Ek & Co Fastighetsförmedling AB

Ek & Co Fastighetsförmedling AB

Mäklare

Rindögatan 4, 2tr, Gärdet, Stockholms kommun
  • Sön 5 feb kl 14:45

Rindögatan 4, 2tr

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Ek & Co Fastighetsförmedling AB

2 500 000 kr

23 m²

1 rum

1 773 kr/mån

108 696 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet med möblerbar balkong och kokvrå.. Trivsamt allrum med plats för säng, soffgrupp och matplats. Generöst ljusinsläpp och parkettgolv. Badrum med vitt kakel på väggarna och ljust klinker på golvet. Inrett med handfat med spegelskåp, wc, handdukstork och dusch. Stambytt 2007. Praktisk hall med två garderober. Snabbt tillträde är möjligt om så önskas. Föreningen har en gemensam innergård samt en stor takterrass. Lugnt läge på Gärdet med närhet till härliga strövområden till Lill-Jansskogen, Tessinparken och Djurgården. Endast några minuters promenadavstånd till butiker, kaféer och trevliga restauranger. Stabil förening i stambytt fastighet. Mycket goda kommunikationer med t-bane station Gärdet samt flertalet bussar runt hörnet.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Tulegatan 16, 3tr, Vasastan, Stockholms kommun
  • Sön 5 feb kl 13:15

Tulegatan 16, 3tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Ek & Co Fastighetsförmedling AB

10 500 000 kr

89 m²

2.5 rum

1 670 kr/mån

117 978 kr/m²

Representativ parad lägenhet med stor balkong, fransk balkong med stora fönsterpartier och fungerande öppen spis. Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter med vacker stengolv. Tidigare en 3:a som kan göras om till en 4:a. Från hallen kommer man till det stora vardagsrummet med stort ljusinsläpp från den franska balkongen. Flera möbleringsmöjligheter med plats för stor soffgrupp, soffbord och media möbler. Öppen planlösning mellan vardagsrummet och matplatsen som rymmer plats för ca 4 personer. Vitt kök i lantlig stil med god förvaring med både över och underskåp. Bänkskiva i grön marmor. Fullutrustat kök med matplats för ca 6-8 personer. Utgång till den stora balkongen i sydöstläge som rymmer både matbord och loungedel och som vetter mot den fina innergården. Stort sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och arbetshörna. Walk-in closet med platsbyggd inredning. Helkaklat stort badrum dusch med vikdörrar i glas, dubbelhandfat och tvättpelare. Vackra detaljer så som stuckatur, pelare, takrosetter, bröstpaneler, parkettgolv och takhöjd på ca 3m. Välskött och äkta bostadsrättsförening med goda lokalintäkter från kommersiella lokaler. Biograf och hobbyrum finns i fastigheten. Vacker och välskött fastighet med god ekonomi med elegant entré med byggår 1930. Utanför porten nås ett stort utbud av populära restauranger, caféer, butiker, matbutiker och bagerier samt goda kommunikationsmöjligheter. Utmärkta kommunikationer via tunnelbana, flertalet busslinjer samt nya pendeltågsstationen vid Odenplan.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Igeldammsgatan 5, 5tr, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Igeldammsgatan 5, 5tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Ek & Co Fastighetsförmedling AB

5 250 000 kr

35 m²

1 rum

1 110 kr/mån

150 000 kr/m²

ÄGARLÄGENHET – Nyproducerad lägenhet med fri förfoganderätt, går att belåna och hyra ut utan tillstånd. Juridisk person kan förvärva! Bra planerad och stor balkong på ca 6 kvm i sydöst läge med fritt läge. Bostaden ägs genom lagfart, skuldfri samfällighet och alltså inga gemensamma lån. Snabbt tillträde är möjligt om så önskas. Mitt på Kungsholmen, i korsningen Fleminggatan/Igeldammsgatan ligger denna nyproducerad lägenhet. Välkomnande hall med bra plats för ytterkläder. Fullutrustat kök som är öppet mot det stora och ljusa rummet med plats för både matplats, soffa och sänghörna. Generösa fönsterpartier längs med hela ytterväggen och dubbla skjutdörrar ut till balkongen på ca 6 kvm som ligger i sydöst läge och fri utsikt. Helkaklat badrum med duschhörna med klarglas och kombi tvättmaskin. Här bor du i lugna och trevliga kvarter på attraktiv adress med närhet till kommunikationer och all annan tänkbar service runt hörnet. Från lägenheten är det bara en kort promenad till populära Västermalmsgallerian som har ett bra utbud av både service, mat och shopping. Goda kommunikationer med både T-bana och bussar vid Fridhemsplan.

  • Plus
Jungfrugatan 64, Nedre Gärdet / Östermalm, Stockholms kommun

Jungfrugatan 64

Lägenhet
Nedre Gärdet / Östermalm, Stockholms kommun
Ek & Co Fastighetsförmedling AB

3 200 000 kr

28 m²

1 rum

757 kr/mån

114 286 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 1:a med mycket låg avgift på Nedre Gärdet i stabil och skuldfri förening. Välskött fastighet från 1936 med en förening med mycket god ekonomi. Lägenheten genomgick en större renovering i slutet av 2019 och har sedan dess nyttjats sporadiskt som övernattningslägenhet - därav sparsam möblering och minimalt slitage. Inbjudande hall med goda förvarings- och avhängningsmöjligheter. Tidstypiskt linoleumgolv. Generöst allrum som kan rymma både sittgrupp, matgrupp och säng. Ekparkett. Litet kök som är tidstypiskt renoverat. Även här linoleumgolv. Rymligt badrum med grått klinikergolv med el-buren golvvärme. Föreningen har en mycket trivsam innergård med trädgårdsmöbler. Dessutom har föreningen en trevlig takterrass utrustad med utemöbler och grill. Snabbt tillträde är möjligt om så önskas.

Visar alla 4