Ebad & Partners Fastighetsmäkleri

Ebad & Partners Fastighetsmäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skalldalsbacken 1, Hovås, Göteborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Skalldalsbacken 1, Hovås, Göteborgs kommun, bild 2
Skalldalsbacken 1, Hovås, Göteborgs kommun, bild 3

Skalldalsbacken 1

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
Ebad & Partners Fastighetsmäkleri
1 950 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/7
2 624 kr/mån
55 714 kr/m²

Nu har vi möjligheten att presentera denna smakfulla etta om 35 kvm i nyproducerade Hovås höjd. Här finner ni en högkvalitativ bostad med en rymlig balkong om ca 11 kvm som badar i kvällssol. Bostaden erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum/sovplats. Rymlig klädkammare, garderober i hallen och ett externt källarförråd. Helkaklat badrum med dusch samt tork/tvättmaskin. Här kan man även med enkla medel bygga till en sovalkov och skilja av sovdelen från lägenhetens allrum om så önskas. Ett hem att trivas i där den stilrena inredningen och moderna arkitekturen andas kvalitet och omsorg om detaljerna. En perfekt bostad som ger både stadens puls och naturens lugn inom räckhåll. När du bor i Brf Hovås Altituden, får du ta del av alla förmåner som Hovås Höjd har att erbjuda. Med vackra vinterträdgårdar, utsiktsplats, en mysig innergård med pergola och Navet som är bostadsområdets knutpunkt, har du tillgång till en mängd föreningsfaciliteter. Dessa inkluderar ett cykelservicerum, möjlighet att låna lådcyklar, gästrum för övernattning, festlokal, en bilpool med elbilar och en praktisk digital skärm med realtidsinformation om kollektivtrafiken från närliggande busshållplatser. Hovås golfbana ligger bara en kort promenad bort, och i det växande området Nya Hovås hittar du charmiga restauranger, butiker och caféer. Direkta förbindelser med expressbuss tar er in till Göteborgs citykärna.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Mattias Väg 3E, Lindome |Kyrkängen, Mölndals kommun
Mattias Väg 3E, Lindome |Kyrkängen, Mölndals kommun, bild 2
Mattias Väg 3E, Lindome |Kyrkängen, Mölndals kommun, bild 3

Mattias Väg 3E

Lägenhet
Lindome |Kyrkängen, Mölndals kommun
Ebad & Partners Fastighetsmäkleri
2 890 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/2
4 045 kr/mån
43 788 kr/m²

Genomgångstrea med radhuskänsla och en stor söderbalkong med många soltimmar. Här kan man njuta av de värmande strålarna och den fina utsikten över hustaken och trädtopparna. Invändigt hittar ni en välplanerad och luftig atmosfär med gott om ljusinsläpp. Bostaden erbjuder ett trivsamt vardagsrum, två sovrum, ett välutrustat kök samt ett stilrent helkaklat badrum. Du parkerar enkelt bilen vid någon av föreningens parkeringsplatser samtidigt som du på knappa minuten når kommunala transporter. Bo i ett barnvänligt och lummigt område med gångavstånd till skolor, centrum och kommunikationer. Stabil förening med mycket god ekonomi. Låga avgifter. Till bostaden hör även ett rymligt externt förråd. I Lindome finns möjlighet till promenader till badsjöar, jogging i närbelägen skog och tillgång till svamp- och bärplockning. Dessutom finns det bekvämt gångavstånd till restauranger, caféer, egengjord gelato och andra butiker på Spinneriet. Och med kollektivtrafik tar det bara en halvtimme att nå centralen i Göteborg. Varmt välkommen trivas!

  • Premium
  • Balkong
Bratteråsgatan 40, vån 16, Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Mån 22 apr kl 17:00
Bratteråsgatan 40, vån 16, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Bratteråsgatan 40, vån 16, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Bratteråsgatan 40, vån 16

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Ebad & Partners Fastighetsmäkleri
3 195 000 kr
54 m²
2 rum
vån 16/25
3 940 kr/mån
59 167 kr/m²

