Mäklare Eva Ståhlgren

Eva Ståhlgren

Om mig

Att köpa och sälja sin bostad är kanske livets största och viktigaste affär. Låt mig få hjälpa dig och vara en trygg lots längs med vägen. Att anlita en lokalt förankrad fastighetsmäklare blir en trygghet för dig och en bra förutsättning för en lyckad bostadsaffär! Jag har bott här i hela mitt liv och kan den här kommunen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Norrvägen 14, Älghult, Uppvidinge kommun

Norrvägen 14

Villa
Älghult, Uppvidinge kommun
Din Mäklare i Uppvidinge AB
535 000 kr
103 + 100 m²
5 rum
998 m² tomt

Lugnt och barnvänligt kvarter. Omringad av grönska och med en lugn gata framför huset är detta Hemnet perfekt för en barnfamilj eller till den som söker ett lättskött hemifrån lugn och ro. Praktisk och välplanerad 1-plansvilla med källare på lugn, central gata i Älghult. Med grönområde på baksidan och nära till den nya skolan som är under byggnation. 5 rok varav 3 sovrum. Rymligt arbetsvänligt kök med äldre skåpsinredning och vitvaror. Trevligt vardagsrum med 4 stora fönster samt utgång till uterum, parkett. 3 sovrum varav 1 lite större med utgång till trädgården. Badrum original fast välskött liksom wc i hallen. Gott om förvaring. Rymlig gillestuga med öppen spis med keddyinsats. Ett flertal förråd, tvättstuga, större bastu med duschutrymme, pannrum med Thermia Bergvärme-08. Fristående garage med förråd. Robotgräsklippare.

 • Plus
Olofsgatan 15, Åseda, Uppvidinge kommun

Olofsgatan 15

Villa
Åseda, Uppvidinge kommun
Din Mäklare i Uppvidinge AB
1 490 000 kr
120 m²
5 rum
755 m² tomt

Hjärtligt välkomna till denna gedigna, tegelklädda fastighet! Centralt belägen och med 240 kvm uthyrningsbara ytor. Fastigheten erbjuder mycket anpassningsbara ytor. Idag rymmer entréplanet (en gång i tiden ett tryckeri och därefter affär) en stor lokal på ca 90kvm lämplig för verksamhet samt 2 kontorsrum. Den stora lokalen har flera fönster, slitstark plastmatta och är även handikappanpassad med ramp. På det övre planet finns idag en 5-rumslägenhet med stora fina rum, 2 balkonger samt renoverat badrum. Fastigheten har uppvärmning med bergvärme-18 . Anslutning finns även till fjärrvärme. Här finns det möjligheter!

 • Plus
Torggatan 18, Åseda, Uppvidinge kommun

Torggatan 18

Radhus
Åseda, Uppvidinge kommun
Din Mäklare i Uppvidinge AB
1 200 000 kr
90 + 38 m²
4 rum
815 m² tomt

Vad söker ni? Lugnt, trevligt område men ändå nära till centrum? Och nära till natur och sjön med badplats? Och till skolan? Bra planlösning?? Bo i enplansvilla? Jamen då ska ni titta hit! För det här trevliga och välplanerade huset har precis allt det! Lätt att parkera bilen på rymlig garageuppfart och i huset får vi ett trivsamt bemötande i hallen som har en sprakande värmande pelletskamin. Huset ligger i ett mycket trevligt bostadskvarter med nära till allt. Välplanerade kvadratmetrar som ger ett trivsamt boende. 3 bra sovrum och ett rymligt vardagsrum. Markiser skyddar rummen. Från det trivsamma köket kommer man direkt ut till uterum och trädgård. Flera bra förråd. Skönt med ett plan och på baksidan utökas rummen med det fina inglasade uterummet som länger perioden då man kan njuta lite inne ute... Huset är mycket välskött och har bebotts med litet slitage. Behändigt med allt i markplan då man lätt rör sig mellan alla rum i huset. Mycket bra uppställning för bil på framsidan. Trädgården är lättskött med staket runt. Här har man det gott både inomhus och i de fina utrymmena utomhus. Lite nostalgi är det att huset är ett Åsedahus.

