Eklund Stockholm New York

Eklund Stockholm New York

Mäklare

Husargatan 10, Haga, Göteborgs kommun
 • Mån 6 feb kl 18:00
Husargatan 10, Haga, Göteborgs kommun, bild 2
Husargatan 10, Haga, Göteborgs kommun, bild 3

Husargatan 10

Lägenhet
Haga, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York

3 980 000 kr

72,4 m²

2 rum

5 131 kr/mån

54 972 kr/m²

Ett stenkast ifrån gågatan i Haga och några av Göteborgs mysigaste caféer, hittar du denna lägenhet. Samtliga rum är rymliga, kök med plats för stort matbord, vardagsrum där både soffgrupp och arbetsbord får plats och ett sovrum med bra förvaring. Hallen är också den stor nog att ta emot gäster och tack vare läget i föreningen har du här en loftbalkong vilket de flesta i föreningen saknar. Runt knuten hittar du både den puls som Haga är känd för, grönområden för promenader och stans bästa kommunikationer. Välkommen hit för en visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Arsenalsgatan 4A, Kungshöjd, Göteborgs kommun
 • Mån 6 feb kl 17:00
Arsenalsgatan 4A, Kungshöjd, Göteborgs kommun, bild 2
Arsenalsgatan 4A, Kungshöjd, Göteborgs kommun, bild 3

Arsenalsgatan 4A

Lägenhet
Kungshöjd, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York

8 980 000 kr

146 m²

4 rum

10 147 kr/mån

61 507 kr/m²

Denna historiska lägenhet med sekelskiftesdetaljer, ritad av den välkända arkitekten A. Bjerke, ligger bara 100 meter från Vallgraven i populära Kungshöjd. Med stora sällskapsytor och panoramautsikt över Skansen Kronan är bostaden en av de mer spektakulära i området. Stor balkong med terrass känsla under tak och flexibel planlösning med möjlighet till ett tredje sovrum eller eget bibliotek/arbetsrum. Området precis runt bostaden erbjuder allt från shopping, dagligvaruhandel och flera skolor. Bara några minuter bort från Avenyn med nära till allt stan har att erbjuda. Från spårvagnsplatserna vid Domkyrkan, och Järntorget tar du dig vart du än behöver. Parkering i Garage är möjligt tack vare det stora garaget vid Otterhällan eller Kungsgaraget.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lodjursstråket 1 - vån 52, Karlastaden, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1 - vån 52

Lägenhet
Karlastaden, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York

6 480 000 kr

54,3 m²

2 rum

4 044 kr/mån

119 337 kr/m²

Vill du ha en lägenhet utöver det vanliga i en av Skandinaviens häftigaste byggnader finns nu denna 2a med inglasad balkong i Karlatornet "Twisten" tillgänglig. Högkvalitativa materialval, smart planlösning och en utsikt som verkligen är hisnande är några av de fördelar du har här. En stor del av att bo i Karlatornet handlar också om de mervärden du får. Känslan är som ett hotell med entrévärd, bil-pool, gym, spa med relax, pool samt bastu. Vill du vara extra bekväm kan du beställa städning eller room-service. Välkommen in till vårt kontor där vi har en modell av Karlastaden, så berättar vi mer!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Aschebergsgatan 11B, Vasa, Göteborgs kommun

Aschebergsgatan 11B

Lägenhet
Vasa, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York

4 480 000 kr

48 m²

2 rum

2 784 kr/mån

93 333 kr/m²

Denna lägenhet gjordes om helt 2021 för att disponeras som en tvåa. I samband med detta målades alla ytskikt om i ljusa färger. Förutom det mycket bra läget är bostaden bra planerad för att passa oavsett om du bor själv eller som ett par. Balkongen mot den inbjudande innergården har sol på sommarhalvåret fram till tidig kväll och plats att sitta och sola på. Föreningen har en mycket bra ekonomi, sköter sina underhåll och kan också beskrivas som välkomnande. Från innergården har du tre entréer mot de närliggande gatorna och att ta sig till och från adressen går lätt med både spårvagn och buss. I närområdet finns flera stora parkeringar.

