ERA Fastighetsbyrå

ERA Fastighetsbyrå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Storängsvägen 183, Västanvik, Motala kommun
  • Budgivning pågår

Storängsvägen 183

Fritidshus
Västanvik, Motala kommun
1 580 000 kr
71 m²
4 rum
2 063 m² tomt

Här finner du ett fritidshus med högt och fint läge i trevliga Västanvik. Fastigheten har ett sjönära läge med gångavstånd till bad- och båtplats i Vättern. Storstugan erbjuder 4 rum och kök varav 3 sovrum med en yta på ca 71 kvm. Här finns ett renoverat kök från 2008 innehållande vitvaror såsom kyl, spis med häll, köksfläkt, micro och diskmaskin. Stort allrum med plats för ett matbord samt en braskamin som generar både myskänsla och värme. Fräscht renoverat duschrum med tvättmaskin från 2010. Den stora charmiga tomten öppnar upp för många härliga utomhusaktiviteter med familj och vänner. Dessutom finns en redskapsbod samt ett gästhus för extra boende när du har gäster på besök. Denna unika egendom är perfekt för avkoppling och en önskvärd livsstil. Njut av lugnet och rofylldheten i Västanviks fantastiska natur utan att kompromissa på bekvämligheter. Här kan du koppla av i trädgården, äta utomhus på den stora altanen och ta en bra bok och och luta sig tillbaka i solstolen. Placeringen är helt enkelt idealisk för att släppa taget om vardagens stress och njuta av det enkla i livet. Här finns fritt kräftvatten samt vackra strövområden utefter Vättern och vackra vandringsleder. Här kan ni njuta av ett fridfullt naturnära boende och för den båtintresserade ges ett fantastiskt båtliv i Vätterns vackraste del. Här bor ni i ett lugnt område där permanentboende blandas med fritidshus. Bostaden kommer att säljas med lösöre. Välkomna

Kvarngatan 21A, VERKSTADSTORGET, Motala kommun
  • Budgivning pågår

Kvarngatan 21A

Lägenhet
VERKSTADSTORGET, Motala kommun
1 490 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1
3 909 kr/mån
18 861 kr/m²

Välkommen till en jättefin väldisponerad lägenhet om 3 rum och kök, påkostad hörnlägenhet på första våningen. Smakfullt renoverat kök och duschrum från 2015. Egen uteplats på fram och baksida. Generöst kök med plats för matbordet. Fräscht och rymligt badrum med egen tvättmaskin installerad. Här bor man bra i populär förening med låga avgifter och tillgång till flertalet gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, lokal, motionsrum. HSB Brf Kvarndalen i Motala ör en mycket välskött förening med god grannsämja. Föreningens område är trivsamt med mycket grönska och ordning och reda vid samtliga gemensamma utrymmen. Här bor ni bekvämt med matbutik, busshållplats och bageri precis runt hörnet och med promenadavstånd från bostaden når ni de anrika verkstadskvarteren med lummiga fina promenadstråk längs med Göta Kanal. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Patrullgatan 9, Råssnäs, Motala kommun
Patrullgatan 9, Råssnäs, Motala kommun, bild 2
Patrullgatan 9, Råssnäs, Motala kommun, bild 3

Patrullgatan 9

Villa
Råssnäs, Motala kommun
Pris saknas
125 + 99 m²
5 rum
840 m² tomt

Äntligen 1 1/2- plansvilla med källare i populära Råssnäs. Sjönära läge med strålande utsikt och närhet till bad i Vättern. Här kan ni njuta av lugnet i ett trivsamt villaområde med otroligt vackert natur - och friluftsområde med motionsrundor, badplats och hopptorn, båthamn, skidspår, fotbollsplan och en boulebana samt ytterligare badplats med sandstrand vid Pariserviken. Huset har en väldisponerad och trevlig planlösning med gott om plats med sina 5 rum och kök. 3 sovrum och 2 badrum, vardagsrum, allrum och kök. Gott om utrymme i källarplan gillestuga med öppenspis, hobbyrum. Badkar, bastu, tvättstuga och förråd. Vidbyggt garage. Fördelaktigt värmesystem med låg driftkostnad. (Energiklass B). Perfekt för barnfamiljen med skogsparti fotbollsplaner och grönområde vid husknuten. Nära även till Varamon, mataffärer förskolor och till Mariebergsskolan ( F9). Välkommen på visning.

