Mäklare Filip Nelson

Filip Nelson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Nabbensbergsvägen 4, Onsjö, Vänersborgs kommun
  • Tor 9 feb kl 16:30

Nabbensbergsvägen 4

Lägenhet
Onsjö, Vänersborgs kommun
ERA Hus & Hem

2 350 000 kr

78,8 m²

3 rum

5 197 kr/mån

29 822 kr/m²

Nu kan vi erbjuda en modern och mycket smakfull 3:a i Brf Kanalen där ni finner 2 grymma balkonger (varav en inglasad) och en härlig lägenhet med öppen planlösning. Här har ni låg avgift och det omslutande natursköna området i ögonvrån samt vackra vyer från balkongerna. Garage, värme, VA, bredband, kabel-tv samt förråd ingår i månadsavgiften och individuell elbilsladdare har installerats i garagen! Byggnaden är upprättad 2013 och lägenheten är nära nyskick med flertalet uppdaterade vitvaror. 2 km avstånd till centrum och 1 km till idrottsplatser vid Arena Vänersborg. Mycket nära till busshållplats som smidigt tar er in till Vänersborgs centrum med linje 64 eller Trollhättan med linje 91. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Hiss
Rösebacken 151, Frändefors, Vänersborgs kommun
  • Budgivning pågår

Rösebacken 151

Villa
Frändefors, Vänersborgs kommun
ERA Hus & Hem

1 450 000 kr

80 m²

3 rum

2 825 m² tomt

Nu finns detta trivsamma 1-planshus med naturen som närmsta granne till salu. Huset inrymmer ett stilrent kök, vardagsrum med en härlig kamin, två fräscha sovrum och ett rymligt badrum. Här finns en stor altan framför huset med plats för flera sittgrupper samt en ny altan med härligt solläge på baksidan! Tillbyggd entré/hall från 2017 med golvvärme. Till fastigheten hör ett uppvärmt garage med luftvärmepump, förråd och friliggande redskapsbod. Stor tomt med flera fruktträd, odlingsytor och fridfull grillplats intill bäcken som finns precis bakom huset. Här bor du i ett avskilt läge med endast 20 min bilfärd in till Vänersborg och 30 min till Trollhättan.

Mollbergsvägen 7, Brålanda, Vänersborgs kommun

Mollbergsvägen 7

Villa
Brålanda, Vänersborgs kommun
ERA Hus & Hem

1 050 000 kr

104 m²

5 rum

952 m² tomt

Varmt välkommen till Mollbergsvägen 7 och denna enplansvilla med bra läge på lugn gata i familjära Brålanda. Huset har en praktisk planlösning, 2 kaklade badrum och 3 bra sovrum. Här har yttertaket nyligen renoverats och i anslutning till köket finns ett härligt inglasat uterum som förlänger sommaren. Baksidan ligger fritt mot grönområde. Vidbyggt garage och rymlig källare med gillestuga samt hobbyrum och gott om förvaringsutrymmen. I gillestugan finns en öppen spis och fiber är installerat. Visst renoveringsbehov föreligger. Välkommen på visning!

Kungsgatan 1B, Centrum, Vänersborgs kommun

Kungsgatan 1B

Lägenhet
Centrum, Vänersborgs kommun
ERA Hus & Hem

3 350 000 kr

157,5 m²

5 rum

7 079 kr/mån

21 270 kr/m²

Varmt välkomna till Kungsgatan 1B och denna anrika femrumslägenhet med anor från 1800-talet! Mitt i centrala Vänersborg finner ni denna bostad som erbjuder rymd tack vare rymliga rum och högt tak samt stora fönster för ett härligt ljusinsläpp! Gemytlig innergård med grillplats, trädgårdsmöbler och grönytor. Stabil och skötsam förening med låga avgifter! Här bor ni med närhet till allt vad Vänersborgs centrum har att erbjuda såsom restauranger och affärer. Närhet till Skräcklan med badmöjligheter och fina promenadstråk samt ett stenkast från Vänersborgs resecentrum. Det perfekta boendet för er som söker en unik bostad mitt i centrum. Varmt välkomna att boka in er på visning! Glöm inte att kolla in bostaden via vår VR-film!

Visar alla 4