 • Balkong
Södra vägen 34, Lorensberg, Göteborgs kommun

Södra vägen 34

Lägenhet
Lorensberg, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York

16 500 000 kr

215 m²

6 rum

0 kr/mån

76 744 kr/m²

Inklusive parkering! På rätt sida av Södra vägen i exklusiva Lorensberg ligger denna paradvåning. Den ståtliga byggnaden anno 1921 är en av få skuldfria föreningar i Göteborg och mycket välskött. Ta hissen upp till våning fyra och kliv in i den väl tilltagna hallen, ett representativt mottagande! Här finns ett gäst-wc och klädvårdsavdelning. Ut mot Södra vägen ligger fyra pampiga rum i fil, alla i mycket gott skick. Bibliotek, matsal med utgång till balkong, salong med öppen spis och sovrum. I denna ände ligger ytterligare sovrum mot innergården samt badrum och wc. Köket med klassisk serveringsgång ligger praktiskt i bortre änden vid kökstrappan, här finns ytterligare balkong mot innergården samt jungfrukammare. På innergården finns det en parkeringsplats som ingår. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Claudelins väg 1, Gotland, Gotlands kommun

Claudelins väg 1

Övrigt
Gotland, Gotlands kommun
Eklund Stockholm New York

18 000 000 kr

310 m²

2 198 m² tomt

Smakrike, fastighet med krog och logi är till salu! Ägarna har satsat på att ge en upplevelse utöver det vanliga, med fokus på att gästen ska få ett matminne den aldrig glömmer. Detta i en härlig miljö med när och härodlade råvaror som varsamt förädlas och presenteras genom säsongsanpassade menyer. Verksamheten har under åren byggts till med sex hotellrum varav en svit, alla omsorgsfullt inredda. Med sitt havsnära läge och entré mot vackra Claudelinska Huset i populära Ljugarn, och dess kilometerlånga sandstrand och breda utbud, finns alla förutsättningar att ta vid och utveckla fastighet utefter sina egna mål och visioner. Här kan framtida ägare njuta av den anlagda köksträdgården och redan inarbetade samarbeten med andra lokala entreprenörer om så önskas. Nuvarande ägare har drivit rörelsen under 20 år. Verksamhet med fastighet överlåts via aktieöverlåtelse i nybildat bolag. För frågor och visning är ni välkommen att kontakta [email protected] eller ring mobil 0723 11 747

Erik Dahlbergsgatan 23, Vasastaden, Göteborgs kommun

Erik Dahlbergsgatan 23

Lägenhet
Vasastaden, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York

35 000 000 kr

253 m²

6 rum

5 790 kr/mån

138 340 kr/m²

Ett sällan skådat tillfälle att förvärva en helt unik nyproducerad vindsvåning av högsta designklass med tillhörande privat garage. Totalarean om ca 300 kvm, plus terrasser om 26 kvm, breder ut sig över hela vindsplanet. Hissen tar dig direkt in i den stora ljusa hallen. Väl tilltagna sällskapsytor, platsbyggt kök signerat Poggenpohl, vacker öppen spis samt stor insynsskyddad terrass. Från loftet överblickar du de sociala ytorna och njuter av den ofantliga rymden och takhöjden. Ljuset flödar in, de skulpterade murstockarna smyckar rummet och du förbluffas av den slående utsikten över staden. Den privata delen består av master bedroom en suite med platsbyggd förvaring, dubbelhandfat, dubbeldusch, badkar, platsbyggd walk-through-closet samt terrass. Därtill tre rymliga sovrum, två eleganta badrum samt luftig tvättstuga. Mycket central men lugnt belägen hörnfastighet i nationalromantisk stil med grönska inpå knuten. Med stor omsorg har ett arkitektoniskt mästerverk skapats!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Karlatornet LGH 4011, null, Göteborgs kommun

Karlatornet LGH 4011

Lägenhet
Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York

8 700 000 kr

102,5 m²

4 rum

6 433 kr/mån

84 878 kr/m²

Välkommen till denna mycket fina fyrarumslägenhet i bästa hörnläge mot sydväst med balkong och utsikt mot Göteborgs hamninlopp och skärgården! Bostaden är belägen på våning 30 i Karlatornet, Nordens högsta byggnad. Här erbjuds ett boende utöver det vanliga med genomtänkt design och tillgång till bland annat hotellservice, gym och takterrass. Bostadens fönster sträcker sig från golv till tak och den värms upp med genomgående golvvärme. Den naturliga samlingsplatsen blir köket och vardagsrummet som ligger placerat i hörnet sydväst, utsikt i två väderstreck! Takhöjd 2,5 meter och genomgående ekgolv. Tre sovrum i fil mot väster varav master bedroom har privat walk in closet och badrum, genomgående fina materialval och tvättmaskin samt torktumlare är installerade. Från stora sovrummet når man balkongen i västerläge. Det finns ytterligare badrum med dusch och samma material som det större badrummet. För mer information och planlösning se under fliken dokument.

