Eklund Stockholm New York

Eklund Stockholm New York

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Södra Skogsvägen 6, Kullsvik, Kungsbacka kommun
Södra Skogsvägen 6, Kullsvik, Kungsbacka kommun, bild 2
Södra Skogsvägen 6, Kullsvik, Kungsbacka kommun, bild 3

Södra Skogsvägen 6

Villa
Kullsvik, Kungsbacka kommun
Eklund Stockholm New York
21 800 000 kr
236 + 43 m²
5 rum
1 289 m² tomt

Välkommen till denna härliga villa, belägen på återvändsgata med havsutsikt ca 200 meter från Kullsviks hamn och fina badställen! Fastigheten är mycket välskött, utemiljöerna är fantastiska! I väster mot havet till finns ett stort insynsskyddat poolområde och plats för flertalet sittgrupper, på andra sidan huset finns vackra planteringar, gräsmatta samt ett gästhus / hemmakontor. Invändigt är det stilrent, smakfullt och gediget. Vid entrén med kalkstensgolv ligger en gästtoalett. Vidare in öppnar ett gigantiskt vardagsrum upp sig, genomgående brädgolv från danska Dinesen, öppna spisen och de spröjsade fönsterpartierna hamnar i blickfånget. Kök, matplats och loungedel ligger i rad med flertalet dörrpartierna ut mot poolen. Det finns även ett väl tilltaget badrum med bastu, sovrum/bibliotek samt i andra änden, tvättstuga och ytterligare sovrum en suité. Våning två har ett allrum med fantastisk havsutsikt och ett större sovrum med badkar och dusch i samma rum. Ett hus utöver det vanliga!

 • Premium
Hults gård 2, Trollhättan, Trollhättans kommun
Hults gård 2, Trollhättan, Trollhättans kommun, bild 2
Hults gård 2, Trollhättan, Trollhättans kommun, bild 3

Hults gård 2

Villa
Trollhättan, Trollhättans kommun
Eklund Stockholm New York
10 950 000 kr
365 + 118 m²
8 rum
6 590 m² tomt

Vackra Hults gård med anor från 1700-talet är idag ett modernt och väl tilltaget hem i en lugn oas i närheten av Trollhättans centrum. Fastigheten som nås via en privat grusväg genom den parkliknande trädgården är bedårande. Förutom mangårdsbyggnaden, som är gårdens bostadshus, finns det två flyglar. Östra flygeln brukas idag som uthyrningshus, här under finns en gedigen matkällare som kan bli en utomordentlig vinkällare. Västra flygeln fungerar som magasin med perfekt potential för tex ett poolhus. I tillägg finns en lada vid infarten. Mangårdsbyggnaden har stora sociala ytor på nedervåningen, kök med öppen spis, matkällare och groventré. Vidare ligger en salong i fil med matsalen, självklart finns det även ett herrum för biljard - klassiskt och snyggt. Ovanvåningen har fyra sovrum varav ett master en suite och walk in closet. Ytterligare nyrenoverat badrum och ett stort sällskapsrum med bevarade detaljer sen byggnadens uppförande. Allting är mycket välskött och smakfullt!

 • Premium
Norra Liden 19, Kungshöjd, Göteborgs kommun
 • Idag kl 17:30
Norra Liden 19, Kungshöjd, Göteborgs kommun, bild 2
Norra Liden 19, Kungshöjd, Göteborgs kommun, bild 3

Norra Liden 19

Lägenhet
Kungshöjd, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York
4 750 000 kr
95 m²
4 rum
6 057 kr/mån
50 000 kr/m²

Bli först att få flytta in i denna nybyggda bostad på Kungshöjd, Otterhällan! Genomtänkt och inredd med ett mycket gott resultat. Bostaden har genomgående enstavsparkett av ek, ljusmålade väggar och skenor i taket för rätt belysning. Hallen är väl tilltagen och med garderober. Den öppna genomgående ytan med matplats alternativt ytterligare sovrum löper rakt genom byggnaden med fönsterpartier i två väderstreck. Här ligger det fullutrustade köket från Ballingslöv med påkostade stenskivor. Ett av de två badrummen är väl tilltaget med tvättmaskin. Den gemensamma tvättstugan ligger praktiskt nära en våning ned. I dagsläget finns det tre sovrum, ett mindre med egen entré mot innergården (denna skall tas bort) samt två större, det ena med privat badrum. Lägenhetens yta är maximalt utnyttjad och redo att ta emot sin första boende, välkommen att boka visning!

