Eklund Stockholm New York

Eklund Stockholm New York

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Krabben 143, Härmanö / Gullholmen, Orust kommun
Krabben 143, Härmanö / Gullholmen, Orust kommun, bild 2
Krabben 143, Härmanö / Gullholmen, Orust kommun, bild 3

Krabben 143

Villa
Härmanö / Gullholmen, Orust kommun
Eklund Stockholm New York
22 000 000 kr
70 + 50 m²
6 rum
191 m² tomt

Ett vackert och härligt skärgårdshus med fri utsikt över vattnet och Gullholmen! Huset med tillhörande sjöbod samt brygga, är beläget norrut på Härmanö och har funnits i samma familjs ägo sedan 80-talet. På den egna bryggan finns plats för djupgående båtar och badstege. Denna skärgårdsidyll är mycket välunderhållen och har renoverats med stor omsorg och med flera original detaljer bevarade. På entréplan finns platsbyggt kök från Lidhults, matsal med fungerande kakelugn, vardagsrum med dubbeldörrar ut mot terrassen samt badrum. På övre plan finns två mindre sovrum varav det ena med handfat, samt ett större sovrum och stort allrum med utgång till balkong mot väster. I husets källarplan finns extra förvaringsutrymme. I Tuvesvik finns privat parkering som ingår. Det finns även möjlighet till ytterligare parkering och båtplats.

  • Premium
Linnégatan 54, Linné, Göteborgs kommun
  • Lör 10 aug kl 13:00
Linnégatan 54, Linné, Göteborgs kommun, bild 2
Linnégatan 54, Linné, Göteborgs kommun, bild 3

Linnégatan 54

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York
7 600 000 kr
73 m²
3 rum
vån 6/6
4 436 kr/mån
104 110 kr/m²

Stig in i din drömbostad, högst upp i detta magnifika hus med en spektakulär utsikt över Linnégatan. Denna exklusiva lägenhet på ca 73 kvm erbjuder en fantastisk öppen planlösning med flera dolda ytor som går att öppna upp och ta fram. Köket och vardagsrummet vävs samman till en harmonisk plats, ytterligare förhöjd av en terrass. Med sina generösa 20 kvadratmeter erbjuder terrassen en inbjudande yta för härliga utomhusstunder, medan du ser ut över stadens vibrerande puls. Med tre rum och kök finns det gott om plats för både vila och underhållning. Och för de kyligare kvällarna är den fungerande eldstaden det perfekta sättet att skapa en mysig atmosfär och njuta av stunder tillsammans med nära och kära. Denna lägenhet är inte bara en bostad, den är ett löfte om oändliga möjligheter. Med sin unika belägenhet och öppna planlösning har den Linnés kanske största potential att bli din egen oas mitt i stadens hjärta. Missa inte chansen att förvandla denna pärla till ditt drömhem. Välkommen till ett liv i lyx och elegans på Linnégatan.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Smedjegatan 3, Inom Vallgraven, Göteborgs kommun
  • Tor 1 aug kl 17:45
Smedjegatan 3, Inom Vallgraven, Göteborgs kommun, bild 2
Smedjegatan 3, Inom Vallgraven, Göteborgs kommun, bild 3

Smedjegatan 3

Lägenhet
Inom Vallgraven, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York
6 580 000 kr
100 m²
3 rum
vån 2/5
5 982 kr/mån
65 800 kr/m²

En fantastisk chans till en stor sekelskiftes - 3:a Inom Vallgraven med flexibel planlösning som måste ses! En generös takhöjd på 3.7 m och stora fönsterpartier med djupa fönsternischar i italiensk sten! Här har man en ständig känsla av rymlighet och ett frigivande ljusinsläpp hela dagen. Här finns också möjlighet till stor matplats för familjemiddagarna. Med balkong i kvällssolläge, nya vitvaror i ett rymligt kök med köksö och ett helt renoverat badrum med egen tvättavdelning är det bara att bekvämt flytta in. Ni bor i en stabil förening med god ekonomi som tar väl hand om fastigheterna och har sedan 2002 genomfört stora underhåll såsom stambyte och takrenovering. I det lugna området finns Göteborgs äldsta hus Kronhuset och populära Kronhusbodarna där du kan njuta av konst, choklad och nytillverkad design av lokala hantverkare. En kort promenad bort finns Nordstan där man hittar alla butiker och mataffärer man behöver samt med bekvämt avstånd till Göteborg central för kollektiva kommunikationer.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ingaredsgatan 17, Ingared, Alingsås kommun
Ingaredsgatan 17, Ingared, Alingsås kommun, bild 2
Ingaredsgatan 17, Ingared, Alingsås kommun, bild 3

