ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet

ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kullåsgatan 3A, Centrala Lilla Edet, Lilla Edets kommun

Kullåsgatan 3A

Lägenhet
Centrala Lilla Edet, Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet

575 000 kr

36 m²

1 rum

2 860 kr/mån
15 972 kr/m²

Mycket trivsam etta om 36 kvm med separat kök och inglasad balkong. Här bor du enkelt och bekvämt på första plan. Genomgående parkettgolv i gott skick och vitmålade väggar. Bostaden ligger i centrala Lilla Edet med gångavstånd till centrum, busskommunikationer och all närservice man behöver.

 • Balkong
Ryrsjön 234, Göta och Ryrsjön, Lilla Edets kommun

Ryrsjön 234

Fritidshus
Göta och Ryrsjön, Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet

795 000 kr

19 m²

1 rum

2 294 kr/mån

Ta chansen till att förvärva en mysig stuga i Göta precis bredvid sjön. Stugan är ett fritidshus i bostadsrättsform där du kan bo året runt, om så önskas. Läget är fantastiskt med vacker sjöutsikt och ett stenkast från badplatsen. Både badrum och kök är renoverat 2021. Bostadsrättsföreningen är välskött och stabil med flera aktiviteter för de boende. På gården finns en boulebana att nyttja, en gemensamhetslokal att låna med pingisbord och dart samt möjlighet att låna kanot. På Ryrsjön bor du med närhet till naturen med fina promenadvägar, svampplockning och badsjön inpå knuten. Gångavstånd till ridhus, förskola, skola (F-6) och busskommunikationer som tar dig smidigt till både Trollhättan och Göteborg. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Johanneberg 126, Lödöse, Lilla Edets kommun
 • Tis 13 jun kl 17:00
Johanneberg 126, Lödöse, Lilla Edets kommun, bild 2
Johanneberg 126, Lödöse, Lilla Edets kommun, bild 3

Johanneberg 126

Villa
Lödöse, Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet

1 200 000 kr

139 m²

5 rum

8 900 m² tomt

Lantligt läge i utkanten av Lödöse med stor potential! Här finns många möjligheter för dig som vill skapa din egen husdröm. Tomt om ca 8900 kvm, bostadshuset är 139 kvm. På tomten finns idag gäststuga samt ett förråd i dåligt skick. Djupborrad brunn, 3-kammarbrunn med infiltrationsbädd från 2022. På fastigheten förekommer parkslide. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Några minuters bilväg från fastigheten når vi Lödöse Södra tågstation som tar dig till Göteborg på 25 minuter.

 • Premium
Storgatan 22, Centrala Lilla Edet, Lilla Edets kommun

Storgatan 22

Lägenhet
Centrala Lilla Edet, Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet

1 495 000 kr

104 m²

4 rum

7 016 kr/mån
14 375 kr/m²

Äntligen kan vi nu erbjuda en stor fin 4:a i en populär förening och med en uteplats utöver det vanliga - mitt i centrala Lilla Edet. Här bor du med kort promenadavstånd till matbutiker, restauranger, butiker, skola och vårdcentral utan att behöva kompromissa med lugnet. Bostaden har tre sovrum i bra storlek, två badrum, ett fint och stort kök samt gott om bra förvaringsutrymmen i både klädkammare och förråd inne i lägenheten. Från vardagsrummet nås uteplatsen där nuvarande ägare skapat en härlig oas av gröna växter att njuta av under varma sommardagar och kvällar. Uteplatsen är stor och här finns gott om plats för både matbord och loungemöbler om man vill. Bostadens planlösning är mycket bra utformad med två av sovrummen i en avskild del med badrum emellan, perfekt för barnen eller tonåringarna. Varmt välkommen på visning!

Ekebergsvägen 47, null, Lilla Edets kommun
 • Imorgon kl 14:30
Ekebergsvägen 47, null, Lilla Edets kommun, bild 2
Ekebergsvägen 47, null, Lilla Edets kommun, bild 3

Ekebergsvägen 47

Villa
Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet

4 000 000 kr

140 m²

5 rum

843 m² tomt

På Ekeberg 47 hittar vi denna trivsamma trädgårdsdröm i bostadsområdet Ekeberg i Lödöse. Huset är byggt med miljötänk - energisnålt. solceller på taket, braskamin samt laddbox för elbil i carporten. Här har du bekvämligheten och tryggheten med grannar omkring dig men trädgården som bostaden erbjuder får dig att känna dig som att du befinner dig på landet. Här kan du vara självförsörjande av grönsaker och plocka dina egna buketter på sommarhalvåret om du önskar. Huset erbjuder härliga sociala ytor både ute och inne och har tre bra sovrum och två badrum. Gång och cykelavstånd till barnomsorg, grundskola (F-6), affärer och tågstationen som tar dig till Göteborg & Trollhättan på mindre än 30 min. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Premium
Humlevägen 2, Ekeberg/Lödöse, Lilla Edets kommun
 • Imorgon kl 16:00