I Eriksbergs nya landmärke Kronjuvelen finner ni denna nyproducerade tvåa med genomgående hög standard och stilrena val. Ett drömboende som väcker uppmärksamhet från långt håll tack vare sin unika arkitektur. För att njuta av 360-graders utsikt över älven, inloppet och staden tar du hissen upp till föreningens takterrass och relaxavdelning på översta våningen. Denna bostad på våning 16 präglas av stilrena färg-, och materialval som följer den moderna trenden med fönstersättning åt väst. Kök (Ballingslöv) och vardagsrum samsas i en öppen planlösning och blir den naturliga samlingspunkten där möbleringsalternativen är många. Sovrummet är rymligt med en intilliggande klädkammare och det helkaklade badrummet har egen tvätt avdelning. Huset får snedställda former som för tankarna till en slipad diamant som rimmar väl med dess namn. Här skapas 176 moderna bostäder i en unik byggnad på 27 våningar med källare och garage. Dessutom tas den fantastiska utsikten tillvara genom en gemensam takterrass och relaxavdelning högst upp. Grönskande innergård med grillplats och pergola. I huset finns också en gemensam möblerad foajén på entréplan Här växer en ny stadsdel upp där du får ett boende mitt i hjärtat av Eriksberg med bekvämt avstånd till både köpcenter, kajpromenad och kommunikationer. I närheten finns den folklivade Eriksbergskajen och vattnet med stort utbud av restauranger och caféer. På promenadavstånd hittar du även hållplatserna Eriksbergstorget samt Eriksbergs Färjeläge som tar dig till Stenpiren på ca 10 minuter. Läs mer på www.jm.se/kronjuvelen.

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Mölnesjögatan 93, Rannebergen, Göteborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Mölnesjögatan 93, Rannebergen, Göteborgs kommun, bild 2
Mölnesjögatan 93, Rannebergen, Göteborgs kommun, bild 3

Mölnesjögatan 93

Radhus
Rannebergen, Göteborgs kommun
Ebad & Partners Fastighetsmäkleri
2 795 000 kr
114 + 57 m²
5 rum
197 m² tomt

Charmigt radhus med insynsskyddat läge i ett lugnt och lummigt område, beläget i det barnvänliga och gröna Rannebergen. Huset bjuder på balkong och uteplats med en rogivande utsikt mot sjön nedanför samt en träbelagd altan på framsidan med morgonsol. Huset är i bra skick med omfattande renoveringar under 2023. På baksidan finns en trevlig trädgård med gräsmatta, fruktträd, bärbuskar och plats för odling. Planlösningen är spännande med kök i anslutning till entrén. På entréplan finns de första två sovrummen, lika stora i storlek. Från det ena sovrummet når du balkongen med en härlig utsikt. Entréplanet har också två badrum, varav ett helt nyrenoverat med klinker och kakel. Trapporna ner leder till ett rymligt vardagsrum med utgång till ett stort trädäck med utsikt över trädgården och naturen. Här finns även två ytterligare rymliga sovrum, varav ett med en stor walk-in closet. Vinden nås via en lucka i taket, och är möjlig och inreda för den som önskar. Tvättstugan finner ni på entréplan med tvättmaskin, torktumlare, samt fjärrvärmecentralen. Garage i länga med fjärrstyrd garageport. Här bor du på en barnvänlig och trivsam gård med lekplatser och andra mysiga samlingsplatser. I Rannebergen kan du njuta av lugnet som präglas av det omgivande naturreservatet Vättlefjäll, en skog med vackra badsjöar, härliga vandringsleder och rika blåbärsbestånd. Detta boende är perfekt för dig som letar efter generösa utrymmen och vill bo på en fridfull och säker plats i ett område som välkomnar barnfamiljer. En busshållplats ligger bara ett stenkast bort! Angered centrum erbjuder ett stort utbud av butiker och ytterligare kommunikationsmöjligheter med spårvagnen till centrum.

  • Premium
Lodjursstråket 1 (Karlatornet Skylevel vån 63), Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1 (Karlatornet Skylevel vån 63)

