ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå

ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fläktgatan 30, Tygelsjö, Malmö kommun
 • Imorgon kl 12:00

Fläktgatan 30

Radhus
Tygelsjö, Malmö kommun
ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå
4 995 000 kr
170 m²
5 rum
368 m² tomt

Här har vi nöjet att presentera detta välskötta hus med en njutbar trädgård i barnvänliga Tygelsjö. Här får ni ta del av ett mysigt 1 1/2-plansparhus med plats för den stora familjen på hela 170 kvm på en lugn och stillsam gata. Villan har stora och fina ytor som passar utmärkt för sociala sammanhang, såväl inomhus som utomhus. Huset består av ett stort kök från Kvik, två sällskapsrum, tre rymliga sovrum, två badrum, tvättstuga, garage och hobbyrum. För den stora familjen har man möjlighet att göra totalt fem välplanerade sovrum. Tillsammans med den ljuvliga trädgården får nästa ägare ett härligt hus att förfoga över. I Tygelsjö uppmärksammar man dess fridfulla omgivning och barnvänliga miljö med såväl förskolor och skolor inom räckhåll. Det grönskande och rofyllda området är eftertraktat och ger dig ultimata förutsättningar till att njuta av tillvaron i din nya villa såväl dagtid som kvällstid. Ytterligare attribut som ökar uppskattningen för Tygelsjö är dess pendlingsmöjligheter med såväl cykel som kollektivtrafik till Hyllie, Malmö C och Köpenhamn. Inte långt ifrån finner du även bland annat den lokala restaurangen Lilla Oliven som erbjuder god mat tillsammans med en avkopplande miljö. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Serenadgatan 29, Högaholm, Malmö kommun
 • Budgivning pågår

Serenadgatan 29

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå
1 095 000 kr
64 m²
3 rum
vån 11/17
4 276 kr/mån
17 109 kr/m²

OBS! Läs igenom annonsen! Hjärtligt välkomna till denna 3:a på 64 kvm belägen på våning 11 med en fantastisk utsikt över Malmö! Lägenheten är ursprungligen en 2:a men här har man gjort ett extra sovrum vilket gör att den idag används som en mindre 3:a. Här får man tillgång till kök, nyrenoverat badrum, vardagsrum, inglasad balkong i österläge och två härliga sovrum högt upp i byggnaden med fantastisk utsikt. Samtliga väggar är nymålade och det fina golvet i hallen inbringar en härlig känsla direkt när man kliver in genom dörren. Brf Riksbyggen Malmöhus 23 är en omhändertagande förening med boenden i alla åldrar som ser över och tar hand om både det inre och yttre med bland annat lekplats, basketplan samt uteplats. På Högaholm trivs man med dess närhet till alla önskvärda faciliteter som kan tänkas behövas i ens vardagliga liv. I området har man bland annat dagligvarubutik, kollektivtrafik och förskola nära till hands. Ca fem minuter bort har man även Lindängens centrum för extra shopping och en grundskola på Söderkulla. För pendlaren finns påfart för inre ringvägen men även närhet till Hyllie C för att ta sig vidare till Malmö C, Lund eller Köpenhamn. Varmt välkomna på visning till denna pärla, visningsanmälan krävs!

 • Balkong
 • Hiss
Kvartettgatan 48, Högaholm, Malmö kommun
 • Budgivning pågår
 • Imorgon kl 14:00

Kvartettgatan 48

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå
1 795 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/3
5 702 kr/mån
22 438 kr/m²

Varmt välkomna till denna totalrenoverade lägenhet belägen på markplan. Här har man inte sparat in på detaljerna för nästa lyckliga ägare. Bostaden fördelar sig på hela 80 kvm där man får ta del av öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum i bra storlek och både badrum och gäst-wc. Här har man även en underbar uteplats med eftermiddags- och kvällssol med föreningens innergård med lekplats som granne. Denna lägenhet passar såväl den äldre som barnfamilj. På Högaholm trivs man med dess närhet till alla önskvärda faciliteter som kan tänkas behövas i ens vardagliga liv. I området har man bland annat dagligvarubutik, kollektivtrafik och förskola nära till hands. Ca fem minuter bort har man även Lindängens centrum för extra shopping och en grundskola på Söderkulla. För pendlaren finns påfart för inre ringvägen men även närhet till Hyllie C för att ta sig vidare till Malmö C, Lund eller Köpenhamn. Detta är en lägenhet där man kan ta flyttlådorna och flytta in direkt. Varmt välkomna på visning till denna pärla, visningsanmälan krävs!