  • Premium
  • Energieffektiv
Tallrisvägen 5, Nydalen, Askersunds kommun
Tallrisvägen 5, Nydalen, Askersunds kommun, bild 2
Tallrisvägen 5, Nydalen, Askersunds kommun, bild 3

Tallrisvägen 5

Lägenhet
Nydalen, Askersunds kommun
990 000 kr
130 m²
4 rum
4 837 kr/mån
7 615 kr/m²

Villa i natursköna Nydalen som erbjuder bra med trevliga sällskapsytor. Stor härlig uppvuxen trädgårdstomt. Växthus, flera uteplatser, balkong samt stort härligt soldäck med morgon och kvällssol. Genomtänkt planlösning med stort vardagsrum i vinkel med en värmande braskamin. Fräscht trevligt kök på entréplan. Gäst-wc i anslutning till hallen och rymlig tvättstuga med groventré. Övre plan med tre fina sovrum och badrum med både badkar och dusch. Välskött både in-och utvändigt. Lättskött trädgård med mestadels grönytor enstaka anordnade blomland. Grusbelagd garageinfart med plats för flera bilar samt friliggande garage. Tillgång finns för båt- och badplats vid Vättern. Bo naturnära i ett lugnt villaområde i Nydalen med närhet till skog och Vättern. Bra pend­lings­möj­lig­heter mellan Motala, Linköping och Örebro.

  • Premium
Nydalen Stenkullen 522, Nydalen, Askersunds kommun
Nydalen Stenkullen 522, Nydalen, Askersunds kommun, bild 2
Nydalen Stenkullen 522, Nydalen, Askersunds kommun, bild 3

Nydalen Stenkullen 522

Villa
Nydalen, Askersunds kommun
3 500 000 kr
155 + 18 m²
6 rum
3 917 m² tomt

Välkommen till en exklusiv villa vid Vätter med ett ostört och naturskönt läge. Huset har under de senaste åren varsamt renoverats och tillbyggts på senare år. Det har förbättrats både på insidan och utsidan på ett mycket smakfullt sätt och samtidigt fått behålla sin karaktär. Här har ägarna skapat en riktig oas med fulländad harmoni, bevarad genuin äldre charm men samtidigt stora och luftiga sociala ytor samt ett stort modernt kök, som gjort för umgänge och gemensam matlagning tillsammans med familj och vänner. Med en öppen planlösning och högt i tak erbjuds ett fantastiskt ljusinsläpp hela dagen. Samtliga materialval är noggrant utvalda och anpassade med en hög kvalitet. Utomhus njuter vi av flera generösa altanytor med flertalet uteplatser i olika väderstreck. Den stora terrassen inkluderar en insynsskyddad uppvärmd pool med gott om plats för avkoppling. Istället för att åka på semester spenderar ni varmare årstider här och njuter av dagens bästa soltimmar! Vattenburen golvvärme via bergvärmepump skapar låga driftkostnader. På fastigheten finns även en nyrenoverad gäststuga samt en äldre lada i gott skick. Stor lättskött rogivande trädgårdstomt med fruktträd, bärbuskar och odlingsmöjligheter. Infarten består av en stor parkering med plats för många bilar. Huset ligger enskilt utan grannar inom synhåll, endast ca 300m ner till sjön. På bekvämt promenadavstånd har ni tillgång till Vätterns fina vatten. Där ni erbjuds både bad samt möjlighet till båtplats och med fantastiska båtutflykter i Vätterns skärgårdsliknande miljö. Detta är verkligen en idyll med närhet till svamp, jakt, bad & fiske - ett riktigt "smultronställe”. Ni tar er till både Askersund och Motala på under 20 minuter härifrån, Örebro och Linköping ligger mindre
 än en timmen bort. Denna bostad är perfekt för dem som vill kombinera avkoppling, natur, stilfullt boende och social samvaro. Bostaden visas enligt överenskommelse.

  • Premium
Sund 311, null, Motala kommun

Sund 311

Fritidshus
Motala kommun
1 100 000 kr
50 m²
3 rum
1 193 m² tomt

Drömmer du om en plats där du kan omfamnas av stillhet och harmoni? Varmt välkomna till Sund 311 Här finner du det lantliga läget med god utsikt över skog, hästhagar med betande hästar och åkrar bidrar till en rogivande känsla och möjlighet att skapa en fristad. Gott om utrymme och huset passar både för permanent eller fritidsboende. Här har man även dragit in både kommunalt vatten och avlopp. På fastigheten ligger även ett mindre hus som idag används som en gäststuga och förrådsdel. Huset är välskött och rymmer välkomnande entré, allrum/matrum, vardagsrum med ny braskamin. kök med fin vedspis. Sovrum och ett duschrum. Härlig trädgårdstomt nära naturen med vacker växtlighet och grönytor, perfekt för odling och rekreation. Här väntar en oas av lugn och skön miljö med perfekt balans mellan naturens ro och närhet till stadens bekvämligheter. Bostaden kommer att säljas med lösöre. Endast ca 4 min från Rv50 med bra pendlingsmöjligheter till Motala, Mjölby och Linköping. Ett ställe som måste upplevas på plats! Varmt välkomna att uppleva detta paradis!