 • Plus
Fröseke Ekåkra, Fröseke, Uppvidinge kommun

Fröseke Ekåkra

Villa
Fröseke, Uppvidinge kommun
Din Mäklare i Uppvidinge AB
1 300 000 kr
138 + 66 m²
4 rum
1 505 m² tomt

Här ges ett riktigt tillfälle att förvärva denna omsorgsfullt renoverade fastighet! Här bor man i en vacker och levande landsbygd med många unga familjer och där näringslivet nyss satsat med ny industri. Strax utanför Fröseke ligger huset med hagar, ängar och fina stengärdsgårdar som grannar. Här har familjen bott sedan byggstart 1950 och med en helrenovering av barnbarnet 2008- 19. Farmor gjorde trädgårdsstolparna med glasinfattningar. Förmodligen medan mannen var i verkstaden...För här finns 3 st garage. 2 av dem hopbyggda där vardera är på ca 42kvm och det ena utrustat som verkstad med smörjgrop! Spännande möjligheter om man har bilar som hobby. Då finns det grejer här! Huset har 138 välplanerade kvadratmetrar fördelade på 2 plan. 3 sovrum, hall och 1 badrum på ÖP. Det nedre planet har renoverats för att öppna upp umgängesytorna med ett rymligt kök och ett stort, ljust vardagsrum Från köket och runt huset löper ett stort uterum där man har gott om plats för grillen och sittplatser och utsikten mot hagarna är så fin. Här är stora och kostsamma renoveringarna gjorda. Tak, tilläggsisolering, panel, vedpannan med fler ack.tankar, el, vatten, avlopp, dränering, ny planlösning så alla rum är renoverade samt 2 badrum och kök, fiber m m m m m m..... Skönt - då kan man ögna sig åt att få tid att bo, umgås och njuta av omgivningen Vad säger säljaren? - "Det är så vackert här. Ängar och hagar i alla årstidernas färgskiftningar. I huset är det så mycket fönster så det blir luftigt och ljust och blicken försvinner så lätt vidare så det känns så rymligt". Men nu är det dags att någon annan ska få möjligheten att bo så här fint med hög livskvalitet.

 • Plus
Magersryd 3, Magersryd 3, Lenhovda, Uppvidinge kommun
Magersryd 3, Magersryd 3, Lenhovda, Uppvidinge kommun, bild 2
Magersryd 3, Magersryd 3, Lenhovda, Uppvidinge kommun, bild 3

Magersryd 3

Gård/Skog
Magersryd 3, Lenhovda, Uppvidinge kommun
Din Mäklare i Uppvidinge AB
2 900 000 kr
200 + 70 m²
11 rum
2 ha tomt

En småländsk pärla! Vilket tillfälle att förvärva en väl omhändertagen, sagolikt naturskönt belägen gård i Magersryd, ca 30 km från Växjö! Här kan man leva lantliv i stillsam Bullerbymiljö. Odla i mindre skala på de 2,4 ha markerna och ha lite djurhållning. I ekonomibyggnaden finns stora möjligheter om man har en hobby. Idag finns en isolerad snickarverkstad där som finns möjlighet att förvärva. Ev. kan en del möbler ingå i köpet. I den vackra, stora mangården har den gamla charmen med originaldetaljer såsom timmervägg, gamla vackra dörrar, bjälkar, eldstäder mm bevarats och kombinerats med modern bekvämlighet. Snickaren, som bor i huset nu, har sett till att det renoveras med varsam hand. Nu har man senaste åren isolerat golv och satt in bergvärme bla och tillsammans med alla fungerande eldstäder så blir driften mycket låg och inga problem att bo permanent i huset. Husets 200 kvadratmetrar genererar idag många fina ytor för umgänge, familj och gäster. Snedgarderoberna/Klädkamrarna har renoverats till sovrum - så charmiga och mysiga med synliga bjälkar i tidens anda så sovplatser finns det gott om. Nya 3-glas isolerfönster finns och kan köpas till om man vill byta. Här är så sagolikt vackert! Grusvägen ringlar förbi kantad med sommarblommor och naturen är så småländskt typisk när den är som vackrast. Vad säger säljaren? "Det är så bra energi här - både med naturen och alla trevliga grannar. Omgivningen är full med svamp och bär och man har nära till sjöar. Bo så lugnt och fint och ändå ha så nära till både landsort och stad är jättebra. Nu när det är isolerat så är det ju lika mysigt året om - underbara jular. - Man sover bra här." Det säger mycket.