Ingaredsgatan 17

Villa
Ingared, Alingsås kommun
Eklund Stockholm New York
23 000 000 kr
2,7 ha tomt

Välkommen till denna ståtliga herrgård anno 1890, vid strandlinjen till sjön Sävelången. Fastigheten nås via den vackra allén som leder fram till den grusade gårdsplanen och huvudbyggnaden. Innanför entrén möts man av en pampig hall med öppet till nock och en väl tilltagen öppen brasa. Bibliotek, biljardrum, matsal och salong med utsikt över den parkliknande trädgården som uppfyller alla önskemål. Ett ordentlig kök och serveringsrum ligger i anslutning. Våning två har i dagsläget fyra sovrum och tre kontor samt badrum och toalett. Den inredda vinden erbjuder ett stort allrum samt två sovrum, varav ett med öppen spis. Källaren har flertalet förvaringsutrymmen, däribland ett kylrum. Här finns också plats för tex gym och biorum. Garaget har fem portar i två våningar, ca 250 kvm här finns stora utrymmen för allt vad hobbyverksamhet heter, garaget styrs med KNX. Vid strandlinjen finns en privat sjöstuga med bastu och sandstrand. Från Ingared tar det ca 25 min till Göteborg.

  • Premium
Norra Liden 19, Kungshöjd, Göteborgs kommun
Norra Liden 19, Kungshöjd, Göteborgs kommun, bild 2
Norra Liden 19, Kungshöjd, Göteborgs kommun, bild 3

Norra Liden 19

Lägenhet
Kungshöjd, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York
4 490 000 kr
95 m²
4 rum
6 057 kr/mån
47 263 kr/m²

Bli först att få flytta in i denna nybyggda bostad på Kungshöjd, Otterhällan! Genomtänkt och inredd med ett mycket gott resultat. Bostaden har genomgående enstavsparkett av ek, ljusmålade väggar och skenor i taket för rätt belysning. Hallen är väl tilltagen och med garderober. Den öppna genomgående ytan med matplats alternativt ytterligare sovrum löper rakt genom byggnaden med fönsterpartier i två väderstreck. Här ligger det fullutrustade köket från Ballingslöv med påkostade stenskivor. Ett av de två badrummen är väl tilltaget med tvättmaskin. Den gemensamma tvättstugan ligger praktiskt nära en våning ned. I dagsläget finns det tre sovrum, ett mindre med egen entré mot innergården (denna skall tas bort) samt två större, det ena med privat badrum. Lägenhetens yta är maximalt utnyttjad och redo att ta emot sin första boende, välkommen att boka visning!

  • Premium
  • Nyproduktion
Lodjursståket 1, Sky Level vån 62, Lindholmen, Göteborgs kommun
Lodjursståket 1, Sky Level vån 62, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursståket 1, Sky Level vån 62, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursståket 1, Sky Level vån 62

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York
9 795 000 kr
86 m²
3 rum
vån 62/73
5 900 kr/mån
113 895 kr/m²

En av Sky-Levels bäst placerade trea med perfekt söderläge med utsikt över hamninloppet och Göteborg stad! Stor balkong i söderläge som är en naturlig förlängning av köket och de sociala ytorna. Köket är signerat italienska Binova med vitvaror från Gaggenau. Master bedroom med en-suite badrum, klätt i marmor och walk in closet har som det andra sovrummet stora fönsterpartier ut mot city! Det finns även ett större gäst wc med dusch och tvättmaskin och tumlare. Utsikten är påtaglig från alla rum och varje fönster har elektriska gardiner. Känslan av att befinna sig i ett designhotell i någon av världens stora städer är påtaglig Vägg i vägg med Karlatornet ligger ett nybyggt Clarionhotell, som boende på Sky-Level kan man boka en takterrass på hotellet, här finns även tillgång till kök och lounge. Karlatornet erbjuder även biorum, kylrum för matbud, hundspa och olika kontorsutrymmen. På Skylevel har man tillgång till en rad tjänster från hotellet, såsom fri tillgång till gym och spa samt room service och städning. Man har även möjlighet att hyra garageplats. För mer information se under fliken dokument.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Dragsvägen 42, Gottskär, Kungsbacka kommun

