Mäklare Eva Ståhlgren

Eva Ståhlgren

Om mig

Att köpa och sälja sin bostad är kanske livets största och viktigaste affär. Låt mig få hjälpa dig och vara en trygg lots längs med vägen. Att anlita en lokalt förankrad fastighetsmäklare blir en trygghet för dig och en bra förutsättning för en lyckad bostadsaffär! Jag har bott här i hela mitt liv och kan den här kommunen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Flisvägen 23, Marhult, Uppvidinge kommun

Flisvägen 23

Villa
Marhult, Uppvidinge kommun
Din Mäklare i Uppvidinge AB
1 750 000 kr
126 + 50 m²
5 rum
1 860 m² tomt

Vilket härligt läge i vackra Marhult! Bland åkrar och hagar men ändå nära till service ligger detta fina hus. Vilket boende! Renoverat och välhållet - och med allt man kan önska. Eller vad sägs om att ha en stor uteplats med söderläge där man får plats med flera grupper och även kunna ta sig ett dopp i bubbelpoolen? Eller kunna njuta i det tillbyggda stora allrummet med vackra fönsterväggar? Eller att få gotta sig i det stora eleganta badrummet där högtalarna i taket spelar din favoritmusik från den app du har i telefonen? Och köket... - rymligt och lättarbetat där man kan njuta av utsikten över åkern medan man fixar maten. Stort garage med billyft. En tomt som har ängarna som omgivning. Ja, mycket kan sägas om detta fina hus. Praktiskt, modernt, välhållet och med fantastiskt läge. Ett härligt boende med hög livskvalitet!

  • Plus
Skolgatan 6, null, Uppvidinge kommun

Skolgatan 6

Villa
Uppvidinge kommun
Din Mäklare i Uppvidinge AB
1 500 000 kr
159 + 103 m²
7 rum
845 m² tomt

Men snälla nån - här behöver man ju inte göra någonting! Så rejält, så välhållet och så bra renoveringar gjorda i gedigna material. Luftiga, fina och ljusa ytor. och gott om dem! 159 välplanerade kvadratmetrar med 7 rok! 2 renoverade badrum och utöver det en oerhört fräsch och praktisk källare, Och som inte det vore nog - fräscht dubbelgarage i huset! Här bor man centralt på lugn, trevlig gata men ett stenkast från centrum med gott om service. Här är verkligen en villa där de flesta kan uppfylla sina behov på ett smart boende. Energisnålt är det också! Jättebra hus!

  • Plus
  • Energieffektiv
Gamla norrvägen 42C, Gamla Norr, Växjö kommun
  • Tor 2 maj kl 16:30
Gamla norrvägen 42C, Gamla Norr, Växjö kommun, bild 2
Gamla norrvägen 42C, Gamla Norr, Växjö kommun, bild 3

Gamla norrvägen 42C

Lägenhet
Gamla Norr, Växjö kommun
Din Mäklare i Uppvidinge AB
2 150 000 kr
86 m²
3 rum
vån 2/2
4 200 kr/mån
25 000 kr/m²

Men hur ofta händer det? Att det bjuds ut en rymlig 3-rumslägenhet med bara exklusiva material?? Med köksluckor i ek, vitvaror i rostfritt, ekparketter, smakfulla kakel/klinkerval, egen tvättstuga i lgt, härlig balkong i söderläge mm mm. Som dessutom ligger bra! 86 välplanerade kvadratmetrar på 3 rok, En Brf med bara 4 br där alla är med i styrelsen och sköter om huset som sitt eget! Intresserad? Då ska du titta hit!

  • Premium
  • Balkong
Storgatan 72, Hovmantorp, Lessebo kommun
Storgatan 72, Hovmantorp, Lessebo kommun, bild 2
Storgatan 72, Hovmantorp, Lessebo kommun, bild 3

Storgatan 72

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Din Mäklare i Uppvidinge AB
1 350 000 kr
125 m²
4 rum
871 m² tomt

Vad söker du? Huset vid sjön? Där du kan ligga i soffan, tillbakalutad med brasan tänd bredvid och ha dörren öppen mot altanen. Där rör sig gardinen lite i brisen i den ljumma sommarkvällen och så kunna titta ut och se solen gå ner i sjön. Det finns här! Kunna sitta ute på den nya altanen och äta med sjöutsikt! - Det finns här! Här pratar vi läge med stort L. Huset ligger ca 60 m från sjön Rottnen! Och i sjön finns en badflotte med motor som ingår i köpet till köparens glädje! Ett möjligheternas hus med ett underbart läge med fantastisk utsikt. 125 kvadrat med 4 rok. 2 renoverade badrum. Stora sällskapsytor som gjorda för umgänge. Både när det gäller utelivet på den stora altanen och vid braskaminen i det stora vardagsrummet. Det här var en gång ett församlingshem - nu renoverat där just umgänget och samvaron varit det viktigaste. Ledorden från ägaren till det här huset är läget, sjön, närheten till tågstationen och rymden i huset. Kommunikationerna är toppen och det tar endast 10 minuter med tåget till Växjö! Huset har de 2 senaste åren varit uthyrt vår och sommar till alla hyresgästers nöje och tacksamhet. Här finns det möjligheter att skapa det ultimata boendet!! Välkomna att njuta!