 • Premium
Skolgatan 6, Åseda, Uppvidinge kommun
 • Idag kl 16:00

Skolgatan 6

Villa
Åseda, Uppvidinge kommun
Din Mäklare i Uppvidinge AB
1 500 000 kr
159 + 103 m²
7 rum
845 m² tomt

Men snälla nån - här behöver man inte lägga några pengar på renoveringar! Så rejält, så välhållet och så bra renoveringar gjorda i gedigna material. Luftiga, fina och ljusa ytor. och gott om dem! 159 välplanerade kvadratmetrar med 7 rok! 2 renoverade badrum och utöver det en oerhört fräsch och praktisk källare, Och som inte det vore nog - fräscht dubbelgarage i huset! Här bor man centralt på lugn, trevlig gata men ett stenkast från centrum med gott om service. Här är verkligen en villa där de flesta kan uppfylla sina behov på ett smart boende. Energisnålt är det också! Jättebra hus!

 • Plus
 • Energieffektiv
Storgatan 72, Hovmantorp, Lessebo kommun
Storgatan 72, Hovmantorp, Lessebo kommun, bild 2
Storgatan 72, Hovmantorp, Lessebo kommun, bild 3

Storgatan 72

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Din Mäklare i Uppvidinge AB
1 350 000 kr
125 m²
4 rum
871 m² tomt

Vad söker du? Huset vid sjön? Där du kan ligga i soffan, tillbakalutad med brasan tänd bredvid och ha dörren öppen mot altanen. Där rör sig gardinen lite i brisen i den ljumma sommarkvällen och så kunna titta ut och se solen gå ner i sjön. Det finns här! Kunna sitta ute på den nya altanen och äta med sjöutsikt! - Det finns här! Här pratar vi läge med stort L. Huset ligger ca 60 m från sjön Rottnen! Ett möjligheternas hus med ett underbart läge med fantastisk utsikt! 125 kvadrat med 4 rok. 2 renoverade badrum. Stora sällskapsytor som gjorda för umgänge. Både när det gäller utelivet på den stora altanen och vid braskaminen i det stora vardagsrummet. Det här var en gång ett församlingshem - nu renoverat där just umgänget och samvaron varit det viktigaste. Ledorden från ägaren till det här huset är läget, sjön, närheten till tågstationen och rymden i huset. Kommunikationerna är toppen och det tar endast 10 minuter med tåget till Växjö! Huset har de 2 senaste åren varit uthyrt vår och sommar till alla hyresgästers nöje och tacksamhet. Här finns det möjligheter att skapa det ultimata boendet!! Välkomna att njuta!