Dragsvägen 42

Villa
Gottskär, Kungsbacka kommun
Eklund Stockholm New York
10 980 000 kr
156 m²
5 rum
1 226 m² tomt

Högt beläget med havet som granne, välkomnar detta hus dig till ett socialt hem med stor gemenskap. Med sina sociala ytor, där vardagsrum, matsal och kök smälter samman till en öppen atmosfär, är detta ett hem där kan minnen skapas och delas. Verandan på entréplan har stora möbleringsmöjligheter och balkongen på övre plan blir en plats att njuta av utsikten i tre vårdstreck. Området draget karakteriseras av sin fridfulla atmosfär. Här finner man stränder, pittoreska vandringsleder och grönområden, men också en närhet till Gottskärs hamn som erbjuder restauranger och aktiviteter. In till Kungsbacka stad tar man sig på dryga 20 minuter med bil eller kollektivtrafik. Välkomna!

  • Balkong
  • Uteplats
Föreningsgatan 16 D, Vasastaden, Göteborgs kommun
Föreningsgatan 16 D, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Föreningsgatan 16 D, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Föreningsgatan 16 D

Lägenhet
Vasastaden, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York
12 500 000 kr
167 m²
4 rum
vån 6/6
10 032 kr/mån
74 850 kr/m²

Välkommen till denna härligt ljusa takvåning i Vasastaden! Högst upp i huset med en stor terrass i två väderstreck och fantastisk vy över Göteborgs takåsar - detta utan insyn från grannar! Bostaden har två entréer, huvudentrén via Föreningsgatan och innergården samt från Viktoriagatan, hiss från bägge. Bostaden har tre bra sovrum med stora fönsterpartier samt två stora badrum, det ena med tvättstuga och det andra med badkar vid stort fönsterparti. De privata delarna ligger i ena änden av bostaden och de sociala sällskapsytorna med vardagsrum, kök och terrass i den andra. Terrassen följer vardagsrummet i vinkel och öppnar upp storslagna vyer över Göteborgs stad! De stora fönsterpartierna och den stora eldstaden ger karaktär till vardagsrummet och ger den rätta känslan! Möjlighet till att hyra garageplats i grannhuset.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Lodjursstråket 1 vån 57, Karlastaden, Göteborgs kommun
Lodjursstråket 1 vån 57, Karlastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1 vån 57, Karlastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1 vån 57

Lägenhet
Karlastaden, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York
5 280 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 57/73
3 668 kr/mån
113 548 kr/m²

Ovan twisten, på en av de högsta våningarna i hela Göteborg, hittar du denna tvåa med öppen planlösning. Materialvalen är exklusiva och känslan av den vidsträckta vyn gör sig påmind från samtliga rum. Detta tillsammans med de sociala ytorna gör att du får en bostad att trivas i där du gärna tar hem dina vänner. En stor del av att bo i Karlatornet handlar också om de mervärden du får. Känslan är som ett hotell med entrévärd, bil-pool, gym, spa med relax, pool samt bastu. Vill du vara extra bekväm kan du beställa städning eller room-service. Välkommen in till vårt kontor så berättar vi mer!

  • Premium
  • Hiss
Utsiktsvägen 12, Kärradal, Varbergs kommun
Utsiktsvägen 12, Kärradal, Varbergs kommun, bild 2
Utsiktsvägen 12, Kärradal, Varbergs kommun, bild 3

Utsiktsvägen 12

Tomt
Kärradal, Varbergs kommun
Eklund Stockholm New York
4 950 000 kr
1 000 m² tomt

Skapa ditt eget drömboende på denna fantastiska tomt, högt belägen på attraktiva Utsiktsvägen i pittoreska Kärradal med promenadavstånd till stranden. Idéskiss för en exklusiv villa finns framtagen av arkitekt i enighet med vad detaljplanen medger, se ritningar under dokument. Varberg växer, som boende i Kärradal är det intressant att det skall byggas en ny tågstation i Väröbacka, samt att det på cykelavstånd skall byggas en ny F-9 skola med idrottshall i Tångaberg. Du bor dessutom på bekvämt pendlingsavstånd till såväl Varberg som Göteborg.