Humlevägen 2

Villa
Ekeberg/Lödöse, Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet

4 700 000 kr

157 m²

6 rum

717 m² tomt

2-plansvilla byggd i lösvirke och hög standard där inget är lämnat åt slumpen. Här är bostaden för dig som söker en villa där man bara kan flytta in utan att behöva påbörja några renoveringar. Med fyra sovrum, två badrum och väl tilltagna sociala ytor är detta en perfekt bostad för familjen. Dessutom i ett populärt och omtyckt villaområde i Ekeberg/Lödöse med närhet till pendelstationen som tar dig till Göteborg på 25 minuter och Trollhättan på ca 20 minuter. Gång-och cykelavstånd till förskola, skola (F-6). Närhet till skog och natur med härliga strövområden för dig som gillar naturen. I området finns även en fin kommunal lekplats som är väldigt omtyckt bland barn.

 • Plus
 • Uteplats
Furuhäll 230, Västerlanda, Lilla Edets kommun
 • Budgivning pågår

Furuhäll 230

Gård/Skog
Västerlanda, Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet

3 000 000 kr

82 m²

3 rum

3,5 ha tomt

Välkomna till Furuhäll 230! Här finner vi en skogsfastighet om ca 3,5 hektar med många möjligheter och ett bra, insynsskyddat läge. Bostadshuset byggdes 1989 och är perfekt för paret eller för familjen. Ekonomibyggnad som fungerar utmärkt som maskinhall eller verkstad samt carport för flertalet bilar. Planterad björkskog som ej är gallrad. Hela fastigheten är 3,5 ha varav skogen utgör ca 3 ha och småhusmarken utgör resterande del. Bostadshuset är 82 + 82 kvm stort och ekonomibyggnaden är 230 kvm med loft på ena delen. Fastigheten är besiktigad. Läs gärna igenom besiktningsprotokollet som ligger publicerat under dokument.

 • Uteplats
Magnusgatan 3, Lödöse, Lilla Edets kommun

Magnusgatan 3

Villa
Lödöse, Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet

3 750 000 kr

110 m²

6 rum

1 124 m² tomt

I hjärtat av Lödöse på Magnusgatan 3 hittar vi denna välskötta enplansvilla med källare. Den uppvärmda poolen, spabadet, det isolerade uterummet och den härliga trädgården där barn med spring i benen kan leka av sig är bara några av alla härliga kvalitéer som detta boende för med sig. Huset erbjuder tre sovrum med möjlighet till fler på entréplan och ytterligare inredda rum på källarplan. Parkeringsplats för flera bilar samt garage med plats för en bil. Gång och cykelavstånd till barnomsorg, grundskola (F-6), affärer och tågstationen som tar dig till Göteborg & Trollhättan på mindre än 30 min. Fastigheten är besiktigad. Läs gärna igenom besiktningsprotokollet som ligger publicerat under dokument.

null, null, Lilla Edets kommun

Tomt
Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet

500 000 kr

1 993 m² tomt

Drömmer du om att bo lantligt och vill bestämma planlösning och materialval helt efter dina önskemål och behov? Bygga ett nytt hus kan vara den bästa lösningen för dig. Denna tomten erbjuder lantligt och härligt läge i Nygård. Här bor du med naturen utanför dörren och kan njuta av skogspromenader samtidigt som du når Lödöse med mataffär, skola och närmaste tågstation knappa 10 min bort. Förskola finns i närområdet. Positivt förhandsbesked finns för nybyggnation av enbostadshus om 100kvm enplanshus. I området finns både permanentboende och fritidshus. El finns vid tomtgräns. Varmt välkommen med din intresseanmälan till mäklare Almedin Besic.

Bertolsvägen 5, Göta och Ryrsjön, Lilla Edets kommun
 • Budgivning pågår

Bertolsvägen 5

Villa
Göta och Ryrsjön, Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet

2 985 000 kr

155 m²

6 rum

824 m² tomt

Välkomna till Bertolsvägen 5! Här bor du i ett lugnt och omtyckt villaområde med närhet till skog och natur. Med fyra sovrum, härliga sällskapsytor, plan trädgård och stort garage lämpar sig denna bostad perfekt för barnfamiljer. Dessutom bor man alldeles i närheten av Ryrsjöskolan (F-6). Huset har genomgått flertalet renoveringar genom åren och är väl omhändertagen. På Göta bor du med närheten till förskola och skola, badsjö och natur. På endast ett par minuter når du motorvägen och på 10 minuter med bil når du pendelstationen som tar dig till Göteborg/Trollhättan inom 30 minuter. Varmt välkommen att boka dig på visning!