Dalskogsvägen 249, VÄSTANVIK, Motala kommun
  • Sön 5 maj kl 15:30
Dalskogsvägen 249, VÄSTANVIK, Motala kommun, bild 2
Dalskogsvägen 249, VÄSTANVIK, Motala kommun, bild 3

Dalskogsvägen 249

Villa
VÄSTANVIK, Motala kommun
1 990 000 kr
110 m²
5 rum
1 656 m² tomt

Välkommen till denna charmiga moderna timmervilla från 2008. Huset passar lika bra för fritidshus som året runt boende. Här har du möjligheten att förverkliga din dröm om ett mysigt och trevligt boende på landet med en tillhörande härlig stor tomt som ligger belägen på lugn återvändsgata. Villans 110 välplanerade kvadratmeter är fördelade på fem rum och kök varav tre sovrum på övre plan. På entréplan finns ett stort rymligt kök med öppen planlösning mot vardagsrum och med utgång till det stora altandäcket med pool. Intill vardagsrummet finns även ett rum som går att använda som kontor eller sovrum, utgång till baksida. Vid hallen finns även Wc samt ett duschrum med tvättstuga. Tomten är lättskött och är en grönskande oas med stor gräsmatta där man kan koppla av i solen Västanvik är beläget vid Vätterns östra strand, emellan Motala och Askersund. Härifrån har ni bra pendlingsmöjligheter till Motala, Linköping, Askersund, Örebro m.m. Det finns småbåtshamnar med möjlighet att ansöka om båtplats. Det naturnära området erbjuder strand för bad och lek. Från Västanvik tar ni er även ut på Östgötaleden och fina promenadstråk i skog och längs vattnet. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka visning!

  • Premium
Vinnerstadsvägen 14, Dunteberget, Motala kommun

Vinnerstadsvägen 14

Villa
Dunteberget, Motala kommun
1 150 000 kr
80 + 8 m²
3 rum
1 259 m² tomt

Denna charmiga 1½-plansvilla, en röd stuga med vita knutar som är den klassiska symbolen för svensk husdröm väntar på att bli ditt nya hem! Väl genomtänkt planlösning kök med matplats, vardagsrum, braskamin, sovrum. badrum och allrum. På baksidan finns en altan under tak. Arbetsbod, vedbod, förråd. Stor härlig trädgård med flertalet planteringar och många härliga fruktträd såsom äpple, plommon och päron. Här bor du med närhet till en populär pizzeria samt närbutik., förskolor, skolor och Busshållplatser. Strax intill finns promenadstig mot härliga naturreservatet Staffanstorp som erbjuder en härlig natur att vistas i. Fastigheten kommer att vara förbesiktad och säljs med friskrivningsklausul.

Drottninggatan 22D, CENTRALT, Motala kommun

Drottninggatan 22D

Lägenhet
CENTRALT, Motala kommun
395 000 kr
37,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 499 kr/mån
10 533 kr/m²

En perfekt bostadsrätt med bra planlösning, här finns det ett trivsamt kök som är utrustad med diskmaskin samt ett fräscht renoverat helkaklat duschrum ( stambyte 2012) med egen tvättmaskin i centrala Motala! Bostadsrätten har centrum på andra sidan gatan och endast 10 min promenad till centralstationen. I månadsavgiften ingår värme, vatten, renhållning, fiber, grundutbud tv samt bostadsrättstillägg. Här bor ni bekvämt i en privat bostadsrättsförening med en stabil ekonomi. Välkomna på visning!

  • Plus
Ulaxgatan 36, Mossen, Motala kommun

Ulaxgatan 36

Villa
Mossen, Motala kommun
3 000 000 kr
133 + 65 m²
6 rum
859 m² tomt

Välkomna till Ulaxgatan 36 och denna stora gedigna tvåplansvilla med källare och garage. Huset ligger centralt i Motala med närhet till centrum, kommunikationer, förskola, skola och rekreation. Lättskött uppväxt trädgårdstomt med fruktträd. Huset har 6 rum och möjlighet för 4 sovrum för den stora familjen, samt många förvaringsutrymmen i källaren. Bostaden har en välplanerad planlösning och erbjuder en social planlösning med härliga sällskapsytor på entréplan och mer privat på ovanplan. Garage i huset med asfalterad nedfart med plats för flera bilar. Uppvärmning via smidig bergvärme.

Laxhagsgatan 3, Laxhagen, Motala kommun

Laxhagsgatan 3

Tomt
Laxhagen, Motala kommun
790 000 kr
824,4 m² tomt

Bygg ert drömhus, tomten är inte knuten till någon husleverantör vilket gör att ni kan uppföra ert drömhem i egen regi. Tomten med fastighetsbeteckningen Motala Laxtinan 4 ligger i soligt läge med sjöglimt mot Hårstorpssjön. Tomten är obebyggd och har en storlek om 824 kvadratmeter. Byggrätten uppgår till 180 kvm. En huvudbyggnad och ett uthus får uppföras. Huvudbyggnad får ha två våningar med en byggnadshöjd om 7 meter. Köparen står för anslutning av kommunalt vatten/avlopp, el samt fiber. Lugnt och trivsamt område med blandad bebyggelse. Längs med Strandvägen ligger Strömmen som sedan mynnar ut i Hårstorpssjön. Här finns en liten båthamn och badmöjligheter. I närheten ligger Charlottenborgs köpcentrum med en ICA butik som har generösa öppettider. I närområdet finns flera förskolor samt två skolor att välja mellan. Fina promenadstråk och cykelvägar finns i omgivningen.

  • Plus

Visar alla 11