  • Premium
Kårehogen 329, Kårehogen Morlanda, Orust kommun
Kårehogen 329, Kårehogen Morlanda, Orust kommun, bild 2
Kårehogen 329, Kårehogen Morlanda, Orust kommun, bild 3

Kårehogen 329

Fritidshus
Kårehogen Morlanda, Orust kommun
Eklund Stockholm New York
6 000 000 kr
54 m²
3 rum
1,3 ha tomt

Välkomna till denna undangömda oas, en soldränkt tomt utan några grannar! En grusväg leder fram till till en oväntad öppning i landskapet, gömd bakom växtlighet och berg med ändå havsutsikt över Koljefjorden! Går man upp på det egna berget har man milsvid utsikt, Lysekils kyrktorn, Malön och Flatön ligger allt i blickfånget. Det pittoreska huset har en härlig öppen planlösning med en braskamin i mitten. Kök, vardagsrum, två sovrum och bad finns alla på entréplan. Ett praktisk sovloft ger övernattning till de långväga gästerna. Från huset finns det tre utgångar till trädgården, från ena sovrummet kliver men rakt ut till det stora poolområdet och den uppvärmda poolen. Under halva huset finns en källare för förvaring. I tillägg finns ett gästhus med plats för två våningssängar. Fastighetens storlek kan eventuellt ge utrymme för avstyckning och exploatering. På cirka tio minuters gångpromenad når man såväl Fröjdendals småbåtshamn med dess badplatser och Orust Golfklubb med dess populära restaurang!

  • Premium
Stallbacken 17D, Särön, Kungsbacka kommun
  • Imorgon kl 16:00
Stallbacken 17D, Särön, Kungsbacka kommun, bild 2
Stallbacken 17D, Särön, Kungsbacka kommun, bild 3

Stallbacken 17D

Lägenhet
Särön, Kungsbacka kommun
Eklund Stockholm New York
4 280 000 kr
61 m²
3 rum
vån 2/3
4 249 kr/mån
70 164 kr/m²

Välkommen in detta hem som med sin tidstypiska charm erbjuder modern bekvämlighet. Spröjsade fönster, brädgolv och en kakelugn smälter samman med det exklusiva köket som utmärker sig med bänkskiva i marmor. En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bjuder in till socialt umgänge med stunder ihop med familj och vänner. Tack vare fönster i tre värdestreck stärker sig ljuset in i hela lägenheten oavsett tid på dygnet. Föreningen som har en god ekonomi besitter en stor trädgård i medlemmarnas förfogande, där flera uteplatser möjliggör socialt umgänge även här. Beläget nära havet, naturreservat, tennisbana och den populära Blomstermåla passar detta hem såväl den naturälskande familjen som den aktiva. Inom cykelavstånd nås både matbutiker och skola. Nerför gatan finns busshållplatser som tar dig in till Göteborg och Kungsbacka.

  • Premium
Hults gård 2, Trollhättan, Trollhättans kommun
Hults gård 2, Trollhättan, Trollhättans kommun, bild 2
Hults gård 2, Trollhättan, Trollhättans kommun, bild 3

Hults gård 2

Villa
Trollhättan, Trollhättans kommun
Eklund Stockholm New York
9 895 000 kr
365 + 118 m²
8 rum
6 590 m² tomt

Vackra Hults gård med anor från 1700-talet är idag ett modernt och väl tilltaget hem i en lugn oas i närheten av Trollhättans centrum. Fastigheten som nås via en privat grusväg genom den parkliknande trädgården är bedårande. Förutom mangårdsbyggnaden, som är gårdens bostadshus, finns det två flyglar. Östra flygeln brukas idag som uthyrningshus, här under finns en gedigen matkällare som kan bli en utomordentlig vinkällare. Västra flygeln fungerar som magasin med perfekt potential för tex ett poolhus. I tillägg finns en lada vid infarten. Mangårdsbyggnaden har stora sociala ytor på nedervåningen, kök med öppen spis, matkällare och groventré. Vidare ligger en salong i fil med matsalen, självklart finns det även ett herrum för biljard - klassiskt och snyggt. Ovanvåningen har fyra sovrum varav ett master en suite och walk in closet. Ytterligare nyrenoverat badrum och ett stort sällskapsrum med bevarade detaljer sen byggnadens uppförande. Allting är mycket välskött och smakfullt!

