ERA Bomäklarna i Sundsvall

ERA Bomäklarna i Sundsvall

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bölevägen 50, Sidsjön, Sundsvalls kommun

Bölevägen 50

Villa
Sidsjön, Sundsvalls kommun
ERA Bomäklarna i Sundsvall
3 200 000 kr
149 + 30 m²
6 rum
1 835 m² tomt

Rymliga villa med många möjligheter i populära Sidsjön. Bergvärme med dubbla borrhål ger låga driftskostnader. Vardagsrum om ca 42 kvm med braskamin och utgång till inglasad altan och soldäck. Stort vidbyggt garage. Nära till skola, förskola och rekreationsområdet vid Sidsjön.

Slånbärsstigen 8, Bergeforsen, Timrå kommun

Slånbärsstigen 8

Villa
Bergeforsen, Timrå kommun
ERA Bomäklarna i Sundsvall
1 150 000 kr
63 m²
3 rum
1 670 m² tomt

Välkommen till denna mysiga oas ett stenkast från Lögdösjön! Här erbjuds ett charmigt fritidshus som idag nyttjas som permanentboende. En stor, välkomnande altan under tak bjuder in till härliga dagar och trevliga middagar under sommarhalvåret. Huset består av ett praktiskt arbetskök, stort vardagsrum med matrum och en värmande braskamin för kyliga dagar. Två sovrum varav det ena har plats för dubbelsäng. Fin trädgårdstomt om 1 670kvm med mysiga uteplatser, utekök, buskar, träd och goda odlingsmöjligheter. På tomten finns flera byggnader innehållande bl.a. ett isolerat gästrum, förrådsutrymmen, snickarbod m.m. Rogivande omgivningar med djur- och natur alldeles runt knuten. Vid Bergeforsens IP finns det mesta att tillgå för den idrottsintresserade; motionsspår, fotbollsplan, isbana, utegym, discgolfbana och tarzanstig för att nämna några. I Bergeforsen finns även förskola, skola, matvarubutik, pizzeria m.m. Vi ses på visning!

Klippgatan 15, Korsta, Sundsvalls kommun

Klippgatan 15

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
ERA Bomäklarna i Sundsvall
600 000 kr
90 m²
3 rum
vån 3/3
6 481 kr/mån
6 667 kr/m²

Här på Klippgatan är det lätt att trivas! Stor och rymlig bostad fördelad över hela 90 kvadratmeter ger gott om plats för alla i familjen. Bostaden har genomgående ljusa, fräscha ytskikt och ett renoverat kök av "L-modell" som ger gott om utrymme för matlagning och umgänge. Två rymliga sovrum med inbyggd förvaring i lugnt läge mot skogen på baksidan av huset. Som grädde på moset finns en rejäl inglasad balkong om hela 12kvm. Den generösa ytan gör att balkongen kan möbleras helt efter tycke och smak och kan nyttjas från tidig vår till sen höst. Här kan ni njuta av solen hela dagen och in på kvällen. Klippgatan ligger lummigt beläget med naturen inpå knuten. I närområdet finns lekplats, uteplatser, förskolor, fotbollsplaner, elljusspår, utegym, restauranger m.m. Välkommen på visning!

  • Balkong
Bragegatan 15, Haga, Sundsvalls kommun

Bragegatan 15

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
ERA Bomäklarna i Sundsvall
725 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/3
2 435 kr/mån
20 714 kr/m²

På Haga finns nu denna väldisponerade och mysiga etta till salu! Här erbjuds en hemtrevlig och lättmöblerad bostad med högt och ostört läge. På dessa 35 kvadratmeter samsas en renoverad kokvrå, stort vardagsrum, sovalkov, duschrum samt klädkammare. Kokvrån inrymmer alla nödvändigheter ett kök behöver, och matbord får med lätthet plats i vardagsrummet som smyckas av den vackra franska balkongen med härlig utsikt mot stan och Södra Berget. Sovalkoven inrymmer en dubbelsäng och i klädkammaren får alla dina kläder plats. Låg månadsavgift där det mesta ingår! Detta är en perfekt bostad för dig som flyttar hemifrån, studenten eller kanske jobbar på sjukhuset. Här bor du med närhet till det mesta, livsmedelsbutik, lokala restauranger, fina naturområden och ca 15 minuters promenad ner till stan. Välkommen på visning!

