Mäklare Stephane Rydfors

Stephane Rydfors

Om mig

Stephane är en driven mäklare som förmedlar varje bostadsaffär med hög kvalité och noggrannhet.För honom är det viktigt att lyssna på kundens önskemål och utefter det kunna skräddarsy ett upplägg så att inget lämnas åt slumpen i ens livs viktigaste affär. Stephane har ett stort fokus på service och jobbar alltid för att ge sina kunder det lilla extra för att överträffa deras förväntningar!Vi på ERA har marknadens bästa produkter som tillsammans med den senaste tekniken ger dig som kund de bästa.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tallrisvägen 5, Nydalen, Askersunds kommun
Tallrisvägen 5, Nydalen, Askersunds kommun, bild 2
Tallrisvägen 5, Nydalen, Askersunds kommun, bild 3

Tallrisvägen 5

Lägenhet
Nydalen, Askersunds kommun
990 000 kr
130 m²
4 rum
4 837 kr/mån
7 615 kr/m²

Villa i natursköna Nydalen som erbjuder bra med trevliga sällskapsytor. Stor härlig uppvuxen trädgårdstomt. Växthus, flera uteplatser, balkong samt stort härligt soldäck med morgon och kvällssol. Genomtänkt planlösning med stort vardagsrum i vinkel med en värmande braskamin. Fräscht trevligt kök på entréplan. Gäst-wc i anslutning till hallen och rymlig tvättstuga med groventré. Övre plan med tre fina sovrum och badrum med både badkar och dusch. Välskött både in-och utvändigt. Lättskött trädgård med mestadels grönytor enstaka anordnade blomland. Grusbelagd garageinfart med plats för flera bilar samt friliggande garage. Tillgång finns för båt- och badplats vid Vättern. Bo naturnära i ett lugnt villaområde i Nydalen med närhet till skog och Vättern. Bra pend­lings­möj­lig­heter mellan Motala, Linköping och Örebro.

  • Premium
Patrullgatan 9, Råssnäs, Motala kommun
Patrullgatan 9, Råssnäs, Motala kommun, bild 2
Patrullgatan 9, Råssnäs, Motala kommun, bild 3

Patrullgatan 9

Villa
Råssnäs, Motala kommun
3 300 000 kr
125 + 99 m²
5 rum
840 m² tomt

Äntligen 1 1/2- plansvilla med källare i populära Råssnäs. Sjönära läge med strålande utsikt och närhet till bad i Vättern. Här kan ni njuta av lugnet i ett trivsamt villaområde med otroligt vackert natur - och friluftsområde med motionsrundor, badplats och hopptorn, båthamn, skidspår, fotbollsplan och en boulebana samt ytterligare badplats med sandstrand vid Pariserviken. Huset har en väldisponerad och trevlig planlösning med gott om plats med sina 5 rum och kök. 3 sovrum och 2 badrum, vardagsrum, allrum och kök. Gott om utrymme i källarplan gillestuga med öppenspis, hobbyrum. Badkar, bastu, tvättstuga och förråd. Vidbyggt garage. Fördelaktigt värmesystem med låg driftkostnad. (Energiklass B). Perfekt för barnfamiljen med skogsparti fotbollsplaner och grönområde vid husknuten. Nära även till Varamon, mataffärer förskolor och till Mariebergsskolan ( F9). Välkommen på visning.

  • Premium
  • Energieffektiv
Ulaxgatan 36, Mossen, Motala kommun

Ulaxgatan 36

Villa
Mossen, Motala kommun
3 000 000 kr
133 + 65 m²
6 rum
859 m² tomt

Välkomna till Ulaxgatan 36 och denna stora gedigna tvåplansvilla med källare och garage. Huset ligger centralt i Motala med närhet till centrum, kommunikationer, förskola, skola och rekreation. Lättskött uppväxt trädgårdstomt med fruktträd. Huset har 6 rum och möjlighet för 4 sovrum för den stora familjen, samt många förvaringsutrymmen i källaren. Bostaden har en välplanerad planlösning och erbjuder en social planlösning med härliga sällskapsytor på entréplan och mer privat på ovanplan. Garage i huset med asfalterad nedfart med plats för flera bilar. Uppvärmning via smidig bergvärme.

Laxhagsgatan 3, Laxhagen, Motala kommun

Laxhagsgatan 3

Tomt
Laxhagen, Motala kommun
790 000 kr
824,4 m² tomt

Bygg ert drömhus, tomten är inte knuten till någon husleverantör vilket gör att ni kan uppföra ert drömhem i egen regi. Tomten med fastighetsbeteckningen Motala Laxtinan 4 ligger i soligt läge med sjöglimt mot Hårstorpssjön. Tomten är obebyggd och har en storlek om 824 kvadratmeter. Byggrätten uppgår till 180 kvm. En huvudbyggnad och ett uthus får uppföras. Huvudbyggnad får ha två våningar med en byggnadshöjd om 7 meter. Köparen står för anslutning av kommunalt vatten/avlopp, el samt fiber. Lugnt och trivsamt område med blandad bebyggelse. Längs med Strandvägen ligger Strömmen som sedan mynnar ut i Hårstorpssjön. Här finns en liten båthamn och badmöjligheter. I närheten ligger Charlottenborgs köpcentrum med en ICA butik som har generösa öppettider. I närområdet finns flera förskolor samt två skolor att välja mellan. Fina promenadstråk och cykelvägar finns i omgivningen.

  • Plus

Visar alla 4