  • Premium
Mallgatan 17, Påvelund / Långedrag, Göteborgs kommun
Mallgatan 17, Påvelund / Långedrag, Göteborgs kommun, bild 2
Mallgatan 17, Påvelund / Långedrag, Göteborgs kommun, bild 3

Mallgatan 17

Villa
Påvelund / Långedrag, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York
19 750 000 kr
267 + 58 m²
9 rum
2 200 m² tomt

I denna ståtliga Patriciervilla anno 1909 samspelar sekelskiftet och dess storslagna arkitektur i fin harmoni med en genomgående exklusiv interiör och tidstypiska detaljer charmigt bevarade. Oslagbart läge på lugn återvändsgata i en gemytlig villaidyll. Fint inramad av en pampig och vackert uppvuxen parkliknande trädgård med äppelträd, damm och porlande vattenfall.

  • Premium
Sommargatan 28, Lomma, Lomma kommun
Sommargatan 28, Lomma, Lomma kommun, bild 2
Sommargatan 28, Lomma, Lomma kommun, bild 3

Sommargatan 28

Lägenhet
Lomma, Lomma kommun
Eklund Stockholm New York
12 000 000 kr
188 m²
5 rum
vån 2/5
10 853 kr/mån
63 830 kr/m²

Stig in i denna lägenhet och möt en bostad fylld av en kombination av bekvämlighet och modernitet. Med genomgående högkvalitativa materialval såsom, kök från Kvänum och vitvaror från Miele, strålar varje detalj av stil och komfort. Lägenhetens väggar, golv och tak går i enhetligt tema genom hela lägenheten, där varje rum är omsorgsfullt utformat för att smälta samman med resten av bostaden. Från altan och vardagsrum har du utsikt ut mot havet. Stora fönster i vardagsrummet ramar in en havsutsikt som är unik och låter samtidigt ljus strömma in i lägenheten. En rejäl trälagd terrass, som nås från vardagsrummet genom 3 terrassdörrar, välkomnar för varma sommardagar med lek. Eftersom lägenheten ligger en trappa upp i huset störs du inte av insyn. Lägenheten är belägen med närhet till strand men också till livsmedelsbutiker, Lomma torg och hamn. Kommunikationsmöjligheterna är goda och Malmö nås på endast 7 min med tåg.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Frisebodavägen 33, null, Kristianstads kommun

Frisebodavägen 33

Villa
Kristianstads kommun
Eklund Stockholm New York
8 200 000 kr
70 + 30 m²
5 rum
1 195 m² tomt

Det unika sommarhuset, byggt 2017 av Sommarnöjen, erbjuder en exklusiv boende-upplevelse i fyra separata byggnader. Varje byggnad är utformad med omsorg och precision för att skapa en harmonisk atmosfär som smälter in i den omgivande naturen. När man går in genom hallen slås man direkt av Panoramat som genast ger en känsla av att vara omgiven av naturen även inomhus. Huset är det första i sitt slag utanför Stockholm som uppförts av Sommarnöjen, vilket garanterar en unik arkitektonisk stil. Husets interiör präglas av kvalitativa materialval och stora solsegel från DesignSegel Stockholm som erbjuder skydd under soliga dagar. Endast en promenad på morgonrocks-avstånd genom Friseboda Naturreservat finner man en privat, orörd del av den vit-sandiga stranden på Ålakusten nära populära Åhus. Här slingrar sig en cykelled som går genom hela Skåne och Skåne-leden finns lättillgänglig. För avkoppling på hemmaplan finns en bastu från Harvia med naturskön utsikt där man kan njuta av lugnet. I närområdet finner man Kivik, känt för sitt rika äppellandskap och musteri, samt historiska platser som Vittskövle slott och Drakamölla gårdshotell. Här finner man även sinnesbilden av Österlen, Brösarps backar, som översållas av gullvivor och backsippor samt populära gästgiverit Brösarps Gästis. En kort bilfärd på fem minuter från huset tar dig till närmaste matbutik i Degeberga, vilket gör vardagslivet både bekvämt och praktiskt. Området är välanslutet med goda transportmöjligheter och närhet till både affärer och servicepunkter vilket skapar en ideal bas för såväl vardagsliv som semesterdagar.

