ERA Enskede-Farsta kontoret

ERA Enskede-Farsta kontoret

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Postiljonsvägen 4, Svedmyra -Enskede, Stockholms kommun
  • Sön 7 apr kl 14:30

Postiljonsvägen 4

Lägenhet
Svedmyra -Enskede, Stockholms kommun
ERA Enskede-Farsta kontoret
3 695 000 kr
72 m²
4 rum
vån 1
5 067 kr/mån
51 319 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska lägenhet med ljus och öppen boendemiljö med gott om utrymmen att inreda och trivas i. Denna fina drömbostad på 72 kvm har topprenoverats 2015 - 2023 (se renoveringslista) och är mycket stilfull med enhetliga färgval samt har generöst med förvaringsutrymmen, vilket gör det lätt att hålla ordning och ha allt på sin plats. Dessutom ett superfint nytt badrum med golvvärme, renoverat kök och en alldeles egen Walk-in-closet. Att balkongen med trätrall dessutom har sol hela dagen är bara ytterligare en av många fördelar. Här kommer du att trivas. Du bor attraktivt med närhet till det mesta; centrum, t-bana, skogs -och friluftsområden (Majroskogen), ICA BEA, lekparker och endast 15 min från Stockholms central. Området är perfekt för den som söker en lugn och familjevänlig miljö med närhet till både stadsliv och natur. Så missa inte chansen att få äga denna underbara fyra, där ljus, luftiga ytor kombinerat med moderna bekvämligheter och stil gör detta till det perfekta hemmet. Välkommen på visning!

  • Plus
Lingvägen 103, Enskede - Gubbängen, Stockholms kommun
  • Sön 7 apr kl 13:00

Lingvägen 103

Lägenhet
Enskede - Gubbängen, Stockholms kommun
ERA Enskede-Farsta kontoret
4 995 000 kr
94 m²
4 rum
vån 1
4 960 kr/mån
53 138 kr/m²

Välkommen till en underbar lägenhet med ett mycket attraktivt läge i området och till en Brf förening med en fantastisk ekonomi. Denna ljusa fina drömbostad på 94 kvm med smart planlösning har topprenoverats 2017-2021 (se renoveringslista) och är mycket stilfull med enhetliga färgval och fina detaljer samt har ett lugnt insynsskyddat läge med trevlig utsikt mot stora vackra träd som blommar ut på sommaren. En drömbostad utöver det vanliga. Det moderna köket är välplanerat med full maskinell utrustning och har omdisponerats där hall stängts och ersatts med fönster för att få större arbetsyta. Vidare finns ett fint extra stort badrum med plats för både tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns två rogivande sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Och ytterligare ett sovrum med egen wc och ingång samt arbetsyta som tillsammans med den övriga lägenheten vävs samman på ett mycket föredömligt sätt. Denna del av bostaden kan också avgränsas för uthyrning. Du bor attraktivt i fastigheten med närhet till det mesta; centrum, t-bana, skogs- och friluftsområden och endast 18 min från Stockholms central. Varmt välkomna!

  • Plus
Rubanksgränd 6, Enskede - Gubbängen, Stockholms kommun
  • Mån 1 apr kl 12:00
Rubanksgränd 6, Enskede - Gubbängen, Stockholms kommun, bild 2
Rubanksgränd 6, Enskede - Gubbängen, Stockholms kommun, bild 3

Rubanksgränd 6

Lägenhet
Enskede - Gubbängen, Stockholms kommun
ERA Enskede-Farsta kontoret
3 595 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3
6 190 kr/mån
49 247 kr/m²

Varmt välkommen till denna magnifika drömbostad, en mycket trevlig gavellägenhet med ett utmärkt lugnt läge i Gubbängen vid återvändsgata i modern fastighet med hiss från 2007. Här är det genomgående hög standard och här bor du högst upp i huset utan insyn i en optimalt välplanerad bostad. Den stora soliga inglasade balkongen har ett fantastiskt läge i sydväst med fri utsikt och här bjuds det på många soltimmar. Då balkongen också är väldigt stor (ca 8 kvm) finns också gott om plats för utemöbler. Med den öppna planlösningen, den generösa takhöjden och de stora fönsterna längs väggarna skapas en härlig rymd som inte minst erbjuder stora ytor för socialt umgänge och härliga middagar. Här trivs man. Vidare finns två bra sovrum med fint läge samt ett kök med stil och finess i en öppen planlösning mot vardagsrum. Dessutom ett stort fint badrum med tvättdel. Du bor attraktivt med närhet till det mesta; centrum, t-bana, skogs -och friluftsområden (Majroskogen), förskola, lekparker och endast 18 min från Stockholms central. Föreningen är väldigt stabil, har en fin gemenskap och har ett genomgående miljö- och hållbarhetstänk. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Hiss
Lidköpingsvägen 55, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun

Lidköpingsvägen 55

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
ERA Enskede-Farsta kontoret
3 000 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2
4 354 kr/mån
62 500 kr/m²

Varmt välkommen till denna charmiga funkis tvåa som har allt du kan önska dig. En bostad med perfekt kombination av funktionalitet och stil med välplanerade ytor och fördelaktigt solläge i väster. Den mysiga balkongen med trätrall bjuder in till avkoppling och njutning varma soliga dagar och köket är stort och välplanerat med matplats för 4-6 personer. Köket går dessutom att avdela och då har du ytterligare ett rum. Se alternativ planlösning. Dessutom ett rymligt sovrum med bra förvaring och plats för stor dubbelsäng. Här bor du med närhet till grönområden, kommunikationer, mysiga kaféer och lokala butiker i en levande stadsdel. Detta är en idealisk plats att bo för den som värdesätter både stadsliv och lugn. Välkomna

  • Plus
Bordsvägen 31, Enskede - Gubbängen, Stockholms kommun

Bordsvägen 31

Lägenhet
Enskede - Gubbängen, Stockholms kommun
ERA Enskede-Farsta kontoret
2 495 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3
4 026 kr/mån
46 204 kr/m²

Välkommen till en underbar funkisbostad högst upp med enormt ljusinsläpp och med ett mycket attraktivt läge i området och till en trevlig förening. Denna fina bostad med inbjudande och smart planlösning har ett lugnt insynsskyddat läge med fin utsikt mot lummig allmänning och gata med luft mellan husen. Kliv in genom ytterdörren och möts av ljuset. Köket med matplats för 4 personer ligger mot lugnt innergård och på balkongen har man sol eftermiddag till solnedgång. Här finns definitivt ett hem att älska. Vidare finns ett fräscht badrum med fönster, gedigen stavparkett i vardagsrum och mycket goda förvaringsmöjligheter. På gården finns dessutom en mysig grillplats. Du bor i en trevlig förening med mycket god gemenskap och med närhet till det mesta; centrum, t-bana, skogs- och friluftsområden - bland andra Majroskogen. Varmt välkomna! Varmt välkomna!

Cirkelvägen 2, Enskede - Gubbängen, Stockholms kommun
  • Mån 1 apr kl 13:15

Cirkelvägen 2

Lägenhet
Enskede - Gubbängen, Stockholms kommun
ERA Enskede-Farsta kontoret
2 295 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2
5 091 kr/mån
44 135 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina insynsskyddade och mycket mysiga drömbostad på 52 kvm på mellanplan i funkisfastighet byggd år 1947. Med lägenhetens optimala planlösning, takhöjd och stora fönster längs väggarna skapas en härlig rymd. Här erbjuds en ljus och luftig lägenhet där det bara är att flytta in. Bostaden har också ett modernt renoverat kök fårn 2017 med matplats och fräscht helkaklat badrum samt ett fint härligt vardagsrum med stort ljusinsläpp. Den trevliga balkongen i sydväst med gott om plats för utemöbler ger också många fina soltimmar. Perfekt för dig som gillar sköna soliga eftermiddagar. Du bor attraktivt i fastigheten med närhet till det mesta: centrum , tunnelbana, skogs och friluftsområden och endast 18 min från Stockholms central. Varmt välkomna

  • Plus
Cirkelvägen 12, Enskede - Gubbängen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Cirkelvägen 12

Lägenhet
Enskede - Gubbängen, Stockholms kommun
ERA Enskede-Farsta kontoret
2 450 000 kr
61 m²
3 rum
6 746 kr/mån
40 164 kr/m²

Varmt välkommen till denna mycket fina och välplanerade gavellägenhet i lugn miljö med härlig trädäckad altan. Uteplatsen som är väl tilltagen ligger i perfekt söderläge och här finns gott om plats för utemöbler. Bostaden har dessutom en trevlig öppen planlösning, högt till tak och det mysiga burspråket i vardagsrummet ger en härlig känsla av rymd. Att det dessutom finns fönster i tre väderstreck gör lägenheten både ljus och behaglig. Du bor attraktivt i fastigheten vid lugn återvändsgata (ingen genomfartstrafik) och här har du närhet till det mesta; centrum, t-bana, skogs- och friluftsområden och endast 18 min från Stockholms central. Välkomna!

Visar alla 7