Fridhem 25, Centrala Lilla Edet, Lilla Edets kommun
 • Budgivning pågår

Fridhem 25

Lägenhet
Centrala Lilla Edet, Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet

1 100 000 kr

54 m²

2 rum

4 267 kr/mån
20 370 kr/m²

Här är en perfekt bostad för dig som söker ett mindre boende men som inte vill göra avkall på sociala ytor. Öppna sociala ytor samt den stora balkongen i söderläge bjuder in till ett socialt liv på mindre yta. Smidigt gångavstånd till centrum gör dessutom bostaden lättillgänglig för många. Hela bostaden är i gott skick där man kan flytta in och börja bo direkt. Tillhörande bostaden finns parkeringsplats, vindsförråd samt källarförråd. Gångavstånd till centrum och dess närservice, förskolor, skolor samt busshållplats.

 • Balkong
Ekebergsvägen 42, Ekeberg/Lödöse, Lilla Edets kommun

Ekebergsvägen 42

Radhus
Ekeberg/Lödöse, Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet

2 500 000 kr

112,8 m²

5 rum

5 675 kr/mån
22 163 kr/m²

På Ekebergsvägen 42 finner vi ett radhus med gavelläge i två plan i mycket gott skick. Här bor du bekymmersfritt och med väldigt lite underhållsbehov- perfekt för barnfamiljen! Gång och cykelavstånd till barnomsorg, grundskola (F-6), affärer och tågstationen som tar dig till Göteborg & Trollhättan på mindre än 30 min.

Bigården 30, Bigården, Lilla Edets kommun
 • Budgivning pågår

Bigården 30

Lägenhet
Bigården, Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet

1 150 000 kr

72,5 m²

3 rum

4 973 kr/mån
15 862 kr/m²

En trappa upp når du en mycket ljus och luftig bostad om 3 rum och kök med balkong. Bostaden är stilfullt renoverad med vitt kök, helkaklat badrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt två sovrum i bra storlek. I vardagsrummet finns en fransk balkong och från köket nås en rejäl balkong med härlig eftermiddagssol och vy över området. Föreningen är stabil och välskött med mysiga innergårdar med lekplatser där barnen kan leka. I Göta bor du med närheten till förskola och skola, badsjö och natur. På fritiden kan du glädjas av badsjö, ridhus, brukshundsklubben eller fotbollsplanen. På endast ett par minuter når du motorvägen och på knappa 10 minuter med bil når du pendelstationen som tar dig till Göteborg/Trollhättan inom 30 minuter. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Lyckevägen 2, Ström, Lilla Edets kommun

Lyckevägen 2

Villa
Ström, Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet

2 750 000 kr

112 m²

4 rum

1 071 m² tomt

En mycket charmig och väl omhändertagen enplansvilla på hörntomt kan bli ditt nya drömboende. Villan har allt man önskar. Den är till att börja med uppförd i ett plan, där du bor enkelt och bekvämt med allt samlat på samma våningsplan. Däribland ett rymligt vardagsrum med braskamin, stort uterum med golvvärme, smakfullt kök med mycket arbetsytor och förvaring, 3 sovrum med god förvaring och sist men inte minst en praktisk tvättstuga. Förutom en välskött insida har fastigheten garage med klinkergolv och elektrisk port samt en mysig stuga med plats för övernattande gäster och en del som nyttjas som snickarbod. Trädgården är en riktig pärla med många vackra blommor i olika färger och sorter. En dröm för alla trädgårdsentusiaster. Här kan du njuta av lugnet och rofyllda stunder i en avkopplande miljö och har uteplatser att sitta på i olika väderstreck. Robotgräsklippare finns på tomten och följer med vid husköpet. Varmt välkommen på visning!

null, Nygård, Lilla Edets kommun

Tomt
Nygård, Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet

550 000 kr

Vill du bo lantligt med naturskön omgivning? Här erbjuds du möjligheten till en tomt i Nygård med godkänt förhandsbesked på ett enbostadshus. Den är inte avstyckad ännu och därför har du chans att påverka utformningen en aning. Den kommer att bli ca 2 400 kvm (40 m * 60 m). Den gula markeringen på kartan är en ungefärlig markering av hur tomten är tänkt att se ut. Fördelar såsom fiber finns tillgängligt nära, nergrävd i grusvägen. El finns vid tomtgränsen. Vägförening kommer att sköta vägen fram till tomten med snöröjning och liknande. Kontakta mäklare Pernilla Andersson för mer information om förhandsbesked och liknande. Välkommen med din intresseanmälan!

