Mäklare Kristoffer Strömberg

Kristoffer Strömberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Sturegatan 27, Lugnet, Borås kommun

Sturegatan 27

Lägenhet
Lugnet, Borås kommun
ERA Garnisonen

1 895 000 kr

52,5 m²

2 rum

3 398 kr/mån

36 095 kr/m²

Välkomna till en ljus och välplanerad lägenhet centralt belägen i Borås, där det bara är att flytta in. Populärt område och förening. Denna tvårummare har genomgått en totalrenovering 2018. I lägenheten finns ett rymligt kök med plats för matbord, smakfullt helkaklat badrum samt ett rymligt vardagsrum med plats för matsalsbord och utgång till balkong. Generös takhöjd som bidrar till en känsla av rymd. Lugnt område men ändå nära centrums utbud och promenadavstånd till fina Annelundsparken samt högskola och mataffär. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Södra Klampevägen 2, Bosnäs, Borås kommun
 • Idag kl 17:00

Södra Klampevägen 2

Villa
Bosnäs, Borås kommun
ERA Garnisonen

3 295 000 kr

87 m²

5 rum

1 311 m² tomt

Varmt välkomna till en påkostad villa med stora renoveringar gjorda i natursköna Bosnäs. Entréplan fördelat med tre sovrum, helkaklat badrum, rymligt kök med gott om arbetsyta och förvaring samt vardagsrum med kamin samt utgång till altan på ca 24 kvm på baksidan. Trappan från hallen leder en ner till källarplanet. Här finner man ett allrum som idag används som master-bedroom. Mysigt rum med kamin samt gott om förvaring. Från detta rum når man tvättstugan med genomgång till duschrum samt bastu. Fanatiskt utemiljö med en altan, delvis under tak på ca 50 kvm på framsidan med spadäck och spabad. På baksidan har man en altan med utgång från vardagsrummet där man har direkt access till loftet. Tomten är bland de större i området på ca 1300 kvm och gör det möjligt att bygga en total area på 250kvm. Plats för ett flertal bilar. Ett hus bara att flytta in i! Närhet till Borås men med skogen som granne och gångavstånd till sjön. För den som pendlar med bil och söker sig ut till R40 eller Väg 27 så finns även dessa nära till hands. Välkomna på visning, för mer info kontakta ansvarig mäklare, Kristoffer Strömberg.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Sibbarp 5, Sibbarp, Borås kommun

Sibbarp 5

Villa
Sibbarp, Borås kommun
ERA Garnisonen

1 995 000 kr

100 m²

4 rum

838 m² tomt

Välkomna till natursköna Sibbarp, på landet känsla men ändå närhet till Fristad och dess utbud. Här bor man lugnt och avskilt med skogen som granne. Fina vandringsleder samt gångavstånd till badplats. Huset är fördelat på ett plan med 100kvm boyta samt garage och tillhörande förråd. Plan tomt med lekstuga och gungställning. Plats för ett flertal bilar på framsidan. Det första man möts av är en rymlig hall med got om förvaring , där ett flertal garderober finns utmed ena väggen. Här finns det möjlighet att placera en trappa för att bygga en övervåning. Här finner man även gäst wc. Tre rymliga sovrum, vardagsrum i vinkel med matplats samt utgång till baksidan. Kök med plats för ett mindre bord och stolar samt utgång till altanen på baksidan. Tvättstuga samt groventré. Rymligt badrum med dusch! Billigt boende och förbesiktigat, fiber framdraget och löpande renoveringar gjorda. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information. /Kristoffer Strömberg

 • Plus
 • Uteplats
Sjöbogatan 48, Sjöbo, Borås kommun

Sjöbogatan 48

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
ERA Garnisonen

550 000 kr

36 m²

1 rum

2 233 kr/mån

15 278 kr/m²

Ta tillfället i akt att investera i en lgh och sätta din egna prägel och stil. Solid förening i attraktivt område finner vi den 37 kvadratsmarta lägenhet. Fördelat på en rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder. Klädkammare samt rymligt badrum med ingång från entrén. Vidare in ligger vardagsrum som är ljust och vetter mot baksidan av huset. Kök med arbetsyta samt gott om förvaring, plats för ett mindre bord och stolar. För mer info kontakta ansvarig mäklare. Varmt välkomna på visning!

Norra Sjöbogatan 55, Sjöbo, Borås kommun

Norra Sjöbogatan 55

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
ERA Garnisonen

745 000 kr

54,5 m²

2 rum

3 900 kr/mån

13 670 kr/m²

Välkomna till HSB Laxskivlingen, en attraktiv förening på Sjöbo! Lägenheten har en mycket trevlig öppen planlösning mellan kök- och vardagsrum, rymligt sovrum, renoverat badrum från 2019 samt inglasad balkong. Genomgående bra standard och bra med förvaring. Med hissen åker du högst upp i huset och på våning 6 med härlig utsikt över naturen på Rya Åsar finner du denna tvårummare i solid förening. Buss finns i närheten med täta förbindelser till Knalleland och centrum. På promenadavstånd finns mataffär, närbutik och restaurang. För dig som vill promenera i naturen finns fina stråk utmed Viskan och mer utmanande på Rya Åsar. 5 minuters gångväg till välbesökta Almenäs badplats med café m.m. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Skogshyddegatan 46, Alideberg, Borås kommun

Skogshyddegatan 46

Lägenhet
Alideberg, Borås kommun
ERA Garnisonen

1 395 000 kr

71 m²

3 rum

4 230 kr/mån

19 648 kr/m²

Denna 3:a bjuder på en rymlig hall med klinkergolv, ljust vardagsrum och 2 sovrum. Fräscht kök och badrum samt nya ytskikt. Balkong i västerläge med utsikt mot en lugn gård och grönområde. Förening med god ekonomi. Bra läge med gångavstånd till Knalleland och Borås Simarena. Täta bussförbindelser till centrum. Välkommen på visning!

Alingsåsvägen 29, Parkstaden, Borås kommun

Alingsåsvägen 29

Lägenhet
Parkstaden, Borås kommun
ERA Garnisonen

955 000 kr

42 m²

2 rum

2 690 kr/mån

22 738 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och kvadratsmarta 2:a i omtyckta Parkstaden! Bostadsrätten är fördelad på ett ljust och rymligt vardagsrum med plats för matbord, ett modernt och nyare kök, helkaklat badrum, sovrum med utgång till inglasad balkong. Samtliga fönster pryds av gedigna fönsterbrädor i marmor och charmiga gjutjärnsradiatorer. Låg avgift om endast 2690 kr/mån. I parkstaden ligger omtyckta Ramnasjön som bjuder på fina promenadstråk, fågelreservat, lekplatser och utegym. På promenadavstånd finns busshållplats och Centralstationen samt närbutik i samma hus. Även mycket nära till påfart R40. Varmt välkomna att boka in er till visning! Vänliga hälsningar, Johan Aronsson

 • Balkong

Visar alla 7