  • Uteplats
Rörtången 111D, Rörtången, Kungälvs kommun

Rörtången 111D

Tomt
Rörtången, Kungälvs kommun
Eklund Stockholm New York
2 200 000 kr
855 m² tomt

Underbart fin havsutsikt i vackra Rörtången, endast 50 meter till havet! Bygg drömhuset och flytta in för att sedan kunna njuta av den magiska utsikten! Rörtången är ett paradis med dess fina bad och goa klippor samt närheten till Marstrands vackra miljö som du lätt når via båten en varm sommarkväll. Badrocksavstånd ner till klippor och bad.

  • Nyproduktion
Michael Löfmans gata 3, Helsingborg, Helsingborgs kommun
Michael Löfmans gata 3, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Michael Löfmans gata 3, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Michael Löfmans gata 3

Villa
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Eklund Stockholm New York
20 000 000 kr
353 + 124 m²
11 rum
503 m² tomt

Välkommen till kvarterets äldsta och mest charmiga, ritat av den välkände arkitekten Alfred Hellerström. Detta anrika enfamiljshus erbjuder en blandning av historisk charm och modern bekvämlighet. Huset är för närvarande inrett som ett enfamiljshus men är smart förberett för att enkelt kunna omvandlas till tre eller fem lägenheter. Detta gör det till ett perfekt val för den stora familjen, generationsboendet, eller för dig som söker en investeringsmöjlighet. Framsidan av huset har en vacker stenläggning som harmoniserar med Helsingborgs stadsestetik, vilket ger en elegant och tidlös känsla. Den lättskötta innergården är en oas av grönska med välplanerade planteringar och en egen boulebana – perfekt för avkopplande stunder och sociala aktiviteter. Huset har genomgått en totalrenovering där varje yta, både inomhus och utomhus, har blivit omsorgsfullt uppdaterad. Harmoniska färgval pryder väggarna och varje badrum har en unik färgsättning som skapar en spännande och intressant atmosfär i varje lägenhet. Detta hem erbjuder inte bara fantastiska boendemöjligheter utan också en historisk känsla som är svår att hitta. Med sitt centrala läge i Helsingborg har du nära till stadens alla bekvämligheter och attraktioner. Missade inte chansen att förvärva detta unika och vackert renoverade hem. Kontakta oss idag för en visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Lodjursstråket 1 - vån 46, Karlastaden, Göteborgs kommun
Lodjursstråket 1 - vån 46, Karlastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1 - vån 46, Karlastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1 - vån 46

Lägenhet
Karlastaden, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York
10 500 000 kr
98 m²
3 rum
vån 46/73
6 059 kr/mån
107 143 kr/m²

På en av de högsta våningarna med utsikt åt väster och hamninloppet har du här en av tornets bästa lägenheter. Storleken passar för dig som vill ha lite extra utrymme och bekvämlighet. Att sedan ha så gott som full hotellservice, tillgång till gym och flera gemensamma utrymmen är en lyx som sätter guldkant på vardagen. Området växer och utbudet av restauranger och aktiviteter lika så. Att ta sig runt med Karlastaden som utgångspunkt är mycket enkelt. Både med bil, buss och färjan som tar dig raka vägen in i centrala Göteborgs puls med knutpunkt Stenpiren. Kontakta mig för visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Drottningvägen 13, Särön, Kungsbacka kommun
Drottningvägen 13, Särön, Kungsbacka kommun, bild 2
Drottningvägen 13, Särön, Kungsbacka kommun, bild 3

Drottningvägen 13

Villa
Särön, Kungsbacka kommun
Eklund Stockholm New York
12 500 000 kr
175 + 44 m²
6 rum
1 448 m² tomt

