ERA Enskede-Farsta kontoret

ERA Enskede-Farsta kontoret

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bordsvägen 31, Enskede - Gubbängen, Stockholms kommun
 • Sön 10 mar kl 15:20

Bordsvägen 31

Lägenhet
Enskede - Gubbängen, Stockholms kommun
ERA Enskede-Farsta kontoret
2 495 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2
4 026 kr/mån
46 204 kr/m²

Välkommen till en supertrevlig och mysig lägenhet på mellanplan i charmigt funkishus byggt 1947. Kliv in genom ytterdörren och möts av ljuset, den rymliga hallen och det trivsamma vardagsrummet med fint solläge. Här är det högt till tak och luftigt. Ett hem att älska. Balkongen i väster erbjuder fin utsikt mot bland annat skogsparti. Ingen insyn. Köket med matplats för 4 personer ligger med läge mot lugnt innergård. Utanför fönstret kan du njuta av dom vackra tallarna. Vidare finns ett fräscht badrum och ett rogivande sovrum och ljusa färger på väggarna. Mycket goda förvaringsmöjligheter. På gården finns dessutom en mysig grillplats. Du bor i en trevlig förening med mycket god gemenskap och med närhet till det mesta; centrum, t-bana, skogs- och friluftsområden - bland andra Majroskogen. Varmt välkomna!

 • Plus
Majrovägen 37, Enskede - Gubbängen, Stockholms kommun

Majrovägen 37

Lägenhet
Enskede - Gubbängen, Stockholms kommun
ERA Enskede-Farsta kontoret
2 395 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 2
3 754 kr/mån
48 384 kr/m²

I Gubbängen som är en mysig stadsdel i södra Stockholm, finns en charmig tvåa med en inglasad balkong som bjuder in ljuset och öppnar upp rummet. Denna lägenhet har ett vackert ljusinsläpp som ger rummet en härlig känsla av rymd och öppenhet. Hiss finns. Den inglasade balkongen ger också möjlighet att njuta av frisk luft och vacker utsikt året om, oavsett väder. Här kan man sitta och slappna av med en kopp kaffe eller varför inte äta middag med vänner och familj under sommarkvällarna. Lägenheten i Gubbängen erbjuder en harmonisk kombination av modern design och bekvämlighet, vilket skapar en perfekt plats att kalla hemma. Oavsett om du är ute efter lugn och ro eller nära till stadens puls, så är denna tvåa med inglasad balkong ett fantastiskt val. Varmt välkommen på visning!

 • Hiss
Majrovägen 5, 12249 Enskede, Enskede - Gubbängen, Stockholms kommun
 • Sön 3 mar kl 13:30

Majrovägen 5, 12249 Enskede

Lägenhet
Enskede - Gubbängen, Stockholms kommun
ERA Enskede-Farsta kontoret
3 850 000 kr
83 m²
3 rum
vån 3
5 982 kr/mån
46 386 kr/m²

Denna moderna och rymliga trea ligger i ett fint läge med närhet till både grönområden och bekvämligheter. Lägenheten är ljus och fräsch, den är inredd med stilrena materialval och genomgående ljusa färger. Hissen tar er smidigt upp till lägenheten, där ni möts av en luftig och öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matplats. Det stora fönsterpartiet släpper in mycket ljus och ger en härlig rymd till rummet. Det finns två rymliga sovrum varav det stora har gott om förvaringsmöjligheter i form av flera garderober samt utgång till lägenhetens balkong, med utsikt mot den lugna innergården. Badrummet är stilrent och modernt inrett med dusch och tvättmaskin. Dessutom finns en väl tilltagen och ljus klädkammare med fönster i lägenheten. Lägenheten ingår i en ekonomiskt välskött förening med friköpt tomt. Att leva här kan inte annat än beskrivas som ytterst bekvämt med flertalet p-platser i området och närhet till kollektivtrafik. Dessutom på gångavstånd till matbutiker, restauranger, skolor, vårdcentral och tandläkare samt skog och mark. Varmt välkomna till en mycket trevlig och funktionell lägenhet med alla bekvämligheter man kan önska sig, perfekt för den som letar efter ett modernt boende med god standard.