 • Premium
 • Nyproduktion
Ingaredsgatan 17, Ingared, Alingsås kommun
Ingaredsgatan 17, Ingared, Alingsås kommun, bild 2
Ingaredsgatan 17, Ingared, Alingsås kommun, bild 3

Ingaredsgatan 17

Villa
Ingared, Alingsås kommun
Eklund Stockholm New York
23 000 000 kr
650 m²
2,7 ha tomt

Välkommen till denna ståtliga herrgård anno 1890, vid strandlinjen till sjön Sävelången. Fastigheten nås via den vackra allén som leder fram till den grusade gårdsplanen och huvudbyggnaden. Innanför entrén möts man av en pampig hall med öppet till nock och en väl tilltagen öppen brasa. Bibliotek, biljardrum, matsal och salong med utsikt över den parkliknande trädgården som uppfyller alla önskemål. Ett ordentlig kök och serveringsrum ligger i anslutning. Våning två har i dagsläget fyra sovrum och tre kontor samt badrum och toalett. Den inredda vinden erbjuder ett stort allrum samt två sovrum, varav ett med öppen spis. Källaren har flertalet förvaringsutrymmen, däribland ett kylrum. Här finns också plats för tex gym och biorum. Garaget har fem portar i två våningar, ca 250 kvm här finns stora utrymmen för allt vad hobbyverksamhet heter, garaget styrs med KNX. Vid strandlinjen finns en privat sjöstuga med bastu och sandstrand. Från Ingared tar det ca 25 min till Göteborg.

 • Premium
Reutersgatan 4, Norra Guldheden, Göteborgs kommun
Reutersgatan 4, Norra Guldheden, Göteborgs kommun, bild 2
Reutersgatan 4, Norra Guldheden, Göteborgs kommun, bild 3

Reutersgatan 4

Lägenhet
Norra Guldheden, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York
20 000 000 kr
247 m²
6 rum
vån 9/9
10 750 kr/mån
80 972 kr/m²

Här kommer nu en unik takvåning på Guldheden! Högst upp i huset på halva våning åtta och hela våning nio sprider denna våning ut sig. Innanför entrén finns ett stort kapprum och gäst-wc. Ett stort allrum med stora fönsterpartier ut mot balkongen fångar blicken när man kliver in genom hallen, här finns även en öppen eldstad. Köket signerat Casa in Corso är väl tilltaget och har allt man kan önska, köksmaskiner från Gaggenau. Innanför köket och i anslutning till allrummet finns ett kontor eller sovrum. Marmortrappan som liknar en möbel leder upp till våning nio. Ytterligare en storslagen balkong i sydväst och fri från insyn hamnar i blickfånget. Även här finns en öppen eldstad och platsbyggd bokhylla. Detta är ett riktigt härligt rum! Vidare in finns den privata sovavdelningen, praktiskt planerad med två-tre sovrum för barn och gäster samt privat påkostat badrum. Längre in finns master bedroom med walk in closet och privat badrum med rainshower dusch och bastu. Här finns även en separat tvättstuga med mindre balkong. I anslutning till byggnaden finns ett separat garage med flertalet lediga platser. Huset som är byggherren Ernst Järnfelts sista projekt och kronan på verket är mycket påkostat, den marmorklädda entrén håller fortfarande högsta nivå och sätter standarden för den mycket välskötta bostadsrättsföreningen. Norra Guldheden ligger mitt i centrala Göteborg men ändå på behagligt avstånd från den största folkmassan. Här har man cirka 10 minuters gångavstånd till Avenyn, Vasastaden, Linnéstaden och Slottsskogen. Flera av Göteborgs bästa skolor ligger i närområdet såsom Internationella skolan och lilla Sam. Spårvagn och busshållplats ligger en minut från byggnadens entré. Välkommen på visning!