 • Premium
Parkgatan 2, Norrhult, Uppvidinge kommun

Parkgatan 2

Villa
Norrhult, Uppvidinge kommun
Din Mäklare i Uppvidinge AB
3 200 000 kr
175 m²
6 rum
971 m² tomt

Huset med många möjligheter! Vill du driva egen verksamhet? (Utrustning i bageriet/Caféet ingår) eller bygga om nere och skapa fler lägenheter? Alla möjligheter finns i detta rejält, nästan nybyggda hus i högsta kvalitet! Nästan nybyggd bostad som idag rymmer café/restaurangverksamhet (all utrustning ingår i köpet) och på det övre planet finns en fantastisk lägenhet för eget boende eller för uthyrning på ca 175 kvm. Det finns stora möjligheter för efterfrågad verksamhet som kan utvecklas både lokalt och i närområdet. Undervåningen kan också utan större besvär byggas om till fler lägenheter. Attraktivt boende! Huset är byggt i högsta kvalitet av snickarfamiljen själva. Det fanns en gång ett bageri i vackra Norrhult. Snickarfamiljen blev intresserade, hade planer och förverkligade dem. 2013 övertog man huset, rev det och byggde nytt under 3 år. Snickarpappa byggde hus till dotter som startade bageri. Man byggde för bageri på NP (All bageri/köksutrustning ingår i försäljningen) och en stor lägenhet på övre plan. Nu är det dags att någon annan tar över verksamheten som bageri/restaurang eller bygger om NP till fler lägenheter. Möjligheterna finns! Kvalitet genomsyrar hela fastigheten. Alla snickerier ( lister, foder, köksskåp, badrumsskåp, frästa stolpar, handgjorda tak, trappa mm mm är tillverkade av pappa snickaren Leffe Hedberg. Golven är genomgående äkta ekparketter, golvvärme överallt utom i en entré. Man har installerat ett system för säkert vatten i huset vilket innebär att man minskar risken för vattenskador, legionellaspridning, brännskador och förgiftning. Dvs en ökad säkerhet och trygghet för kunden. Brandfönster på gavel mot garage. Fiber finns indraget i varje sovrum. Mycket rejäl ventilation i huset. Uppvärmning sker med bergvärme. Högsäkrad fastighet. Köket på NP är ett fullutrustat bageri / restaurangkök med all utrustning och installationer efter nyaste bestämmelserna. Allt utrustning ingår i priset. Den stora ytan som idag är lokal för gäster går lätt att ändra om efter önskemål. Eftersom det är byggt för verksamhet så är det på NP en högre takhöjd vilket ger extra rymd. På övre plan finns boendet. - Vilken lägenhet! 170 kvm!! Lägenheten på övre plan erbjuder ett stort vardagsrum med öppet till kök och utgång till balkong. Därtill finns 4 ljusa och rymliga sovrum med 1 badrum och en stor toalett. Det nybyggda garaget innehåller garage, förråd och bergvärmeinstallationen. Det här huset måste ses! Det är en njutning att se allt hantverk och all kvalitet som präglar hela huset! Och vilka möjligheter man får med dessa enastående fina ytor! Ytor som är byggda för att man ganska enkelt ska kunna anpassa huset till exakt vad man själv önskar. Men vilka material att jobba med! Det här är ett tillfälle! Välkomna att kontakta mig för information och visning av detta fina hus!

 • Plus
Storgatan 1, Åseda, Uppvidinge kommun, Uppvidinge kommun

Storgatan 1

Övrigt
Åseda, Uppvidinge kommun, Uppvidinge kommun
Din Mäklare i Uppvidinge AB
3 500 000 kr
1 584 m² tomt