 • Nyproduktion
Lodjurstråket 1, Karlatornet Skylevel, vån 61, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjurstråket 1, Karlatornet Skylevel, vån 61

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York

15 000 000 kr

121 m²

4 rum

7 417 kr/mån

123 967 kr/m²

På våning 61 ligger denna fantastiska bostad med kök och vardagsrum i ett. Bostaden har en härlig privat avdelning som inrymmer såväl ett privat badrum med bastu, walk in closet och ett master bedroom med egen balkong mot soluppgången. Utöver detta finns två sovrum i fil, ytterligare ett badrum och privat klädvårdsavdelning. Här vaknar du upp och njuter hela dygnet av en milsvidutsikt över hela Göteborg med dess vackra skyline samt över hamninloppet genom fönster från golv till tak. Tillsammans skapar detta en magisk plats att umgås på. Kök från italienska Binova och maskiner från Gaggenau sätter nivån! I denna toppmoderna lägenhet har du även fri tillgång till pool och Sky levels och Penthouse privata gym och yogarum samt även till dess unika service. Beställ upp middagen, skicka ner tvätten eller få städat inför helgens middag. Eller så tar du hissen direkt till minglet i skybaren, grillfesten på den gemensamma takterrassen eller hänget i hotellbaren om du är på det humöret.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Hindås- fyra tomter, Hindås, Härryda kommun

Hindås- fyra tomter

Tomt
Hindås, Härryda kommun
Eklund Stockholm New York

Pris saknas

2 575 m² tomt

Nu släpps fyra tomter i populära Hindås, samtliga tomter ligger i en sluttning med utsikt över västra Nedsjön i bästa västerläge. Alla tomter ligger i nivåskillnad från vägen, över eller under vägen. Det finns även möjlighet att bli ägare av större delen av Bockön och få fiskerätt. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information. Ingelse 1:148 - 2 575 kvm med möjlighet till ytterligare 14 100 kvm och egen strandlinje. Ingelse 1:149 - 2 445 kvm med möjlighet till ytterligare 4 209 kvm och egen strandlinje. Ingelse 1:150 - 1 822 kvm Ingelse 1:151 - 1 510 kvm Alla tomter har fått positiva förhandsbesked av Härryda kommun. Förhandsbeskedet tillåter en enfamiljsvilla med BYA 300 kvm samt garage med BYA 80 kvm. Enskilt VA och möjlighet till fiber finns. Möjlighet till egen båtplats i sjön. Vid nybyggnation av villa är man befriad från fastighetsavgift i femton år. Se under dokument för tomtkartor.

Trumpetaregränd 10, Skår, Göteborgs kommun

Trumpetaregränd 10

Villa
Skår, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York

11 480 000 kr

174 m²

5 rum

484,3 m² tomt

Denna mycket trivsamt belägna villa har en av områdets bästa trädgårdar med fin gräsmatta på både fram och baksida. På husets stora gräsmatta får du ett privat och gemytligt trädgårdsliv med fruktträd och möjlighet att ha och vårda fina planteringar. Husets entréplan har både kök samt stora sociala ytor och på den övre våningen samt vinden har du husets sovrum och eventuellt arbetsrum. 30-talsdetaljerna är bevarade så som stuckaturer, takmålning, blyinfattade fönster samt serveringsgång och detta bidrar till stor del till husets hemtrevliga atmosfär. Varmt välkommen på visning!

