Mäklare Eva Ståhlgren

Eva Ståhlgren

Om mig

Att köpa och sälja sin bostad är kanske livets största och viktigaste affär. Låt mig få hjälpa dig och vara en trygg lots längs med vägen. Att anlita en lokalt förankrad fastighetsmäklare blir en trygghet för dig och en bra förutsättning för en lyckad bostadsaffär! Jag har bott här i hela mitt liv och kan den här kommunen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Järnvägsgatan 5A, Åseda, Uppvidinge kommun
Järnvägsgatan 5A, Åseda, Uppvidinge kommun, bild 2
Järnvägsgatan 5A, Åseda, Uppvidinge kommun, bild 3

Järnvägsgatan 5A

Lägenhet
Åseda, Uppvidinge kommun
Din Mäklare i Uppvidinge AB
375 000 kr
68 m²
3 rum
4 481 kr/mån
5 515 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva ytterligare en 3:a i denna omtyckta centrumfastighet! På ett fint och centrumnära läge finner vi denna välplanerade lägenhet. Bostaden om 68 kvm med 3 rok är belägen en trappa upp vilket gör att man får en fin utsikt över centrum från balkongen men ändå inte så mycket spring i trappor. Kök- och sovrummen vetter mot den lugna innergården med utsikt mot kyrkparken med lekplats. På bakgården finns parkeringsplatser. Mot framsidan ligger det rymliga vardagsrummet med bra ljusinsläpp och utgång till balkongen. Renoverat kök med fina luckor i ljus ek, bänkskiva och rostfria vitvaror. Fräscht badrum. Bra förvaring i hallen. Extra förråd finns till lägenheten i källaren där man även finner tvättstugan. Brf Sunnanå med adress Järnvägsgatan 5 ligger centralt och trevligt mitt i Åseda. Nära affärer, Hälsans Hus, busshållplats, restauranger, skola, lekplats mm. Det är en välskött förening och huset innehåller 10 lokaler med hyresrätt, 2 lokaler upplåtna som br och 12 lägenheter upplåtna med bostadsrätter. Lägenheterna fördelas på 10 st 3 rok och 2 st 5 rok. Huset är välskött med gjorda renoveringar såsom fasad, fönster, stambyte med badrumsrenovering, säkerhetsdörrar till lägenheterna, fiber, uppgradering av bergvärme, elcentral mm. 4481kr/månad är kostnaden för el, vatten och sopor till föreningen.

  • Premium
  • Balkong
Östermalmsgatan 6, Alstermo, Uppvidinge kommun
Östermalmsgatan 6, Alstermo, Uppvidinge kommun, bild 2
Östermalmsgatan 6, Alstermo, Uppvidinge kommun, bild 3

Östermalmsgatan 6

Villa
Alstermo, Uppvidinge kommun
Din Mäklare i Uppvidinge AB
795 000 kr
118 + 115 m²
6 rum
1 495 m² tomt

Här bor man verkligen med naturen inpå knuten! Lugnt och fint på stor hörntomt utan trafik men ändå bara ett stenkast från skola, butik och annan service. 1½-plansvilla om 118kvm med 6 rok varav 4 sovrum. Härligt entréplan som verkligen bjuder in till umgänge och mys. Rymligt kök där de vackra originalskåpen är bevarade och med gott om skåp och arbetsytor, vardagsrum med öppen spis, matrum med utgång till ett fantastiskt inglasat uterum på ca 40 kvm med nästan lika stor altan utanför. Så trevligt man kan ha det här! Övre plan erbjuder 3 sovrum och den fräscha källaren har inte bara 2 rymliga bra garage, tvättstuga med vedspis, pannrum o förråd utan även sovrum och ett allrum. På den stora tomten som gränsar mot grönområde har man nog haft en liten damm. I övrigt erbjuds träd, buskar och perenner. Ett välplanerat hus som passar de flesta och som under årens lopp renoverats till ett modernt boende men med lite bevarad 40-talscharm kvar. Det känns väldigt hemtrevligt att vara där. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
Åkvarn-Björkå 4, Åseda, Uppvidinge kommun
  • Tis 29 okt kl 15:00
Åkvarn-Björkå 4, Åseda, Uppvidinge kommun, bild 2
Åkvarn-Björkå 4, Åseda, Uppvidinge kommun, bild 3

Åkvarn-Björkå 4

Fritidshus
Åseda, Uppvidinge kommun
Din Mäklare i Uppvidinge AB
1 200 000 kr
112 + 35 m²
1 631 m² tomt