 • Premium
Lodjursstråket 1 vån 57, Karlastaden, Göteborgs kommun
Lodjursstråket 1 vån 57, Karlastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1 vån 57, Karlastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1 vån 57

Lägenhet
Karlastaden, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York
5 180 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 57/73
3 668 kr/mån
111 398 kr/m²

Ovan twisten, på en av de högsta våningarna i hela Göteborg, hittar du denna tvåa med öppen planlösning. Materialvalen är exklusiva och känslan av den vidsträckta vyn gör sig påmind från samtliga rum. Detta tillsammans med de sociala ytorna gör att du får en bostad att trivas i där du gärna tar hem dina vänner. En stor del av att bo i Karlatornet handlar också om de mervärden du får. Känslan är som ett hotell med entrévärd, bil-pool, gym, spa med relax, pool samt bastu. Vill du vara extra bekväm kan du beställa städning eller room-service. Välkommen in till vårt kontor så berättar vi mer!

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Hiss
Lodjursstråket 1, Karlastaden, Göteborgs kommun
Lodjursstråket 1, Karlastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1, Karlastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Karlastaden, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York
10 500 000 kr
106 m²
4 rum
vån 61/73
6 773 kr/mån
99 057 kr/m²

Fyra rum och kök med balkong i Karlatornet, belägen på våning 61 – ca 240m över marken. Lägenheten erbjuder en fantastisk utsikt över Göteborg och boende i Nordens högsta hus. Här får du tillgång till bekvämligheter som hotellservice, spa, gym och takterrass. Den genomtänkta designen inkluderar golv-till-tak-fönster och golvvärme i hela bostaden. Köket är från italienska Binova och utrustat med vitvaror från Gaggenau samt en bänkskiva i grå terrazzo. Lägenheten har tre sovrum, varav det största inkluderar en rymlig walk-in closet och privat badrum med både dusch och badkar. Badrummet är klätt i ljust mönstrad granitkeramik. Ytterligare ett badrum med dusch samt tvättavdelning finns också. Balkongen nås genom helglasade skjutdörrar från sovrummet.

 • Premium
Majorsgatan 1, Linné, Göteborgs kommun
Majorsgatan 1, Linné, Göteborgs kommun, bild 2
Majorsgatan 1, Linné, Göteborgs kommun, bild 3

Majorsgatan 1

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York
6 980 000 kr
120 m²
3 rum
vån 2/5
6 872 kr/mån
58 167 kr/m²

Här stiger du in i en lägenhet som tar dig tillbaka till sekelskiftets tidstypiska charm. Genom höga tak, vackra stuckaturer, takrosetter, bröstpanel och kakelugnar får hemmet en karakteristisk atmosfär. Här är även köksentrén bevarad och går att uppskatta än idag. De stora rummen erbjuder utrymme för kreativ möblering och renovering, vilket skapar möjligheter för att sätta en personlig prägel på boendet. Moderna inslag, som det renoverade köket och badrummet, integreras smidigt och ger en behaglig nutida komfort och bekvämlighet. Detta hem blir således en kombination av historiens charm och dagens bekvämlighet. Lägenheten är strategiskt belägen på en av Linnéområdets mest kända gator, vilket ger gångavstånd till shopping, kulturella aktiviteter och natursköna områden som Slottskogen. För de som söker äventyr längre bort erbjuder närheten till både buss- och spårvagnshållplatser enkel tillgång till Göteborgs centrala delar.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vasagatan 4, Vasa, Göteborgs kommun

Vasagatan 4

Lägenhet
Vasa, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York
9 980 000 kr
160 m²
5 rum
vån 2/4
6 022 kr/mån
62 375 kr/m²