  • Premium
Stationsgatan 6, Fröseke, Uppvidinge kommun

Stationsgatan 6

Villa
Fröseke, Uppvidinge kommun
Din Mäklare i Uppvidinge AB
525 000 kr
98 + 98 m²
4 rum
810 m² tomt

Vill du bo lugnt och vackert i ett av de där praktiska och välplanerade husen man byggde på 60-talet? Då ska du titta hit! Välkommen till en 1-plansvilla i tegel m källare på hörntomt i vackra Fröseke! 98 välplanerade kvadratmetrar fördelade på 4 rok plus källare. Välskött hus som ligger bra och med en fin lekplats i närheten. Här har familjen bott i hela sitt liv. Trivts bra och sett sina barn växa upp och flyga ut. Åren går och nu är det dags att några andra ska få tillgång till detta trevliga hus. Köket är lättarbetat med bra förvaring samt trevlig matplats vid de båda fönstren. Vardagsrummet är ljust och rymligt och har utgång till uterummet. 3 bra sovrum. Rymlig hall. Badrummet behöver renoveras. Fräsch gillestuga i källaren med öppen spis. Här hittar vi även flera bra förrådsrum och ett rymligt garage.

  • Plus
Parkgatan 2, Norrhult, Uppvidinge kommun

Parkgatan 2

Villa
Norrhult, Uppvidinge kommun
Din Mäklare i Uppvidinge AB
3 200 000 kr
175 m²
6 rum
971 m² tomt

Vilken möjlighet! Här kan du förverkliga din dröm om en egen verksamhet och samtidigt få ett boende i högsta kvalitet! Nästan nybyggd bostad som rymmer café/restaurangverksamhet (all utrustning ingår i köpet) och på det övre planet finns en fantastisk lägenhet för eget boende eller för uthyrning på ca 175 kvm. Det finns stora möjligheter för efterfrågad verksamhet som kan utvecklas både lokalt och i närområdet. Huset är byggt i högsta kvalitet av snickarfamiljen själva. Det fanns en gång ett bageri i vackra Norrhult. Snickarfamiljen blev intresserade, hade planer och förverkligade dem. 2013 övertog man huset, rev det och byggde nytt under 3 år. Snickarpappa byggde hus till dotter som startade bageri. Man byggde för bageri på NP (All bageri/köksutrustning ingår i försäljningen) och en stor lägenhet på övre plan. Nu är det dags att någon annan tar över verksamheten som bageri/restaurang eller bygger om NP till fler lägenheter. Möjligheterna finns! Kvalitet genomsyrar hela fastigheten. Alla snickerier ( lister, foder, köksskåp, badrumsskåp, frästa stolpar, handgjorda tak, trappa mm mm är tillverkade av pappa snickaren Leffe Hedberg. Golven är genomgående äkta ekparketter, golvvärme överallt utom i en entré. Man har installerat ett system för säkert vatten i huset vilket innebär att man minskar risken för vattenskador, legionellaspridning, brännskador och förgiftning. Dvs en ökad säkerhet och trygghet för kunden. Brandfönster på gavel mot garage. Fiber finns indraget i varje sovrum. Mycket rejäl ventilation i huset. Uppvärmning sker med bergvärme. Högsäkrad fastighet. Köket på NP är ett fullutrustat bageri / restaurangkök med all utrustning och installationer efter nyaste bestämmelserna. Allt utrustning ingår i priset. Den stora ytan som idag är lokal för gäster går lätt att ändra om efter önskemål. Eftersom det är byggt för verksamhet så är det på NP en högre takhöjd vilket ger extra rymd. På övre plan finns boendet. - Vilken lägenhet! 170 kvm!! Lägenheten på övre plan erbjuder ett stort vardagsrum med öppet till kök och utgång till balkong. Därtill finns 4 ljusa och rymliga sovrum med 1 badrum och en stor toalett. Det nybyggda garaget innehåller garage, förråd och bergvärmeinstallationen. Det här huset måste ses! Det är en njutning att se allt hantverk och all kvalitet som präglar hela huset! Och vilka möjligheter man får med dessa enastående fina ytor! Ytor som är byggda för att man ganska enkelt ska kunna anpassa huset till exakt vad man själv önskar. Men vilka material att jobba med! Det här är ett tillfälle! Välkomna att kontakta mig för information och visning av detta fina hus!

