Enebymäklaren

Enebymäklaren

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Doktor Butlers gata 13, null, Norrköpings kommun
 • Tis 23 apr kl 17:30
Doktor Butlers gata 13, null, Norrköpings kommun, bild 2
Doktor Butlers gata 13, null, Norrköpings kommun, bild 3

Doktor Butlers gata 13

Lägenhet
Norrköpings kommun
Enebymäklaren
2 095 000 kr
75 m²
3 rum
vån 5/5
6 230 kr/mån
27 933 kr/m²

Nu har du chansen att bli den allra första att äga denna nyproducerade vindslägenhet i föreningen Sandbyhovs Gård. Med en perfekt placering i ett av Norrköpings mest expansiva områden, kommer du att njuta av bekvämt boende, modern design och fantastiska sociala samvaroytor. Lägenheten ligger högst upp i huset och bostaden nås bekvämt med hiss från gatuplanet. Den öppna planlösningen skapar en generös rymd där kök och vardagsrum flyter naturligt ihop. Detta är den perfekta platsen att umgås med familj och vänner. När du vill koppla av i enskildhet har du en balkong i söderläge att tillgå. Här njuter du av solen från tidig morgon till sen eftermiddag. Det bekväma boendet i denna nyproducerade lägenhet är svårt att slå. Med moderna materialval och ljusa ytskikt kan du räkna med att din vardag blir både enklare och mer behaglig och du slipper tänka på dyra renoveringskostnader. Här kan du verkligen känna att du har hittat ditt drömhem. Bostadsområdet Sandbyhov är i ett expansivt skede och kommer att utvecklas ytterligare med fler bostäder vilket kommer att bidra till ett fortsatt attraktivt område. Närheten till det mesta kännetecknar Sandbyhov och härifrån tar du dig enkelt till centrum med spårvagn, en kort cykelpromenad bort till Ingelsta och natursköna Hallbergaskogen endast 10 minuter bort. Så vänta inte för länge. Ta chansen att bli den första att kalla denna lägenhet för ditt hem. Kontakta mig redan idag för att boka din visning och upplev själv allt det här boendet har att erbjuda.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sysslomansgången 12, null, Norrköpings kommun
 • Tis 23 apr kl 18:15
Sysslomansgången 12, null, Norrköpings kommun, bild 2
Sysslomansgången 12, null, Norrköpings kommun, bild 3

Sysslomansgången 12

Lägenhet
Norrköpings kommun
Enebymäklaren
1 990 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/6
6 338 kr/mån
25 844 kr/m²

3:a med uteplats i markplan! Nu får du chansen att bli den allra första att äga denna nyproducerade lägenhet i föreningen Sandbyhovs Gård. Med en perfekt placering i ett av Norrköpings expansiva områden, kommer du att njuta av bekvämt boende, modern design och fantastiska sociala samvaroytor. Lägenheten ligger bekvämt på våning 1 med en stenbelagd uteplats med plats för större utegrupp. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum flyter naturligt ihop. Här får du plats med både ett större matbord och bekvämt soffhäng. Vill du bo bekvämt är detta bostaden för dig. Med moderna materialval och ljusa ytskikt kan du räkna med att din vardag blir både enklare och mer behaglig och du slipper tänka på dyra renoveringskostnader. Här får du känslan av att du har hittat ditt drömhem. Bostadsområdet Sandbyhov är i ett expansivt skede och kommer att utvecklas ytterligare med fler bostäder vilket kommer att bidra till ett fortsatt attraktivt område. Närheten till det mesta kännetecknar Sandbyhov och härifrån tar du dig enkelt till centrum med spårvagn, en kort cykelpromenad bort till Ingelsta och natursköna Hallbergaskogen endast 10 minuter bort. Så vänta inte för länge. Ta chansen att bli den första att kalla denna lägenhet för ditt hem. Kontakta mig redan idag för att boka din visning och upplev själv allt det här boendet har att erbjuda.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Herrebrogatan 98, null, Norrköpings kommun
 • Lör 27 apr kl 11:00
Herrebrogatan 98, null, Norrköpings kommun, bild 2
Herrebrogatan 98, null, Norrköpings kommun, bild 3

Herrebrogatan 98

Villa
Norrköpings kommun
Enebymäklaren
4 500 000 kr
127 + 127 m²
5 rum
797 m² tomt

Denna friköpta bostad belägen i det eftertraktade området Skarphagen erbjuder en unik möjlighet att förvärva din nästa bostad. Med en idealisk placering i området och en mängd potentiella förbättringsmöjligheter är detta ett perfekt val. Detta hem välkomnar dig med stora sociala ytor som är optimala för sociala sammanhang. Här kan du skapa minnen och uppleva härliga stunder tillsammans med dina nära och kära. Det generösa köket erbjuder gott om plats för matlagning och samvaro, medan det rymliga vardagsrummet är en perfekt plats för avkoppling och gemenskap. En av de stora fördelarna i denna bostad är det stora garaget, perfekt för förvaring av fordon eller som en verkstad. Här finns gott om plats för en båt, husbil eller andra hobbyprojekt. Den tillhörande tomten vetter mot ett vackert skogsparti, vilket ger dig avskildhet utan insyn från grannar. Med tanke på bostadens potential och det attraktiva läget är detta en investering för din framtid. Skarphagen är känt för sin natursköna omgivning och närhet till bekvämligheter såsom skolor, shopping och rekreation. Sammanfattningsvis är detta en möjlighet för dig att skapa ditt drömhem i ett av Norrköpings mest populära områden. Ta chansen att förvärva denna bostad och låt din kreativitet flöda. Kontakta mig idag för att boka en visning och utforska allt som detta hem har att erbjuda!

 • Premium
 • Energieffektiv
Smedstugugatan 37, null, Norrköpings kommun

Smedstugugatan 37

Lägenhet
Norrköpings kommun
Enebymäklaren
1 295 000 kr
66 m²
2.5 rum
vån 1/2
6 457 kr/mån
19 621 kr/m²

Vill du få känslan av att bo i villa men ha bekvämligheten som en bostadsrätt så ska du definitivt komma på visning av denna bostad. Här saluförs nu denna hörnlägenhet som har fönster i tre väderstreck och belägen endast en halvtrappa upp. Bostaden genomgick 2017, i samband med föreningens stambyte, renovering av både kök och badrum. Rymligt och bra planerat vardagsrum med välskött fiskbensparkett och här finner du även utgången till balkongen där du kan avnjuta ditt morgonkaffe. Mindre HSB-förening som är beläget mitt bland villorna i Karlshov. Känslan av att ha en "egen" trädgård är stor här då du har flertalet gräsytor du kan njuta av och här har du också lyxen att gå ut och plocka "dina" äpplen, päron eller klarbär. Egen p-plats mot en kostnad om endast 150 kr/månaden, 2 förråd samt möjlighet att hyra ett extra förråd om ca 15 kvm för endast 150 kr/månaden är saker som är stora fördelar för den här bostaden. Området Karlshov är ett attraktivt bostadsområde med närhet till det mesta. Eneby Centrum har vi en kort promenad bort där det finns både livsmedelsaffär, apotek och café. Vill du ta dig in till stan så når du spårvagnen endast några minuter bort från bostaden och vill du löpträna eller promenera så har du Himmelstalunds vackra omgivningar att förbättra konditionen på. Så vänta inte för länge. Kontakta mig redan idag för att boka din visning och upplev själv allt det här boendet har att erbjuda.

 • Balkong

Visar alla 4