Mäklare Anki Johansson

Anki Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sjöstensgatan 10, Långesten, Borås kommun
  • Ons 12 apr kl 17:00

Sjöstensgatan 10

Radhus
Långesten, Borås kommun
ERA Garnisonen

3 000 000 kr

168 m²

6 rum

518 m² tomt

Nu säljer vi ett välvårdat och modernt parhus med stora sociala ytor och ett vardagsrum på hela 73 kvm! Huset ligger med bara någon minuts promenad till badplats vid Öresjö! Modernt kök med direkt anslutning till vardagsrum och matsal, där mycket god plats finns för den stora familjen eller när många vänner är på besök. Badrummet är helkaklat och stilrent inrett med dusch. Allrum, 4 sovrum, helkaklad modern tvättstuga, Spa med bastu. Förråd mm. Denna fina bostad har också en stor altan med lugnt läge och det finns även en större balkong. Garage med förråd.

  • Plus
Lingongränd 7, Brämhult, Borås kommun

Lingongränd 7

Villa
Brämhult, Borås kommun
ERA Garnisonen

3 475 000 kr

105 m²

5 rum

1 028 m² tomt

Välkommen till denna funkisvilla belägen i ett barnvänligt och naturnära läge i Brämhult. Här bjuds du på ett hem som skapats av modern stil med inslag av husets fina och bevarade funkisdetaljer. Öppen och gästvänlig planlösning med luftigt och ljust vardagsrum med öppen spis, nytt kök, nytt helkaklat badrum med dusch, 3 sovrum, allrum (som också kan göras om till 1-2 sovrum), tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare och dusch, förråd mm. Garage finns samt laddstation för elbil. Stor altan i söderläge! Perfekta huset för dig och din familj om ställer krav på ditt boende ! Nära till skola, förskola, busshållplats och Ymergårdens vackra friluftsområde. Varmt välkommen att boka in dig för visning! Anki Johansson

Skillingsgatan 81, Hulta, Borås kommun
  • Mån 3 apr kl 17:30
Skillingsgatan 81, Hulta, Borås kommun, bild 2
Skillingsgatan 81, Hulta, Borås kommun, bild 3

Skillingsgatan 81

Lägenhet
Hulta, Borås kommun
ERA Garnisonen

1 395 000 kr

76,5 m²

3 rum

5 531 kr/mån

18 235 kr/m²

Modern och fint renoverad lägenhet som bjuder på ett extra stort kök med köksö och rymlig matplats, vardagsrum, nyrenoverat helkaklat badrum och sovrum samt klädkammare. Lägenheten har byggts om från en 3:a, till en rymlig 2:a. För den som önskar 2 sovrum, är det enkelt att återskapa rummet. Balkong med härligt läge mot grönområde. Diskussioner förs för att glasa in balkongerna! l Fin innergård med plats för barnens lek och uteplatser för umgänge. Tillgång till bastu, övernattningsrum och samlingslokal. Nära till busshållplats och affärer och till påfart R-40 mot Göteborg och Ulricehamn.

  • Premium
  • Balkong
Kyrkogårdsgatan 17, Centrum/Druvefors, Borås kommun

Kyrkogårdsgatan 17

Lägenhet
Centrum/Druvefors, Borås kommun
ERA Garnisonen

2 250 000 kr

70 m²

3 rum

5 224 kr/mån

32 143 kr/m²

LÅGT PRIS FÖR EN 3:A MED INGLASAT UTERUM I CENTRUM! Med ett perfekt läge vid Viskan och bara ett stenkast från Centrum finns denna 3:a med en öppen planlösning med härligt öppna ytor och en rymlig inglasad balkong. Genomgående ekparkett på golvet i hela bostaden. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Kök och vardagsrum i öppen och ljus planlösning, 2 sovrum. Stort inglasat uterum med utsikt mot Viskan. Här är det bara att flytta in! Bastu och relax med övernattningsrum finns. En parkeringsplats är garanterad.

  • Hiss
Ribbingsgatan 2B, Nedre Byttorp, Borås kommun

Ribbingsgatan 2B

Lägenhet
Nedre Byttorp, Borås kommun
ERA Garnisonen

2 095 000 kr

74 m²

3 rum

4 600 kr/mån

28 311 kr/m²

Nybyggd 3:a med egen uteplats på nedre Byttorp - Prissänkt till 2.095.000! Med kort promenadavstånd till Centrum erbjuds här ett modernt boende i Port 17. Denna ljusa bostad har en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, genomgående parkettgolv i hela lägenheten samt ljusa målade väggar. Ljust kök från Marbodal med full maskinell utrustning såsom kyl och frys i fullhöjd, inbygd mikro, induktionshäll, varmluftsugn, fläkt och diskmaskin. Helkaklat badrum med stilrena materialval . Badrummet har också golvvärme och inhyser också en separat tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare mm. 2 sovrum med möjlighet till god klädförvaring. Ett extra plus för den egna uteplatsen som snart omgärdas av grönska. Port 17 ligger med närhet till centrum och till resecentrum/stationen och till påfart R-40 mot Göteborg. Till busshållplatsen är det nära och här går bussen med täta avgångar till centrum. Sjön Kolbränningen når man på några minuter. Här erbjuds både bad och fiske och runt sjön finns fina promenadvägar. Närhet också till bageri, mataffär mm.

  • Uteplats
  • Hiss
Kilsvägen 22, Sparsör, Borås kommun

Kilsvägen 22

Villa
Sparsör, Borås kommun
ERA Garnisonen

2 675 000 kr

103 m²

4 rum

1 052 m² tomt

Villa i Sparsör med stor altan och med vidbyggt garage samt friggebod på tomten. Här bor ni med ett barnvänligt läge nära skolan! Entréplan: Kök i lantlig stil, 3 sovrum, vardagsrum, badrum. Från vardagsrummet har man utgång till en trivsam altan med nedgång till trädgården som har gräsmatta och fruktträd och en friggebod. Källaren inhyser allrum med öppen spis, bastu + dusch, bra förrådsrum mm.

  • Plus
  • Uteplats
Läggargränd 8, Svensgärde/Brämhult, Borås kommun

Läggargränd 8

Villa
Svensgärde/Brämhult, Borås kommun
ERA Garnisonen

2 995 000 kr

99 m²

4 rum

983 m² tomt

Här är villan för er som vill bo barnvänligt på en återvändsgata! Nu är Läggargränd 8 till salu och denna villa har kontinuerligt renoverats med både nytt tak, bergvärme, nytt kök, helkaklat badrum och gästwc, flera fina altaner i västerläge både som solterasser och som avskilda under tak, fiber finns också. Villan består av ett ljust kök med direkt öppenhet mot matsal/allrum, fina ljusa sällskapsutrymmen, helkaklat badrum med både dusch och spa-bad, 3 sovrum med möjlighet att göra fler, bastu och dusch och flera förråd. Här bor ni i en lugn miljö med direkt närhet till skog och mark. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 7