 • Plus
 • Hiss
Majrovägen 17, Enskede - Gubbängen, Stockholms kommun

Majrovägen 17

Lägenhet
Enskede - Gubbängen, Stockholms kommun
ERA Enskede-Farsta kontoret
2 495 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2
4 544 kr/mån
48 922 kr/m²

Välkommen till den här ljusa och fina 2:an med läge mot mysig innegård. Här finner du en trevlig och välplanerad lägenhet med högt läge och allt man kan önska sig. Fin rymd som ger ljuvligt ljusinsläpp till hela lägenheten. Ett rymligt vardagsrum med utgång till en mysig inglasad balkong med bästa solläge och plats för såväl sittgrupp som plantering. Tänk att få njuta av solen på den underbara och insynsskyddade balkongen en fin sommardag eller varför inte bara sitta ute och njuta av lugnet och ta en kopp kaffe. Önskar du öppna och rymliga ytor, stora fönsterpartier, ett härligt vardagsrum, ett bra sovrum med fint läge samt ett kök med gott om plats för förvaring i fil mot vardagsrummet. Då har du kommit rätt. Dessutom ett stort fräscht badrum med golvvärme och tvättdel. Du bor attraktivt i fastigheten och i en förening med fin gemenskap och närhet till det mesta; centrum, t-bana, skogs- och friluftsområden och endast 18 min från Stockholms central. Stabil förening med god ekonomi. På Majrovägen kommer ni garanterat att trivas. Varmt välkomna på visning

 • Energieffektiv
Sicklingsvägen 10, Enskede - Gubbängen, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Sicklingsvägen 10

Lägenhet
Enskede - Gubbängen, Stockholms kommun
ERA Enskede-Farsta kontoret
2 495 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3
3 056 kr/mån
47 075 kr/m²

Välkommen till en underbar funkisbostad högst upp med enormt ljusinsläpp och med ett mycket attraktivt läge i området och till en Brf förening med en fantastisk ekonomi. Denna fina drömbostad med inbjudande och smart planlösning har renoverats i omgångar och är stilfull samt har ett lugnt insynsskyddat läge med fin utsikt mot lummig innergård med luft mellan husen. Kliv in genom ytterdörren och möts av ljuset. I sovrummet vaknar man med soluppgång och på balkongen har man sol tidig eftermiddag till solnedgång. Här finns definitivt ett hem att älska. Det moderna köket är välplanerat med flera öppna ytor som skapar utrymme för socialt umgänge. Att stå och laga mat i köket samtidigt som man pratar med gäster är inte svårt här. Detta gör det också enkelt att möblera. Köket ligger i en trevlig öppen planlösning mot vardagsrum. Vidare finns ett fräscht badrum med fönster, gedigen stavparkett i vardagsrum, mycket goda förvaringsmöjligheter och en härlig balkong i perfekt soligt västerläge. Endast en kort promenad till natur, T-bana och ca 15 min till Söders puls. Varmt välkomna!

 • Plus
Cirkelvägen 24A, Enskede -Gubbängen, Stockholms kommun
 • Lör 9 mar kl 13:00
Cirkelvägen 24A, Enskede -Gubbängen, Stockholms kommun, bild 2
Cirkelvägen 24A, Enskede -Gubbängen, Stockholms kommun, bild 3

Cirkelvägen 24A

Lägenhet
Enskede -Gubbängen, Stockholms kommun
ERA Enskede-Farsta kontoret
2 150 000 kr
40 m²
2 rum
4 283 kr/mån
53 750 kr/m²

Varmt välkommen till detta supermysiga nybyggda boende från 2017 med toppenläge i Gubbängen. Denna fina gavellägenhet i funkishus med solig uteplats har ett lugnt privat läge på baksidan av huset. Magiskt att få sitta på den stora uteplatsen från morgon till kväll och blicka ut mot skog och innergård. Här finns gott om plats för utemöbler, stor matplats och grill. Tänk att få njuta av lugnet eller bara sitta där för att ta en god kopp kaffe. Här bjuds det på öppna och rymliga ytor, stora fönsterpartier, ett härligt vardagsrum, ett bra sovrum med fint läge samt ett kök med stil och finess i en öppen planlösning mot vardagsrum. Dessutom ett stort fräscht badrum med plats för tvättmaskin. Hela bostaden genomsyras av ljus och rymd. Kliv in genom ytterdörren och möts av det fantastiska ljuset som flödar in från tre håll. Att leva här kan inte annat än beskrivas som ytterst bekvämt. Till lägenheten hör även ett källarförråd. Du bor attraktivt i fastigheten, lugnt och tyst och i en förening med fin gemenskap. Dessutom närhet till det mesta; centrum, t-bana, skogs- och friluftsområden och endast 18 min från Stockholms central. Varmt välkomna.