Lindholmsallén - Karlatornet Skylevel, vån 60, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lindholmsallén - Karlatornet Skylevel, vån 60

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York

10 500 000 kr

85,5 m²

3 rum

5 700 kr/mån

122 807 kr/m²

En av Sky-Levels bäst placerade trea med perfekt söderläge med utsikt över hamninloppet och Göteborg! Stor balkong i söderläge. Känslan av att befinna sig i ett designhotell i någon av världens stora städer är påtaglig. Kök från italienska Binova och vardagsrum är i öppen planlösning med direkt utgång till balkongen. Master bedroom med en-suite badrum och walk in closet har som det andra sovrummet stora fönsterpartier ut mot city! Det finns även ett större gäst wc med dusch och tvättmaskin och tumlare. På Skylevel har man tillgång till en rad tjänster från hotellet samt möjlighet att hyra garageplats. För mer information se under fliken dokument.

 • Nyproduktion
Lindholmsallén - Karlatornet Skylevel, vån 62, Lindhomen, Göteborgs kommun

Lindholmsallén - Karlatornet Skylevel, vån 62

Lägenhet
Lindhomen, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York

12 800 000 kr

105,5 m²

4 rum

6 781 kr/mån

121 327 kr/m²

En av Sky-Levels absolut bästa hörnbostad, perfekt placerad i sydväst med utsikt över hamninloppet och Göteborg! Balkong i västerläge. Känslan av att befinna sig i ett designhotell i någon av världens stora städer är påtaglig. Kök från italienska Binova och vardagsrum är i öppen planlösning i hörnläge med ljusinsläpp från golv till tak i två väderstreck med 2,7 meter i takhöjd, det mest eftertraktade läget. Master bedroom med en-suite badrum och walk in closet har utgång till balkong. Ytterligare två sovrum och gäst wc. På Skylevel har man tillgång till en rad tjänster från hotellet samt möjlighet att hyra garageplats. För mer information se under fliken dokument.

 • Nyproduktion
Rodergatan 9, Smögen, Sotenäs kommun

Rodergatan 9

Villa
Smögen, Sotenäs kommun
Eklund Stockholm New York

8 200 000 kr

234 m²

7 rum

486 m² tomt

Varmt välkommen till vackra Smögen och denna välplanerade och attraktiva fastighet, med härlig havsutsikt i ett högt sydväst läge. Det övre spatiösa rummet med generöst ljusinsläpp, ljussatta takbjälkar, balkong och stora fönsterpartier mot havet måste upplevas! Interiört erbjuder huset 3-4 sovrum, var av ett master bedroom med eget dressing room och ingång till större badrum. På entréplan finns ytterligare generösa sällskapsutrymmen, gästrum och badrum. Det är öppen planlösning mellan kök och matsal. Mot vardagsrummet med ståtlig murad öppen spis med insats, finns rumsavdelare i industridesign med skjutdörrar. Separat annex med badrum som är utmärkt för gäster, ateljé eller för generationsboende. Villan är extremt välbyggt och med en boyta om 234 kvm och annex samt inredd källare, garage ger det er alla möjligheter för er livsstil. Välkomna att kontakta Stina Behrman för mer information och bokning till visning. Mobil 0723117476, [email protected]

Lindholmsallén - Karlatornet Skylevel, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lindholmsallén - Karlatornet Skylevel

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York

6 000 000 kr

30 m²

1 rum

2 783 kr/mån

200 000 kr/m²

Sky levels högst placerade etta med stor balkong med milsvid utsikt. 2,7 meter i takhöjd och stora fönsterpartier kommer att skapa en rymlig atmosfär. Bo kvadratsmart och exklusivt med kök från italienska Binova, maskiner från Gaggenau och samma materialval som övriga större lägenheter på Sky level. Här har man tillgång till en rad tjänster från hotellet, tex tillgång till gym på 49:e våningen och tillgång till hotellets spa som ingår i avgiften samt möjlighet att hyra garageplats. För mer information se under fliken dokument.