Denna genomgångslägenhet, belägen på den anrika Vasagatan, erbjuder en rymlig och flexibel planlösning som anpassar sig efter olika livsstilar. Välkomnande och imponerande är nyckelorden när man kliver in genom dörren eller genom den privata hissentrén till denna sekelskiftesvåning. Den höga takhöjden skapar en känsla av rymd och ger utrymme åt det vackra ljuset som strömmar in genom de stora fönstren. Här finns gott om förvaringsutrymmen, vilket underlättar för den organiserade vardagen. Lägenheten har både badrum och en extra gäst-WC vilket minimerar stress på morgon och kväll. Att bo här är att bo på bekvämt avstånd från allt du kan önskas göra i Göteborg och vill du ta dig utanför stadskärnan är pendlingsmöjligheterna med buss och spårvagn bästa möjliga. Missade jag att säga att det tack vare läget på gatan nästan alltid finns extra gästparkeringar. Varmt välkommen på visning!

 • Hiss
Bratteråsgatan 72, Eriksberg, Göteborgs kommun
Bratteråsgatan 72, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Bratteråsgatan 72, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Bratteråsgatan 72

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York
6 995 000 kr
105 m²
3 rum
vån 8/9
6 588 kr/mån
66 619 kr/m²

New York inspirerat warehouse-living med utsikt över hamninloppet. Upplev en unik New York-inspirerad lägenhet med industriell charm. Bostaden präglas av den autentiska industriella stilen med synliga stålbalkar i taket, som bevarar den ursprungliga karaktären från tiden då det var en spannmålskvarn som stod färdig 1914 och har sedan dess varit ett landmärke. Robusta stålpelarna skapar en unik atmosfär och ger dig känslan av att bo i en trendig warehouse-loft. Denna ljusa och luftiga lägenhet imponerar med sin takhöjd och en häftig känsla som omedelbart fångar uppmärksamheten. Detta förstärks av den öppna planlösningen som ger ett effektivt flöde mellan rummen. Det moderna köket smälter samman med det generösa vardagsrummet på hela 47 m2, perfekt för umgänge och underhållning. Förutom den bekväma planlösningen har lägenheten två balkonger - en mot väster och en mot öster - vilket ger dig möjlighet att njuta av solen under olika delar av dagen.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vedhall 160, Privat ö på västkusten, Kungälvs kommun

Vedhall 160

Tomt
Privat ö på västkusten, Kungälvs kommun
Eklund Stockholm New York
22 000 000 kr
2,8 ha tomt

Här erbjuds en fantastisk chans att förvärva er helt egna ö på västkusten. Området ligger inom detaljplan som erbjuder flertal byggrätter för hus, stugor, bryggor, strandförråd samt komplementbyggnader. Detta kan bli en perfekt plats för att samla familj och vänner för att bo i västkustidyll. Eller för ett kommersiellt syfte där företaget kan bjuda kunder eller anställda till semesterboende med tillgång till egna bryggor och strandförråd. Möjligheterna är obegränsade för den kreativa. Ön går att nås via bil och ligger i Kungälvs kommun, här når man centrala Göteborg på 45 minuter och Marstrand, med både båt och bil, på ca 20 minuter.

Ljungbackenvägen 40E, Lerum, Lerums kommun
Ljungbackenvägen 40E, Lerum, Lerums kommun, bild 2
Ljungbackenvägen 40E, Lerum, Lerums kommun, bild 3

Ljungbackenvägen 40E

Villa
Lerum, Lerums kommun
Eklund Stockholm New York
Pris saknas
360 + 12 m²
11 rum
1 602 m² tomt