  • Plus
Storgatan 1, Åseda, Uppvidinge kommun, Uppvidinge kommun

Storgatan 1

Övrigt
Åseda, Uppvidinge kommun, Uppvidinge kommun
Din Mäklare i Uppvidinge AB
3 500 000 kr
1 584 m² tomt

Mycket välskött kommersiell fastighet med centralt läge i Åseda. Väldigt flexibel fastighet med butiker, kontor och lägenhet som näste ägare har stora möjligheter att sätta sin egen prägel på! På båda plan finns potential att omfördela ytorna till önskad verksamhet. Idag är hela fastigheten uthyrd med mycket gott driftsnetto. På det nedre planet finns idag 2 lokaler/butiker, flera kontor, förråd, kök och stort garage. Stöldport i aluminium i ena lokalen, galler för fönstren, markiser.1 lägenhet med 4 sovrum, stort vardagsrum, kök tvättstuga, wc. Utgång till uteplats och garage. På det övre planet finns idag stort vardagsrum, kök samt 4 sovrum, flera wc. Används idag som lägenhet, uthyrd, men skulle fungera utmärkt som 4 kontorsrum samt sammanträdesrum och kök. Utgång till balkong. Då fastigheten byggdes för mediaföretag 1981 - ombyggt 97 så finns det mycket uttag i alla rum som då användes som kontor. Fiber. Slitstarka material i hög kvalitet har använts vid byggnationen med tanke på hård belastning. Bra biutrymme med rymligt förråd innehållande 2 garageplatser och extrautrymme. Fastigheten har stor asfalterad gårdsplan med bra parkeringsutrymmen runt om hela huset. Eluttag för elbil. Uppvärmning med vattenburen el, frånluftsvärmepump. Hyresintäkter på ca 467 244 kr/år. Driftkostnad på ca 130 000 varav elkostnad 90 000kr/år. Hyresgästerna debiteras i efterhand baserat på %yta. Fastigheten är idag fullt uthyrd. Driftnetto på ca 335 000 kr/år. Ägarens uppgifter. Area 565 kvm. LOKALER/KONTOR Typ/ Yta/ Intäkt per år inkl moms/ Intäkt per kvm/ Status ( alla uthyrda) 1. Lokal/Butik 132 m2/ 125 244kr / 948 kr/kvm/ 2. Lokal/Butik 133 m2/ 120 000kr/ 902 kr/kvm/ 3. Lokal/lägenhet 135 m2/ 132 000kr/ 977 kr/kvm 4. Lokal/lägenhet/kontor 165 m2 / 90 000kr /545 kr/kvm / uthyrd måndag-torsdag Summa: 467 244 kr NEDRE PLAN BUTIK innehållande Blomstermakarna med stor exponeringsyta. Lager/arbetsrum med 2 kök, personalutrymme, kylrum, kontor, wc, pannrum. BUTIK innehållande exponeringsyta, slitstark matta, vävtapet, 3 kontor samt 1 stort kontor med 2 arbetsplatser och litet kök med kylskåp och skåp i ek, gallerförsedda fönster, förråd, wc med tvättställ och toalett. Stort fräscht och ljust garage. ÖVRE PLAN Egen rymlig ingång, porttelefon, vävtapet och plastmatta. Trätrappa leder upp till det övre planet och en hall. vävtapet, plastmatta, vindsuppgång. KONTOR/SOVRUM 4 ljusa och rymliga kontor/sovrum med fönster och garderober, vävtapet och plastmatta. VARDAGSRUM/SAMMANTRÄDESRUM Ljust rum som kan användas till flera ändamål. 3 fönster, vävtapet och plastmatta. KÖK Ljust och rymligt kök med separat arbetsplats. Vit köksinredning, spis, rostfri fläkt, kyl, frys. Utgång till balkong. WC/BAD 2 st wcrum med tvättställ och toalett. Den ena med dusch och tvättmaskin. Våtrumsmatta/tapet. GARDEOBER Flera garderober och förråd. LÄGENHET NEDRE PLAN Denna lägenhet har också använts tidigare som kontor. SOVRUM 3 mindre och 1 stort med litet kök. VARDAGSRUM/SAMMANTRÄDESRUM Mycket stort rum i vinkel som kan anpassas till önskat ändamål. WC 2 st med tvättställ, handdusch och toalett. TVÄTTSTUGA Tvättmaskin och torktumlare, dusch med våtrumsmatta/tapet KÖK Kök med arbetsplats i vinkel. Vit skåpsinredning. spis, fläkt, diskmaskin, Samsung kyl och frys. Proppskåp för huset. Driftkostnaden baseras på en elförbrukning på ca 60000 kwh/år. Hyresgästerna debiteras i efterhand efter %yta. Kostnaderna

  • Plus

Visar alla 7