Ericsson Larosa Mäklarbyrå och Redovisning AB

Ericsson Larosa Mäklarbyrå och Redovisning AB

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Mosshagestigen 23, Salem, Salems kommun

Mosshagestigen 23

Lägenhet
Salem, Salems kommun
Ericsson Larosa Mäklarbyrå och Redovisning AB
1 850 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
4 625 kr/mån
33 636 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! Varmt välkomna till denna välplanerade 2:a med fina ytskikt, en stor trädäckad altan och ett tillbyggt extrarum med plats för en säng eller arbetsplats. En mycket trevlig planlösning med halvöppet mellan kök/matsal och vardagsrum, ett stort ljust sovrum, ett fräscht helkaklat badrum samt ett stort förråd. I vardagsrummet är en vägg och dörr uppsatt som skapar ett litet extrarum med plats för ett skrivbord och en säng. På den stora trädäckade altanen finns gott om plats för avkoppling, grillmiddagar och lek. Det finns också ett stort förråd på vinden av byggnaden som tillhör lägenheten. Brf Mosshagestigen erbjuder många grönområden och lekplatser inom föreningen och har två st förskolor inom området. Lägenheten ligger bra till med ett lugnt läge och ändå med ett kort gångavstånd till busshållplats mot Salem-, Rönninge och Tumba centrum. I närheten finns också större grönområden och badplats vid Uttran, Möllebadet.

  • Plus
  • Uteplats
Traststigen 6, Salem, Salems kommun
  • Sön 12 maj kl 14:00

Traststigen 6

Radhus
Salem, Salems kommun
Ericsson Larosa Mäklarbyrå och Redovisning AB
3 195 000 kr
139 m²
5 rum
320 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och välkomnande gavelradhus beläget i ett eftertraktat området i Salem, en perfekt position bara en kort promenad från centrum, skolor och utmärkta transportförbindelser. När du närmar dig hemmet möts du av en vackert trädäckad uteplats som är skickligt insynsskyddad, vilket skapar en fridfull oas där du kan njuta av lugna stunder. Vidare in i huset, öppnar den utbyggda entrén upp till en rymlig och inbjudande hall. Här finns gott om plats för förvaring och avhängning, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Entréplanets layout är öppen och luftig med ett flödande naturligt ljus mellan kök och matsal. En köksö delar av utrymmena samtidigt som den erbjuder extra arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Hemmet rymmer tre sovrum på huvudvåningen, alla med parkettgolv. Ett helkaklat duschrum kompletterar denna våning. Nedervåningen utökar detta hem med ytterligare ett sovrum, en välutrustad tvättstuga och ett rymligt badrum med ett inbjudande bubbelbad — perfekt för att slappna av efter en lång dag. Ett stort förråd tillsammans med pannrummet ger gott om utrymme för förvaring. Vardagsrummet på nedre plan har direkt tillgång till en stor inglasad veranda på baksidan av huset, där du kan njuta av naturen oavsett väder. Här finns också en gräsmatta och plats för plantering. För ytterligare bekvämlighet finns ett stort förråd beläget på framsidan av huset, samt en garageplats i länga som hör till fastigheten. Med sitt idealiska läge vid en tyst gathörna och inom gångavstånd till Salem Centrums fulla utbud av butiker, tjänster, samt närhet till skolor, förskolor och busshållplatser, erbjuder detta hem både komfort och bekvämlighet i ett. Detta radhus är verkligen en pärla med sitt strategiska och attraktiva läge. Missa inte chansen att uppleva denna bostad på våra öppna visningar. Vi välkomnar dig att komma och se själv hur detta hem kan bli din nya drömboende.

  • Plus
  • Uteplats
Bondestigen 2, Salem, Salems kommun

Bondestigen 2

Radhus
Salem, Salems kommun
Ericsson Larosa Mäklarbyrå och Redovisning AB
2 900 000 kr
120 m²
5 rum
6 700 kr/mån
24 167 kr/m²

Upptäck detta charmiga radhus i ett fridfullt och barnvänligt område. Bondestigen 2 erbjuder ett rymligt och välkomnande entréplan med en öppen planlösning som skapar en luftig känsla. Köket är nyligen renoverat med moderna svarta vitvaror från Gorenje, och för den som uppskattar en touch av lyx finns både en frys med ismaskin och en praktisk vinkyl. Det stora vardagsrummet är utrustat med inbyggda högtalare för surroundljud, vilket skapar den perfekta miljön för familjekvällar och underhållning. Bostaden har två sovrum med estetiskt tilltalande ytskikt på entréplan, samt ett duschrum med praktisk tvätthörna. Entrén välkomnar dig med en härlig trädäckad uteplats, idealisk för morgonkaffe eller avkopplande kvällar. Eftersom huset ligger näst sist på en återvändsgata, erbjuder det ett lugnt och privat läge utan genomgångstrafik. På det nedre planet finner du en stor hall som idag nyttjas som en spelhörna, ett stilfullt kaklat badrum med inbyggt badkar, ytterligare två sovrum, ett förråd, samt utgång till bostadens mysiga altan och trädgård. Området är inte bara lugnt och säkert för barn, utan också praktiskt beläget med kort avstånd till Salem centrum som erbjuder ett brett utbud av affärer och service. Med närhet till busstationen är det enkelt att ta sig till både Rönninge och Tumba, och E4:ans påfart är bara en minut bort. Flertalet skolor och förskolor finns också i närheten. Missa inte chansen att bli en del av detta trivsamma kvarter. Varmt välkommen på visning av detta inbjudande och välskötta radhus!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 3