 • Premium
Cirkelvägen 2, Enskede - Gubbängen, Stockholms kommun
 • Lör 9 mar kl 13:45

Cirkelvägen 2

Lägenhet
Enskede - Gubbängen, Stockholms kommun
ERA Enskede-Farsta kontoret
2 495 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2
5 091 kr/mån
47 981 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina insynsskyddade och mycket mysiga drömbostad på 52 kvm på mellanplan i funkisfastighet byggd år 1947. Med lägenhetens optimala planlösning, takhöjd och stora fönster längs väggarna skapas en härlig rymd. Här erbjuds en ljus och luftig lägenhet där det bara är att flytta in. Bostaden har också ett modernt renoverat kök fårn 2017 med matplats och fräscht helkaklat badrum samt ett fint härligt vardagsrum med stort ljusinsläpp. Den trevliga balkongen i sydväst med gott om plats för utemöbler ger också många fina soltimmar. Perfekt för dig som gillar sköna soliga eftermiddagar. Du bor attraktivt i fastigheten med närhet till det mesta: centrum , tunnelbana, skogs och friluftsområden och endast 18 min från Stockholms central. Varmt välkomna

 • Plus
Soldatvägen 16J, Lännersta - Nacka kommun, Nacka kommun
 • Sön 3 mar kl 12:00

Soldatvägen 16J

Lägenhet
Lännersta - Nacka kommun, Nacka kommun
ERA Enskede-Farsta kontoret
2 895 000 kr
58 m²
3 rum
vån 2
3 271 kr/mån
49 914 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och superfina gavellägenhet i etage i modern fastighet från 2017. Med en öppen planlösning bl a mellan kök och vardagsrum, högt till tak och stora fönster längs väggarna skapas ett härligt ljus och rymd. Här har du en stor balkong i bästa solläge med fin utsikt mot grönskande baksida. Att sitta här och ta en morgonfika eller bara njuta av den härliga utsikten måste vara helt underbart. I bostaden är det hög standard och två rymliga sovrum på övre plan. Vidare finns ett stort fint kök med plats för många och ett rymligt badrum som rymmer både dusch, tvättmaskin samt förvaring. Du bor i ett trevligt område med skön villakänsla och med bara några minuters gångavstånd till ett dopp i Kocktorpssjön, träning på utegymmet på den intilliggande ängen samt promenader i vackra Tollare naturreservat. I området finner du även flera badsjöar och havsbad med fina promenadsträckor, grillplatser och vackra utsiktsplatser Dessutom har du även nära till skolor, förskolor och köpcentrum (Orminge). Bussarna går också med täta avgångar och tar endast ca 15 min till Slussen. För dig med bil har du p-plats precis utanför. Varmt välkomna!

 • Plus
Cirkelvägen 12, Enskede - Gubbängen, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Cirkelvägen 12

Lägenhet
Enskede - Gubbängen, Stockholms kommun
ERA Enskede-Farsta kontoret
2 450 000 kr
61 m²
3 rum
6 746 kr/mån
40 164 kr/m²

Varmt välkommen till denna mycket fina och välplanerade gavellägenhet i lugn miljö med härlig trädäckad altan. Uteplatsen som är väl tilltagen ligger i perfekt söderläge och här finns gott om plats för utemöbler. Bostaden har dessutom en trevlig öppen planlösning, högt till tak och det mysiga burspråket i vardagsrummet ger en härlig känsla av rymd. Att det dessutom finns fönster i tre väderstreck gör lägenheten både ljus och behaglig. Du bor attraktivt i fastigheten vid lugn återvändsgata (ingen genomfartstrafik) och här har du närhet till det mesta; centrum, t-bana, skogs- och friluftsområden och endast 18 min från Stockholms central. Välkomna!

Visar alla 9