 • Plus
Eriksfältsgatan 85B, Nydala/Eriksfält, Malmö kommun
 • Imorgon kl 15:00

Eriksfältsgatan 85B

Lägenhet
Nydala/Eriksfält, Malmö kommun
ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå
1 145 000 kr
53 m²
2 rum
vån 4/4
2 850 kr/mån
21 604 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna totalrenoverade 2:a på väldisponerade 53 kvm med en härlig inglasad balkong i västerläge! Bostaden har gått igenom en totalrenovering under våren 2022 med ett nytt stilrent kök med matplats, vardagsrum med inglasad balkong i soligt västerläge och helkaklat badrum i stilrent marmormönster. Detta är en lägenhet där kan man ta sina flyttlådor och bara flytta in direkt! Nydala har närhet till det allra mesta, bland annat sportanläggning, shoppingmöjligheter samt kommunikationsmöjligheter för pendlaren. Området ger lägenhetens nästa ägare bra förutsättningar till att utnyttja områdets kvaliteter till fullo i form av att bland annat kunna promenera till restauranger, matbutiker samt att skolor finns inom räckhåll. Fastigheterna förvaltas av en stabil förening som erbjuder välskötta innergårdar, parkeringsplatser, festlokal samt övernattningslägenhet för den som väntar besök. Varmt välkomna på visning, visningsanmälan krävs!

 • Plus
 • Balkong
Tessins väg 19A, Ribersborg, Malmö kommun
Tessins väg 19A, Ribersborg, Malmö kommun, bild 2
Tessins väg 19A, Ribersborg, Malmö kommun, bild 3

Tessins väg 19A

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå
5 995 000 kr
122 m²
4 rum
vån 4/8
5 739 kr/mån
49 139 kr/m²

Här har vi nöjet att presentera denna trevliga lägenhet på fantastiska Ribersborg. Lägenheten har en boyta på 122 kvm med tillhörande balkong riktad mot söder. Här får ni tillgång till stora och välskötta ytor tillsammans med ett fint ljusinsläpp till samtliga rum i en mycket välskött förening. Som ägare får du bland annat tillgång till ett härligt stort kök från Sentens med en köksö och utrymme för ett stort middagssällskap. Tack vare lägenhetens unika läge med dess närhet till havet och dess storlek, är det sällan att lägenheter av denna typ kommer ut till försäljning. Detta vill man inte gå miste om! På Ribersborg uppmärksammas den lugna, harmoniska och fridfulla miljön med havet ett stenkast bort. Tack vare dess utomordentliga läge med goda förbindelsemöjligheter och närhet till såväl skolor, caféer, och restauranger blir denna lägenhet väldigt unik och eftertraktad. På promenadavstånd finner du även vackra parker inom gångavstånd, uppskattade för dess grönskande träd och promenadstråk blir det en fantastisk tillgång för dig som nästa ägare. För den som söker stadspuls kan man på ett enkelt vis ta sig vidare in mot stadskärnan, förslagsvis via kollektivtrafik, cykel eller gång. Hjärtligt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Boställsvägen 42, null, Malmö kommun
 • Budgivning pågår

Boställsvägen 42

Radhus
Malmö kommun
ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå
5 085 000 kr
135 + 35 m²
3 rum
442 m² tomt

Här välkomnas ni in till detta enplans kedjehus beläget på det mycket eftertraktade Hyllie/Djupadal. Huset har tillsammans med sin boyta på 135 kvm stor potential till att bli förverkligat till ditt nästa drömboende. Detta praktiska hus kan bli ett trevligt boende efter renovering och lite kärlek. Interiören erbjuder bland annat två sovrum, ett omhändertagande och rymligt vardagsrum med parkettgolv samt utgång till den fina tomten med öst och söderläge som även nås från master bedroom. Husets kök har tack vare sina tillgängliga disponibla ytor en fantastisk möjlighet att förvandlas till ett drömkök. För den fantasifulle finns det dessutom goda möjlighet till att utforma ett tredje sovrum. I området uppmärksammar man den harmoniska och barnvänliga miljön tillsammans med den höga trivselfaktorn med närhet till eftertraktade attribut såsom shoppingcenter, mataffärer, skolor och högklassiga idrotts faciliteter. Inte långt härifrån finns dessutom Hyllie station. Set ger dig som en pendlare ett ypperligt tillfälle att transportera dig till och från speciella tillfällen. Varmt välkommen på visning!