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Ebad & Partners Fastighetsmäkleri
8 900 000 kr
87,5 m²
3 rum
vån 63/73
6 025 kr/mån
101 714 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva en exklusiv trerummare på våning 63, Skylevel i det prestigefyllda Karlatornet. Ett drömboende högt över stadens skyline, där livsstilen är utöver det vanliga. När du stiger ut på balkongen på våning 63 möts du av en överväldigande panoramavy som förtrollar dina sinnen. Här kan du avnjuta soluppgångar som färgar himlen i nyanser du aldrig förr skådat. Boendet här tar dig ytterligare en nivå upp när det gäller storlek, kvalitet, material och service. Takhöjden sträcker sig till 2,70 meter och materialen går i en behaglig dämpad ton med mörklaserade ekgolv. Det stilfulla köket kommer från italienska Binova, har en bänkskiva i Terrazzo och vitvaror från Gaggenau. Den öppna planlösningen skapar generösa sociala ytor om totalt ca 35 kvadratmeter. Här kan du bjuda in vänner och familj för oförglömliga middagar och sammankomster. De stora fönstren från golv till tak släpper in rikligt med naturligt ljus och förstärker den fantastiska utsikten. Master bedroom med walk-in closet och ensuite badrum är som taget ur ett lyxhotell. Det andra sovrummet är perfekt för gäster, barn eller som ett hemmakontor. Det separata badrummet med tvättdel gör morgonrutinen enkel och smidig. Att bo uppe på Skylevel är något alldeles extra och unikt! Här har du fri tillgång till pool, spa, Sky levels och Penthouse privata gym och yogarum med fantastisk utsikt, endast tillgänglig för de boende i denna del av huset. Du har även tillgång till ett unikt serviceutbud från Clarion Hotel Karlatornet. Beställ upp middagen, skicka ner tvätten eller få städat inför helgens middag. Eller så tar du hissen direkt till minglet i skybaren eller gemensamm takterrassen. Låt hissen stanna till i byggnadens fantastiska lobby med drag av femstjärnigt hotell. Detta är byggnadens hjärta där de boende möts och kan hämta allt från post till kvällens matkasse i kylrummet. Lobbyn är bemannad med concierger som vet allt om livet i Karlatornet; från gymtider till personlig service. Som boende får du, bland mycket annat, bekväm tillgång till spa, gym, pool, hundspa, coworking space, room service samt en storslagen terrass. Till denna bostaden hör ett förråd om ca 3 kvm. För denna lägenhet garanteras en parkeringsplats i parkeringsgarage under Karlastaden, kostnad tillkommer. INFO OM KÖP Då bostaden är under byggnation kommer det inte vara möjligt att gå på visning. Informationsträff kan ske på vårt kontor. Kontakta mig vid intresse samt om du önskar mer info. Tillträde preliminärt 10 juni 2024. För mer detaljerad information gällande material och inredning se "Material & inredning" under dokument.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Klåvavägen 24, Hovås, Göteborgs kommun

Klåvavägen 24

Villa
Hovås, Göteborgs kommun
Ebad & Partners Fastighetsmäkleri
9 980 000 kr
280 m²
10 rum
897 m² tomt

NU SÄNKT PRIS! Unik, ståtlig och representativ arkitektritad villa högt och fritt belägen i härliga Hovås. En medelhavsinspirerad dröm med spatiösa ytor ger dig möjlighet att bo på hela 280 kvm fördelat på två plan. Här erbjuds möjligheter att bo i rymlig 4:a på övre plan, och hyra ut en lika stor lägenhet på entréplan eller hyr ut hela villan om du hellre önskar ett mindre hyreshus att sköta om. Hyresgäst finns redan. På så vis får man ett centralt boende till rimlig månadskostnad! Huset präglas av en väldisponerad planlösning med generösa ytor, stilrena och lättskötta materialval samt stora fönsterpartier med rikligt ljusinsläpp. Huset erbjuder två bostäder med ett modernt och välutrustat kök i öppen anslutning till matplats och vardagsrum med gott om plats för umgänge och härlig vy i tre olika väderstreck. Vidare finner ni tre sovrum varav ett Master Bedroom med walk-in closet, ett helkaklat badrum samt en klädkammare för vartdera bostad. Tvättstugan är praktiskt placerad på entréplan med groventré. Tomten är lummig och uppvuxen grönska runt hela huset ger dig en privat och ombonad känsla. Omgivningen är lugn och området barnvänligt. Uppvärmning från bergvärme vilket bidrar till låga driftskostnader.. Fastigheten är inte enbart intressant för eget boende utan också som investering för uthyrning. Tilltalande investeringsobjekt där potentiella hyresintäkter beräknas uppgå till ca 35 000 – 45 000 kr per månad. Det finns flera olika uthyrningsalternativ.. Här bor ni i ett mycket attraktivt och barnvänligt område en kort promenad från härliga strandpromenader, salta havsbad, naturreservaten Sandsjöbacka och Amundön samt Hovås småbåtshamn. Ni bor också nära en av Sveriges äldsta och vackraste golfbanor och vid Nya Hovås erbjuds ett bra utbud av affärer, restauranger, träningsmöjligheter, vårdcentral och apotek. Inom kort gångavstånd finns busshållplatsen där expressbussarna går in till centrala Göteborg.. Detta hus bör absolut ses och upplevas!

Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Ebad & Partners Fastighetsmäkleri
3 280 000 kr
48 m²
2 rum
vån 9/73
3 757 kr/mån
68 333 kr/m²

Här är din unika chans att vara bland de allra första att kalla Nordens högsta byggnad, Karlatornet, för ditt hem. Ta steget och förvärva denna exklusiva tvårumslägenhet på våning 9, en plats som andas prestige och raffinerad stil. Med exklusiv inredning unikt framtagen för just Karlatornet bor du här med högsta nyproduktionsstandard i form av ett stilsäkert HTH-kök med integrerade vitvaror och genomgående vitlaserad ekparkett. En stor walk-in-closet tillhör lägenheten och ett helkaklat badrum med spakänsla vilket höjer lyxkänslan ytterligare! Ett boende utöver det vanliga som du inte vill missa! För mer detaljerad information gällande material och inredning se "Material & inredning" under dokument. Här kommer du leva i en ny och spännande stadsdel med allt från restauranger och caféer till bio och spa i samma byggnad! Utöver ett hem följer här även med lyxigheter som en reception varifrån man kan beställa roomservice eller boka städning. I huset kommer även finnas gym och kylrum i entréplan för matleverans, en takterrass med trädgård och ytor för umgänge och avkoppling, bokningsbart kök i anslutning till takterrassen och skötselrum för hunden. Ni finner även Karlatornets skybar på våning 69 där du kommer ha en hänförande utsikt över hela Göteborg. Fastigheten kommer vara ansluten till fiber för TV och bredbandleverans och i månadsavgiften ingår även medlemskap i bilpool. Karlatornet är utrustat med fem stycken höghastighetshissar som når en hastighet på 30 km i timmen vilket gör att du kan ta dig snabbt mellan våningarna! Detta är en chans att uppleva en unik livsstil som kombinerar bekvämligheten med höghöjdsliv och de otroliga fördelarna med att bo i nordens högsta byggnad. Tillträde 28:e september 2023. Läs gärna mer om projektet på www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet . Under "dokument och länkar" finns Sernekes planritning där man ser placering i huset. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Alsjöliden 3B, Lerum-Gråbo, Lerums kommun

Alsjöliden 3B

Tomt
Lerum-Gråbo, Lerums kommun
Ebad & Partners Fastighetsmäkleri
1 690 000 kr
1 196 m² tomt

Förvandla din drömtomt till en oas med 2 fantastiska sjöutsikter! Med färdigt bygglov och ett effektivt nedgrävt reningsverk i drift, har du redan alla förutsättningar för att skapa ditt drömhem.Denna unika tomt har inte bara en, utan två imponerande sjöutsikter som kommer att ta ditt andetag ifrån dig varje dag. Oavsett om du vill njuta av en spektakulär solnedgång över den ena sjön eller vakna upp till en fridfull morgon vid den andra, kommer du alltid att ha naturens skönhet inom synhåll. Det bästa av allt är att du inte behöver vänta på att börja bygga ditt drömprojekt. Bygglovet är redan klart, vilket innebär att du kan påbörja konstruktionen av ditt drömhem omedelbart. Du kan utforma och skapa din egna vision och anpassa varje detalj för att passa din livsstil och önskemål. En annan imponerande egenskap hos denna tomt är det nedgrävda reningsverket som är i full drift. Det här betyder att du kan njuta av en miljövänlig och hållbar livsstil utan att kompromissa med bekvämligheten. Ditt avloppsvatten kommer att behandlas på plats och återanvändas på ett säkert sätt, vilket minskar din miljöpåverkan och ger dig en ren och hälsosam miljö att leva i. Missa inte chansen att förvärva denna extraordinära tomt som erbjuder sjöutsikter i dubbel upplaga, ett färdigt bygglov och ett driftsäkert reningsverk. Skapa ditt drömhem och leva livet vid vattnet med stil och komfort. Med gångavstånd på bara ca. 550 meter till Länsväg 190, den välkända Göteborg-Nossebro-vägen, erbjuder det enkel tillgång till huvudvägen och ger dig smidig och bekväm resa till både Göteborg och Nossebro. Det innebär att du kan njuta av fördelarna med både det lantliga lugnet och den större stadsnärheten, vilket ger dig bägge världar på ett perfekt sätt. För dem som föredrar kollektivtrafik, ligger busshållplatsen Mjörn bara ca. 650 meter bort. Detta betyder att du kan lämna bilen hemma och istället använda det bekväma bussnätverket för att utforska området eller resa till närliggande städer. Att ha denna närhet till busshållplatsen ger dig flexibilitet och enkelhet när det kommer till dina dagliga resor. Under dokument och länkar finns mer information om fastigheten såsom bygglovsritningar. En stor fördel med att bygga ett nytt hus är att det inte är någon fastighetsavgift i 15 år samt att man får utforma huset enligt egna önskemål så klart! Trivselhus har tagit fram förslag och kalkyler och finns att ta del av. Hos Trivselhus hittar du flertalet husmodeller och tillval, för att du ska kunna forma ditt nya hem. Kontakta Tommy Gillberg på Trivselhus för att få guidning till just ditt drömhus, telefon: 070-449 99 15 och mail: [email protected]. Ebad & Partners uppdrag avser endast förmedling av den obebyggda tomten, Trivselhus svarar på alla frågor rörande deras hus och de offert som de lämnat. Läs mer om Trivselhus på deras hemsida: https://www.trivselhus.se/ Varmt välkommen att höra av dig till mäklaren eller att åka ut och titta på tomten på egen hand!

