ERA Fastighetsmäklare i Norrtälje

ERA Fastighetsmäklare i Norrtälje

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sundavägen 22, Sunda, Blidö, Norrtälje kommun

Sundavägen 22

Fritidshus
Sunda, Blidö, Norrtälje kommun
ERA Fastighetsmäklare i Norrtälje
11 950 000 kr
139 m²
5 rum
5 ha tomt

Välkommen till denna fastighet som erbjuder stora markområden med sjötomt på drygt 5 ha och strandlinje på ett par 100 m samt eget vatten på drygt 4,4 ha. Byggnaden som är uppförd 2020, är en enplansvilla/fritidshus i en modern stil med rena exklusiva materialval och funktionalism. Fyra hela sovrum, två dusch/wc varav ett med angränsande tvättstuga. Kök och matplats samt vardagsrum i öppen planlösning. Stora fönster med altandörrar ut till det stora trädäcket, som har uteplatser i alla väderstreck och med en underbar utsikt ut mot havsviken som ligger ca 60 m från boningshuset eller den gamla fruktträdgården med äpplen, plommon. körsbär och gräsytor. Vattenburen golvvärme i samtliga rum och en braskamin. Fastigheten har stora marker på hela 50 427 kvm mark och 43 176 kvm vatten. Marken är den mark som tidigare tillhörde den gamla stamfastigheten och sträcker sig med en lång strandlinje på ett par 100 m längst med Sikmarsundet mot söder. På marken finns badklippor, ängar, fotbollsplan och skog. Fastigheten ingår i en samfällighet, som har del i vägar, vatten och avlopp, renhållning och även båtplats i området. Jaktmöjligheter.

 • Uteplats
Maria Winkvists väg 10A, Solbacka, Norrtälje kommun

Maria Winkvists väg 10A

Lägenhet
Solbacka, Norrtälje kommun
ERA Fastighetsmäklare i Norrtälje
1 595 000 kr
46 m²
2 rum
vån 3/7
3 220 kr/mån
34 674 kr/m²

Denna lägenhet ligger mycket bra i Solbacka Strand och utan insyn. Stor balkong med eftermiddags-/kvällssol. Skicket på lägenheten är så gott som nytt. All maskinell utrustning i köket och med tvättmaskin och torktumlare i den kaklade dusch/wc. I sovrummet, som har plats för dubbelsäng , finns också en rymlig klädkammare med hyllor och hängen. Takhöjden är lite extra med hela 2,50 m. Samtliga golv är i mattlackad ekparkett och väggarna är tapetserade i en svagt mönstrad tapet. Internet och TV från Telia ingår i avgiften. Förråd finns till varje lägenhet och p-plats i carport eller utomhus.

 • Balkong
 • Hiss
Odengatan 6 B, Centralt, Norrtälje kommun
 • Sön 24 sep kl 13:00

Odengatan 6 B

Lägenhet
Centralt, Norrtälje kommun
ERA Fastighetsmäklare i Norrtälje
3 950 000 kr
101 m²
4 rum
6 186 kr/mån
39 109 kr/m²

Denna etagélägenhet är en dröm var gäller sociala ytor och utemiljöer. Två stora inglasade balkonger, en på varje plan i nordvästläge dvs med kvällssol. Till detta ett kök med matplats för det stora matbordet. Två våtutrymmen ett med badkar och ett med dusch. Ljust vardagsrum med flera fönster. Tvättmaskin och torktumlare. Garage och carport samt förråd.

 • Plus
 • Balkong
Banvaktarstigen 1, Skebobruk, Norrtälje kommun
 • Sön 24 sep kl 11:00

Banvaktarstigen 1

Fritidshus
Skebobruk, Norrtälje kommun
ERA Fastighetsmäklare i Norrtälje
2 495 000 kr
43 + 20 m²
3 rum
3 140 m² tomt

Välkommen till Banvaktarstugan strax norr om Skebobruks samhälle. Denna fastighet har varsamt renoverats för att kunna behålla det tidstypiska från slutet av 1800-talet. Boningshus med bl a två fungerande eldstäder och högt i tak. Flertalet byggnader på den plana trädgårdstomten bl a en gäststuga med stort altandäck, lusthus och bastu. Till detta även ett SPA-bad. Nära till busshållplats med direktbussar till Norrtälje och Stockholm. Fastigheten är vinterbonad.

 • Plus
Villatomter med nyckelfärdiga hus i Toftinge Dal, Älmsta., Älmsta/Väddö, Norrtälje kommun

Villatomter med nyckelfärdiga hus i Toftinge Dal, Älmsta.

Villa
Älmsta/Väddö, Norrtälje kommun
ERA Fastighetsmäklare i Norrtälje
fr. 3 046 600 kr
1 366 m² tomt

Söker du ett nybyggt hus som fritids- eller som permanentboende? Nu släpps nästa etapp av bebyggelsen i Toftinge Dal. Villatomter med nyckelfärdiga hus. Boningshus får enligt detaljplan ha en byggyta på max 150 kvm men får vara i 1 1/2-plan med en komplementsbyggnad/garage på 50 kvm byggyta. Tomterna är på ca 1000 kvm. Priserna är nyckelfärdigt hus i standardutförande inkl tomt och grund utom på 1 1/2-plans hus där kostnad för inredd övervåning tillkommer om ni önskar den inredd.

 • Plus
 • Nybyggnadsprojekt
Blidö Söderskogs väg 42, Blidö/Bruket, Norrtälje kommun

Blidö Söderskogs väg 42

Villa
Blidö/Bruket, Norrtälje kommun
ERA Fastighetsmäklare i Norrtälje
3 995 000 kr
117 + 10 m²
6 rum
5 629 m² tomt

Villa/fritidshus i soligt sydväst-läge med gångavstånd till bad och båtplats. Huset är optimalt planerat för den stora familjen med två flyglar med separata vardagsrum och sovrum samt varsitt badrum. Kök och matplats med utgång till altanen om ca 91 kvm utgör hjärtat och samlingspunkten av huset. Stor insynsskyddad tomt om 5629kvm perfekt för lek och spelaktiviteter. Möjlighet för avstyckning. Från båtbryggan i den skyddade havsviken tar ni er ut med båten till skärgårdens finaste delar. För åretruntboende finns en åretrunt öppen ICA-butik som man passerar strax efter att man kört av färjan. Här finns även en Idrottsplats med ett utomhus-gym, padelbanor, boulebana och en fotbollsplan. På ön finns även en tennisbana, Skärgårdskrog och café med vandrarhem. (Blidö Brygga och Bistro). Skola finns på grannön Yxlan (F-6). Ca 1,5 timme från Stockholm med bil. Busshållplats (Bruket norra) ca 200 meter från huset till och från Norrtälje. Man kan även ta passbåten till och från Stockholm via Brukets brygga som ligger ca 900 meter från huset. Kontakta mäklaren Magnus Broström för mer information.

 • Uteplats
Domherrevägen 4D, Norgegärdet, Norrtälje kommun

Domherrevägen 4D

Lägenhet
Norgegärdet, Norrtälje kommun
ERA Fastighetsmäklare i Norrtälje
1 195 000 kr
37,8 m²
1 rum
vån 2/3
1 723 kr/mån
31 614 kr/m²

Liten lägenhet i en förening med bra ekonomi och låg belåning. Sovalkov, trivsamt vardagsrum och kök med all maskinell utrustning. Dusch/wc med våtrumsmatta och tapet. Gott om förvaring i hall. Fransk balkong mot fin innergård. Nära till kommunikationer och ca 20 min promenadväg in till centrala Norrtälje. Fina grönområden.

Visar alla 7