Matrosgatan 18, Gamla Råå, Helsingborgs kommun

Matrosgatan 18

Villa
Gamla Råå, Helsingborgs kommun
ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå
12 000 000 kr
275 + 116 m²
10 rum
528 m² tomt

Här välkomnas ni in till Matrosgatan 18 som ligger belägen i det genuina och på de gamla delarna av Råå. Bostaden ligger väl bevarat i ett harmoniskt bostadsområde med gångavstånd till det underbara hamnområdet, havet, restauranger samt skolområden längs de vackra kullerstensgatorna. Den välplanerade planlösningen tillsammans med byggnadernas långa historia ger hemmet en härlig idyllisk känsla. I tomtens mittpunkt finner man den vackra och prydliga innergården med planterade träd och blommor där du kan avnjuta tid med nära och kära med såväl äppleträd, fikonträd och valnötsträd i den avkopplade omgivningen. Från innergården får du en härlig överblick över de tre byggnaderna som ligger placerade på tomten. Dessa byggnader är uppdelade i en huvudbyggnad, lada samt en annexbyggnad/ateljé. Huvudbyggnaden är uppfört kring 1850 och har en boyta på 163 kvm och två våningar till att spendera tid i de stilfulla rummen, ljuvliga fönsterpartierna och mysiga sovrummen. Annexbyggnaden/ateljén ger dig som ägare en stor frihetskänsla med sina 112 kvm stora disponibla ytor till förfogande samt en blick över de vackra blommorna utanför. För den kreative finns det dessutom möjlighet till att anpassa 116 kvm efter eget bevåg i tomtens lada, förslagsvis till en festlokal eller hobbyverksamhet. På Råå uppmärksammar man de fridfulla gatornas utstrålning och dess barnvänliga omgivning tillsammans med närhet till alla attribut man kan tänkas önska sig av sin nästa bostad. Hjärtligt välkommen till att förvärva denna idylliska dröm! Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Köpenhamnsvägen 80 A U1, Bellevue Sjösida, Malmö kommun

Köpenhamnsvägen 80 A U1

Lägenhet
Bellevue Sjösida, Malmö kommun
ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå
7 975 000 kr
146,3 m²
6 rum
vån 2/4
9 274 kr/mån
54 511 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna våning i BRF Skoghem Park där det sällan kommer ut bostäder till försäljning! Här har vi en mindre men välskött förening där husen är ritade av arkitekten Mikael Wikeborg. Alla lägenheter är designade i sin egna karaktär. Denna våning är på ca 146 kvm där man har disponerat ytan på ett stilrent sätt med tre stycken rum i fil, stort kök, en egen sovrumsavdelning med tre sovrum, två fullutrustade badrum, balkong och en stor terrass på ca 25 kvm i söderläge. Pricken över i:et är de vackra, stora fönsterpartierna som omger lägenheten som ger ett magiskt ljusflöde genom hela bostaden. BRF Skoghem Park är en förening med en inhägnad (gated community) parkliknande innergård. Föreningens hus är välkända och ligger på ett av Malmös absolut bästa lägen. På Bellevue sjösida får man ett boende med ett härligt lugn och en harmoni. Området har närhet till allting man behöver bland annat matbutiker, Regementsgatan som erbjuder restauranger och caféer, härliga promenadstråk, cykelavstånd till City, ett badrockavstånd till stranden och Hylliekrokens golfanläggning. Detta är en våning man inte får missa! Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Vikingsbergsvägen 3A, Bellevue Sjösida, Malmö kommun

Vikingsbergsvägen 3A

Villa
Bellevue Sjösida, Malmö kommun
ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå
12 000 000 kr
173 + 7 m²
5 rum
551 m² tomt

På Bellevue Sjösida presenterar vi en villa med mycket karaktär. Huset erbjuder bland annat väl tilltagna sociala ytor med öppen spis, påkostat kök från Siematic och Lättskött trädgård

Visar alla 9