Lilla Regementsvägen 17, Kviberg, Göteborgs kommun

Lilla Regementsvägen 17

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Ebad & Partners Fastighetsmäkleri
2 450 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2
5 255 kr/mån
48 039 kr/m²

I det eftertraktade grannskapet Logementet i Kviberg finner du denna nyproducerade tvåa med hög standard. Med den öppna planlösningen bjuder bostaden in till en social yta för vänner och familj att umgås. Svanenmärkt hem med vacker trestavsparkett i ek, grått klinkergolv i hallen och väggar klädda i vitt har lägenheten ytskikt av toppklass. Här kan du njuta av alla fördelar med nyproduktion, med smart förvaring och effektivt utnyttjande av utrymmen. Här kan du även njuta av en mysig balkong. I badrummet finner du helkaklade väggar och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Köket är modernt med påkostade tillval, utrustat med energisnåla vitvaror, diskmaskin, glaskeramikhäll och snålspolande blandare. I detta grönskande grannskap kan du njuta av en grillplats, en mysig pergola och en boulebana. Varje hus är utrustat med cykelplatser, miljörum och garage, och för att göra det ännu enklare finns det även en cykelpool. Om du vill uppleva mer har Kviberg mycket att erbjuda, från skogar och naturområden till sportaktiviteter och ett blomstrande kulturliv. Här kan du bo bekvämt med närhet till allt du behöver – mataffärer, mysiga kvarterskrogar, apotek, systembolag och caféer. Och om du vill ta dig in till centrala Göteborg är det bara en kort cykeltur bort. För mer info besök: https://www.bonava.se/bostad/goteborg/kviberg/logementet

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Flaketjärnsvägen 3B, Lerum-Gråbo, Lerums kommun

Flaketjärnsvägen 3B

Tomt
Lerum-Gråbo, Lerums kommun
Ebad & Partners Fastighetsmäkleri
1 560 000 kr
1 207 m² tomt

Nu finns chansen att skapa sitt drömboende och förvärva denna tomt som ligger belägen i ett naturnära läge, kort promenadavstånd till Alsjön och Mjörn. Här finner ni en lättskött, plan och stor tomt om 1200 kvm som ligger utanför detaljplanerat område, så här finns stora möjligheter att kunna uppföra just ditt framtida drömhem! Ett underbart rofyllt läge med vandringsled i närheten. I tomtpriset ingår anslutningsavgift för el, fiber och avlopp genom anslutning till gemensamhetsanläggning intill fastigheten. Här kan man bo i lugn och ro med promenadavstånd till Hjällsnäsviken och bada i den vackra sjön Mjörn. Tomten är belägen intill skogen med goda marker för svamp och bär. I närheten, ca 3,5 från tomten ligger Gråbo centrum med förskolor, skolor, affärer och annan service. För den golfintresserade ligger Stora Lundby golfklubb på ca 5 km avstånd från tomten. Kommunikationerna mot både Göteborg och Alingsås är mycket goda. Buss från den intilliggande Östadsvägen tar dig till Göteborgs centrum på en knapp timme. Under dokument och länkar finns mer information om fastigheten såsom förättningskarta. En stor fördel med att bygga ett nytt hus är att det inte är någon fastighetsavgift i 15 år samt att man får utforma huset enligt egna önskemål så klart! Trivselhus har tagit fram förslag och kalkyler och finns att ta del av. Hos Trivselhus hittar du flertalet husmodeller och tillval, för att du ska kunna forma ditt nya hem. Kontakta Tommy Gillberg på Trivselhus för att få guidning till just ditt drömhus, telefon: 070-449 99 15 och mail: [email protected]. Ebad & Partners uppdrag avser endast förmedling av den obebyggda tomten, Trivselhus svarar på alla frågor rörande deras hus och de offert som de lämnat. Läs mer om Trivselhus på deras hemsida: https://www.trivselhus.se/ Varmt välkommen att höra av dig till mäklaren eller att åka ut och titta på tomten på egen hand!

Visar alla 10