Mäklare Joakim Norgren

Joakim Norgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Gevärsvägen 26, Husum, Örnsköldsviks kommun

Gevärsvägen 26

Villa
Husum, Örnsköldsviks kommun
ERA Mäklarbyrå

950 000 kr

158 m²

6 rum

1 055 m² tomt

Varmt välkommen till Gevärsvägen 26 och denna välskötta villa. Bostaden erbjuder bland annat öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Två stycken duschrum, täljstenskamin, vidbyggt garage med elport och flera sovrum. Tomt som angränsar mot skogsområde på gata med återvändsgränd.

Bruksvägen 122, Husum, Örnsköldsviks kommun

Bruksvägen 122

Övrigt
Husum, Örnsköldsviks kommun
ERA Mäklarbyrå

845 000 kr

2 028 m² tomt

Hyresfastighet med ett bra och centralt läge i Husum. Entréplan med två stycken affärslokaler samt övervåning med en fyrarumslägenhet. Källarvåning med lager och förråd. Bra med parkeringsmöjligheter. Uppvärmning via fjärrvärme. Fiber via Övik energi. Lägenhet: Lägenheten har egen ingång från innergården. Mindre hall med plats för avhängning. Trapp upp till övervåningen där man möts av rymlig inre hall som fördelar lägenhetens alla rum på ett mycket bra sätt! Till höger finns vardagsrum och matrum i öppen lösning. Rakt fram finns köket med bra förvaringsmöjligheter samt arbetsytor. Köket är utrustat med diskmaskin, spis, köksfläkt samt kyl/frys. Till vänster från köket finns två rymliga sovrum samt duschrum. I duschrummet finns både tvättmaskin samt torktumlare. I källaren finns lägenhetens förråd. Butikslokal: Trevlig butikslokal med klinkergolv. Kylrum samt personalrum med pentry. Till butikslokalen finns ett större förråd/lager i källaren. Kontor/Lagerlokal: Rymlig butiksyta samt personalutrymme med kontor och pentry. Lageryta i källarplan.

  • Plus
Södervägen 16, null, Örnsköldsviks kommun
  • Budgivning pågår

Södervägen 16

Villa
Örnsköldsviks kommun
ERA Mäklarbyrå

950 000 kr

124 m²

6 rum

3 655 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa på Södervägen 16 i Köpmanholmen! Bostaden har renoverats med ny brädfodring, nya fönster samt att en ny entréhall har påbörjats och förberetts för golvvärme. Unikt läge för dig som vill skapa något eget och sätta din egna prägel på insidan. Varmt välkommen på visning!

Örnvägen 37, Långviksmon, Örnsköldsviks kommun

Örnvägen 37

Villa
Långviksmon, Örnsköldsviks kommun
ERA Mäklarbyrå

795 000 kr

220 m²

7 rum

1 068 m² tomt

Varmt välkommen till Örnvägen 37 och denna stora villa med dubbelgarage! Fint renoverad tvårummare i suterrängdelen. Huset erbjuder två fräscha kök, relaxavdelning samt närhet till en mycket fin badstrand samt natur. Välkommen på visning!

  • Plus
Fälludden 213, Fälludden, Örnsköldsviks kommun

Fälludden 213

Tomt
Fälludden, Örnsköldsviks kommun
ERA Mäklarbyrå

675 000 kr

2 254 m² tomt

Här har ni ett fantastiskt tillfälle att förvärva denna strandnära tomt med havsutsikt i bästa solläge cirka 20 minuter med bil ifrån Örnsköldsviks centrum. Här är det perfekta området för den som vill ha ett lugnare liv men med närhet till centrum. Tomten har ett mycket bra läge utan trafik då den ligger som sista fastighet efter Fälluddens väg. Läget och tomten passar utmärkt för både fritidshus och permanentboende. Vatten och avlopp till tomtgräns kommer att ingå. Vägföreningen har gatubelysning.

Domsjövägen, Vårby, Örnsköldsviks kommun

Domsjövägen

Tomt
Vårby, Örnsköldsviks kommun
ERA Mäklarbyrå

695 000 kr

6 459 m² tomt

Markområde på 6 459 kvm med ett högt och fint läge i Vårby. Fin utsikt över fjärden och hamninloppet. Möjlighet finns till att avstycka tre till fyra stycken villatomter på marken. Kommunalt vatten och avlopp finns i närliggande område. Fiberkabel finns vid tomtgräns. I direkt anslutning till området finns elljusspår med ländskidspår vintertid. Busshållplats finns nere vid vägen. Från markområdet är det cirka 3 km till skola och förskola, 4 km till mataffär i Sund , 7 km in till Örnsköldsviks centrum samt 7 km till havsbad i Gullvik. Kontakta mäklaren för mer information.

Visar alla 6