Mäklare Filip Nelson

Filip Nelson

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2009 och kan både Vänersborg och Trollhättan. Min ambition är att med hjälp av min erfarenhet och mitt kontaktnät tryggt guida dig genom ditt livs största affär. Jag får ofta höra att jag är en trygg, flexibel och lyhörd mäklare och jag vill att både säljare och köpare inte bara ska vara nöjda, utan supernöjda efter avslutad affär. När jag inte säljer hus eller lägenheter så umgås jag med min stora familj eller engagerar mig i kommunens idrottsliv.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Korta vägen 6, Blåsut, Vänersborgs kommun
  • Ons 13 mar kl 16:30
Korta vägen 6, Blåsut, Vänersborgs kommun, bild 2
Korta vägen 6, Blåsut, Vänersborgs kommun, bild 3

Korta vägen 6

Villa
Blåsut, Vänersborgs kommun
ERA Hus & Hem
4 150 000 kr
159 + 44 m²
7 rum
1 820 m² tomt

Upptäck charm och elegans i denna vackra 30-talsvilla med magiskt avskilt läge i hjärtat av "Gamla Blåsut". Med bra förutsättningar såsom rymligt kök, braskamin, 4 sovrum, ett effektivt värmesystem och en stor tomt inbäddad i grönska kan detta bli ditt drömhem. Njut av bekvämligheten med en källare, fristående garage och ett inbyggt uterum, skapat för att förhöja din livsstil. Villan ligger i ett mycket familjärt och populärt område med närhet till Öxnereds tågstation för pendlaren. Välkommen till ett hem för finsmakaren där historia möter modernitet på bästa sätt!

  • Premium
Slussen 2, Köpmannebro, Melleruds kommun

Slussen 2

Villa
Köpmannebro, Melleruds kommun
ERA Hus & Hem
3 500 000 kr
123 + 44 m²
6 rum
2 150 m² tomt

Mycket välskött och rymlig villa med sjötomt och egen härlig altan och brygga invid Dalslands kanal. Här finner ni bland annat ett mycket fint renoverat kök, ett nytt värmesystem via luft/vattenvärmepump samt vidbyggd carport. Kom och upplev detta sagolika läge där du kan njuta på solaltanen eller ta ett bad direkt från bryggan. Fiber finns. Välkommen!

  • Balkong
  • Uteplats
Ringaregatan 7, Frändefors, Vänersborgs kommun

Ringaregatan 7

Villa
Frändefors, Vänersborgs kommun
ERA Hus & Hem
1 475 000 kr
110 + 72 m²
5 rum
661 m² tomt

Välkommen till välskötta Ringaregatan 7 och denna trevliga fint planerade villa som är belägen på en lugn gata i gemytliga Frändefors. Huset inrymmer tre sovrum med möjlighet till fler och har generösa förvaringsytor i källarplan. Huset värms effektivt via luft/vattenvärmepump, är omdränerat -90 och en stor del av husets interiör har renoverats de senaste åren. Här finns vidbyggt garage, stilrent kök och fint badrum. Lättskött, stor tomt samt uteplats. Fiber finns. Välkommen att boka in dig på visning!

Mollbergsvägen 7, Brålanda, Vänersborgs kommun

Mollbergsvägen 7

Villa
Brålanda, Vänersborgs kommun
ERA Hus & Hem
Pris saknas
104 + 153 m²
5 rum
952 m² tomt

Varmt välkommen till Mollbergsvägen 7 och denna enplansvilla med källare och bra läge på lugn gata i familjära Brålanda. Huset har en praktisk planlösning, 2 kaklade badrum och 3 bra sovrum. Här har yttertaket nyligen renoverats och i anslutning till köket finns ett härligt inglasat uterum som förlänger sommaren. Baksidan ligger fritt mot grönområde. Vidbyggt garage och rymlig källare med gillestuga samt hobbyrum och gott om förvaringsutrymmen. I gillestugan finns en öppen spis och fiber är installerat. Visst renoveringsbehov föreligger. Välkommen på visning!

Visar alla 4