Det här är Småland! Lugnt och fint ute på landet med hagar och skog runtom och inte långt till sjö. Blommorna kantar vägen och stenmuren står stadigt vid tomtgränsen. Rött hus med vita knutar och dessutom en mycket fin lada som rymmer både gästrum, verkstad och hönshus. Fastigheten är uppdaterad på alla plan till ett modernt boende men har varsamt fått behålla mången gammal charm. Nuvarande ägares skicklighet på att skapa vacker, charmig boendemiljö har verkligen lyft huset! Spegeldörrar, fin kakelugn, gamla socklar och höga lister, trägolv och mycket mer. Här får barn växa upp bland blommor, kantareller och blåbär. Vill man ha lugn och ro och bo mitt i naturen och tycker om den småländska miljön - då är det här stället! Huset har under årens lopp tagits om hand mycket väl. En helrenovering gjordes 1980. Byte av fasad samt tilläggsisolerad, byte av fönster, byte av blindbotten samt isolering under golven, badrum ÖP, djupborrad brunn 100m, 3-kammarbrunn, el, verandan och garage. En mindre brand på ÖP gjorde att flera renoveringar gjordes om 1984 samt byte av köksluckor. 2014 borrades bergvärme, radonmätning. Nuvarande ägare har sedan 2017 gjort om golven på ÖP, målat och tapetserat om, nytt vattenfilter med automatik, byggt hönsgård och växthus. Kyl och frys byttes-17, diskmaskin Smeg-21, gjort iordning badrummet på NP med ny tvättmaskin-22, filter till bergvärmen samt även gjort trädgården fin med flera fina uteplatser. Ett riktigt mysigt, charmigt och praktiskt boende på landet. Precis så där som man vill ha det. Lite Katthultstuk! Inte så långt till Åseda med god service.

  • Premium
Sävsjö Rostock, null, Uppvidinge kommun
Sävsjö Rostock, null, Uppvidinge kommun, bild 2
Sävsjö Rostock, null, Uppvidinge kommun, bild 3

Sävsjö Rostock

Fritidshus
Uppvidinge kommun
Din Mäklare i Uppvidinge AB
1 700 000 kr
65 + 10 m²
4 rum
4 752 m² tomt

Det ligger där i skogen.. En glänta öppnar upp sig som är fylld av ett kärleksfullt handhavande. Ett paradis för den som söker avskildhet, botanisk njutning och älskar hantverk och snickarverkstad. Här har säljarna bott i nästan 45 år och varje cm präglas av hur man sätter värde på och skapar det vackra i livet. Vad ögat mår bra av och vad människan mår bra utav. Och man kan njuta av det inte bara i de båda husen utan i trädgården och alla dess uteplatser som placerats precis där ögat ska ha något vackert att njuta av. Och den är anlagd så den sköter sig själv. Från en stol bredvid stockrosorna eller vad sägs om granitblocket från Sävsjöströms säteri på 2 ton som lyfts dit med kran och som blivit bord. Trädgården präglas av alla gigantiska vackra träd; lönnar och körsbärsträd bla. Och av buskar rosor och perenner som valts med omsorg. Fruktträd i alla dess sorter och köksträdgården prunkar. Mycket på fastigheten har en lång historia bakom sig. På fastigheten finns boningshus med 4 rok med hantverksmiljö. Här samsas breda trägolv, gamla spegeldörrar, öppna spisar och synliga bjälkar. Och i den liggande timmerväggen på ÖP kan man se spår av mossan som huset isolerades med en gång i tiden. Huset var reverterat för länge sedan men efter köpet så tilläggsisolerades det, sattes på brädfordring (panelen kommer från sågen i Sävsjöström) och taket byttes. Man borrade brunn och för avlopp och blandade det gamla med modern komfort med varsam hand. Ladugården helrenoverades i början av 80-talet om till boningshus med storstuga, sovrum, tvättstuga och bastu med dusch. Här kan man få sova i egengjord våningssäng placerad i hästens omgjorda spilta. Fullt utrustat gästhus! I andra änden finner vi en fint utrustad snickarverkstad. På fastigheten har den duktige ägarens snickarkunskaper gjort sig gällande när han byggt ett stort förråd, verkstad och vedbod. Likaså byggdes ett annat hus som innehåller slungrum med allt för honungstillverkning samt ett modernt badrum. Hönsgård och ett förråd till. Lertegel är lagt utanför samt i vacker gång mellan hus och förråd. Huset har varit soldattorp från drottning Kristinas tid och detta torpet var det största i samlingen. Kopplingar finns till Sävsjöströms säteri. Isak Jansson bodde här på 1700-talet men fastigheten aldrig varit i privat ägo förrän nuvarande ägare köpte det 1979. Nu har ägarna passerat 85 års ålder och lugnet präglar fastigheten och man tar ett djupt andetag bara man kommer hit. Nu har de gjort sitt och kan se tillbaka på de lyckliga år de spenderat här men nu kan denna oas bli någon annans hem. Någon som sätter värde på det som skapats genom åren och som är villig att ta vid och som vill boosta själen. Nära till sjön Alstern. Förresten namnet Rostock här? Sägnen säger att det kan ha varit en knekt som slogs under Gustav Adolf i Rostock som bott här. Eller en släkting till honom. Men det kan också komma från råstock - rågång eller en rådjursfälla. Men vi tror på knekten....det blir mer spännande.