Luleåvägen 153, Granloholm, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår

Luleåvägen 153

Lägenhet
Granloholm, Sundsvalls kommun
ERA Bomäklarna i Sundsvall
550 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/2
4 855 kr/mån
8 333 kr/m²

Efter 28 år är det nu dags att lämna över nycklarna till ny ägare som får förvalta denna bostad i markplan och med fint läge i populära Brf Murklan! Bostaden erbjuder rymliga rum med fint ljusinsläpp från två väderstreck. Dessutom två uteplatser varav den ena har altan mot föreningens gård. Stort kök med mycket bänkyta och plats för ett större köksbord och kanske en kökssoffa. Vardagsrummet är ljust och lättmöblerat med utgång till altandäck där du får såväl morgon- som kvällssol. Ett sovrum samt ett badrum med egen tvättmaskin. Detta är ett perfekt boende för dig som vill ha ett bekvämt boende och slippa trappor. I Brf Murklan bor man i en lugnt område med bra bussförbindelser och närhet till bl.a. fina friluftsområden, promenad- och skidspår runt Sticksjön beroende på säsong, sjukhus, förskola och livsmedelsbutik. Välkommen på visning!

Västerlo 237, Västerlo, Sundsvalls kommun

Västerlo 237

Villa
Västerlo, Sundsvalls kommun
ERA Bomäklarna i Sundsvall
575 000 kr
109 m²
4 rum
9 243 m² tomt

Välkommen till detta vinterbonade fritidshus med enskilt läge. Huset har stora sällskapsutrymmen med värmande öppenspis, braskamin samt vedspis. 2 sovrum samt platsbyggd mysig våningssäng i allrummet. Takad stor altan med utsikt mot tomten med en bäck nedanför huset. Garage om ca 60 kvm samt gäststuga 20 kvm. Tomt om hela 9243 kvm med bäck rinnandes igenom.

Måndagsvägen 21, Ljustadalen, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår

Måndagsvägen 21

Villa
Ljustadalen, Sundsvalls kommun
ERA Bomäklarna i Sundsvall
2 325 000 kr
132 m²
6 rum
420 m² tomt

Välkommen till denna fina villa där stora viktiga renoveringar gjorts! Vattenburen värme med fjärrvärme, 3-glas isolerfönster. Renoverat badrum med kakel/klinkers. Villan har 3 sovrum, rymligt vardagsrum med matrum i fil(går att återställa till sovrum). Övervåning med stort allrum samt 2 sovrum, duschrum och klädkammare. Från köket når man den generösa inglasade altanen. Lummig trädgårdstomt utan insyn med träd och planteringar och plats för spel och lek. Närhet till skola, förskola och Birsta centrum.

Häggsjö 284, Häggsjö, Härnösands kommun

Häggsjö 284

Villa
Häggsjö, Härnösands kommun
ERA Bomäklarna i Sundsvall
925 000 kr
55 m²
3 rum
1 300 m² tomt

Med idylliskt läge intill skogsbrynet och fin utsikt över sjö och ängar står detta charmiga fritidshus med möjlighet till året-runt-boende och väntar på ny ägare. Rymlig stuga med kök och vardagsrum i öppen planlösning, två sovrum samt ett nyrenoverat duschrum med smidig förbränningstoalett. Inglasat uterum samt altan under tak där ni kan tillbringa många härliga sommardagar och ljumna kvällar. På tomten finns också en uthusbyggnad med bl.a. gästrum, snickarbod m.m. Härlig tomt om 1 300kvm med planteringar, buskar och fina inslag från naturen i form av vitsippor, liljekonvaljer m.m. beroende på säsong. I omgivningarna finns flera sjöar och tjärnar med bra fiske och fina badplatser på gång- och cykelavstånd. För den som är vill ha båt så finns ett servitut på båt- och bryggplats. Häggsjö är belägen ca 30 minuters bilväg från Sundsvall och Härnösand. Välkommen på visning!

Karlstadsvägen 4, Granloholm, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår

Karlstadsvägen 4

Villa
Granloholm, Sundsvalls kommun
ERA Bomäklarna i Sundsvall
3 975 000 kr
170 + 21 m²
7 rum
916 m² tomt

Välkommen till denna hemtrevliga och rymliga villa i populära Granloholm. Solceller ger billig driftskostnad, stora sällskapsutrymmen och hela 5 sovrum. Soligt läge med soldäck och altan runt huset. Lekpark och grönområde nära villan. Nära till skolor, förskola, matvaruaffär sjukhuset.

Gilleberget 1A, Skönsberg, Sundsvalls kommun

Gilleberget 1A

Lägenhet
Skönsberg, Sundsvalls kommun
ERA Bomäklarna i Sundsvall
2 285 000 kr
118 m²
5 rum
vån 1/3
5 777 kr/mån
19 364 kr/m²

Nu kan vi erbjuda denna attraktiva gavellägenhet med låg hyra i populära Brf Gilleberget med fantastisk utsikt över hamninloppet. Lägenheten om hela 118 kvm och 5 rum och kök och endast 1/2 trapp upp. Stort vardagsrum med murad öppenspis och öppen planlösning mot matrum och kök. Rymlig möblerbar hall. Badrum med vattenburen golvvärme, tvättmaskin. Välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 10