Rådjursvägen 10, Ekeberg/Lödöse, Lilla Edets kommun

Rådjursvägen 10

Radhus
Ekeberg/Lödöse, Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet

2 500 000 kr

107,7 m²

4 rum

5 025 kr/mån
23 213 kr/m²

Välkommen till denna mycket välplanerade villa i bostadsrättsform i populära Ekeberg/Lödöse. Här bor du bekvämt med allt samlat på ett plan och en egen uteplats och grästäppa. Med tre sovrum och stort vardagsrum med kök i öppen planlösning passar detta boende för såväl familjen som för paret. Bostaden uppfördes 2015-2016 och är därmed i mycket gott skick! Asfalterad parkering med plats för tre bilar. Ett isolerat förråd med ingång både från framsidan och baksidan och är perfekt för trädgårdsredskap mm. I Ekeberg bor du i ett lugnt villaområde med naturen nära inpå. Gång- och cykelavstånd till skolor, barnomsorg och pendeltåget som tar dig smidigt till både Göteborg och Trollhättan med avgångar hela dagen.

 • Plus
 • Uteplats
Bigården 74, Göta, Lilla Edets kommun

Bigården 74

Lägenhet
Göta, Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet

1 200 000 kr

71 m²

3 rum

4 884 kr/mån
16 901 kr/m²

Välkommen till Bigården 74! Här bor du på bottenplan i en lägenhet om 71 kvm fördelat på 3 rum och kök. Dessutom två uteplatser, en på framsidan och en på baksidan. På baksidan har man även en egen grästäppa att njuta av. Bigården är ett omtyckt bostadsrättsområde med gångavstånd till barnomsorg, skola, badsjö och natur samt gångavstånd till busshållplats som tar dig till Lödöse Station/Lilla Edet centrum. På Göta finns även en välbesökt fotbollsplan, ridhus och brukshundsklubb. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning!

 • Plus
 • Uteplats
Biodlarvägen 53, Göta och Ryrsjön, Lilla Edets kommun

Biodlarvägen 53

Radhus
Göta och Ryrsjön, Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet

1 950 000 kr

117 m²

5 rum

5 153 kr/mån
16 667 kr/m²

Radhusen byggdes 2020 och är därmed i nyskick. Här bor man enkelt och smidigt på 117 kvm fördelat på två plan i ett omtyckt och lugnt bostadsområde. Denna bostaden passar perfekt för såväl familjen som för paret. Laddbox installerat i anslutning till parkeringen och entrén. På Göta finns förskola och skola (ÅK F-6) samt busshållplats som tar dig till Lödöse och Lilla Edet centrum. Från Lödöse kan man ta tåget till både Göteborg och Trollhättan på mindre än 30 minuter. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Tvärstigen 25, Ekeberg/Lödöse, Lilla Edets kommun

Tvärstigen 25

Radhus
Ekeberg/Lödöse, Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet

2 700 000 kr

112,8 m²

5 rum

5 675 kr/mån
23 936 kr/m²

Välkomna till detta radhus uppfört i två plan, beläget i ett barnvänligt område i Ekeberg/Lödöse. Modern bostad med lite underhållsbehov och passar perfekt för barnfamiljen. På entréplan har man ett helt nyinlagt Pergo-golv i ljus kulör. Högt och fritt läge utan insyn och sol större delen av dagen ända fram tills den går ner. Gång och cykelavstånd till barnomsorg, grundskola (F-6), affärer och tågstationen som tar dig till Göteborg & Trollhättan på mindre än 30 min.

 • Uteplats
Bigården 54, Göta och Ryrsjön, Lilla Edets kommun

Bigården 54

Lägenhet
Göta och Ryrsjön, Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet

850 000 kr

61,5 m²

2 rum

4 326 kr/mån
13 821 kr/m²

Välkommen till Bigården 54. Bostaden bjuder på två rum och kök med en rymlig balkong som nås från köket samt en fransk balkong i vardagsrummet. Helkalkat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare, gott om förvaring i form av extra klädkammare. På Göta bor du med närheten till förskola och skola, badsjö och natur. På endast ett par minuter når du motorvägen och på 10 minuter med bil når du pendelstationen som tar dig till Göteborg/Trollhättan inom 30 minuter. Varmt välkommen att boka dig på visning!

 • Balkong

Visar alla 20