135 kvm består av en nybyggd uthyrningsdel med goda intäkter. Den nationalromantiska stilen är renoverad och restaurerad på Carlanderska Villan, en av de första stora sommarvillorna från tidigt 1900-tal, söder om Lerums station. En mer rustik och gedigen villa kombinerad med ett modernt boende får man leta efter. Det gamla kärnvirket passar perfekt med de nyrenoverade spröjsade fönstren, brädgolv och en takhöjd runt tre meter. Sammanlagt finns det sex eldstäder och den största, en öppen brasa i salongen är mer lik en möbel och utgör en naturlig samlingspunkt. Här finns det stora ytor för sällskap och fest, men även ett lugn som passar för den kreativa konstnären. För mer information läs under dokument och övrigt samt kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

 • Premium
Drottningvägen 13, Särön, Kungsbacka kommun
Drottningvägen 13, Särön, Kungsbacka kommun, bild 2
Drottningvägen 13, Särön, Kungsbacka kommun, bild 3

Drottningvägen 13

Villa
Särön, Kungsbacka kommun
Eklund Stockholm New York
13 900 000 kr
175 + 44 m²
6 rum
1 448 m² tomt

Äntligen kommer en härlig enplansvilla på fantastiska Särön ut till försäljning! Belägen på slutet av en återvändsgata med fåtal grannhus och stora grönområden intill tomtgränsen. Tomten är lättskött, på uppfarten finns plats för tre-fyra bilar, mindre gräsmatta som ligger i perfekt solläge och i anslutning till villans terrass. På en bergsknalle står ett friliggande mindre hus om ca 45kvm, isolerat och vatten & avlopp är installerat. I direkt anslutning finn en parkering, perfekt för kontor, mottagning eller uthyrning. Bostadshuset har gott om förvaring, två stora förråd i anslutning till entrén och tvättstugan. Vidare in öppnar de sociala ytorna upp sig, köksön blir den naturliga samlingspunkten i det väl tilltagna allrummet där braskaminen kommer till sin rätt. Härifrån kommer man ut till den insynsskyddade terrassen. Rätt placerat mot trädgården ligger tre sovrum, det ena en suité. Ytterligare badrum / gäst wc finns i anslutning till sovrummen. Välskött hus på attraktivt läge!

 • Premium
Lodjursstråket 1, Vån 61, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1, Vån 61

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York
5 975 000 kr
50 m²
2 rum
vån 61/73
4 466 kr/mån
119 500 kr/m²

Välkommen till boende på våning 61 på Sky-Level, där du kan njuta av enastående söderläge utsikt över Göteborg. I denna toppmoderna lägenhet har du även fri tillgång till pool och Sky levels och Penthouse privata gym och yogarum samt även till dess unika service. Beställ upp middagen, skicka ner tvätten eller få städat inför helgens middag. Eller så tar du hissen direkt till minglet i skybaren, grillfesten på den gemensamma takterrassen eller hänget i hotellbaren om du är på det humöret.

 • Nyproduktion
Lodjursstråket 1, lgh 6901, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1, lgh 6901

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York
9 975 000 kr
105,5 m²
4 rum
vån 59/73
6 773 kr/mån
94 550 kr/m²

Upptäck drömbostaden på våning 59 med optimalt läge och panoramautsikt! Denna hörnbostad, perfekt placerad i väst/nordväst, ger dig en glittrande utsikt över hamninlopp och rosa solnedgång. Balkong i västerläge ger en unik plats för avkoppling med utsikt över hamninlopp och Göteborgs stads västra delar. Interiören ger känslan av att befinna dig i ett exklusivt designhotell i någon av världens största städer. Det stilfulla köket från italienska Binova smälter samman med det ljusa vardagsrummet i öppen planlösning. Master bedroom med en-suite badrum och walk-in closet ger en lyxig känsla. Totalt tre sovrum, gäst-WC och tillgång till hotelltjänster.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Ulvasundsvägen 11, Tollered, Alingsås kommun

Ulvasundsvägen 11

Villa
Tollered, Alingsås kommun
Eklund Stockholm New York
16 000 000 kr
965 m²
2,6 ha tomt