  • Premium
Storgatan 1, Åseda, Uppvidinge kommun, Uppvidinge kommun
Storgatan 1, Åseda, Uppvidinge kommun, Uppvidinge kommun, bild 2
Storgatan 1, Åseda, Uppvidinge kommun, Uppvidinge kommun, bild 3

Storgatan 1

Övrigt
Åseda, Uppvidinge kommun, Uppvidinge kommun
Din Mäklare i Uppvidinge AB
3 500 000 kr
1 584 m² tomt

Mycket välskött kommersiell fastighet med centralt läge i Åseda. Väldigt flexibel fastighet med butiker, kontor och lägenhet som näste ägare har stora möjligheter att sätta sin egen prägel på! På båda plan finns potential att omfördela ytorna till önskad verksamhet. Idag är hela fastigheten uthyrd med mycket gott driftsnetto. På det nedre planet finns idag 2 lokaler/butiker, flera kontor, förråd, kök och stort garage. Stöldport i aluminium i ena lokalen, galler för fönstren, markiser.1 lägenhet med 4 sovrum, stort vardagsrum, kök tvättstuga, wc. Utgång till uteplats och garage. På det övre planet finns idag stort vardagsrum, kök samt 4 sovrum, flera wc. Används idag som lägenhet, uthyrd, men skulle fungera utmärkt som 4 kontorsrum samt sammanträdesrum och kök. Utgång till balkong. Då fastigheten byggdes för mediaföretag 1981 - ombyggt 97 så finns det mycket uttag i alla rum som då användes som kontor. Fiber. Slitstarka material i hög kvalitet har använts vid byggnationen med tanke på hård belastning. Bra biutrymme med rymligt förråd innehållande 2 garageplatser och extrautrymme. Fastigheten har stor asfalterad gårdsplan med bra parkeringsutrymmen runt om hela huset. Eluttag för elbil. Uppvärmning med vattenburen el, frånluftsvärmepump. Hyresintäkter på ca 467 244 kr/år. Driftkostnad på ca 130 000 varav elkostnad 90 000kr/år. Hyresgästerna debiteras i efterhand baserat på %yta. Fastigheten är idag fullt uthyrd. Driftnetto på ca 335 000 kr/år. Ägarens uppgifter. Area 565 kvm. LOKALER/KONTOR Typ/ Yta/ Intäkt per år inkl moms/ Intäkt per kvm/ Status ( alla uthyrda) 1. Lokal/Butik 132 m2/ 125 244kr / 948 kr/kvm/ 2. Lokal/Butik 133 m2/ 120 000kr/ 902 kr/kvm/ 3. Lokal/lägenhet 135 m2/ 132 000kr/ 977 kr/kvm 4. Lokal/lägenhet/kontor 165 m2 / 90 000kr /545 kr/kvm / uthyrd måndag-torsdag Summa: 467 244 kr NEDRE PLAN BUTIK innehållande Blomstermakarna med stor exponeringsyta. Lager/arbetsrum med 2 kök, personalutrymme, kylrum, kontor, wc, pannrum. BUTIK innehållande exponeringsyta, slitstark matta, vävtapet, 3 kontor samt 1 stort kontor med 2 arbetsplatser och litet kök med kylskåp och skåp i ek, gallerförsedda fönster, förråd, wc med tvättställ och toalett. Stort fräscht och ljust garage. ÖVRE PLAN Egen rymlig ingång, porttelefon, vävtapet och plastmatta. Trätrappa leder upp till det övre planet och en hall. vävtapet, plastmatta, vindsuppgång. KONTOR/SOVRUM 4 ljusa och rymliga kontor/sovrum med fönster och garderober, vävtapet och plastmatta. VARDAGSRUM/SAMMANTRÄDESRUM Ljust rum som kan användas till flera ändamål. 3 fönster, vävtapet och plastmatta. KÖK Ljust och rymligt kök med separat arbetsplats. Vit köksinredning, spis, rostfri fläkt, kyl, frys. Utgång till balkong. WC/BAD 2 st wcrum med tvättställ och toalett. Den ena med dusch och tvättmaskin. Våtrumsmatta/tapet. GARDEOBER Flera garderober och förråd. LÄGENHET NEDRE PLAN Denna lägenhet har också använts tidigare som kontor. SOVRUM 3 mindre och 1 stort med litet kök. VARDAGSRUM/SAMMANTRÄDESRUM Mycket stort rum i vinkel som kan anpassas till önskat ändamål. WC 2 st med tvättställ, handdusch och toalett. TVÄTTSTUGA Tvättmaskin och torktumlare, dusch med våtrumsmatta/tapet KÖK Kök med arbetsplats i vinkel. Vit skåpsinredning. spis, fläkt, diskmaskin, Samsung kyl och frys. Proppskåp för huset. Driftkostnaden baseras på en elförbrukning på ca 60000 kwh/år. Hyresgästerna debiteras i efterhand efter %yta. Kostnaderna