Mycket välskött kommersiell fastighet med centralt läge i Åseda. Väldigt flexibel fastighet med butiker, kontor och lägenhet som näste ägare har stora möjligheter att sätta sin egen prägel på! På båda plan finns potential att omfördela ytorna till önskad verksamhet. Idag är hela fastigheten uthyrd med mycket gott driftsnetto. På det nedre planet finns idag 2 lokaler/butiker, flera kontor, förråd, kök och stort garage. Stöldport i aluminium i ena lokalen, galler för fönstren, markiser.1 lägenhet med 4 sovrum, stort vardagsrum, kök tvättstuga, wc. Utgång till uteplats och garage. På det övre planet finns idag stort vardagsrum, kök samt 4 sovrum, flera wc. Används idag som lägenhet, uthyrd, men skulle fungera utmärkt som 4 kontorsrum samt sammanträdesrum och kök. Utgång till balkong. Då fastigheten byggdes för mediaföretag 1981 - ombyggt 97 så finns det mycket uttag i alla rum som då användes som kontor. Fiber. Slitstarka material i hög kvalitet har använts vid byggnationen med tanke på hård belastning. Bra biutrymme med rymligt förråd innehållande 2 garageplatser och extrautrymme. Fastigheten har stor asfalterad gårdsplan med bra parkeringsutrymmen runt om hela huset. Eluttag för elbil. Uppvärmning med vattenburen el, frånluftsvärmepump. Hyresintäkter på ca 467 244 kr/år. Driftkostnad på ca 130 000 varav elkostnad 90 000kr/år. Hyresgästerna debiteras i efterhand baserat på %yta. Fastigheten är idag fullt uthyrd. Driftnetto på ca 335 000 kr/år. Ägarens uppgifter. Area 565 kvm. LOKALER/KONTOR Typ/ Yta/ Intäkt per år inkl moms/ Intäkt per kvm/ Status ( alla uthyrda) 1. Lokal/Butik 132 m2/ 125 244kr / 948 kr/kvm/ 2. Lokal/Butik 133 m2/ 120 000kr/ 902 kr/kvm/ 3. Lokal/lägenhet 135 m2/ 132 000kr/ 977 kr/kvm 4. Lokal/lägenhet/kontor 165 m2 / 90 000kr /545 kr/kvm / uthyrd måndag-torsdag Summa: 467 244 kr NEDRE PLAN BUTIK innehållande Blomstermakarna med stor exponeringsyta. Lager/arbetsrum med 2 kök, personalutrymme, kylrum, kontor, wc, pannrum. BUTIK innehållande exponeringsyta, slitstark matta, vävtapet, 3 kontor samt 1 stort kontor med 2 arbetsplatser och litet kök med kylskåp och skåp i ek, gallerförsedda fönster, förråd, wc med tvättställ och toalett. Stort fräscht och ljust garage. ÖVRE PLAN Egen rymlig ingång, porttelefon, vävtapet och plastmatta. Trätrappa leder upp till det övre planet och en hall. vävtapet, plastmatta, vindsuppgång. KONTOR/SOVRUM 4 ljusa och rymliga kontor/sovrum med fönster och garderober, vävtapet och plastmatta. VARDAGSRUM/SAMMANTRÄDESRUM Ljust rum som kan användas till flera ändamål. 3 fönster, vävtapet och plastmatta. KÖK Ljust och rymligt kök med separat arbetsplats. Vit köksinredning, spis, rostfri fläkt, kyl, frys. Utgång till balkong. WC/BAD 2 st wcrum med tvättställ och toalett. Den ena med dusch och tvättmaskin. Våtrumsmatta/tapet. GARDEOBER Flera garderober och förråd. LÄGENHET NEDRE PLAN Denna lägenhet har också använts tidigare som kontor. SOVRUM 3 mindre och 1 stort med litet kök. VARDAGSRUM/SAMMANTRÄDESRUM Mycket stort rum i vinkel som kan anpassas till önskat ändamål. WC 2 st med tvättställ, handdusch och toalett. TVÄTTSTUGA Tvättmaskin och torktumlare, dusch med våtrumsmatta/tapet KÖK Kök med arbetsplats i vinkel. Vit skåpsinredning. spis, fläkt, diskmaskin, Samsung kyl och frys. Proppskåp för huset. Driftkostnaden baseras på en elförbrukning på ca 60000 kwh/år. Hyresgästerna debiteras i efterhand efter %yta. Kostnaderna

 • Plus

Visar alla 9