Nu erbjuds en privat strandfastighet med vattenrätt med tillhörande mindre ö. Den stora höga byggnaden har två pooler och har tidigare fungerat som träningsanläggning för simhopp. Idag kan man tex ha det till musikstudio, yogacenter eller bilhall. Bostadshuset har flertalet sovrum och badrum och stora öppna sociala ytor. Ett mindre restaurangkök finns i anslutning till det stora allrummet med en vacker öppen spis och stora fönsterpartier med utsikt över sjön. Det finns även ett dubbelgarage med gästlägenhet, två mindre hus vid vattenbrynet, det ena ett bastuhus och det andra ett bostadshus med egen brygga och badtunna. Det större gästhuset är fullt utrustat med kök och bad. Hör har man möjlighet att skapa sitt drömboende eller bedriva verksamhet, helt avskilt med korta avstånd till såväl Göteborg, Landvetter och Nääs fabriker.

Maleviks Svanväg 1A, Malevik, Kungsbacka kommun

Maleviks Svanväg 1A

Villa
Malevik, Kungsbacka kommun
Eklund Stockholm New York
23 000 000 kr
271 m²
8 rum
1 415 m² tomt

Vi erbjuder en högt, fritt och soligt belägen villa med vidunderlig havsutsikt i två väderstreck, precis vid havet uppe på udden i Malevik. Huset är unikt utsiktsoptimerat - man ser 17 km över hav, öar, berg och himmel/solnedgång från 6 av de 9 rummen samt från kök, altaner och trädgård, oavsett om man står, sitter eller ligger ner. Från huset är det 1 minuts promenad nedför trappor på berget till havsbad och båthamn. Malevik, mellan Säro och Kullavik 25 minuter söder om Göteborg, är ett lugnt, vackert, idylliskt och exklusivt villasamhälle med oändliga möjligheter till bad och båtliv. Egen för- och grundskola, närhet till mataffärer och restauranger, bra kommunikationer, tennisklubb, segelskola, vackra naturområden och en mängd andra möjligheter (exv 7 golfklubbar 20 min bort) gör Malevik idealiskt att bo i. Villan är byggd i tre plan på övre delen av den sluttande tomten upp mot berget. Garaget med en bred infart ligger nere vid vägen, förbi detta leder en backe upp till huset. En stor entré med ljust klinkergolv, gott om förvaringutrymmen och en svängd platsbyggd trappa med ett 4 m högt fönster leder upp till plan 2. Innanför entrén finns ett helkaklat badrum förberett för bastu, tvättrum samt teknikrum. Trappan leder upp till ett ljust vardagsrum och öppet kök med panoramafönster över havet i nordväst och söder, berg och grönska och solig altan med pool. Köket har en stor köksö med förvaring, ugn och sittplatser. I vardagsrummets förlängning ligger ett separat sovrum med hel garderobsvägg och utsikt över havet, södra skärgården och solnedgång från dubbelsängen. Från vardagsrummet leder en passage in till två stora sovrum, båda med helglasade dubbla altandörrar och havsutsikt till horisonten i söder - gå direkt ut från sängen och välja havet eller poolen! Passagen leder också till walk-in-closet och ett stort badrum med bubbelkar, dusch, wc och dubbla handfat. Från passagen leder en trappa upp till tredje våningens vardagsrum, arbetsrum och en rymlig takterass. Här uppe är vyerna åt alla håll oslagbara - havet och himlen på dagen, i solnedgången och på natten i månsken - året runt. I entréplanet finns ytterligare tre rum varav två kan användas som gästlägenhet eller hyras ut. Den har fullt utrustat minikök med dismaskin, kyl/frys, spis och ugn i vardagsrummet samt helkaklat dusch/wc med tvättmaskin - och separat entrédörr. Därutöver ett sovrum med stor dubbelsäng och bäddsoffa. Från huvudköket på våning två leder en tredje trappa ner till ett mysigt extrarum som kan användas som hemmabio, vinkällare (bra läge under köket), förråd eller ett tredje rum till lägenheten.