  • Premium
Olofsgatan 15, Åseda, Uppvidinge kommun

Olofsgatan 15

Villa
Åseda, Uppvidinge kommun
Din Mäklare i Uppvidinge AB
1 490 000 kr
120 m²
5 rum
755 m² tomt

Hjärtligt välkomna till denna gedigna, tegelklädda fastighet! Centralt belägen och med 240 kvm uthyrningsbara ytor. Fastigheten erbjuder mycket anpassningsbara ytor. Idag rymmer entréplanet (en gång i tiden ett tryckeri och därefter affär) en stor lokal på ca 90kvm lämplig för verksamhet samt 2 kontorsrum. Den stora lokalen har flera fönster, slitstark plastmatta och är även handikappanpassad med ramp. På det övre planet finns idag en 5-rumslägenhet med stora fina rum, 2 balkonger samt renoverat badrum. Fastigheten har uppvärmning med bergvärme-18 . Anslutning finns även till fjärrvärme. Här finns det möjligheter! Hyra för lägenheten på ÖPPNA är 9000kr/mån och i den ingår va, värme och sop. Lokalen på NP har hyrts ut för 8000kr/mån.

  • Plus
Fröseke Ekåkra, Fröseke, Uppvidinge kommun

Fröseke Ekåkra

Villa
Fröseke, Uppvidinge kommun
Din Mäklare i Uppvidinge AB
1 200 000 kr
138 + 66 m²
4 rum
1 505 m² tomt

Här ges ett riktigt tillfälle att förvärva denna omsorgsfullt renoverade fastighet! Här bor man i en vacker och levande landsbygd med många unga familjer och där näringslivet nyss satsat med ny industri. Strax utanför Fröseke ligger huset med hagar, ängar och fina stengärdsgårdar som grannar. Här har familjen bott sedan byggstart 1950 och med en helrenovering av barnbarnet 2008- 19. Farmor gjorde trädgårdsstolparna med glasinfattningar. Förmodligen medan mannen var i verkstaden...För här finns 3 st garage. 2 av dem hopbyggda där vardera är på ca 42kvm och det ena utrustat som verkstad med smörjgrop! Spännande möjligheter om man har bilar som hobby. Då finns det grejer här! Huset har 138 välplanerade kvadratmetrar fördelade på 2 plan. 3 sovrum, hall och 1 badrum på ÖP. Det nedre planet har renoverats för att öppna upp umgängesytorna med ett rymligt kök och ett stort, ljust vardagsrum Från köket och runt huset löper ett stort uterum där man har gott om plats för grillen och sittplatser och utsikten mot hagarna är så fin. Här är stora och kostsamma renoveringarna gjorda. Tak, tilläggsisolering, panel, vedpannan med fler ack.tankar, el, vatten, avlopp, dränering, ny planlösning så alla rum är renoverade samt 2 badrum och kök, fiber m m m m m m..... Skönt - då kan man ögna sig åt att få tid att bo, umgås och njuta av omgivningen Vad säger säljaren? - "Det är så vackert här. Ängar och hagar i alla årstidernas färgskiftningar. I huset är det så mycket fönster så det blir luftigt och ljust och blicken försvinner så lätt vidare så det känns så rymligt". Men nu är det dags att någon annan ska få möjligheten att bo så här fint med hög livskvalitet.

