostad med ett härlig ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck samt en södervänd balkong. Lägenheten har genomgått en smakfull ytskiktsrenovering. Här möts du av blandad stil där nyare interiör möte det charmiga äldre. En bostad som måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Thomas Johannisgatan 3B, Centrum, Växjö kommun

Thomas Johannisgatan 3B

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Croisette Växjö
1 895 000 kr
62 m²
3 rum
vån 3/3
3 658 kr/mån
30 565 kr/m²

Varmt välkommen till denna enastående trerummare! Nu har du möjlighet att bli ägare till en nyrenoverad, välplanerad och stilren bostad med balkong i söderläge. Här erbjuds bland annat ett totalrenoverat kök, två renoverade sovrum, walk-in-closet, stort vardagsrum, helkaklat badrum med mera. I bostaden finns även Plejd installerat som möjliggör smidig hantering av belysning och annan elektronik via mobilen. Välkommen att uppleva denna mycket smakfulla lägenhet på plats!

  • Balkong
Södrabogränd 5, Teleborg, Växjö kommun
Södrabogränd 5, Teleborg, Växjö kommun, bild 2
Södrabogränd 5, Teleborg, Växjö kommun, bild 3

Södrabogränd 5

Lägenhet
Teleborg, Växjö kommun
Croisette Växjö
1 760 000 kr
56 m²
2 rum
vån 4/4
4 055 kr/mån
31 429 kr/m²

Mitt mellan Växjös tre sjöar ligger denna 2:a högst upp i huset med hiss från markplan. Lägenheten har både renoverat kök och badrum, och ett stort och ljust vardagsrum med utgång till balkong i västerläge med sjöutsikt, samt ett rymligt sovrum med gott om förvaring i både garderober och klädkammare. Föreningen är välskött och stabil, vilket är en extra trygghet i dessa tider. Välkommen att kontakta mäklare för att boka visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Blåklintsvägen 1, Rottne, Växjö kommun
Blåklintsvägen 1, Rottne, Växjö kommun, bild 2
Blåklintsvägen 1, Rottne, Växjö kommun, bild 3

Blåklintsvägen 1

Villa
Rottne, Växjö kommun
Croisette Växjö
1 795 000 kr
145 m²
6 rum
1 183 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus med en skyddad och lummig baksida mot grönområde med lekplats, badplats med båthamn och ett eljusspår bara en kort promenad bort. Här finns två sovrum med möjlighet att skapa ett tredje, ett mindre kontor eller rum till det mindre barnet, badrum med bastu, två gästtoaletter och mycket gott om förvaringsutrymmen både inne och ute. I entréplan finns stora sociala ytor och ett stort uterum som kan användas under tre årstider med en stensatt uteplats utanför. En kamin ger både värme och mysfaktor till vardagen. I trädgården finns växthus med indraget vatten, lekstuga och en robotgräsklippare som ingår i köpet. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
Västragårdsvägen 3, Åby, Växjö kommun
Västragårdsvägen 3, Åby, Växjö kommun, bild 2
Västragårdsvägen 3, Åby, Växjö kommun, bild 3

Västragårdsvägen 3

Villa
Åby, Växjö kommun
Croisette Växjö
1 495 000 kr
122 + 163 m²
4 rum
1 152 m² tomt

Denna villa ligger i natursköna Åby, med promenadavstånd till skola, förskola och badplats. Här finns tre sovrum, två badrum, bastu, kök, stort vardagsrum i entréplan och ytterligare gillestuga och stort allrum i källaren samt gott om förvaringsutrymmen. Garage och plats för ytterligare bil utanför. Fiber via Wexnet och uppvärmning via jordvärme. Växjö når du på ca 20 minuter.

  • Premium
  • Energieffektiv
Dalbovägen 9A, Hov, Växjö kommun

Dalbovägen 9A

Lägenhet
Hov, Växjö kommun
Croisette Växjö
1 595 000 kr
100 m²
4 rum
vån 4/4
5 826 kr/mån
15 950 kr/m²

Välkommen till en renoverad och stor fyra i stabil förening. Lägenheten erbjuder bland annat öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre sovrum, badrum med tvättmöjligheter, gästwc samt inglasad balkong i västerläge. Välkommen på visning!

  • Balkong
Storängsgatan 3B, Centrum, Växjö kommun
Storängsgatan 3B, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Storängsgatan 3B, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Storängsgatan 3B

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Croisette Växjö
1 795 000 kr
42 m²
1 rum
vån 4/4
3 019 kr/mån
42 738 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera en unik våning i stilren design med bland takhöjd på hela 3,7m, sovloft, panoramavy i öster, helkaklat badrum, påkostat kök och med en avgift där mycket ingår. Detta är några av många attribut som denna bostad i välskött förening erbjuder.

  • Premium
  • Hiss
Axel Quidings gata 10C, Telestadshöjden, Växjö kommun

Axel Quidings gata 10C

Lägenhet
Telestadshöjden, Växjö kommun
Croisette Växjö
1 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
3 263 kr/mån
23 545 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade tvåa med trädäck och egen täppa på natursköna Telestadshöjden. Här är allt nytt, ingen har bott i bostaden som stod klar i juni 2023. Bostaden har ett rymligt sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, väl tilltaget badrum med tvättmaskin, samt en liten klädkammare. Välkommen att boka dig på visning för att uppleva på plats.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Östregårdsgatan 26C, Öster, Växjö kommun

Östregårdsgatan 26C

Lägenhet
Öster, Växjö kommun
Croisette Växjö
3 195 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/3
3 581 kr/mån
45 643 kr/m²

Välkommen till Östregårdsgatan 26c och denna ljusa och välplanerade gaveltrea, redo för nya ägare som kan få flytta in och börja trivas. Bland dom mysiga villakvarteren på Öster ligger detta vackra hus med vit puts och fina detaljer. Bostaden är i hög standard med bland annat helkaklat badrum, kök från HTH och balkong i söderläge med utsikt över takåsar. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Pär Lagerkvists väg 8, Centrum, Växjö kommun

Pär Lagerkvists väg 8

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Croisette Växjö
1 295 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1/4
2 645 kr/mån
33 205 kr/m²

Nu har vi äran att visa den perfekta ettan för dig som studerar eller kanske söker ditt första egna boende. Med låg avgift i stabil förening ligger denna etta på våning 1/4. Här finns bland annat ett stort vardagsrum med alkov, stambytt badrum och balkong i västerläge. Här bor du i en stabil förening med promenadavstånd till centrum. Välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 13