Lodjurstråket 1, vån 53, Karlastaden, Göteborgs kommun

Lodjurstråket 1, vån 53

Lägenhet
Karlastaden, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York
7 300 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 53/73
5 499 kr/mån
85 380 kr/m²

En av Twistens bästa trea med perfekt nordvästläge och balkong. Känslan av att befinna sig i ett designhotell i någon av världens stora städer är påtaglig. Kök och vardagsrum är i öppen planlösning med direkt utgång till balkongen. Master bedroom och det något mindre sovrummet har stora fönsterpartier ut nordväst! Det finns även ett större badrum med dusch och tvättmaskin och tumlare. För mer information se under fliken dokument.

 • Plus
 • Nyproduktion
Lindholmen, Lindholmsallén - Karlatornet High, Lindholmen, Göteborgs kommun
Lindholmen, Lindholmsallén - Karlatornet High, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lindholmen, Lindholmsallén - Karlatornet High, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lindholmen, Lindholmsallén - Karlatornet High

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York
8 200 000 kr
102,5 m²
4 rum
vån 30/73
6 433 kr/mån
80 000 kr/m²

Välkommen till denna mycket fina fyrarumslägenhet i bästa hörnläge mot sydväst med balkong och utsikt mot Göteborgs hamninlopp och skärgården! Bostaden är belägen på våning 30 i Karlatornet, Nordens högsta byggnad. Här erbjuds ett boende utöver det vanliga med genomtänkt design och tillgång till bland annat hotellservice, gym och takterrass. Bostadens fönster sträcker sig från golv till tak och den värms upp med genomgående golvvärme. Den naturliga samlingsplatsen blir köket och vardagsrummet som ligger placerat i hörnet sydväst, utsikt i två väderstreck! Takhöjd 2,5 meter och genomgående ekgolv. Tre sovrum i fil mot väster varav master bedroom har privat walk in closet och badrum, genomgående fina materialval och tvättmaskin samt torktumlare är installerade. Från stora sovrummet når man balkongen i västerläge. Det finns ytterligare badrum med dusch och samma material som det större badrummet. För mer information och planlösning se under fliken dokument.

 • Premium
 • Nyproduktion
Lindholmsallén - Karlatornet Skylevel, vån 62, Lindhomen, Göteborgs kommun

Lindholmsallén - Karlatornet Skylevel, vån 62

Lägenhet
Lindhomen, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York
12 100 000 kr
105,5 m²
4 rum
vån 62/73
6 781 kr/mån
114 692 kr/m²

En av Sky-Levels absolut bästa hörnbostad, perfekt placerad i sydväst med utsikt över hamninloppet och Göteborg! Balkong i västerläge. Känslan av att befinna sig i ett designhotell i någon av världens stora städer är påtaglig. Kök från italienska Binova och vardagsrum är i öppen planlösning i hörnläge med ljusinsläpp från golv till tak i två väderstreck med 2,7 meter i takhöjd, det mest eftertraktade läget. Master bedroom med en-suite badrum och walk in closet har utgång till balkong. Ytterligare två sovrum och gäst wc. På Skylevel har man tillgång till en rad tjänster från hotellet samt möjlighet att hyra garageplats. För mer information se under fliken dokument.

 • Nyproduktion
Lindholmsallén - Karlatornet Skylevel, vån 62, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lindholmsallén - Karlatornet Skylevel, vån 62

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York
10 395 000 kr
86 m²
3 rum
vån 62/73
5 900 kr/mån
120 872 kr/m²

En av Sky-Levels bäst placerade trea med perfekt söderläge med utsikt över hamninloppet och Göteborg! Stor balkong i söderläge. Känslan av att befinna sig i ett designhotell i någon av världens stora städer är påtaglig. Kök från italienska Binova och vardagsrum är i öppen planlösning med direkt utgång till balkongen. Master bedroom med en-suite badrum och walk in closet har som det andra sovrummet stora fönsterpartier ut mot city! Det finns även ett större gäst wc med dusch och tvättmaskin och tumlare. På Skylevel har man tillgång till en rad tjänster från hotellet samt möjlighet att hyra garageplats. För mer information se under fliken dokument.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 21