Äntligen kommer en härlig enplansvilla på fantastiska Särön ut till försäljning! Belägen på slutet av en återvändsgata med fåtal grannhus och stora grönområden intill tomtgränsen. Tomten är lättskött, på uppfarten finns plats för tre-fyra bilar, mindre gräsmatta som ligger i perfekt solläge och i anslutning till villans terrass. På en bergsknalle står ett friliggande mindre hus om ca 45 kvm, isolerat och vatten & avlopp är installerat. I direkt anslutning finn en parkering, perfekt för kontor, mottagning eller uthyrning. Bostadshuset har gott om förvaring, två stora förråd i anslutning till entrén och tvättstugan. Vidare in öppnar de sociala ytorna upp sig, köksön blir den naturliga samlingspunkten i det väl tilltagna allrummet där braskaminen kommer till sin rätt. Härifrån kommer man ut till den insynsskyddade terrassen. Rätt placerat mot trädgården ligger tre sovrum, det ena en suité. Ytterligare badrum / gäst wc finns i anslutning till sovrummen. Välskött hus på attraktivt läge!

  • Premium
Bytaregatan 3 - Hotell Oskar, Lund, Lunds kommun
  • Budgivning pågår

Bytaregatan 3 - Hotell Oskar

Övrigt
Lund, Lunds kommun
Eklund Stockholm New York
Pris saknas
155 m²
207 m² tomt

Söker du expandera din verksamhet eller vill ge dig in i hotell-näringen kommer här en chans att ta över redan etablerade Hotell Oskar med sitt AAA läge i centrala Lund. Hotellet drivs idag som ett obemannat hotell och servas av samarbetspartnern Crêperiet där det redan idag finns ett etablerat samarbete. Hotellet har idag åtta rum och ett pentry samt en mysig innergård. Området och belägenheten är bästa möjliga. Utbudet för en besökare lämnar inget att önska. Att hitta till Hotell Oskar och att ta sig hit är mycket enkelt för en besökare. Kontakta mig för en privat visning!

  • Uteplats
Vedhall 160, null, Kungälvs kommun

Vedhall 160

Tomt
Kungälvs kommun
Eklund Stockholm New York
22 000 000 kr
2,8 ha tomt

Här erbjuds en fantastisk chans att förvärva er helt egna ö på västkusten. Området ligger inom detaljplan som erbjuder flertal byggrätter för hus, stugor, bryggor, strandförråd samt komplementbyggnader. Detta kan bli en perfekt plats för att samla familj och vänner för att bo i västkustidyll. Eller för ett kommersiellt syfte där företaget kan bjuda kunder eller anställda till semesterboende med tillgång till egna bryggor och strandförråd. Möjligheterna är obegränsade för den kreativa. Ön går att nås via bil och ligger i Kungälvs kommun, här når man centrala Göteborg på 45 minuter och Marstrand, med både båt och bil, på ca 20 minuter.

Ljungbackenvägen 40E, Lerum, Lerums kommun
Ljungbackenvägen 40E, Lerum, Lerums kommun, bild 2
Ljungbackenvägen 40E, Lerum, Lerums kommun, bild 3

Ljungbackenvägen 40E

Villa
Lerum, Lerums kommun
Eklund Stockholm New York
Pris saknas
360 + 12 m²
11 rum
1 602 m² tomt

135 kvm består av en nybyggd uthyrningsdel med goda intäkter. Den nationalromantiska stilen är renoverad och restaurerad på Carlanderska Villan, en av de första stora sommarvillorna från tidigt 1900-tal, söder om Lerums station. En mer rustik och gedigen villa kombinerad med ett modernt boende får man leta efter. Det gamla kärnvirket passar perfekt med de nyrenoverade spröjsade fönstren, brädgolv och en takhöjd runt tre meter. Sammanlagt finns det sex eldstäder och den största, en öppen brasa i salongen är mer lik en möbel och utgör en naturlig samlingspunkt. Här finns det stora ytor för sällskap och fest, men även ett lugn som passar för den kreativa konstnären. För mer information läs under dokument och övrigt samt kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