  • Plus
Magersryd 3, Magersryd 3, Lenhovda, Uppvidinge kommun
Magersryd 3, Magersryd 3, Lenhovda, Uppvidinge kommun, bild 2
Magersryd 3, Magersryd 3, Lenhovda, Uppvidinge kommun, bild 3

Magersryd 3

Gård/Skog
Magersryd 3, Lenhovda, Uppvidinge kommun
Din Mäklare i Uppvidinge AB
2 900 000 kr
200 + 70 m²
11 rum
2 ha tomt

En småländsk pärla! Vilket tillfälle att förvärva en väl omhändertagen, sagolikt naturskönt belägen gård i Magersryd, ca 30 km från Växjö! Här kan man leva lantliv i stillsam Bullerbymiljö. Odla i mindre skala på de 2,4 ha markerna och ha lite djurhållning. I ekonomibyggnaden finns stora möjligheter om man har en hobby. Idag finns en isolerad snickarverkstad där som finns möjlighet att förvärva. Ev. kan en del möbler ingå i köpet. I den vackra, stora mangården har den gamla charmen med originaldetaljer såsom timmervägg, gamla vackra dörrar, bjälkar, eldstäder mm bevarats och kombinerats med modern bekvämlighet. Snickaren, som bor i huset nu, har sett till att det renoveras med varsam hand. Nu har man senaste åren isolerat golv och satt in bergvärme bla och tillsammans med alla fungerande eldstäder så blir driften mycket låg och inga problem att bo permanent i huset. Husets 200 kvadratmetrar genererar idag många fina ytor för umgänge, familj och gäster. Snedgarderoberna/Klädkamrarna har renoverats till sovrum - så charmiga och mysiga med synliga bjälkar i tidens anda så sovplatser finns det gott om. Nya 3-glas isolerfönster finns och kan köpas till om man vill byta. Här är så sagolikt vackert! Grusvägen ringlar förbi kantad med sommarblommor och naturen är så småländskt typisk när den är som vackrast. Vad säger säljaren? "Det är så bra energi här - både med naturen och alla trevliga grannar. Omgivningen är full med svamp och bär och man har nära till sjöar. Bo så lugnt och fint och ändå ha så nära till både landsort och stad är jättebra. Nu när det är isolerat så är det ju lika mysigt året om - underbara jular. - Man sover bra här." Det säger mycket.

  • Premium
Storgatan 72, Hovmantorp, Lessebo kommun
Storgatan 72, Hovmantorp, Lessebo kommun, bild 2
Storgatan 72, Hovmantorp, Lessebo kommun, bild 3

Storgatan 72

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Din Mäklare i Uppvidinge AB
1 350 000 kr
125 m²
4 rum
871 m² tomt

Vad söker du? Huset vid sjön? Där du kan ligga i soffan, tillbakalutad med brasan tänd bredvid och ha dörren öppen mot altanen. Där rör sig gardinen lite i brisen i den ljumma sommarkvällen och så kunna titta ut och se solen gå ner i sjön. Det finns här! Kunna sitta ute på den nya altanen och äta med sjöutsikt! - Det finns här! Här pratar vi läge med stort L. Huset ligger ca 60 m från sjön Rottnen! Ett möjligheternas hus med ett underbart läge med fantastisk utsikt! 125 kvadrat med 4 rok. 2 renoverade badrum. Stora sällskapsytor som gjorda för umgänge. Både när det gäller utelivet på den stora altanen och vid braskaminen i det stora vardagsrummet. Det här var en gång ett församlingshem - nu renoverat där just umgänget och samvaron varit det viktigaste. Ledorden från ägaren till det här huset är läget, sjön, närheten till tågstationen och rymden i huset. Kommunikationerna är toppen och det tar endast 10 minuter med tåget till Växjö! Huset har de 2 senaste åren varit uthyrt vår och sommar till alla hyresgästers nöje och tacksamhet. Här finns det möjligheter att skapa det ultimata boendet!! Välkomna att njuta!

  • Premium

Visar alla 9