Mäklare Joakim Tevell

Joakim Tevell

Om mig

Då jag är uppvuxen i en fastighetsmäklarfamilj och tidigt involverad i branschen ger det dig som säljare och köpare en ovärderlig kunskap. Er försäljning ska kännas strukturerad och spännande samtidigt som ni ska kunna luta er tillbaka och känna förtroende att jag guidar er genom hela försäljningsprocessen och alltid ser till att ni får bäst betalt. Tillsammans med vår erfarenhet, breda kompetens inom juridik och unika försäljningsverktyg får vi bäst betalt i en trygg försäljning.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Slätthultsvägen 43, Ellös, Orust kommun

Slätthultsvägen 43

Tomt
Ellös, Orust kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 850 000 kr
2 000 m² tomt

Nu har vi förmånen att erbjuda denna industritomt på 2 000 kvm i hörnläge, alldeles intill havet bara några minuter ifrån Ellös hamn och centrum. Tomten är belagd i ett växande område i Ellös med god väg till och från fastigheten. Fastigheten ligger i detaljplanerat område, se mer under dokument. I Ellös finns finns bank, mataffär, bibliotek, stor båthamn och restaurang. Det är inga problem att åka ut och kika på tomten i enskild regi, vid frågor är du självklart välkommen att kontakta ansvarig mäklare via telefon eller mail.

Åkergatan 15, null, Kungälvs kommun
Åkergatan 15, null, Kungälvs kommun, bild 2
Åkergatan 15, null, Kungälvs kommun, bild 3

Åkergatan 15

Lägenhet
Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 4/4
5 016 kr/mån
35 691 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en 2:a högst upp i populära HSB BRF Skogsbrynet. Här har du ett bekvämt boende med ett stenkast till ICA Skafferiet, Fontins naturreservat och Kungälvs centrum. Bostaden består av fint och renoverat kök, vardagsrum och balkong i soligt läge, stort sovrum med bra förvaring och badrum. Runt hörnet ligger Fontinskogen och dess promenad och motionsslingor. Här kan du välja mellan 1 km slingan till 10 km. Kollektivtrafik, affärer, lekplats och förskola finns i närområdet. ICA Skafferiet huserar i föreningens hyreslokal, perfekt för vardagshandlingen. Ett perfekt boende för den som vill kombinera lugnet och Kungälvs växande utbud.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Prästvägen 460 (grannens adress), Kareby, Kungälvs kommun
Prästvägen 460 (grannens adress), Kareby, Kungälvs kommun, bild 2
Prästvägen 460 (grannens adress), Kareby, Kungälvs kommun, bild 3

Prästvägen 460 (grannens adress)

Tomt
Kareby, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 850 000 kr
1 472 m² tomt

Nu har vi fått förmånen att få förmedla två nyligen avstyckade tomter i Kareby! Med fritt och soligt läge kommer man få chansen att bygga sitt drömhus. Tomterna ligger fritt och på en höjd, perfekt läge för med skogen som granne på baksidan och perfekt läge för kvällssolen! Att bo i nybyggt ger låga driftskostnader och likaså väldigt låga underhållskostnader. Vid nybyggnation är blir du som fastighetsägare befriad från fastighetsskatt i hela 15 år. Dessutom har man nu också bestämt placering för det nya motorvägsmotet vilket skapar en anslutning till motorvägen redan vid Kareby (mot Arntorp). Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning.

  • Premium
Rishammar 220, Kareby, Kungälvs kommun
Rishammar 220, Kareby, Kungälvs kommun, bild 2
Rishammar 220, Kareby, Kungälvs kommun, bild 3

Rishammar 220

Villa
Kareby, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 695 000 kr
112 + 20 m²
3 rum
803 m² tomt

Välkommen till magiska Rishammar 220, ett hem skapat för den som ställer höga krav på sitt boende och är mån om miljön och framtiden. I varje steg i skapandet av detta hem har man nogrannt beaktat påverkan på klimatet. Från materialval till energieffektiva system har varje detalj utformats för att minimera miljöavtryck och maximera hållbarhet. Vid behov kan man med enkelhet ändra den nuvarande planlösningen för att få in fler rum för t.ex. den växande familjen. Ni välkomnas in i den ljuvliga inglasade verandan i söderläge där ni njuter av solens strålar året om. Därefter kommer vi in i den rymliga hallen som binder samman hemmets alla rum. Direkt till vänster har vi hemmets hjärta: Köket! Ljust och rymligt där hela familjen får plats och köket är som gjort för att umgås med sina nära och kära. Påkostade materialval och ett magiskt ljusinsläpp i hela tre väderstreck! Från hallen når vi groventrén/tvättstugan, perfekt när man kommer in från en tur i skogen. Badrummet är ljust med helkaklade väggar snyggt matchat med ett stilrent klinkergolv, handfat med kommod, badkar, wc och ett praktiskt vädringsfönster. Därefter kommer vi till det första sovrummet som är rymligt men som också har gott om plats för annat möblemang för den som så önskar. Som en extra bonus finner vi även här ett fullt utrustat kök! Perfekt för långväga gäster som stannar lite längre, generationsboende eller uthyrning. En våning upp finner vi generösa och öppna sällskapsytor där det finns möjlighet att göra ytterligare sovrum om det finns behov. På detta våningsplan finner vi även ytterligare ett väl tilltaget sovrum med plats för både dubbelsäng och gott av förvaring! Huset har genomgående ljusa och harmoniska toner och ett vackert trägolv som den nuvarande ägaren lutat och såpskurat, som bara gör golven vackrare med tiden! Varmt välkommen att visa ert intresse!

  • Premium
Heavägen 12, null, Kungälvs kommun

Heavägen 12

Tomt
Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 800 000 kr
1 478 m² tomt

Nu har vi fått förmånen att förmedla en fin tomt i barnvänligt område. Nära till hav, skog och fantastiskt natur. Lycke golfklubb, Tofta Herrgård och flera badplatser finns i närområdet. Dessutom är denna tomt inte bunden till någon husleverantör, men önskar du kontakt och rådgivning gällande husbyggnation kan vi varmt rekommendera William Engsfelt på A-Hus 070-564 80 22 som kan hjälpa till att skräddarsy ert drömhus och planera byggnationen. Förhandsbesked finns för 1-planshus med garage. Att bo i nybyggt hus ger låga driftskostnader och likaså väldigt låga underhållskostnader kommande åren. Vid nybyggnation slipper du som fastighetsägare fastighetsskatten i hela 15 år vilket ger en besparing på över hundra tusen kronor! Välkommen att kontakta Joakim Tevell för mer information och visning.

Visar alla 5