  • Premium
Ulvasundsvägen 11, Tollered, Alingsås kommun

Ulvasundsvägen 11

Villa
Tollered, Alingsås kommun
Eklund Stockholm New York
16 000 000 kr
965 m²
2,6 ha tomt

Nu erbjuds en privat strandfastighet med vattenrätt med tillhörande mindre ö. Den stora höga byggnaden har två pooler och har tidigare fungerat som träningsanläggning för simhopp. Idag kan man tex ha det till musikstudio, yogacenter eller bilhall. Bostadshuset har flertalet sovrum och badrum och stora öppna sociala ytor. Ett mindre restaurangkök finns i anslutning till det stora allrummet med en vacker öppen spis och stora fönsterpartier med utsikt över sjön. Det finns även ett dubbelgarage med gästlägenhet, två mindre hus vid vattenbrynet, det ena ett bastuhus och det andra ett bostadshus med egen brygga och badtunna. Det större gästhuset är fullt utrustat med kök och bad. Hör har man möjlighet att skapa sitt drömboende eller bedriva verksamhet, helt avskilt med korta avstånd till såväl Göteborg, Landvetter och Nääs fabriker.

Maleviks Svanväg 1A, Malevik, Kungsbacka kommun

Maleviks Svanväg 1A

Villa
Malevik, Kungsbacka kommun
Eklund Stockholm New York
23 000 000 kr
271 m²
8 rum
1 415 m² tomt

Vi erbjuder en högt, fritt och soligt belägen villa med vidunderlig havsutsikt i två väderstreck, precis vid havet uppe på udden i Malevik. Huset är unikt utsiktsoptimerat - man ser 17 km över hav, öar, berg och himmel/solnedgång från 6 av de 9 rummen samt från kök, altaner och trädgård, oavsett om man står, sitter eller ligger ner. Från huset är det 1 minuts promenad nedför trappor på berget till havsbad och båthamn. Malevik, mellan Säro och Kullavik 25 minuter söder om Göteborg, är ett lugnt, vackert, idylliskt och exklusivt villasamhälle med oändliga möjligheter till bad och båtliv. Egen för- och grundskola, närhet till mataffärer och restauranger, bra kommunikationer, tennisklubb, segelskola, vackra naturområden och en mängd andra möjligheter (exv 7 golfklubbar 20 min bort) gör Malevik idealiskt att bo i. Villan är byggd i tre plan på övre delen av den sluttande tomten upp mot berget. Garaget med en bred infart ligger nere vid vägen, förbi detta leder en backe upp till huset. En stor entré med ljust klinkergolv, gott om förvaringutrymmen och en svängd platsbyggd trappa med ett 4 m högt fönster leder upp till plan 2. Innanför entrén finns ett helkaklat badrum förberett för bastu, tvättrum samt teknikrum. Trappan leder upp till ett ljust vardagsrum och öppet kök med panoramafönster över havet i nordväst och söder, berg och grönska och solig altan med pool. Köket har en stor köksö med förvaring, ugn och sittplatser. I vardagsrummets förlängning ligger ett separat sovrum med hel garderobsvägg och utsikt över havet, södra skärgården och solnedgång från dubbelsängen. Från vardagsrummet leder en passage in till två stora sovrum, båda med helglasade dubbla altandörrar och havsutsikt till horisonten i söder - gå direkt ut från sängen och välja havet eller poolen! Passagen leder också till walk-in-closet och ett stort badrum med bubbelkar, dusch, wc och dubbla handfat. Från passagen leder en trappa upp till tredje våningens vardagsrum, arbetsrum och en rymlig takterass. Här uppe är vyerna åt alla håll oslagbara - havet och himlen på dagen, i solnedgången och på natten i månsken - året runt. I entréplanet finns ytterligare tre rum varav två kan användas som gästlägenhet eller hyras ut. Den har fullt utrustat minikök med dismaskin, kyl/frys, spis och ugn i vardagsrummet samt helkaklat dusch/wc med tvättmaskin - och separat entrédörr. Därutöver ett sovrum med stor dubbelsäng och bäddsoffa. Från huvudköket på våning två leder en tredje trappa ner till ett mysigt extrarum som kan användas som hemmabio, vinkällare (bra läge under köket), förråd eller ett tredje rum till lägenheten.

Visar 1 - 25 av 26