Mäklare Vilhelm Axelson

Vilhelm Axelson

Om mig

Jag är en driven, energisk och målinriktad fastighetsmäklare som motiveras av att göra det lilla extra för mina kunder och för nå en hög kundnöjdhet. Jag är född och uppvuxen i Kungälv och har därför bra lokalkännedom i kommunen vilket skapar en trygghet i er försäljningsprocess. Jag anpassar alltid varje försäljning efter kundens behov och gör mitt yttersta för att alla parter skall bli nöjda. Varmt välkomna att kontakta mig om du skall sälja din bostad eller är på jakt efter din drömbostad!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rådmansgatan 53, null, Kungälvs kommun
Rådmansgatan 53, null, Kungälvs kommun, bild 2
Rådmansgatan 53, null, Kungälvs kommun, bild 3

Rådmansgatan 53

Lägenhet
Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
2 295 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
3 450 kr/mån
42 500 kr/m²

Här är din möjlighet att förvärva en ljus tvåa i populära Rådmansparken! Lägenheten är belägen en trappa upp och har ett fint och väl tilltänkt kök som är smakfullt designat och utrustat med spis, ugn, kombinerad kyl och frys. Helkaklat och fräscht badrum med dusch och golvvärme. Vardagsrummet är ljust och luftigt och har utgång mot en nybyggd balkong. Sovrummet har bra förvaring med klädkammare och plats för dubbelsäng. Till bostaden hör även två förråd varav ett på vinden och ett i källaren samt en parkeringsplats. Perfekt belägen med en kort promenad till Kongahälla köpcenter och charmiga Västra Gatan. För resor till Göteborg finns expressbussar bara ett stenkast bort. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
Grangärdesvägen 19B, Surte, Ale kommun

Grangärdesvägen 19B

Lägenhet
Surte, Ale kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
1 595 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 1
4 264 kr/mån
25 520 kr/m²

Här är din möjlighet att förvärva en hemtrevlig ljus tvåa i populära Brf Granhäcken! Lägenheten är belägen en trappa upp och har ett fint och väl tilltänkt kök som är smakfullt designat och utrustat med diskmaskin, inbyggd mikro, spis, ugn, kyl och frys. Helkaklat och fräscht badrum med dusch och golvvärme. Vardagsrummet är stort, ljust och luftigt och har utgång mot en solig balkong. Sovrummet har bra förvaring med walk-in closet och plats för dubbelsäng. Här bor du med en kort promenad till pendelstationen som tar dig vidare till Göteborg på ca 15 min. Perfekt för jobbpendling! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Ställets bygata 81, Ytterby, Kungälvs kommun
  • Budgivning pågår

Ställets bygata 81

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
2 695 000 kr
112 m²
4 rum
vån 0/2
7 269 kr/mån
24 063 kr/m²

Välkommen till Ställets Bygata 81 och detta välplanerade gavelradhus om 112 m² fördelat på 4 rum och kök! Här finner ni ett boende som har många fördelar, gavelläget ger frihetskänsla och utrymme att röra sig runt huset med tillgång till gräsmatta och carport. Radhuset erbjuder tre sovrum två badrum varav ett med badkar och ett med dusch samt tvättmöjligheter, kök som är utrustat med diskmaskin, spis, ugn, kyl och frys. vardagsrummet är med fin utsikt samt två uteplatser. Ytterby centrum når man med en kort promenad, där finner du mataffär, vårdcentral, skolor och tandläkare. Ställets Bygata är en perfekt plats att bo på om man pendlar, tack vare närheten till tåget som går vidare till Göteborgs central på ca 20 minuter. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Vilhelm Axelson för mer information.

  • Plus
  • Energieffektiv
Åkergatan 13, null, Kungälvs kommun
Åkergatan 13, null, Kungälvs kommun, bild 2
Åkergatan 13, null, Kungälvs kommun, bild 3

Åkergatan 13

Lägenhet
Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
2 350 000 kr
84,5 m²
3 rum
vån 4/4
6 811 kr/mån
27 811 kr/m²

I populära BRF Skogsbrynet, högst upp på våning fyra utan insyn, ligger denna trea som tidigare varit en fyra. Bostaden består av två sovrum, ett rymligt kök med matplats, badrum med dusch, en gästtoalett och ett vardagsrum med utgång till balkong. Lägenheten kan enkelt göras om till en fyra igen. Här bor man med närhet till natur, ICA skafferiet och även gångavstånd till Fontins motionscentral. Kungälvs centrum ligger med en kort promenad bort, här finns bland annat Kongahälla köpcenter, restauranger, caféer och resecentrum som tar dig vidare till Göteborg och Stenungsund på 25-30 min. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 4