ERA Din Mäklare Gävle

ERA Din Mäklare Gävle

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sänningsmuren 26, Bomhus, Gävle kommun
Sänningsmuren 26, Bomhus, Gävle kommun, bild 2
Sänningsmuren 26, Bomhus, Gävle kommun, bild 3

Sänningsmuren 26

Villa
Bomhus, Gävle kommun
2 675 000 kr
122 + 36 m²
5 rum
928 m² tomt

Välkommen hit! Mysigt hus i lantlig miljö i östra Bomhus. Renoverat 2013 samt renoverat av nuvarande ägare löpande. Bergvärme ger låg driftskostnad och i vardagsrummet finns en vacker kakelugn som ger tillskottsvärme om det blir riktigt kallt utomhus. Hörntomt med upp uppvuxen trädgård. Stor altan under tak. Kök med matrum , vardagsrum, dusch/wc, två sovrum på nedre plan och ytterligare ett stort sovrum på övre plan samt ett ytterligare dusch/wc. Allt i fin standard. Bara att flytta in! Fem rum totalt samt en gäststuga/friggebod. Belägen ca 5 km från Gävle centrum och endast 3 km till havsbad i Sikvik. Närservice, skolor och förskola finns i närheten. Goda kommunikationer med buss till Gävle centrum. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och för att boka visning.

  • Premium
  • Uteplats
Järpovägen 2, Gårdskär, Älvkarleby kommun

Järpovägen 2

Villa
Gårdskär, Älvkarleby kommun
1 695 000 kr
151 m²
6 rum
1 019 m² tomt

Härlig villa om 6 rok i natursköna och havsnära Gårdskär. Fyra sovrum, stort allrum, kök och vardagsrum samt två stycken wc/bad ger gott om utrymme för den stora familjen. På entréplanet har du kök, tvättstuga, vardagsrum, två stycken sovrum och två wc varav ett med badkar. I det stora vardagsrummet på nedre plan finns en kamin. På övre plan finns två av de fyra sovrummen, ett stort allrum och wc/dusch med bastu. Dagligvaruservice och skolor finns i närliggande Älvkarleby. Garage för en bil finns i fristående sidobyggnad där också förrådsutrymmen finns. Trädgård med äppelträd, bärbuskar och perenna växter. Tillträde kan fås snabbt. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning och för att få mer information och fler bilder.

  • Uteplats
Sälgsjövägen 11, Kalvsnäs, Hofors kommun

Sälgsjövägen 11

Fritidshus
Kalvsnäs, Hofors kommun
1 485 000 kr
48 m²
3 rum
1 546 m² tomt

Välkommen till detta smultronställe i Kalvsnäs vid Sälgsjön nära gränsen till Dalarna mittemellan Sandviken och Falun. Bo permanent eller nyttja huset som fritidshus året om. Vinerbonat fritidshus med allrum och kök med kamin, två sovrum samt duschrum med wc och tvättmaskin och en mysig gäststuga med 1 sovrum/rum och bastu byggt 2022. Uppvärmning via kamin och luft-/luftvärmepump och/eller el. Nuvarande ägare har låg uppvärmningskostnad. Samfällighet med gemensam vattenförsörjning, Eget avlopp. Badstrand finns i området ett par hundra meter från huset. Här bor du med underbar natur runtomkring dig i ett kuperat landskap men med närhet till affärer och annan dagligvaruservice, golfbana, slalombackar och nöjen. Du har bara 4 mil till Kungsberget där du vintertid har 22 nedfarter och vandrings- och XC-leder för mountinbike/downhill sommartid mm. Fyra mil österut har du Valbo köpcentrum med stort utbud för shopping och där finns också IKEA mm. Närmaste mataffär är i Torsåker ca 5 km från Sälgsjön. Gillar du att spela golf så finns Hofors golfklubb med 18-hålsbana 7 km från stugan. 6 km söderut ligger Kratte Masugn, ett populärt utflyktsmål med anor från 1500-talet. Välkommen hit och välkommen att boka visning!

  • Plus
  • Uteplats
Sörbygatan 82B, Södertull, Gävle kommun

Sörbygatan 82B

Lägenhet
Södertull, Gävle kommun
695 000 kr
28,7 m²
1 rum
vån 2/3
2 758 kr/mån
24 216 kr/m²

Mycket trevlig lägenhet med stor balkong i en liten förening med god ekonomi. Balkong mot söder med insynsskyddat läge mot innergård. Stort rum med sovalkov. Kök med bänkspis och kyl/frys. Helkaklat dusch/wc. Till förvaring finns en stor klädkammare samt en garderob o skoskåp i hallen. I avgiften ingår värme. VA, fiber och grundutbud kabel-tv. Här bor du söder om centrum och med cykel-/gångavstånd till resecentrum, högskolan, sjukhuset mm. Goda parkeringsmöjligheter finns i området. Snabbt tillträde är möjligt. Lägenheten har ett stort vindsförråd samt ett ytterligare förråd i källaren lämpligt för fritidsartiklar, vinterkläder/-skor mm. Ett väldigt lugnt och mysigt område! Äldre ytskikt och visst renoveringsbehov. En perfekt lägenhet för dig som är ungdom/student eller för dig som vill ha ett mindre boende i stan och om du kanske veckopendlar. Välkommen att boka visning.

  • Balkong

Visar alla 4