 • Nyproduktion
Drottninggatan, Lysekil, Lysekils kommun

Drottninggatan

Tomt
Lysekil, Lysekils kommun
Eklund Stockholm New York

3 500 000 kr

698 m² tomt

Tomten är 689 kvm och högt belägen med utsikt mot hav och hamn i centrala Lysekil. Kyrkvik 1:151 ligger inom C1 område i planen från 1932. Detaljplanens bestämmelser gäller så tomten kan bebyggas med ett bostadshus. Fastigheten är delvis belägen under marken med bergrum som är indelat i entré, teknikrum samt två bergrum om ca 74 kvm respektive 105 kvm. Bergrummen är torra och taken med huggen granit i skiftande färger är fantastiska. Rummen ha stor potential och kan användas till olika egna intressen eller verksamheter såsom event, lagring av Gin, Whiskey, vin, ost, konsthall, bilar eller serverhall. Detta är bara några av alla användningsområden som kan lämpa sig för dessa unika bergrum. ”Ändrad användning” av bergrummet prövas i bygglov. Ni som köper denna fastighet godkänner en friskrivningsklausul mot eventuella fel och brister. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Stina Behrman för mer information och visning. [email protected], mobil 0723117476

Ekudden 6, Tollered, Lerums kommun

Ekudden 6

Villa
Tollered, Lerums kommun
Eklund Stockholm New York

29 950 000 kr

818 m²

19 rum

6,3 ha tomt

På en privat strandtomt mittemellan Nääs slott och Nääs fabriker, ligger Ekudden. En herrgård med rik historia från 1859, hela fastigheten är mycket välskött. Öppna grindarna från bilen och passera den vackra rhododendronbusken på grusvägen upp till huset. Förutom huvudbyggnaden finns garage för 2-3 bilar, möjlighet till stall / växthus samt strandhus med bastu och möjlighet att förtöja en båt. Sjön Sävelången är rik på fisk och passar utmärkt för flertalet vattenaktiviteter. Vill man hellre spela tennis gör man det på den egna asfalterade tennisplanen. Tomten är stor och här finns goda möjligheter till djurhållning. Entréplan erbjuder bl.a. vackra salonger, herrum, öppna spisar, kök från Lidhults och vackra pardörrar ut till terrassen. Övre plan är privat med flertalet sovrum varav ett master med badrum en suite och walk in closet. Självklart finns en vinkällare, gym och groventré samt gott om förvaring på vinden. Allt detta på endast cirka 20 min från Göteborgs centrum.

Lindholmsallén - Karlatornet Skylevel, vån 62, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lindholmsallén - Karlatornet Skylevel, vån 62

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York

11 995 000 kr

86 m²

3 rum

5 900 kr/mån

139 477 kr/m²

En av Sky-Levels bäst placerade trea med perfekt söderläge med utsikt över hamninloppet och Göteborg! Stor balkong i söderläge. Känslan av att befinna sig i ett designhotell i någon av världens stora städer är påtaglig. Kök från italienska Binova och vardagsrum är i öppen planlösning med direkt utgång till balkongen. Master bedroom med en-suite badrum och walk in closet har som det andra sovrummet stora fönsterpartier ut mot city! Det finns även ett större gäst wc med dusch och tvättmaskin och tumlare. På Skylevel har man tillgång till en rad tjänster från hotellet samt möjlighet att hyra garageplats. För mer information se under fliken dokument.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Ingaredsgatan 17, Ingared, Alingsås kommun
Ingaredsgatan 17, Ingared, Alingsås kommun, bild 2
Ingaredsgatan 17, Ingared, Alingsås kommun, bild 3

Ingaredsgatan 17

Villa
Ingared, Alingsås kommun
Eklund Stockholm New York

Pris saknas

650 m²

3,9 ha tomt

Välkommen till denna ståtliga herrgård anno 1890, vid strandlinjen till sjön Sävelången. Fastigheten nås via den vackra allén som leder fram till den grusade gårdsplanen och huvudbyggnaden. Innanför entrén möts man av en pampig hall med öppet till nock och en väl tilltagen öppen brasa. Bibliotek, biljardrum, matsal och salong med utsikt över den parkliknande trädgården som uppfyller alla önskemål. Ett ordentlig kök och serveringsrum ligger i anslutning. Våning två har i dagsläget fyra sovrum och tre kontor samt badrum och toalett. Den inredda vinden erbjuder ett stort allrum samt två sovrum, varav ett med öppen spis. Källaren har flertalet förvaringsutrymmen, däribland ett kylrum. Här finns också plats för tex gym och biorum. Garaget har fem portar i två våningar, ca 250 kvm här finns stora utrymmen för allt vad hobbyverksamhet heter, garaget styrs med KNX. Vid strandlinjen finns en privat sjöstuga med bastu och sandstrand. Från Ingared tar det ca 25 min till Göteborg.

 • Premium

Visar alla 19